A Fent és lent leválik a 4K!-ról

2010.02.16. 08:00 Fent és Lent

A Fent és lent blogot múlt ősszel úgy indítottuk el, hogy afféle 4K!-közeli blog lesz, hogy olyan témákban is meg tudjunk szólalni, amelyek nem kapcsolódnak az akciózáshoz. 

Aztán ahogy menet közben összeállt a Fent és lent csapata, úgy alakult, hogy több olyan prominens posztoló van, aki nem 4K! szervező, a 4K! szervezők többsége meg nincs benne az írásban. Ez kényelmetlen helyzetet eredményezett: a nem 4K!-s bloggereknek plusz kényszert jelentett, hogy igazodjanak egy külső irányvonalhoz, a 4K!-soknak meg egy plusz parát, hogy mik jelennek meg a blogon, amit velük fognak azonosítani. 

Ezért úgy döntöttünk, hogy a Fent és lent leválik a 4K!-ról. 

Prominens 4K!-sok továbbra is fognak írogatni ide, amiért egyénileg vállalják a felelősséget, és amikor egy akción találkoztok, nyugodtan húzz be nekik, ha nem tetszik, amit írtak. Maga a blog azonban nem a mozgalom blogja lesz, hanem a saját útján megy tovább. 

Ez az út pedig arra vezet, hogy a blogszférában tapasztalható neolib-neokon hullámmal szemben (ami Tóta W. demagógiájától a Konzervatórium dogmatizmusán át a ReaMandiner és a Jobbklikk őszintébb útkereséséig terjed) a gátlástalan patriotizmust képviseljük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr61758980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akkor viszont szereljétek meg a 4K honlapját, hogy legalább egy működő rss legyen rajta
A neolib-neokon hullám sajnos túlerőben marad, de azért hajrá, csak kicsit több rendszerkritika nem ártana..
"a gátlástalan patriotizmust képviseljük."

Ez nagyon tetszik, hajrá! ;)
@FaTraktor: ja, tetszetős, de mit jelent?
süti beállítások módosítása