Szegény Csurka

2012.06.30. 07:30 Tékás Lacika

Disclaimer:

Ez a poszt nem egy halott politikusról, hanem a velünk élő elmebajról szól.

 

Szegény Csurka Pista bácsi úgy örülne most, hogy kiderült, hogy Szegedi Csanád zsidó. Remek cikket hozna a Magyar Fórumban, hogy lám-lám, ő megmondta!

Tolná újult erővel, amit régen is tolt, hogy a Jobbik az egy ilyen párt, "az MSZP fiókszervezete", és Morvai és Vona is zsidó. Vonát talán szefárdnak mondta. Csurka egyértelműen az egész Szegedi-ügy legnagyobb vesztese.

Az egész videó tanulságos, de 05:07-től az igazán érdemes nézni.

Betlen János: "De milyen bizonyíték van arra, hogy a Vona Gábor meg a Morvai Krisztina baloldali irányítás alatt áll? Én értem, hogy erre gyanakszik, de erre milyen bizonyíték van?"
Csurka István: "Hát kell erre bizonyíték? (....)"

Akinek még mindig kell, annak igazából nem is tudok mit mondani.


A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr434618410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát ha nem lenne halottgyalázás, akkor szimpla elmebetegnek mondanám. De nem azért, mintha a Jobbikot picit is kedvelném ;-)
Nem szívesen védem Csurkát, de egyet kár tagadni: a Jobbikhoz képest kifejezetten kulturált és mérsékelt párt volt a MIÉP. Pl. sosem voltak a MIÉP-szövegekben nácikat pártoló részek, míg ez a Jobbik-médiákban mindennapos jelenség.

Csurka, egyre súlyosbodó elmebetegsége ellenére, mégis egy értelmiségi volt.
süti beállítások módosítása