Ki tüntet majd Dopemannel és Cohn-Bendit fanokkal, legott?

2012.03.14. 08:00 Döry L.

Csak az állami ünnepség kürtőskalácsát és a múzeumlépcsőn statisztálást tudjuk ajánlani 15-ére, mert a magyar ellenzéknek ismét sikerült egy bizonyos szint fölött egy bizonyos szint alá mennie. Lehet, hogy mi vagyunk finnyásak, lehet, hogy csak nekünk van elegünk a leszerepelt, potrohos, pesti liberális értelmiség patetikus vinnyogására tercelő francia baloldaliakból, akiket egy minden szempontból politikacsinálásra alkalmatlan kaotikus, Milla nevű, eredetileg üdítőnek szánt formáció fog egybe. De ez van.

Március 15-én egy elcsalt szavazáson a két futóbolond közül egy éppen csak kocogó bolond: Dopeman alternatív köztársasági elnök várja beszédével a magyar ellenzékit, aki, ha szerencsés, belefuthat az idebuszoztatott franciákba is. (A franciákról röviden: miközben nem izguljuk végig a Halál ötven óráját, hogy hátha a németek győznek (értsd nem vagyunk germanofilek), és a saját közegükben rettenetesen szeretünk velük pastist szürcsölve marxizálni - de azt tudjuk, hogy amint francia hátizsákos barátunk átstoppol a Maginot-vonalon, olyan tájékozottsággal mozog a világnak ezen a felén, mint egy felsővárosi libafertályas kofa náluk. Így, ha éppen hozzánk couchsurföl be, hazaköltözünk anyuhoz.). Szóval egy rendes balos ellenzéki tüntető meghallgatja a mizozsinik reppert, beszélget a franciákkal a nálunk tomboló Lukashenko-diktatúráról, a Lánchídon átsétálnak a Szuezi-csatorna fölött, és meghallgatják Parti Nagy Lajost, ahogyan szövegen szöszölve rándul arca ökölbe legott.

A Békemenetről meg majd biztosan ír fikázó posztot a Mandiner.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr394314117

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ki tüntet majd Dopemannel és Cohn-Bendit fanokkal, legott? 2012.03.14. 13:15:02

Lehet, hogy csak nekünk van elegünk a leszerepelt, potrohos, pesti liberális értelmiség patetikus vinnyogására tercelő francia baloldaliakból.

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.03.14. 09:21:02

A bejegyzésed bekerült a Mandiner blogajánlójába.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajon ez kikerül az index címlapra, vagy ott csak dopeman, vágó és gréczy szerepelhet?
Minden fikázás kikerül, ne aggódj.
cohnbendittől hánynom kell. rajk hallatán nevetnem. rúgjuk ki a neoklassz közgázt! :)
Csak a mandineren van. :-)
@iii: Ez nem került. Vajon miért?
elempé felvonulás lesz 100 emberrel?
az új ellenállást meghirdeti jávor benedek?
hogy a demokratikus viccpártok sorát folytassuk.
na erre mondom en kedves szerzo, hogy az anyad picsaja.
: ) mosolygosan
döry l: nyald te ki a seggem. Majd olvasunk a seggnyaló bandátokról, akik a jobbos lengyelekkel békegyalogolnak. Meg az Erdélyi és Felvidéki fizetett sétálókról. De azért egy vigasztal, paraszt, hogy te is fizeted a magad részét ebben a kis piknikben adó formájában. Ezen agyalogjál inkább a fideSS-es hígfos agyhelyed helyén!
:x
azért a két idetévedt index fan nagyon jól érvel.... :#
Kedvesen Tisztelt Szerző ! Ugyanmá' vonnyá párhuzamot a Palyabá' mega a Dopmen között ! Mivel különb az előbbi ? De télleg ?!
Döry L.!

... primitív próbálkozás, támogató hozzászólóid szintjén :(((
Hát b'ammeg, inkább nézem a dopment, mert értelmi színvonalban sajnos magasabban van, mint a fideszes csürhe együttvéve. Ide jutott ez az ország. Egy reppert szívesebben nézek, mint az álam(sic) és kormányfőt.
a franciákat nem buszoztatják ide, nem hívta őket senki, maguktól jönnek köztük néhány parlamenti képviselő is. BCB nem lesz köztük. buszokkal a lengyeleket hozatja a zsebnéró, meg a románokat.
A nyomorult frankok majd csodálkoznak, hogy nekik teljesen mást mondtak.....itt alig pár nyomorult tüntet a kormány ellen egy börtöntöltelék Chon és egy trágár celeb rap-er körül.
A sok százezer ember, meg őket küldené a bánatos picsába.
fideszeseknél Győzike lett volna a nyerő
wmiki. mosott agyúaknak érvelni? Nem kezdem el sorolni, mennyi kárt okozott eddig nekem az idióta bandád, úgy sem értenéd meg, zombi
Azon hogy Orbánéktól mire számíthattunk én nem nagyon lepődtem meg, viszont az ellenzéknek sem sikerül lecsapni a magas labdát. Bár ha magyar politikai élet valami alul licitáláson alapuló népszerűtlenségi verseny akkor jól állnak, van még lejjebb! Esetleg Cohn Bandita és Dopeman mellé meg hívhatnák Apró Piroskát és Biszku Béla Bácsit is, ők is sokat tettek a demokráciáért!
süti beállítások módosítása