Schmitt exe kipakol: az Elnök zsarolta Orbánt?

2012.04.04. 09:00 Döry L.

Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű írásának gyorsfordítását közöljük. (A honlap időközben rejtélyes módon eltűnt, a poszt végére beillesztettük a lementett, eredeti képet a cikkről) A fejleményekről itt olvashatsz.

Péntek este hét órakor a Magyar Televízió hírszerkesztőjének asztalán három kazetta volt. Akkor már úgy tudta ez a bizonyos hírszerkesztő, hogy azt a kazettát fogja használni, amelyik az elnökkel készített exkluzív interjút tartalmazza. De nem volt benne, biztos, ahogyan az egész ország is csak összezavarodottan találgatta, hogy lemond-e az elnök.

"Kemény menet volt" - állítja az Elnök volt barátnője a hírszobából (Schmittnek volt csaja az MTV-nél? írjátok meg, a szerk.), és arra az intenzív vitára utal, ami a miniszterelnök és Schmitt között zajlott előző éjszaka. „Fölhívott engem utána és elmondta, hogy kitartóan érvelt Orbánnak, arról, hogy miért akar elnök maradni. Orbán föl volt bosszantva, az ország arcvesztése miatt, csakúgy mint pártja és az ellenzék is. Erre Schmitt azt mondta, hogy ha mennie kell, akkor kiteregeti az összes szennyest, mert túl sokat tud - személyes dolgokat is. Ezért adott neki Orbán két napot, hogy tegyen amit meg tud- és akar tenni annak érdekében, hogy legalább a személyes büszkeségét megmentse.

A Magyar Televízió Pénteken 8 órakor egy 15 perces interjút közvetített az elnökkel. Ebben Schmitt nem csak visszautasította, hogy lemondjon, hanem az egyetemi értelmiség állítólagos rágalmait nem tekintette olyan állításoknak, amiről megfelelő módon állást kellene foglalnia.

Csütörtök este készült egy különleges hírösszefoglaló is, ami az elnök politikai nekrológja lett volna. Egy szokásos hírműsor hosszában, riportokkal, amik Schmitt karrierje és eredményei előtt tisztelegnek. Ezt csütörtökön kellett volna sugároznunk, de csak pár perccel előtte, a hírszerkesztő törölte, mivel Orbán és Schmitt megállapodtak – de meg is kellet tartani a felvételt, mert nem volt világos, hogy teljesen el kell e felejteni azt, mondta a felvétel vágója, aki három órán keresztül dolgozott az anyagon.

DISCLAIMER: Nekünk is elég kacsaszagú a dolog főleg, hogy nem lett elérhető a lapjuk. A dolgok további megvitatása érdekében itt a szöveg, amit emailen kaptunk, akkor még működő linkkel. Hozzátéve, hogy a Pester Lloyd és a Google szerint is létezik a vitatott holland újság és a cikk is.


How the president blackmailed the prime minister

'At 7 pm Friday night there were 3 tapes on the desk of the news programming manager of Hungary's national television MTV. By then he knew, that most likely he'll use the top one, the exclusive interview of the president after the evening news. But he was not sure, as the entire Hungarian population was at loss, guessing, whether president Pál Schmitt would resign over his plagiarism issues.

'It was a though match' said the president's ex-girlfriend in the newsroom, referring to the intense argument that took place between prime minister Viktor Orbán and the president the night before. 'He called me afterwards and told me, he was sitting there stiff whilst telling Orbán his reasons for wanting to stay in the presidential position. Orbán was as upset at the loss of face the country is going through because of Schmitt as his party members and as the opposition parties as well. But then Schmitt told him that if he were to go, he would spill all the beans. He knows just too much, even personal stuff, therefore Orbán gave him two days to do whatever he can and wants to, in order to save his personal pride as least".

Hungarian Television broadcasted a 15 minutes long interview with the president Friday at 8 pm. In that president Pál Schmitt did not just refuse to step down from the presidency, but also stated that he did not find the defamation he had to endure from university intellectuals a respectable stand to take.

'Thursday afternoon a special news bulletin was made, that is a political necrolog for the president. It is the length of a normal news program, with reports that pay a tribute to Schmitt's carreer and achievements. We were supposed to air it Thursday night, but just a few minutes before the expected airing time the program managers were called to cancel the plan, as Orbán struck a deal with Schmitt. But we were also told to keep the tape at hand, as it is not yet certain that we should entirely forget about it', said a cutting editor, who has worked over three hours on the tape that so far has not made it to the air.
Egy holland újságban jelent meg, van kedve valakinek utánajárni.   'It was a though match' said the president's ex-girlfriend in the newsroom, referring to the intense argument that took place between prime minister Viktor Orbán and the president the night before. 'He called me afterwards and told me, he was sitting there stiff whilst telling Orbán his reasons for wanting to stay in the presidential position. Orbán was as upset at the loss of face the country is going through because of Schmitt as his party members and as the opposition parties as well. But then Schmitt told him that if he were to go, he would spill all the beans. He knows just too much, even personal stuff, therefore Orbán gave him two days to do whatever he can and wants to, in order to save his personal pride as least"
   

www.hongarijevandaag.nl

www.hongarijevandaag.be

www.hongarijevandaag.hu

www.hongarijevandaag.eu

www.hongarijevandaag.com

UPDATE: Mivel az eredeti cikket lehozó honlap posztunk kirakása után rejtélyes módon eltűnt, ezért idetűzzük a lementett verziót:

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr754362641

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kifutó, avagy az én elnökjelöltem Mikola 2012.04.04. 16:34:33

Semmi értelme két héten keresztül tippelgetni, hogy Schmitt után vajon kit emelnek köztársasági elnökké, fárasztó ez az óvodás, meddő barkochba. Aki mellétrafál, az csak hülyét csinál magából. Mire hat, mit befolyásol az, hogy találgatunk?...

Trackback: Kifutó, avagy az én elnökjelöltem Mikola 2012.04.04. 15:52:09

Semmi értelme két héten keresztül tippelgetni, hogy Schmitt után vajon kit emelnek köztársasági elnökké, fárasztó ez az óvodás, meddő barkochba. Aki mellétrafál, az csak hülyét csinál magából. Mire hat, mit befolyásol az, hogy találgatunk?...

Trackback: Adolf Hitler szerepében: Orbán Viktor 2012.04.04. 15:20:48

Schmitt Pál: A Bukás. Itt az első Hitler-paródia Schmitt Pál lemondásáról....

Trackback: Egy ember, egy párt és egy ország tragédiája 2012.04.04. 11:12:25

Schmitt tényleg az alapvető erkölcsi értékek fölött áll? Ha ezt elfogadjuk, ha ebbe beletörődünk, az már maga a vég. De hogy is van ez? És miért csinálja ezt velünk a kormány? Félek, hogy a magyarázatok meglehetősen félelmetesek. Az, hogy Schmitt ma le...

Trackback: Egy ember, egy párt és egy ország tragédiája 2012.04.04. 11:12:06

Schmitt tényleg az alapvető erkölcsi értékek fölött áll? Ha ezt elfogadjuk, ha ebbe beletörődünk, az már maga a vég. De hogy is van ez? És miért csinálja ezt velünk a kormány? Félek, hogy a magyarázatok meglehetősen félelmetesek. Az, hogy Schmitt ma le...

Trackback: Hogyan maradhatott volna köztársasági elnök Schmitt Pál? 2012.04.04. 10:46:10

Ha nem hallgat a tanácsadókra, nem gabalyodik bele az általuk kreált, hazugságokból és csúsztatásokból építkező “szómágiába”, hanem kiáll a kamerák elé, és elismeri, hogy a Tényfeltáró Bizottság állításai megalapozottak és jogos a doktori c...

Trackback: Bűnbakok, sorakozó! 2012.04.04. 10:45:53

Államfőnk "meglepetésszerű" lemondása sokakat megszólásra késztetett, józan politikai elemzőket és teljes szívüket beleadó civileket egyaránt. A lemondás "bűnbakja" ahogy mindig, most is relatív, hasonlóan ahhoz, mi számított Schmitt Pál lemondásáh...

Trackback: Orbán gurul lefelé a lépcsőn 2012.04.04. 10:42:52

Schmitt Pál lemondásával, Orbán Viktor nem meggyengült, hanem megbukott. Nem most, hanem már kb. egy évvel ezelőtt. Ezek már csak a bukásának a szintjei, amelyen koppan lefelé. Egyensúly vesztés a lépcsőfok tetején, a kapaszkodó korlát megfogásának uto...

Trackback: Az [origo] képben közölte le Schmitt Pál lemondólevelét 2012.04.04. 10:42:28

Kép lentebb. Van ez annyira ízléstelen, mint amikor közlekedési balesetről szóló híreket az elhunytak letakart testének látványával illusztrálnak? Van ez annyira gusztustalan, mint amikor otthonukban, vagy szállodai szobában váratlanul meghalt celebek ...

Trackback: Szappanba álmodta Orbánt egy szobrász 2012.04.04. 10:37:04

Szó sincs kétbites újfasiszta hőbörgőről, a művész úr a “market art” elnevezésű irányzat képviselője, bármi legyen is az. Az Orbán-szobrokat az elmúlt hétvégén az Ecseri piacon árulta, ugyanitt Orbán képével díszített nagyméretű, falra akas...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.04. 09:24:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@hagyma: "MOB elnok,volt NOB alelnok, nagykovet stb. nem hiszem barkinek is kart okozott"

Szolgálta a KOMMUNISTA REZSIMET, szerintem még ügynök is volt pusztán MUNKAKÖRI KÖTELESSÉGBŐL!

Döntsd el, te Don Juan, hogy okozott-e kárt...

(20 évesen totál lesajnáltam a 40-es őszülő faszikat. Most, hogy 40-es őszülő faszi lettem, még mindig tökös gyereknek érzem magam. Ezt a 70 évesek lesajnálásával kapcsolatban írtam.)
@hagyma: ugye ezt nem kell bizonygatnom neked?
egyébként ha van érdemi válaszod, azt örömmel meghallgatom... de gondolom sokan mások is hasonlóképpen vannak ezzel itt.
@isssti: A kisdoktori az kisdoktori. Kérlek, ne bagatellizáld el ezt a dolgot, elvégre nem kevesebbről, mint a testneveléstudomány becsületéről van szó. Hogy is lenne holmi szemkilövetés ehhez mérhető?
@shwarcz bácsi: ez karrier
a NOB nem hallgat komunnista kormanyokra, politikafuggetlen szervezet
@Dr. Adofizeto: tessek alatamasztani,, hogy ugynok volt es mikor kit dugott meg
eldontottem, nem nem okozott kart az orszagnak, meg buszkek is voltunk, hogy van a NOB-ban magyar
@hagyma: nem a praktikus kérdés az érdekes - kinek hány nője volt - hanem az összefüggések. akiről köztudott, hogy kényszeresen félrekúr, az ne hazudjon "példás családot", aki síkosítót ken a testére, hogy jobban tudjon helyezkedni, de bárhovaa, elvek és fenntartások nélkül, az ne vetítse a tisztesség szobra vagyok filmet magáról. még sima állampolgárként se. csak hab a tortán, hogy egy ilyen csákó - amúgy remekül tartja magát - egy szimbolikus pozícióba mer lépni, ami pozíció a szutykon való felül állást, a tisztességesen objektív döntést jelenti, épp, mert egy országot, és annak összes lakóit jelképezi. és persze az, hogy 100 nője volt valakinek, önmagában nem baj, de milyen viszonylatban volt, az az érdekes. hogy a 100-ból 99-cel azt az egyet veri át, na ennek a helyességét mindenki maga döntse el
Áhhh senkinek sem okzott semmilyen kárt ez a vén majom, csak besúgott "pár" embert, okozott egy nagyon súlyos közlekesési balaseteet, amiből az elvtársak kimentették három év felfüggesztettel, hazudozott, plagizált, az ország hírnevét csorbította.
Nem értem, hogy büntetett előélettel és besúgói múlttal hogyan tölthet be valaki ilyen magas posztot.
@Csiken Disztroly: Azért Jézus Krisztust (Schmitt Pált) mégsem hasonlíthatod a szemkilövető Gyurcsányhoz! Az nem lehet mérce! Olyan zsenánt...
@shwarcz bácsi: nezd
nekem a pali nem tul szximpatikus, de ugy belegondolva szep karriert futott be az eleteben
de amit muvelnek vele azzal az orszagot jart/t/jak le
es meg mindig nem eleg, meg rugdossatok tovabb
raadasul termeszetesen politikai szempontokbol
@Salemi boszorkány: dehogynem érted, kellett egy báb, vagy eufemizálva stróman :-)
Schmitt csinált egy színvonaltalan, összeollózott, szabálytalan doktorit. Visszavették a címét, elnyerte büntetését.

De ami itt újságírás címen megy az még ennél is elfogadhatatlanabb. Valaki felböfög egy ilyen hülyeséget, és az egyből egy országos médium címoldalán találja magát?
@Salemi boszorkány: na Te sokat tudsz
elo a farbaval, a tenyekkel, bizonyitekokkal
@Flúgatlan: "Schmitt csinált egy színvonaltalan, összeollózott, szabálytalan doktorit. Visszavették a címét, elnyerte büntetését."

Ennél nagyságrendekkel több van a bűnlajstromán (kommunista múlt, de akár az utolsó 2 éves KE "ténykedése"!)
@Dr. Adofizeto: Szolgálta a KOMMUNISTA REZSIMET, szerintem még ügynök is volt pusztán MUNKAKÖRI KÖTELESSÉGBŐL! És akkor az egész MASZOP-os, LMP-s garnitúra (élén a szemkilövető pszichopatával) mit csinált és mi volt? Nem unjátok még a köztársasági elnök úr rugdosását?
@azbesztos: Namégegyszer: "Azért Jézus Krisztust (Schmitt Pált) mégsem hasonlíthatod a szemkilövető Gyurcsányhoz! Az nem lehet mérce! Olyan zsenánt... "
@Putyilov gyári melós: Köszi a kiigazítást -bár a csalás ténye cca. 3 napja nyert végső bizonyítást, de fogadjuk el tételed: Smitpali 3 hónap egy m á s o l t
k i s d o k t o r i-ért
Horngyula Á v ó s -ként védte a "rendet" -mikor kiderült,maradt
Megyónak eszeágában sem volt lépni: K o m c s i ü g y n o k volt
Gyferi miatt lángba borult Budapest -n e m m o n d o t t le

Azért a különbséget még így is egész jól látni, nem?
Szóval, akkor ki is itt a rohadt, sunyi hazaáruló?
Smitt, legjobb esetben sem éri el a dobogót!
@azbesztos: nemm unjak, elveznek ra
most boldogok, hogy lemondott
de annyira hulyek, hogy nem tudjak ez egy protokollaris cim, nem sok vizet zavar es ugyis az lesz a kovetkezo akit a fidesz akar
lehet majd megint kutatni
"Újabb kérdőjelek Schmitt Pál életrajzában
Schmitt Pál életrajzában nem szerepel az a több mint egy évre tehető, 1980-81-es időszak, amikor már megvált az Astoriától, de még nem ült át a Népstadion és Intézményei főigazgatói székébe. Fenyvesy Csaba, a háromszoros olimpiai bajnok csapattárs ekkoriban, Schmitt révén, ismerkedett meg Csima Ferenccel, a Fórum Szálló Szervező Iroda műszaki igazgatójával. Csima ellen „Angyal” fedőnéven akkor már egy éve nyomozás folyt. Az 1982-es perben „vesztegetés és devizabűncselekmény elkövetése” miatt Csimát 5 és fél éves szabadságvesztésre ítélték, Fenyvesy felfüggesztettet kapott, Schmitt kihallgatásának nincs nyoma."

Ki nyer ma?-Játék és muzsika tíz percben
Az Astoriából.
Nem tudtátok? smit kúrogatta apró piroskát a pártban meg az asztóriában.
@hagyma: "most boldogok, hogy lemondott"

Már megint MEKKORÁT TÉVEDSZ!
Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy az a gerinctelen komcsi féreg nem amortizálja tovább a Fideszt!
:)))
Akárhogy is, a holland weboldal nem tegnap óta létezik.
Domain regisztráció időpontja: 2006. december 13.
Regisztrálta: Mijn InternetOplossing
Címe: Annie M.G., Schmidtweg 61, 1321JA Almere, Nederland

Ez a Schmidtweg mint cím elég jó :) De tényleg van ilyen utca Almere-ben a térkép szerint.
@Dr. Adofizeto: Mondjuk Mózest se Pityinger Dopemanhoz, bár ti azt teszitek.
@Dr. Adofizeto: Sokszor követem el a hibát, hogy elhamarkodottan ítélek, ezért a Nagypénteket mindenképpen megvárnám, hogy megfelelően jellemezhessem a Gyurcsány és Jézus közti hasonlóságokat.
@windex: Tudod, nekem csak az b*ssza a csőröm, hogy a sok mostani Smittpalin szájtépő ballib (ha inged, bátran vedd magadra) Gyferi, Horngyuszibá és Megyó idején úgy kussolt és summogot, mint a kisangyal!
@Csiken Disztroly: Jogos a két pont, hogy azt a néhány '56-ban Gyulabá és tsai által lelőtt és kivégeztetett jelentéktelen alakot ne is említsük!

De egy kisdoktori másolása, az már valami!!
@hagyma: nem érdekel a pártállása.nem érdekel a diplomája.
az érdekel , hogy miért nem pakolt ki, az érdekel, hogy miért van több, mint 20éve még mindig ez a simlizés?
@hagyma: Azért elmehetett volna szavazni Los Angeles kapcsán. Nem hiszem, hogy a sok sportoló örült, hogy 4 év szenvedés után nem indulhatott olimpián...
@Salemi boszorkány: ja 64-ben egyetemista korában nekicsúszott egy taxinak 25-30 km-es sebességgel és egy nő beverte a fejét. A fő bűne - állami tulajdon megrongásása - mivel a taxi állami volt. Ez az a nagyon-nagyon súlyos bűn, amiből ki kellett mosni? Ezt ugye Te sem gondolod komolyan?
@Csiken Disztroly: Azt fel sem tudod fogni az 1 bites agyaddal, hogy aki rühelli a komcsi Fideszt, az esetleg Gyurcsányt sem szereti???
(geci voltam, kicsit bonyolultabban fogalmaztam a kérdést. Szóval: olyan is van ám, aki MINDEGYIKET rühelli, úgyhogy nálam a gyurcsányozással nyitott kapukat döngetsz, ne fáraszd magad.)
@hagyma: én smitt páltól kérném a bizonyitékokat.szeretném ha kipakolna. kérem , hogy tegye meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@szgyula: Te komolyan azt hiszed, hogy beleszolhatott?
ez politikai dontes volt moszkvabol
jelzem moszkvaban meg a nyugatiak nem voltak ott
nem eltel Te abban az idoben ugy gondolom
Nem fog kipakolni semmit. A parlament hirtelen megszavazná, hogy mivel lemondott, nem jár neki a járandóság.
@Sokorai_Atala:

"A dokumentum a Pesti Központi Kerületi Bíróság 1964. július 3-án kelt ítélete. Schmitt Pál "értelmiségi családból származó vádlottat" foglalkozás körében elkövetett, súlyos testi sértést okozó gondatlan veszélyeztetésben és társadalmi tulajdont (a taxit) károsító gondatlan rongálás miatt négy havi szabadságvesztésre ítélték, amelynek végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztették. Emellett a vádlottal megfizettették az eljárási költséget, 96 forint 40 fillért és - konkrét összeg említése nélkül - az esetleg felmerülő bűnügyi költséget.

A baleset 1964. április 14-én késő délután történt a XIV. kerületben. Az akkor egyetemista Schmitt Pál az Istvánmezei úton ment a Dózsa György úton saját kocsijával kb. 25-30 km/órás sebességgel, amikor megcsúszott a jármű a síkos és olajfoltos kockakő úton, hiába fékezett. Nem akart a jobb oldalon parkoló autónak ütközni, ezért elrántotta a kormányt és a szemközti sávban egy szabályosan közlekedő taxinak ütközött, amelyben három nő utazott. Az anyósülésen ülő nő beverte a fejét és a térdét, 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek, a taxi is megrongálódott."
@azbesztos: Egyrészt szó sincs róla, másrészt, ha már így előhozakodtál vele, Dopeman biztosan kevesebbet ártott az országnak, mint Őexcellenciája (a geci állat aláírt futószalagon alkotmányellenes és visszamenőleges hatályú törvényeket, nesze neked jogállam!)
SP barátnője Agatha Christie?
Esetleg Erdélyi Mónika?

Egy élmény volt ez az irodalmi krimi...
@shwarcz bácsi: najo, de mire vagy kivancsi? kerdezd meg tole
a bejegyzes, megha kerdojellel is azt mondja Schmitt zsarolta Orbant
hat en nem hagynam....
kerdojel ide vagy oda...
@isssti: Ha januárban, a botrány kirobbanásakor mond le, az lett volna a korrekt magatartás. A beismerés helyett hónapokig hazudozott, még lemondó beszédében is. Ráadásul ő bizonyítottan olcsó csaló, Gyurcsánynak is le kellett volna mondania, de tulajdonképpen ő nem csinált semmit, csak egyszer életében őszinte volt.

Horn és Medgyessy ügye komoly lenne, ha más országban élnénk, de nálunk a teljes politikus garnitúrának érdekében állt, hogy még csak meg se szellőztessék lemondásukat. Ne aggódj, bőven akad besúgó a Fideszben is, ráadásul pont Schmittnél szinte 90%-os esély van az ügynöki múltra.
Bár biztos ismerik egymás dolgait pro és kontra - ebben így nem hiszek. esetleg egy kis ügynökaktázás előkerülhetett, de szerintem lassan azt is már személyre szabottan gyártják.
- Na Palikám akkor itt van ez a dosszié akkor most ebbe ide ezt belepakoljuk.
- Ott se voltam
- Tudjuk Palikám de ki a rossebb hiszi azt el neked.
Pintér Sanyi lehet a titkok tudója de ő meg hogy hogy nem úgy volt és úgy lesz mindig miniszter, hogy nincs is. ha fidesz van ő előkerül ha fidesz megy ő tűnik el legelőször.
@Prof. Dr. Lencsés István: Ajaj, bocs a sportkommunikációs diplomám utáni címeimet is kiírtam . Nem baj , anonimok sértésetek ugyis lepereg !
@Dr. Adofizeto:

Schmitt elvtárs nem kötelességből lett a pártállam miniszterhelyettese, hanem elvtelen kerriervágyból és mert kinyalta az összes eléje tartott segget.

Ezért vette be Orbán is a kommunista pártjába.
@Dr. Adofizeto: Az a bajod, hogy túl feszült vagy a nagy akarásban. Próbálj meg úgy harcolni, ahogy a víz találja meg az utat magának és meglátod, minden könnyebben fog menni. Pl. van a szomszédban egy jó kis sidózós-nácizós topik, ott lazíthatsz egyet, ha szükségét érzed.
Ha még valakit érdekel:

A hongarijevandaag.nl a twitterük szerint a nagy érdeklődés miatt nem működik, de már dolgoznak a megoldáson.

És közben azon viccelődnek, hogy a magyarok szerint Orbán szedette le az oldalt a netről.

https://twitter.com/#!/hongarijevandaa
@Salemi boszorkány: és ebből ki az ördög mosta ki, az akkor még egyetemista Schmittet? Mert ez írtad. Megcsúszott, nekiment egy taxinak 25-30-cal, egy hölgy betörte a fejét, de ezt most miért kell? nem azt írtam, hogy nem igaz, hanem azt, hogy ezzel mi a jó fene bajod van, hogy idecitáltad ezt a történetet, meg ezt a kimosdatást sem értem. Ha erre kap valaki 3 évet felfüggesztve, az minden, csak nem kimosdatás.
@Lencsés István: @Prof. Dr. Lencsés István: Már annyira biztos hogy meg lesz a sportkommunikációs diplomám, a doktorim és az egyetemi tanári címem - sajnos már nem a Schmitt Pál fog kinevezni - hogy megelőlegeztem magamnak ezt a nicket . Sértésetek lepereg anonimok !
A vén pártállami hülye elfűrészelte magát külföldön is, remélem hamarosan seggberúgják a NOBból MOBból mindenhonnan:

"Schmitt Pál lemondásával egy kiemelkedő és kétségtelenül kényelmes közszolgálati pályafutás ért dicstelen véget - írta kedden megjelent cikkében Adam LeBor, a The Times budapesti tudósítója, aki szerint a volt köztársasági elnök sokak szemében az olyan típusú simulékony közép-európai funkcionáriust testesíti meg, aki a hatalmon lévő rendszertől függetlenül kiválóan elboldogul. Schmitt Pál már 1983-ban, hét évvel a kommunizmus bukása előtt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja volt, és csak a legmegbízhatóbb lojalistáknak engedték ilyen - gyakori utazásokkal és külföldiekkel való kapcsolattartással járó - tisztségek betöltését. Később, a rendszerváltás után átállt a másik oldalra, és csatlakozott a Fideszhez - írta a The Times tudósítója."
nol.hu/kulfold/schmitt_a__simulekony_funkcionarius_
@Susie Q: sőt személyesen ő, addig nyomkodta a gombokat, amíg nem sikerült:)
Csak teoretikusan: ha én pl. nagy nyilvánosság előtt kijelenteném, hogy S. P ügynök volt, a bizonyítási eljárásban betekintést kapnék az ügynökdossziékba?

:)))
@hagyma: De, éltem. Sőt, ismertem Wladár Sanyit, sőt, egy csapatban is játszottam vele. Róla azt kell tudni, hogy 78-ban érte el első sikerét (EB 3.), Moszkvában nyert olimpiát, 84-ben nem mehetett olimpiára, 85-ben abbahagyta az úszást.

SP nyilván nem szólhatott bele, de akkor is kiállhatott volna a sport és olimpia mellett a sunnyogás helyett. Akkor is, ha belebukik. Ahogy a rektor tette...
...talán Gyucsány lenne a megfelelő.

Beteg, de a panelban/ben néhányan kedvelik.

Próbáljuk meg mi szeretni őt. Pojácának jó lesz.
@Csiken Disztroly: Megértem, hogy szeretnéd, hogy elhúzzak innen, mert kétségkívül zavarom a primitív, 1 bites elméleted kifejtését.
A Fideszt szereti: igen-nem és a Gyurcsányt szereti: igen-nem problematika ábrázolásához 2 bit kellene, az már sok neked és akikhez szólni szeretnél.
@Kármentő: 2012. tavaszán gyurcsányozni, főleg Schmitt Pál kapcsán, elég gyenge dolog.
Szóval még mindig áll az oldal...

Aki még nem látta...

Itt még megnézhetitek az oldalt, majdnem teljes valójába, színes képként (A jelenleg elérhető legjobb archív) :-)

Kattints ide, ha érdekel:
1885823.jexetic.info/jxt29658/blog_001d/LP/lp01/infoc_001/online_blog/PkNLnGk3aj/ixapTmwHjL

Aztán majd meglátjuk, hogy mi sül ki ebből a dologból...
@hagyma: szerintem ez nem kérdés.
mindent pakoljon ki.elég régóta várunk rá.
@Sance: Jaja, ezt a ballibsi dumát már jól ismerjük "Feri csak kimondta az igazat" ..és utána büszkén nézte, hogy munkája nyomán 2 évig lángokban az ország: nos ezért szeretünk titeket, libsikék, ezért lett a 2/3 is, jobb ha tudod!
Verhetitek fejetek a falba: ti adtátok Orbánéknak ezt a hatalmat -akkor most szeressétek, ne sírjatok! :o))
@isssti: na, én akkor is hánytam. ahogy most. nekik, meg neked legalább volt alkalom, amikor jól éreztétek magatokat, nekem mindig rossz. ettől függetlenül ovis dolog a másikat citálni, mikor adott alkalommal az egyikről van szó. szándékosan nevek nélkül írtam ezt, mert oda-vissza érvényes: az egyik szar nem igazolja a másikat, legyen az ember, tett, vélemény, bármi. ez a homokozó beli gyerek-veszekedés színvonala, miszerint "de ő kezdte!" tessék minden ilyen magatartást tanúsítónak (úgy láttam, neked inged) felülemelkednie ezen, és a saját érdekeit védenie, nem ezekét, vagy azokét. mi vagyunk együtt, te, meg én (még ha véleménykülönbség is van köztünk), nem ő és te, vagy ő és én
@issrsti: fel tudsz sorolni 5 olyant dolgot amivel nem értesz egyet ami a 2/3os kormányzat csinál?
@Dr. Adofizeto: sajnos nem.de én kiváncsi lennék ,a teljes parlamentre...
valamint kiváncsi lennék az egyházi személyekre is.
@windex: Én akkor is hánytam és most is: csak az arányérzékem a sok hányástól még megmaradt..
Az elmúltévekbenkussolóknak pedig csak annyit: maradjanak csak konzekvensek- mert most szavuk nem lehet!
@shwarcz bácsi: ..aki nem, az elvakult:és ettől még akár szimpatizáns is lehetsz..
@issrsti: Sosem szerettem Fletót, de szerintem Pest azért állt lángokban, mert a Fidesz/Jobbik vonal rendesen pakolta a fát a tűzbe: Öszöd totálisan félre lett értve a sok ferdítés végett, az ország parasztabbik fele pedig ugrott erre, és törtek-zúztak. Mindkét oldal sáros abban bőven.
@hagyma: mennyi butaságot összehordtál.

1, smitpalibácsit egy ember emelte abba pozícióba, maga a mindenható. pedig még kövér is tiltakozott ellene, meg sokan mások, akik nem tartották a posztra alkalmasnak.
viktor igen, ez egyedül az ő sara, most már végre a politikát kevésbé követőknek is tisztán látszik, hogy a legnagyobb magyar, bizony nem tévedhetetlen és akkor matolcsy gyurikáról, meg a többi seggnyalóról ne beszéljünk.

2, a kisdoktorit csalással szerezte, régen, igen, de ennél talán fontosabb, hogy amióta kipattant ez a sztori, többször hazudott (!) és ez volt az utolsó szög a koporsójában.
pl. a bolgárral együtt dolgoztak, nem igaz, a többi viszont a saját munkája, nem igaz, nem hallgatták meg, ez sem igaz, nem tudta mi a gyakorlat, meg ez sem.

3, többen is említették már a 84-es olimpiát, kérdezd meg azokat a sportolókat, akik akkor dobogóra is esélyesek voltak mi a véleményük erről a kérdésről. valóban nem akadályozhatta volna meg, de tiltakozhatott volna a döntés ellen, mert ő elviekben a sportolókat képviselte, de a gyáva hallgatásából az derült ki, hogy a komcsi hatalmat.

4, kérdezd meg mit éltek át, azok a magyar sportolók, akik a görög olimpián a kalapácsvetők lebukása után, még versenyben voltak, pl a vízilabdázókat. ez a derék ember nem védte meg őket, de nem ám.
vagy ott van pars krisztián és a fehéroroszok esete. khm.

5, nob alelnök, pedig azért lehetett, mert samaranch embere volt. vajon tudod, hogy hány szavazatot kapott, amikor elindult a nob elnöki címért?
@Dr. Adofizeto: Teljesen elbonyolítod a problémát, ezért vagy ilyen kétségbeejtően belekavarodva a képzelt viszonyrendszereidbe.
@issrsti: Ha te is befognád a pampogódat, akkor kevesebb hülyeséget írnál le..

Aműgy ajánlott olvasmány Shitpali életrajza az MSZMP-MDF-MSZP-FIDESZ út állomásai...

Plagibácsi már akkor sunyi kis besúgó volt amikor Gyurcsány még csattogós lepkét tologatott az óvoda udvarán..
@Sance: Butának lenni alapvető alkotmányos jog - és mélyen irigylésre méltó!
@M_R: Drágaszívem, ezmeg hogyjönide?!
Másrészről, ki kérdezett téged, s mi alapon mondod meg, ki-mit fogjon be?!

Inkább '98 és 2008 közt figyeltél volna!

2. lásd előbbi kommentem..
Nos rajta Schmitt Pali! Ha tudsz valamit Orbánról és a csapatáról,akkor teritsd ki az asztalra!!most már nincs mit vesziteni,mindent elveszitettél,főleg a becsületedet! Mert mit tud az,aki nem tudja,hogy egy doktori cimet régen is és most is csak saját és önálló gondolatokkal lehet szerezni!!!Nem pedig össze ollózással!!!Azért a bolgár és német profnak kellett volna cimet adni! Nos,ha tudsz valamit,védekezz!!!Hulljon a férgese!!!!
@issrsti: Oké, eddig válaszolgattam, de ez már sok személyeskedés, plusz látom, hogy te szuperintelligens vagy, én így fel sem vehetem veled a versenyt. Higgy, amit akarsz, szia, és innen is gratulálok a csodálatos balliberális szavacska átvételéhez a narancs zsargonból, tudniillik ilyen kategória nincs és nem is volt. Mentségedre szóljon, hogy erről nem csak te és hiszékenységed tehet, a borzalmas és reményeim szerint megboldogult SZDSZ elég csúnyán kifordította a liberális gondolkodást, mint eszmét.
@Sokorai_Atala:
A állambiztonsági hivatal, akkor szervezték be.
Az egyetemeken zajlott a beszervezés.
Mit gondolsz egy sima csapatérmes hogyan juthat ki az olimpiára?
A világversenyeken és az eu bajnokságokon is csak csapatban nyert.
Az olimpiai válogatottnál is csak tartalék játékos volt.

A balesetnél oda volt írva, hogy súlyos sérülést okozott, mást ezért bevágtak volna annak idején a börtönbe.
@Sokorai_Atala:
Amúgy megmagyarázhatnád, hogy egy ilyen helysírású egyén hogyan jutott el a közgáz diplomáig.
orbán mindenre képes, és még polgárháborúba is hajlandó az országot vinni. Erre készüljetek!
@hagyma: Vasárnapi Bors "káderlapja Schmitt Pálról:"Köpönyegforgató, törleszkedő politikai bonviván volt egész életében, aki simulékony modorával, gátlástalanságával többet épített karrierjén, mint munkájával, aki minden rendszerben fölül volt." Mindenesetre S.P. habitusának analizise a fentiekben bravúros. Hogy nekem ez a találó "bonviván" nem jutott eszembe!?
@barkacs: Speciel én tudom, hogy Madridban volt az elnökségi választás, és Schmitt Pál 3 szavazatot kapott. Ismerték a kvalitásait és habitusát, hiszen elnökségi tagként pályázta meg az elnöki tisztet.Ennyire értékelték!
@hagyma: Leszel te még idősebb is! Láttam én már két 80 felüli között bimbózó szerelmet. Szép volt. Ne hidd, hogy csak a virágcsokorig..
@Dr. Adofizeto: Nem veszed észre, hogy lemaradtál egy brossúrával? Egyre több idősebb embernek - hatvanasok - lesznek 30-40eseltől, sőt fiatalabbaktól gyermekei, s ha mázlijuk van, legalább annyi időt eléldegélnek együtt, mint az a ff.az előző kapcsolatában. Hát a nő még mindig nem lesz, ha huszon, öreg, többi meg nevelgeti a csemetét.
@Salemi boszorkány: Rettentően izgat ez a hiány, azóta nem is alszom.
@Mariann19: így van, én mondjuk kettőre emlékeztem, de ezen nem veszünk össze.
"Kemény menet volt" - állítja az Elnök volt barátnője a hírszobából (Schmittnek volt csaja az MTV-nél? írjátok meg, a szerk.),

Volt Astoria dolgozótól tudom, hogy a hotelban volt neki. Több is.

Nem tudom mennyi igaz belőle, de Kőbán Ritával is emlegették.
@isssti:

Megyó komcsi ügynöki múltjával simán volt arca maradni.

- Csak ezt az egy faszságodat emelem ki. A III/2 a kémelhárítás volt. Nem keverendő a III/3-al, a belső elhárítással.
@hagyma:

ketsegtelen teny, hogy "simult" a mindenkori politikahoz
naes?

A jelenlegi kurzus, ahova most simul, fennhangon komcsizik, miközben sp simult az előző kurzushoz is, amely tagjai most ellenségnek vannak kikiáltva.
Na ezért nem na és.
@hagyma:

tessek alatamasztani,, hogy ugynok volt

Astoria szálló igazgatójaként nem lehetett nem ügynök.

Megbízható helyről tudom, hogy az Astoria szálló szobáinak minimum egy része be volt kamerázva, volt egy monitorszoba is, ahol a kamerák képeit nézték. Erről sp-nek mint igazgatónak minimum tudomása volt.

A sportolói érdemeit nem vitatom. Sőt elismerem. Még akkor is, ha úgy nyert csapatban érmet, hogy csak csapattag volt, mert a csapatba bekerülni is érdem.

A NOB karrierjét nem minősítem, mindenesetre a NOB és a korrupció elég sűrűn szerepel egy hírben.
@shwarcz bácsi: ennyire gyenge a képzelőerőd? ez borzasztó!
@Doomhammer: "Egyik baratom baratnoje volt. Nem nagy szam, a srac hamar dobta is."

Hogy ontopic legyek, Skicc Paját le se xarom. Viszont a fenti beszólásról eszembe jut, hogy kb. 10 éve egy jó haverom B. Antóniával, a modellel járt. Persze mindenkinek leesett az álla a nőtől, így amikor a barátunk látta a sárga irígység nyilvánvaló jeleit rajtunk, akkor vigasztalásul odasúgta: "Azért nem olyan nagy szám, például fogaz, mint egy állat..." :-))
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Kémelhárító?! Hát ez azért mindjárt sokkal jobb: jó védelmi stratégiát találtál megyónak.
Másrészt: "faszságot" csak egy igazi műveletlen proletár citál társalgópartnerére - ez mond valamit?
Két dolog jött le a smitt ügyből:

1 - Nem vagyunk képesek leszámolni a főiskolákon az olimpikonok számára fenntartott külön kerettel.

2 - Jobboldalt nem tudnak elegánsan távozni.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Így mindjárt más a leányzó fekvése. Nem is tudom, hogy lehet az, hogy nem kapott magas állami kitüntetést kémelhárító tevékenységéért, igazán megérdemelné szerintem.

Azt lehet tudni egyébként, hogy Schmidt megfigyelési feladata mi volt az Astoria szállóban? Csak azért kérdezem, mert lehet, hogy ő is az imperialista kémek ellen harcolt, mint Megyó és akkor együtt lehetne őket kitüntetni. Ki kellene ezt is oknyomozni.
Az oldal megint működik, a neve helyesen Hongarije Vandaag (=Magyarország Ma).
@M_R: "csattogós lepkét"...ez nagyon jó!
Egyébként a fidesz-ből talán a Martonyi-ra néznék fel...de még ő is az volt!
@Lucky Larry Silverstein: "Az nem jutott eszedbe, hogy eddig azért nem keveredett botrányba egy KE sem, mert egyszerüen ez nem az a tisztség, ahol beleszólása lenne fontosabb ügyekbe? Ergo bárki hamarabb zsarolhatná OV-t, mint pont ő."

Eddig nem volt ennyire direkt módon pártpolitikus KE. 2003 és 2007 között a fityisz alelnöke volt (bár 98-ban még a maszop főpolgármestere szeretett volna lenni). Lehet rálátása a belső ügyekre. A többieknek meg nem volt. Ez szerintem elég trivi...
@barkacs: Jó voltam Pajához, egy szavazattal túl értékeltem. Kösz!
@barkacs: 5/a samaranch később nem bukott, mert korrupt volt? és akkor megáll madarat tolláról, ugye? azért szóljatok, ha nem jól emlékszem
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

a magyar, ha stallummal bír, nem tud elegánsan távozni. sok még nem elegánsan sem. tisztelet a kivételnek.

jaj, ismerek olyat?
Nem tudtam végigolvasni a posztot, annyira zavaros. Mi van?
@Szevasztok: " Kedves " anonim . Én direkt írok úgy ahogy illetve néha hibázom ,de én legalább be is vallom . Azt csinálok amit akarok , mert én rendelkezem alap dolgokkal amivel például maga nem . Ennyit erről ! :) ;)
@Lencsés István: @Szevasztok: És nekem tényem van ! Fáj az igaz ? Diplomám lesz sportkommunikációból és akkor már focilabda mintájú zsömléket süthetek ! sértésed lepereg anonim ! :);)
Hogy Schmitt zsarolta volna Orbánt? elképesztő baromság! Ez az ember nem rendelkezik annyi intelligenciával, hogy még ha megfelelő tények és dokumentumok is lennének véletlenül a birtokában, akkor egy ilyen zsarolási ügyet képes lenne helyesen és számára célravezető módon végigvinni - méghozzá egyedül. Az ő megroggyant helyzetében ugyanis már senkire sem számithatott. Másrészt meg lehetett ő akár fidesz alelnök, meg országgyűlési elnök is, nagyon kisfiú volt ahhoz, hogy Orbánék legbelsőbb ügyeibe belelásson. Láthatott ezt-azt, csip-csup ügyeket, de az igazi nagy bizniszekről ő sem tud semmit. Ha meg belekezd a szokásos hadoválásba, hát egyszerűen felmossák vele a Kossuth teret.

Amit persze amúgy ki is érdemelne szerintem.
süti beállítások módosítása