Külön 2015

2012.11.08. 15:01 Max Károly

Ez pattant ki a fejemből:

Külön 2015
Miattuk 2016
Nem erről volt szó 2017
Takarodj 2018
Elmúlt 4 év 2019

...miután megtudtam, hogy 22%-ot mértek valakinek, akiről azt sem tudják mit akar. A program szót ne is emlegessük.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr354897211

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Medián, az Együtt 2014 és a Together 2k14 joghurt 2012.11.12. 14:29:16

A Medián 14 százalékos támogatottságot mért a teljes népességben a felmérést megelőző napokban alakult Együtt 2014-nek (a biztos szavazó pártválasztók között meg 22 százalékot). Az eredmény nagyon meglepett. Nem azért, mert kétségbe vonnám, hogy való...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez a 22% sokkal inkább a fidesz kormányzásnak köszönhető, egyáltalán nem annak, hogy van vagy nincs még programjuk.
Ugyan kérem.. A Fidesz 2/3-ot szerzett mindenféle program nélkül..
Ha nem mászik az ágyamba, nem írja elő a saját hitét, nyelvét, íróját szobrát a kormány már jól jártam. Ha nem zsigeri lappangó trendi bközépes dumát nyom mert arra ugrik a zember már jól döntöttem, ha visszaállít a demokráciából pl nem a tesója lesz főbíró 25 évig, nem a fogorvosa eü miniszter már több az esély, ha nem köpnek a világban ránk baltás gyilkost hőssé avatókra már remény van.......
Fent és Lent: egyre kevésbé látok komoly tartalmat a mondanivalótok mögött. Értem én, hogy nem csípitek a Bajnait és az Együtt 2014 szervezetet. Nagyon jó, hogy legalább valami értelmes indokot kerestetek is erre, bár nyilvánvaló, hogy csak látszat indok.
Az a vicces, hogy pont olyan buta, zsiger-politikát folytattok, mint az emberek nagy része.
Mutatom:
"Miért nincs programjuk?" vagy "Még két év van és ezek már most programnak álcázott ígérgetésbe kezdtek!", esetleg "Ha a baloldal nem frissül fel és nem fog össze, akkor nem tudjuk leváltani az Orbán-kormányt 2014-ben!", aztán persze "Jajj, hát ez nekünk nem tetszik, mert nem tudjuk mit akarnak, kik ezek egyáltalán a szervezeteikkel?"

Tessék akkor eldönteni, hogy mi kóchengeres faszú úristent akartok!

Ők le akarják váltani az Orbán-kormányt, vele együtt a korrupciót, az intoleranciát, a zsiger-politikát, a folyamatos szembeköpködést. Ezt el is mondták. Na meg azt is, hogy program azért nincs még, mert először megvárják, kik csatlakoznak, hogy együtt csinálhassanak programot. Amúgy meg a Haza és Haladás tele van ötletekkel, amiket mind megírtak, hozzáférhető bárkinek. Na, nem nevezték programnak és nem csomagolták be egy dobozba az egészet együtt.

Tessék elkezdeni reálisan, gondolkodva írni, mert korábban nem ezt az "utálom, me' nem teccik neki az arca, akkó' most írok róla csúnyát"-elvet képviseltétek.

Köszönöm előre is!
@TheObeMaster:

Ritkán értek-értünk egyet a Fent és Lenttel, de most igen! Érveinket - és a kommenteddel kapcsolatos ellenérveinket itt találod: progressziv.blog.hu/2012/11/08/bianko
@TheObeMaster:
Valamit félreértesz. Ez a gondolatszikra nem Bajnairól szól, hanem a magyar politikai kultúráról. Arról, hogy bármilyen jóképű cowboyjal hazamegyünk a kocsmából. Arról, hogy program nélkül, emocionális alapokon szavazunk. Hogy mindig megbánjuk, de sosem tanulunk. Biankó csekk a szavazócédulánk.
Erről szól. Fogalmam sincs hogy Bajnai ha kormányozni fog jó lesz vagy rossz, de attól tartok, hogy mi megint semmilyen elvárással nem leszünk felé, de persze csalódni öntudatosan és hangosan fogunk. Remélem érted. Ez a Fent és Lent megközelítés, nem a jobb és bal.
@Jester: sőt, azóta sincs semmi programjuk
Most 21 óra 42 perc van.
Még mindig nincs programjuk!
@Max Károly:
Mégegyszer elolvastam, hátha félreértettem valamit.
Ezt írod: "...csalódni öntudatosan és hangosan fogunk".
És ezt is: "Ez a Fent és Lent megközelítés."
Inkább Δελφοί megközelítés, de annak is bizonytalan.
Ellenvetés?
Ez olyan PUZSÉROS :))
süti beállítások módosítása