MDF-SZDSZ, hát lássuk őket...

2010.02.22. 14:06 baum

Ugyan átfutott a blogtéren ez a videó, mégis fontosnak tartjuk mi is megosztani, mivel gyakorlatilag bizonyító erejű felvétel az utókornak, meddig tud elfajulni a politikai túlélés kínzó kényszere. MDF-es, és SZDSZ-es képviselőjelöltek kívánnak kedvet csinálni önmagukhoz.

Az MDF-kampány ezzel lett teljes, nagy valószínűséggel köszönhetően Somogyi Zoltán (Political Capital) pol-árufeltöltő managernek és szakértői csapatának. Talán szerethetőbb, mint Lajos, emberközelibb, mint a plakátjaik, amiken megtapasztalhatjuk, milyen, amikor Ibolya közel kerül a Benetton-életérzéshez.

Ha ez hozzásegíti az országot, hogy április 11-e után eltűnjenek a politikai palettáról a fent említettek, már pezsgőbontásra érdemes a cucc.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr681780874

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nekrofília és demokrácia 2010.02.22. 15:13:17

 Az MDF megmutatja, hogyan is képzeli a demokráciát, és hogy mit is jelent ma Magyarországon magyarnak, demokratának és függetlennek lenni.    Bokros Lajos igazi magyar sztárocskaként viselkedik. Eddig ilyet jobbára a „hírességei...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az a fura, hogy nem csak a kiszivárgott videó ilyen szürreális, hanem az is ami készre vágva van az mdf.hu -n.
Pl Dóri (24) úgy indul, mintha mindjárt elhányná magát vagy elájulna, és nem vágták ki..
@istvanffy: Konkrétan majd' mindegyik kriminális. Megnéztem őket, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennyi embernek tényleg ez lenne az átlagteljesítménye. Az egyetlen dolog, amit egyelőre be tud fogadni a tudatom, hogy hátha valami kongresszus szünetében lökték be őket a kamera elé gondolkodási és gyakorlási idő nélkül, hogy mondjanak valamit a konzervatív lajosról, akkor mondjuk asszem én is így hápognék.
Szóval itt szerintem a projekt koordinátora az, aki megérdemelné a citromdíjat ezért a produkcióért, a jelöltek azért valszeg ennél valamivel (ha nem is mindenki sokkal) jobbat tudnának produkálni némi felkészülés után...
"Ön ha segít, én is segítek önnek."

Kiválóan megragadta a magyar politika lényegét.

Az amúgy normális, hogy a felük úgy beszél, mintha kamera helyett egy kalasnyikovval néznének farkasszemet?
@Karfiol 2.88: Én is ezen mosolyogtam, kicsit félnek a kamerától :))
süti beállítások módosítása