A vörösbegy viszontpereli az Auchant

2011.11.12. 13:52 baum

Tegnapi hír volt, hogy az általunk is elismert greenr.blog.hu-t aljas támadás érte az Auchan részéről. Röviden a lényeg: az Auchan egy vörösbegyet használ lógóként, ami azért véleményes, mert az áruházlánc anyagi haszon reményében simán ledózeroltatná a Dunakeszi Tőzeglápot, ami természetvédelmi terület. Szóval, ez az Auchan, ha erkölcsileg nem is lenne jogosult használni ezt a madárkát védjegyeként, de csak használja. A bloggert pedig, aki kikarikírozta a hazug lógót pedig perrel fenyegeti a magát erős fiúnak érző jogász igazgatójuk.

Ma reggel pedig egy levél landolt a postaládánkban. Kíváncsiak vagyunk a folytatásra, szurkolunk a vörösbegynek, hogy sikerüljön a jó hírén esett csorbát kiköszörülni, és az Auchan ne használhassa szegényke piktogramját mocskos céljaira.

Tisztelt Auchan!
 
A mai napon jutott tudomásomra, hogy a - vélhetően  Önök által készített - Facebook, illetve Twitter oldalon az "Auchan" szó szerepeltetése mellett a vörösbegy madárhoz kifejezetten hasonlító ábra szerepel.
 
Felhívnám a figyelmét arra, hogy Ön nem kért és ezért nem kapott felhasználási jogot az vörösbegy madár képének használatára, ezért a jogosulatlan használattal védjegybitorlást követ el.
 
Ezúton szeretném felszólítani, hogy vörösbegy madár képét  jelen e-mailem kézhezvételét követően haladéktalanul szíveskedjék mind a Facebook, mind a Twitter oldalakról, illetve minden egyéb Ön által üzemeltetett oldalról eltávolítani. Amennyiben ez a holnapi nap, azaz 2011. november 12. 18 óráig nem történik  meg, úgy Társaságunk megteszi a szükséges lépéseket a vörösbegy jó hírnevének megőrzése érdekében
 
Tisztelettel,
Vörösbegy

Fotó:www.vidra-vizitura.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr873372615

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dunakeszi Tőzegláp - Személyemet fenyegeti az Auchan 2011.11.12. 14:28:22

Az Auchan újabb ocsmány támadása egy lápvédő ellen Természetvédelmi mérnökként már 24 évesen hasonló helyzetben kezdem érezni magam, mint Zsák Ferenc vagy Kaposi Zoltán! Az alábbiak elolvasása után kérem hozzászólásaitokat, hogy ti mit tettetek volna ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása