Az MTV magyar-török közvetítése még egy diktátornak is tetszett volna

2012.10.17. 13:00 baum

magyartörök.jpgViszonylag nagy sikert ért el tegnap labdarúgó válogatottunk Törökország legyőzésével. Jól is játszottak a srácok, a törökök meg csak kapkodták a fejüket, ahogyan az élő adást nézve én is.

Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó banánköztársaságban érezzem magam? Miért az volt a legfontosabb szempont, hogy elsősorban arról számoljanak be, hogy a különböző játékszituációk milyen érzelmeket váltanak ki a nagy vezérből? Nagyon örülünk neki, hogy láthatjuk, hogy Orbán Viktor is egy ember: tud a levegőbe csapni, képes egy nagy helyzet után félig guggoló helyzetben húúúzni egyet, vagy egy-egy magyar szabálytalanság után mutatni egy gömbformát, hogy „de spori, labda, labda volt.”

Jó és dicséretre méltó egy kormányfőtől, hogy ilyen szenvedélyesen tud lelkesedni a nemzeti csapatért. Az a nagyon nem jó, mikor egy sportközvetítés rendezője kötelességének érzi, hogy többet mutogassa ezt, mint például a szövetségi kapitányt. Miféle belső késztetés kényszerítheti rá erre a közvetítés rendezőjét?

Nem is csoda, hogy Knézy Jenő a meccs vége felé, a körülbelül tizedik Orbán Viktor-bevágás után elszólta magát némileg gunyorosan, hogy „Örülhet az ország vezetése, de ami talán fontosabb, örülhet maga az ország is.” Akinek volt füle hallotta az élt e szavak mögött, akinek meg nem, az hülyeségeket posztolt a facebookra.

törökgáborfb.jpg
A stratégiai szövetséges Azerbajdzsánban biztos teljesen elfogadhatónak tartanak egy ilyen hozzáállást az állami televíziótól, nálunk talán ne legyen evidens. Ahogy az is hányingerkeltő, ha eleve nem tárgyilagos például az ismétlések kiválasztásának elve. Gondolok arra, hogy mikor a magyar védő kettérúgta a török csatár lábát és büntetőnek kellett volna következnie, azt a jelenetet egyetlen egyszer játszotta vissza az MTV. Szakmaiatlan és igazságtalan. Attól nem leszünk jobbak, de nem is fogunk kevésbé drukkolni a magyar csapatnak, ha hitelesen kapjuk a valóságot. Az sem egy bravúr, ha ugyan Mészöly Kálmán csak közhelyeket magyaráz a szünetben, de legalább nem káromkodik.

Ami a legfájóbb, hogy ilyen rossz szájízzel kell gondolni erre a meccsre, mert Komanék tényleg megtettek mindent, hogy örömet szerezzenek nekünk, szurkolóknak. Csak abban bízhatunk, hogy ők még akkor is fogják a gólokat rugdosni a mi gyönyörűségünkre, amikor nem politikai tömjénezésre akarja őket felhasználni a lakájmédia.

Kép forrása: itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr194854021

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az MTV magyar-török közvetítése még egy diktátornak is tetszett volna 2012.10.17. 21:39:01

Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó banánköztársaságban érezzem magam?

Trackback: 22. A hétfő újra tévés adásszüneti nap lesz! 2012.10.17. 15:27:08

Egyszerű összefüggések. A kiemelkedő politikusnak van szeme és füle a rájuk. Míg a nagy többség nem látja a fától az erdőt, addig ő képes egy szál gyufából is fogpiszkálót faragni. Mit ad Isten, a Normális Emberek Pártjának kötelékében több ilyen is ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@K3rnel: Igazad van,azt az embert mutatták,aki egyébként kettéosztotta az országot 2002-ben,és folyamatosan dolgozik is ezen!
Nahh, látom a hivatásos rettegők szektorát is feltöltötték rendesen, csak egy nap késéssel :D
@pudliho: Kényszerit valaki,hogy olvasd a blogot?Azért Angela nem amortizálta az országát!
@Shopping: Knézinben igazad van,de a 89 előttiek még tudtak focizni,nem csak jól élni akartak a fociból!
A máltai fiaskónál megfogadtam: csak akkor fogok magyar focit nézni, ha komoly sikerszériát tudnak felmutatni. Egy meccs még nem széria (az előző összefoglalójából meg egy nagy égés képe rajzolódott ki előttem).

Egyébként meg: nem látom Orbán Viktor balkezét, a fociszakértőt, a magyar Fergusont, aki egyben a legbrilliánsabb független politikai elemző is. Hová tűnt a képről Török Gábor? Csak nem épp elemez?
Gyerekek, ha valami csoda folytán Magyarország kijut a vb-re, akkor tőlem 30x is bevághatják Viktort minden meccsen.
Szegény Kövér, látszik rajta hogy fogalma sincs mit néz, nem akarna ő ilyent, de KELL, mert együttműködés Orbánnal...

Ezért aztán görcsösen kapaszkodik egy összesodort prospektusba, egy égbe mutató, vertikális pontot jelképező fallikus szimbólumba :D
Csányi meg: De Viktorom, há ázt mondd meg nekem, nem fér a fejembe, hogy lesz ebbő pínze az ótépéjnek!
@nu pagagyí:
Nincs válasz. Ebből egyre tudok következtetni, ami végül is nem meglepő az indexen: Judenschwein.
@gnme: HMMM......tE, BIZTOS, HOGY NEM EBBEN AZ ORSZÁGBAN, MAGYARORSZÁGON VOLTÁL GYEREK !

...ahol most így él a társadalom :
A lakosság kétharmada a tavalyi év során nem engedhetett meg magának egy egyhetes üdülést, ráadásul az országban csaknem hárommillióan nem esznek elég húst. A KSH életszínvonalat mérő számai azt mutatják, hogy 2010 óta romlott a helyzet Magyarországon.

A KSH Statisztikai tükör című kiadványából kiderült: az életszínvonalat mérő számok szerint, 2010 óta romlott a helyzet Magyarországon, ez pedig a 17 éven alattiakat átlagon felül érinti - írja a NOL. A magyarok közel háromnegyede nem tudott egy 50 ezer forintos, váratlanul felmerülő kiadást fedezni. Az ország lakosságának kétharmada a tavalyi év során nem engedhetett meg magának egy egyhetes üdülést, ráadásul az országban csaknem hárommillióan nem esznek húst. Az anyagi deprivációt (megfosztottságot) kilenc szempont alapján mérik: a hiteltörlesztéssel vagy lakással kapcsolatos hátralék, a telefon, a színes tévé, a mosógép, az autó, a kétnaponta fogyasztott húsétel, a fűtés és a már említett váratlan kiadás fedezetének és az évi egyhetes üdülés hiánya. Anyagilag depriváltnak számít az, aki ezek közül legalább hármat pénzügyi okok miatt nélkülöz. A KSH tavaly tavasszal készült vizsgálata szerint a magyar lakosság 42,2 százaléka nélkülöz legalább három tételt: ez az eredmény pedig 2,3 százalékponttal magasabb, mint a 2010-es."

NU, EZEK A BOLDOG SZOCIALIZMUSBAN NEM VOLTAK.
@kvadrillio:
Ebben az a "vicc", hogy ez évtizedek óta így van.
"Négymillióan a létminimum alatt Magyarországon?
Sokkoló becslés – A KSH előző évi adatai alátámasztják Ferge Zsuzsa elképesztő számítását
Sokkoló becslést tett közzé Ferge Zsuzsa szociológus egy nemrég megjelent írásában. A Magyar Újságírók Országos Szövetségének felkérésére írt cikkben a szociológus azt írja: közel négymillióan élnek a létminimum alatt. Ez első hallásra sokkolónak tűnik, de a szakembereket nem érhette meglepetésként: utolsó létminimum-számítását 2010-ben tette közzé a Központi Statisztikai Hivatal, s a számított értékek alapján a lakosság 37 százaléka, azaz 3,7 millió ember él létminimum alatt. (Ez egy főre vetítve 2010-ben átlagosan 64 ezer forint volt.)
Ónody-Molnár Dóra| Népszabadság| 2012. május 25. |118 komment "

és akik ezt tették ezzel az országgal, azokat zavarják el a parlamentből "

a zemberek hozzanak létre kolóniákat, rendezkedjenek be önellátásra, és zavarják el a multikat, a kaozsi, harácsoló gyilkosokat !

EZT MEG LEHET CSINÁLNI MINDEN FALUBAN, VÁROSBAN.....MINDENHOL !
@J.László: NU, AKKOR PEDIG A JELENLEGI POLITIKUSAINK MAGYARÁN: SZART SE ÉRNEK !
EDDIG CSAK MAGUKNAK KAPARTAK ! MENJENEK EL VÉGRE A FENÉBE !

... bocsi...a szar azért hasznos trágyázáskor.....
@kvadrillio:
Ferge Zsuzsa. MÚOSZ. Kérem szépen, ezek az elfogulatlan szakmaiság lovasszobrai.
Az állami tévé már régen csak kirakat.
Mondjuk mi más is lenne.
@zajos1: "Ezt nem értem, ott volt Orbánon kívül Bajnai is. semmi részre hajlás."
Na, az ilyen ember az aki nem érdemel semmit jobbat, mint egy diktatúrát a nyakába. Aki meg sem érti, hogy nem az a lényeg, hogy kit mutatnak, hanem az a baj, hogy egyáltalán politikusokat, vezetőket mutogatnak egy futballmeccsen (is) a futball helyett.
" Vona: Aki nem dolgozik, ne szüljön gyereket
Roma szervezetek demonstrációja után a Jobbik elnöke a cigányok javainak elkobzásáról és a szegregáció szükségességéről beszélt."

OPNI-BA EZZEL AZ ÁLLATTAL !

nermtom, van már új OPNI, AHOVÁ AZ ILYEN SÚLYOS ELMEBETEGEKET TESZIK BE ?????!
Legalább a Vezér rendesen ki volt szolgálva.
@Halál Bika: Monnyuk nem tudsz te semmit Kövér Lászlóról. Ő lelkes amatőr focista.
@kvadrillio:
"Aki nem dolgozik, ne szüljön gyereket"
Jól mondja. Vagy te akarod majd őket eltartani? Ez ortodox gazdaságpolitika lesz? Akkor minden rendben. Nem igaz? Az OPNI-t kik szüntették meg?
BOTRÁNY!
Nem elég, hogy az 1998-as vébé döntőre kivitte a fiát, most meg a bajnaival sem fog kezet és nem beszélget vele. És mutatja a kamera!
DIKTATÚRA!
Ha már annyit mutogatták igazán kiírhatták volna, hogy a törökök is tudják: "Ferenc Gyurcsány Prime Minister". Ennyit igazán megérdemelt volna.
"Viszonylag nagy sikert ért el tegnap labdarúgó válogatottunk Törökország legyőzésével."

Aki bármit is ért a focihoz és az erőviszonyokhoz, az eddig a mondatig (ami amúgy az első) olvasta el a cikket.
@Terézágyú: Faszfej. Nekem is tetszik. De mondjuk én is jobbra állok a jelenlegi kormánytól.
Az olimpián meg az EB-n is folyton és rendszeresen megmutatták a politikai celebeket. Biztos Nagy-Britanniában meg lengyelországban is diktatóra van. Hogy micsoda skandallum. Amúgy igen unalmas már ez a hivatásos ballib rettegés és ajvékolás.
@K3rnel: Ne siess. A zsindexes heccblogfarmnak nyilván holnapra van kiadva a fidesznáci-Risztov-téma. Ma a zorbánozást kellett abszolválni.
itt már kényszerbetegek írják a blogokat? nektek mindenről ugyanaz jut az eszetekbe? én pl elaludtam a meccsen. na ez Orbán hibája, nem bazmeg? ja nem. Bajnaié, mert ő is ott volt! nektek bazmeg csak megszületni volt nehéz gyökerek...
@AnnаKаreninа:
Magam szintén jobbra állok a jelenlegi kormánytól és egészen megdöbbenve tapasztalom, hogy nézhető lett az m1 és m2. Nekem ez megrendítő élmény az - most tisztelettel elnézést kérek az összeg ballibbant hülyétől - elmúlt 20 év után.
@J.László: én nem nagyon szoktam m1-et nézni, de szívesen meghallgatnálak, hogy miért jobb. le tudod pár szóban ezt írni?
köszi.
Most akkor mi a gond faszfejek?
Magyarok szurkoltak magyaroknak.
Meg persze nehány zsidó!, meg egy rakás tetű akinek savanya szőlő!
@vénkujon:
Titeket annyira fel lehet ismerni. Egyenesebb lenne felfednetek magatokat. Nem gondolod?
@J.László: most mi a fasz bajod van?
kértem, hogy írd le. tegnap egy lelkes fideszrajongó zsidózott agybafőbe, mert nem éreztem maradéktalanul zseniálisnak, nemzeti csapatunk teljesítményét. mi a fasz van veletek?
@vénkujon:
Tessék. Jön a zsidó téma. Ki tudnátok ebből vetkőzni? De ha nem, az sem baj, de akkor miért itt zsidóztok?
@J.László: ember. :D
normálisan szóltam hozzád. példaként előhoztam neked, hogy mi történt velem tegnap. nem érted???:D
PONT nem én zsidóztam, hanem egy cimbid.
:D
@vénkujon:
Ez a baj veletek. Ha felhívják a figyelmeteket, akkor sem veszitek észre magatokat.
@[megmondoember]: ki kell jönni, mint ahogy mi, kinn voltunk, ennyi.
jó. tehát. összefoglalnád akkor, hogy mitől lett jó az M1?
@[megmondoember]: tehát még egyszer, aki a nemzeti csapat gyönyörű győzelme után is csak ez foglakoztat az beteg, és kezeltesse magát. Egyébként meg demokráciában élünk, lehet majd szavazni...
Az orbán meccsre jár? Ahelyett, hogy a gazdasági válság megoldásán dolgozna? Miért is fizetjük vazze?
265 komment után se magyarázta meg senki ha leülök meccset nézni(!) miért kell politikusokat néznem? Amúgy persze tisztelem becsülöm Orbán elvtársat,IP címem megtekinthető.
@Bernáth Tarján, 4914 Olcsvaapáti, Nyár utca 40.: Pedig van olyan. Én ha csak meglátom a képét rosszul vagyok.
@kovi1970: Bajnai is ott volt, ahelyett hogy a szövegét magolná 23-ára :D
Miért kell nekem Bajnait bámulnom egy focimeccsen? Felháborító! Már ide is bepofátlankodik a liberális politika? Mit képzelnek magukról?
@kovi1970:
Fizetjük. Jól mondod. Nem fizeted.
Es az megvan, amikor a Vitya bacsi igy dugogatta ki a nyelvet, meg fogatta a szemet a dijatadon, mint egy debil?
Na az volt az igazi arca... :D :D :D
mi van, köcsög balliberráltak, most ezen miért nem veritek a mocskos nyálatokat?!

www.hetivalasz.hu/itthon/kdnp-s-kepviselo-lanyaval-kampanyol-a-milla-55665

pedig ez iszonyú gáz, hogy még egy jó arcot sem tud találni a párezres anarchista hőbörgő banda és amit a jobboldalról elcsennek azt is jogellenesen használják
@Hasznavehetetlen Régensherceg:

"...mindig mások zsebében turkáló, irígykedő magyarok nagy része abban leli örömét, hogy mindent szétfikáz..."

Ja emlékszel biztosan, ez ment Fidesz vezérlettel nyócévig, meg azóta is. Szétfikáztatok mindent, ezért jó most nekünk olyan nagyon. Hajrá!
orbán húzzon! hajrá értelmiség, győzzétek le orbánt, és vegyünk fel még hiteleket! ingyen oktatást! olcsóbb bkv-t! magasabb nyugdíjakat! éljen a desznaj-magyar-szocialistalustaizmus!

hajrá magyar értelmiség! hajrá állami dolgozók!
@P.Freddy:
Ne tessék kérem szépen elmúltnyolcévezni, ha szabad kérni.
Mi a faszról beszéltek ? Ez foci, aki mást lát mögé beteg. Bajnai és O.V. focit ment nézni, ilyen pervez állat mind a kettő , bár az egyik kapus- az meg súlyosbító körülmény- , de ha most azt kezditek ki örült jobban..
B@szottul nem érdekel a nemzeti tizenegy.Gyökér sport.Putyin legalább a judoért él-hal.És mennyivel jobban teszi.
orbán, foci, mtv...ebből jó nem jöhetett ki...mondjuk a sok türhő focidrukker úgy is minden fost legigáz.
ez tényleg az ifjúknézy volt? nemár. kellemetlen meglepetés...

az rendben van, hogy az ország miniszterelnöke kint van a válogatott meccsén és szurkol (a felcsúti focipénzek ugyanakkor nincsenek rendben)
az is rendben van, hogy a török himnuszt is kifütyüli a csürherész (majd a Megbasztunk Mohácsnál molinón se tessenek lepődni Sztambulban)
rendben van, hogy ott ül a páholyban Bajnai, az ellenzék (?) reménysége (??), akit vajon melyik szárnyas állat köt össze Dajcstomival?
de miért kell ötpercenként megmutatni, hogy Orbán megvan, nem veszett el és miért kell a szpíkernek istenkézni egész meccsen, miközben a szeme előtt lejátszódó dolgokban folyton téved?
kj2 átesett egy nemzetbiztonsági ideológiai tanfolyamon vagy magától ilyen??
Merkelt tisztelik, azé' mutogattyák.Orbánt tisztelni kell/ene.Őt meg azé'.
Kurvára zavar, hogy mutogatták azt a semmirekellő Schmitt Pált! az az ember egy csaló, mint kiderült, és ott üldögél mutatván (és csak azért), hogy a miniszterelnök még mellette is kiáll. Szégyen! Semmi szükség erre! És jó lenne, ha látnánk a jegyét, amit kifizetett, mert sok földi halandó nem tudott menni a meccsre, mert nem volt rá pénze! A mindenségit neki!
@Rui Blaaz:
"ez tényleg az ifjúknézy volt? nemár. kellemetlen meglepetés..."

Nem láttam a meccset, de már másoktól is hallottam, hogy ifjabb Knézy Jenő milyen rosszul közvetített tegnap.

Ez tényleg kellemetlen, de kérdezem: mi benne a meglepő? Emlékeim szerint ő a gyengébb futballkommentátorok közé tartozik.

ON:

Nem az a baj, hogy Orbán Viktor kint volt a meccsen. Az a baj, hogy tízszer vágókép lett, ha hinni lehet a cikknek - és miért ne lehetne.

Teljesen elég, ha a miniszterelnököt a meccs elején és végén megmutatják (pláne győzelem után, hogy mennyire örül), vagy esteleg még az egyenlítő/vezető gólnál is.

Egy miniszterlnök lehet ennyire "celeb", naná, ha még a focit is szereti.
Tegnap viszont kissé túlbuzgó lehetett a szerkesztő, úgy látszik, régi reflexek kezdenek életre kelni - talán ezt mégsem kellene...
Annál a liberális aljadéknál ami nap mint nap az index címlapon lebzsel nincs lejjebb.
B+ nem hiszem el, hogy a tegnapi meccsről is orbán jut eszedbe,és egy laza átkötéssel diktatúrázol egy jót.
Titeket gyógykezelni kellene, mert ez lassan a bauer féle permanens bérretegésen is túltesz.

Ezért nem lesz ebben a kibaszott országban soha béke ,mert a kormnynál csak az ellenzéki érgelmiség a gusztustalanabb és hányingerkeltőbb.

MIKOR ÉRTITEK MÁR MEG, HOGY A REMÉNYTELENSÉGET NEM ORBÁN OKOZZA, HANEM AZ HOGY AKIRE LEVÁLTANÁD MÉG UNDORÍTÓBB NÉPSÉG.

Ez a poszt egy normális országban egy pofánverést érne, ítt meg vitalalap.
@Bozdurgán: Ez egyébként tökéletesen példázza azt, hogy mit jelent, ha valaki liberális. Egy liberális ember nem gondolja, hogy bárkinek csak úgy ki lehet osztani pofánveréseket csak azért, mert olyat írt, ami másnak nem tetszik.

Lehet választani, hogy ki szeretne olyan világban élni, ahol simán lekeverhetnek neki egyet egy blogbejegyzés miatt. Vagy lehet egy liberális országban is élni.
Szűkül a szereplési lehetősége.Ha megszólal -fél Európa mossa a füleit a diktátor duma hallatán.A félrészeg nótózás sem jött be.A futball meccsen nem kell beszélni..Hülye csótány-el vele!!
@algi:

Egy büszke magyar liberális valójában azt gondolja hogy az a demokrácia amivel ő egyetért és pont. Látod a poszt is arról szól hogy 10x mutatták orbánt és diktatúra van.

Ha a magyar liberalizmusnak lenne bármi köze a liberlis eszmékhez akkor ez egy boldog és gazdag ország lenne. Az a liberalizmus amiről te beszélsz csak szavakban létezik.
Én streamen néztem egy török csatornán és ott egyszer sem mutatták Vikit. Szerintem a magyar nézők privilégiuma, hogy őt kell nézniük.
Csak mutassak sokszor, annál többen fogják utálni.
@Bozdurgán: Még szerencse, hogy Te is elég undorító vagy.
@nu pagagyí:

Lehet hogy az önkrItika hasznosabb lenne. Az egész liberális baloldali blogszvéra élen az ehhez hasonló bloggerkkel önmagában gátja annak, hogy ez az ország jobb legyen.
Orbán szar az az érzés meg reménytelenné teszi az életet, hogy ez a liberális értelmiség követheti.
@J.László: Látom izgulsz. Természetesen én is magyar vagyok, ennek ellenére nincsenek olyan tüneteim, mint neked. Nem nőtt még turultoll a hátamon.
@Bozdurgán: Egy liberális szabadságot akar. Levegőt ebben poshadt feudális mocsokban, amibe Te és haverjaid taszigáljátok az országot. Azt szeretné, ha az állam szolgálna és nem kötelező ideológiát tukmálna mindenkire. Azt szeretné, ha az emberek saját tehetségük alapján boldogulhatnának és nem rokoni összeköttetéseik révén. Azt szeretné, ha a közpénzt a közre költenék: oktatásra és infrastruktúrára, nem magánzsebek kibelelésére, az állam elszámolna a közpénzek felhasználásával. Azt szeretné, hogy aki vagyonos az érezzen szolidaritást nemzete iránt, ha vállalkozó fizessen becsületes bért dolgozóinak, vagyonát ne síbolja ki az országból, hogy elkerülje az adózást. Azt szeretné, hogy a magánvagyont csak társadalmilag hasznos tevékenységgel lehessen megtartani. Azt szeretné, hogy a mindenkit születésétől megillető jogokat az állam se veszélyeztesse és a törvény előtt mindenki egyenlő legyen.

Te nyilván nem ilyesmit akarsz.
@Hertelendi: Gyomnövénynek néztem, így sajnos kiegyeltem a tarackkal együtt.
A görög válogatott kuplerájokat hirdet az edzőmezükön, annyira lepukkadt az állami finanszírozásuk.

news.yahoo.com/brothels-rescue-cash-strapped-greek-soccer-team-204836043--finance.html
én csak arra vagyok kíváncsi, hogy ilyenkor ezt kiadják a vágónak/szerkesztőnek, hogy viktorka kerüljön a képre legalább 10x (de bajnai nem látszódhat, ha kell retusáljátok ki!!!), vagy ez már megy önszorgalomból is?

technikailag ez hogy kivitelezhető? van egy külön kamera, amelyik végig viktorkát veszi?
Én abba gondoltam bele, hogy milyen lehet egy bírónak Vidi meccset vezetni, a Vezér állandó figyelő szeme előtt! Lesz még reform ezen a fronton is. Mert az nem lehet, hogy a Vezér csapata nem vezeti a tabellát!
JA!
És b#xák meg! Ne stadionokat építsenek. Abból elég egy ami megfelel a FIFA szintnek. Egészségügy, oktatás, stb!!
@Kotkodus: A TEK-es ott áll a vezető operatőr mellett és mondja mikor kit kell mutatni. Mint a régi szép időkben, kb. az '50-es években...
@molaris: Az igazság az, hogy ahová ez a kis egycentis cigány hozzányúl az szarrá változik. Én valamikor szerettem a Vidit, de amióta a kis hülyegyerek állandóan ott van én mindig ellenük drukkolok.
A himnusznál is bevágták a díszpáholyt,Vízi énekelt Orbán viszont nem. Érdekes.
@Pazza Inter: Talán mert nem is tudja kívülről a Himnuszt...
@Steppenwolf: Igen. Menczer propagandakozvetítését még dr Goebbels is megirigyelte volna a hollandok ellen.
nekem sem nyerte el a közvetítés maradéktalanul a tetszésemet, de:
- a német-svéden Merkelt legalább ennyiszer mutatták (gondolom ez rendben van)
- a török büntetőgyanús helyzetet legalább 3-4-szer visszajátszották
hirtelen ennyi.
kicsit frusztráltnak tűnsz, nem kell mindenről posztot írni.
@J.László: "Nem haragszom. Magyar ember vagyok. "

Olyan kíváncsi vagyok, mi az, hogy magyar ember? Meg tudnád fogalmazni?
Mi tesz egy magyart magyarrá?
A kilövésre alkalmas állatok:)
A nagyik kedvencét kivéve!!!!!!
@Könnyen elkaptuk, uram!: "Mi tesz egy magyart magyarrá?"
Ezt csak Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök úr tudja megmondani. Tudod, az a cigány...
Török Gábornak egy újabb fantasztikus elemzését olvashattuk.
@Hertelendi: Értem. Tehát az a magyar, aki a fideszre szavaz. És a Jobbikosok?
@legszebbferfi: Mondjuk a Német-Svéden 8 gól volt.
@Könnyen elkaptuk, uram!: A jobbikosok úgy tudom izraeliek, nem?
@nu pagagyí:

Jaja szépen felsoroltad a papíron jól hangzó bullshitet:)

Csak közben nem veszed észre, hogy a gyakorlatlan a liberális példaképeid mit tettek ezzel az országgal, ugyanezekkel a címszavakkal dobálózva. A liberális barátaid elnyomnak mindent és mindenkit diktatúrától rettegve, külföldön panaszkodva ami kicsit is más irányt követ.
A liberális barátaid cinikusan gúnyol ki bárkit és bármit ami picit is más mint az ő szabadelvű világképe. Toleranciáról papol miközben kiröhögi, és beszűkültnek titulál bárkit aki máshogy gondolkodik mint ő.
A liberalizmus manifesztációja ebben az országban ugyanazt tudja mint a jobbik, kirekeszt, és túlérzékeny. Ugyanaz a szélsőség, ugyanolyan gusztustalan uszítással a zászlókon.
@bebe tv: Köszi, Fredriket még nem láttam Råsundában, de lehet, hogy szokott oda is járni, csak nem mutatják...
@P.Freddy: szerintem lényeges különbség van aközött, ha kiderítem, ki mennyit lopott és aközött, hogy habzó szájjal krrvaanyázok más pénzére (ld. olimpikonok esetében). amúgy meg le kéne már szoknotok erről a szoci sárdobálós-szarralkenegetésről, hogy bár csőgecik vagytok, de majd bebizonyítjátok, hogy mások is azok voltak előttetek, sőt még jobban ("ez ment Fidesz vezérlettel nyócévig, meg azóta is. ") Senki parasztságára nem mentség, hogy van elődje, vagy nagyobb bunkó.
Milyen meccs volt?
Nem láttam.
@AnnаKаreninа: "Monnyuk nem tudsz te semmit Kövér Lászlóról. Ő lelkes amatőr focista."

Tényleg nem tudok sokat Kövér László hobbijairól, de a Fideszben mindenki lelkes amatőr focista... Attól még a kormány sportpolitikája nulla (az előzőé is az volt).

Talán épp ez a Fideszes össznépi focizás az oka, hogy a Felcsút, a magyar Chelsea két milliárd forintot kapott a társasági adókedvezményből (a második Debrecen ötszáz milliót).

Egyébként ez a társasági adókedvezmény ez egyrészt majdnem csak focira van (ugye látványsportágakra, itthon az újkori foci csak látványt nyújt, eredményt nem, látszatsport...).

Másrészt, ami jobban zavar, hogy az eredményesebb amatőr- és profi sportokat meg nem támogatják, de még adminisztratív eszközökkel is hátráltatják. Köztük azt is, amit én művelek. Lelkesen.
@Kakimaki0123456789: "Na ezzel melysegesen egyetertek."

Kár, hogy ilyen kevesen vagy! ;)
Végig olvasva a kommenteket olyan kíváncsivá tettetek, hogy megnézném a meccset valahol. Lesz valamelyik csatornán vagy cd-n megvehető?
Ja ez meccs volt?! Azt hittem parlamenti közvetítés.
süti beállítások módosítása