Bárki kirakhat molinót a parlament elé, hát éljünk vele!

2013.02.13. 10:03 baum

molinó.jpgBizonyára igen sok emberben tolul fel néha az ötlet, hogy de szívesen üzenne politikusainknak, csak a hangja nem ér el valahogy hozzájuk. Hosszú keresgélés után megleltük a bűvös szót: flashmob.

Mint bizonyára nagyjából mindenki hallott róla, hétfőn érkezett az ország háza elé az Éhségmenet, melyet egy igen ízléses felirat fogadott öles betűkkel:

KÖSZÖNTJÜK A SZOCI HATALOMÉHSÉG MENETÉT!

Nem csak, hogy gúnyos fogadtatásban részesültek az oda érkezők, de kifejezetten volt egy ilyen „na mi van büdös prollerek, ide mertétek tolni a pofátokat? Hát itt minden a miénk.” hangulata is az egésznek. Természetesen nem mondjuk, hogy a szocik nem akartak ráépülni erre a vonulásra, és azt sem, hogy ez nem sikerült nekik. Azt viszont kifejezetten gusztustalannak tartjuk, hogy ilyen megalázó stílusban lehet bánni azon szegénysorsú emberekkel, akik nem jó kedvükben gyalogolták át a fél országot, hanem reménytelen elkeseredésükben.

Nos, aztán másnapra kiderült annak rendje és módja szerint, hogy a molinót maga a Civil Összefogás Fórum, a CÖF helyezte ki. Igen, ők azok, akik a békemenetet szervezik. Elnökük, a nagyszerű Csizmadia László elmondta a HVG-nek, hogy büszkén vállalják tettüket. A lényeg pedig most jön: nem kértek a kirakáshoz engedélyt, hiszen ez egy flashmob, ami műfajából adódóan nem engedélyköteles.

Hoppá!

Ha ők megtehették, és hát nyilván demokráciában élünk, ahol a kettős mércének semmilyen helye nincs, nyilvánvalóvá vált, hogy bárki számára itt a lehetőség hasonló flashmob-okkal üzenni.

Akár úgy is, hogy 15 méteres molinót feszít két oszlop közé 5 méter magasban a parlament elé. Akár úgy is, hogy közös létrát használ az ott kolbászoló rendőrökkel, akik ezek szerint nem fognak rákérdezni, hogy tulajdonképpen mi is a tervünk igazából.

Legyen ez a demokrácia diadala! Akinek van késztetése rá, az most kezdjen molinókat tervezni, festeni, majd kifüggeszteni a parlament elé!


*** UPDATE ***

Már voltak is próbálkozók molinóügyben, de nem jártak sikerrel. A Milla posztolta facebook-oldalára a következőket:

"Ma 2 órakor Milla-aktivisták akartak egy feliratot kifeszíteni a Kossuth téren: Az ország házon kívül van!
Azonnal megjelent a Kövér-gárda parancsnoka és közterületfoglalási engedélyt követelt az aktivistáktól. Mivel ilyennel nem rendelkeztek, rendőrt hívtak."

kicsit később:

"Az országgyűlés műszaki igazgatója felkérte a Milla aktivistáit, hogy írjanak e-mailt az Országgyűlés gazdasági főigazgatóságára, hogy kitehessék a molinót. Arra a kérdésre, hogy hétfőn is kellett-e ilyet írnia a CÖF alkalmazottjainak, azt válaszolta: Nem, mert arról az akcióról a házelnök úr is tudott.

Később módosította ezt. Állítása szerint annak a cégnek, amely hétfőn kifüggesztette a szegényeket megalázó feliratot, tízszeres közterület-használati díjat kell majd fizetnie."

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr435078015

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tudtukkal, engedélyükkel 2013.02.13. 21:42:33

Ma délelőtt éppen akkor jártam a Kossuth téren, amikor javában folyt a készülődés: rendőrök és más egyenruhások forró tea helyett gusztustalan meglepetésekkel várták az Éhségmenetet. Több képet is készítettem, ezeken látszik, hogy az egyenruhás rendőr ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pont ezen gondolkodtam én is. De másra jutottam:

emiksz.blog.hu/2013/02/13/116_moli_no

"Lehetne feltűnés nélkül elzavarni a búsba, a molinója nélkül?"
Hurrá! Lehet üzenni,összefogok magammal és keresek egy használaton kívüli lepedőt,spárgát,filctollat...aztán jöhetnek a magvas gondolatok ki hova menjen melegebb éghajlatra meg ki hazudik és nyúzza le a népről az utolsó bőrt is! Olyan magas létrám nincs,sebaj majd bekopogok a Parlamentbe adjanak kölcsön. Lelki szemeim előtt lebeg,miközben másznék fel a létrára a máskor passzív rendőrfal megelevenedik és ruhástúl rángat le róla. Hiába kiabálom,hogy :a CÖF-nek miért szabad,nekem miért nem,meg hogy:demokrácia van....Izzadtan ébredek. Kár erőlködni itt diktatúra van a javából!
Szarok én az ilyen demokráciára !
Tőlünk jogabb államban már régen leváltották volna az ilyen házőrségparancsnokot házelnököstől. Az ilyen segédeszközök a történelem szemétdombjára valók. ( várhatom a rendőrségen tanúkénti kihallgatásomat ?! )
Az egész annyira piti és átlátszó és felháborító és nevetséges. Minden annyira svejki. Dub hadnagyokkal és Biegler kadétokkal van tele a "Tisztelt Ház".
@Kandabula:

Mi egy ilyen parlamentet és házelnököt érdemlünk.
Főleg Kövér a nagy nyereség:)))
"nem mondjuk, hogy a szocik nem akartak ráépülni erre a vonulásra, "

Te aztán értesz a finom megfogalmazáshoz! Miután szoci szervezet volt a kezdeményező, és a szocik támogatták anyagilag és erkölcsileg a vonulást, nem kellett ráépülniük, hiszen kezdettől benne voltak
A "flashmob" liberális, "bázisdemokratikus" műfaj.

Nem tudom, miért van mások flesmobozásán kiakadva a kedves blogszerző.
A "liberális", "keresztény" és "demokrata" fogalmakat már lejáratták a politikusaink, most épp a "civil" van soron a fidesz segglyukát nyaló férgekkel!
"Bárki kirakhat molinót a parlament elé, hát éljünk vele!"

Bárki, de csak egy feltétellel, ha az illető Orbán elvtárs és a bolsevik pártja jól fizetett bérence, seggevége!
@J.László: azért nem tudod kedves naracsbajnok, mert ahhoz nem csak olvasni kell megtanulni, hanem kell egy kis IQ a szövegértéshez :) Majd ha az alapvető szintet eléred, akkor fogod tudni magadtól is.
De hadd segítsek, az alapvető probléma a kettős mérce. Guglizd ki, ha nem érted :D
Szarházi mocskos fidesz.
Nálam már a piros-fekete színnel lebuktak.
Evidens volt, hogy ki a megrendelő, ill. a kivitelező is ugyanaz lehetett.

azt külön bírom, ahogy ezek blogolnak-ld. napraforgó- vagy -mostmár-flesmobolnak is e. :D:D
@kpityu2:
Jól mondod: kettős mérce. A létező liberalizmus egyik jellemzője.

Hát ezért van kiakadva mások flesmobozásán a kedves blogszerző.
@Nikorene:
Jól mondod: kettős mérce. A létező liberalizmus egyik jellemzője.

Hát ezért van kiakadva mások flesmobozásán a kedves blogszerző.
@kpityu2:
Bocsánat, nem Neked írtam az előbb. Mellékattintott a patkányom.
@J.László: nem nyert, fuss neki mégegyszer :) Próbálj meg eljutni a "Hoppá!"-ig, hátha sikerül értelmezni az alatta lévőket, meg esetleg az "UPDATE" részt. (UPDATE jelentését szintén ki tudod guglizni, ha nem megy)
@J.László: kedves lászló. te elhitted, hogy ez flesmob volt? kedves cimbora. áldás, békesség.
@Nikorene:
Biztos kurva nagy bunkó vagyok, de nekem rokonszenvesebbek a békemenetek, mint az évi 30 milliót kereső, a pénzemen szaunázó kommunisták által vezetett "éhségmenetek".

Valami ilyesmire igyekezett talán rámutatni az a bizonyos molinó. A "bázisdemokrácia" már csak ilyen.
Háááát izééé....azt gondolom..addig örüljenek a T. HÁZ lakói, amíg molinók lógnak a lámpavasról!
elmehet a fidesz a kurva anyjába a seggnyalóival együtt...
@J.László: még mindig nem nyert. Talán fuss neki megint... egyszer csak összejön, hogy megértsed a posztot, amiből 1 bekezdés szól magáról a molinóról, a többi pedig, ahogy azt biztos a címben is látod (csak lehet nem érted) az eljárásról, illetve a kettős mércéről amit a más tartalmú molinót kitenni szándékozókkal szemben alkalmaztak. A bekezdés nélkül, amin itt rugózol, (mert gondolom ez a mai utasítás, hogy ezzel jól lehet terelni) is teljesen érthető a poszt, és világos majdnem mindenkinek, hogy mi a helyzet. Majd egyszer talán Te is rájössz. :)
@Nikorene:
Kezdesz értelmesen fogalmazni. De még csiszolj a fellépéseden.

"Flesmob" volt a hozzászólásom is. Az liberális műfaj.
@J.László: Békemenet?....muhaaahahhha..:)
Háborúban állnák valakivel?? Ránk törtek suttyomban az azeriek, vagy az örmények?
Esetleg az oroszok megint a spájzban vannak?? Elárulom....nincs háború, ami ellen béke menet kellene! Vélemény különbség van! Ez meg csak megint a magyar társadalom érdekessége, hogy egy "2/3os" párt, miért szorul ilyen nyomi...ex komcsi által vezetett...álcivil védelemre??? Az, hogy neked ez szimpatikus....hááát...ne reklámozd..:)még elkönyvelnek komcsinak.:)
@J.László: Jól van, majd valaki jön, és etet tovább, nekem mennem kell fürdetni :)
Micsoda meglepetés.
Sikerült megint hülyékkel feltölteni az állományt alaptól a csúcsig.
Kövér tudott a hétfőiről.
Jaa, nem is.
Habony szabadságon van már megint?
Mert a millások barom módjára mentek neki a dolognak. Flash mob: "emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik."

Tehát emberek. Minél több.

Nomármost: 2x15 ember megjelenik, oszloponként 15. Kető ügyködik oszloponként a molinóval, a többi 13 pedig szorosan körülállja őket. Amig a Kövér-huszárok vitatkoznak a 13-mal, addig felkerül a helyére a molinó. Utána lehet hazamenni.

A know-how-t ingyen adom.
@J.László:
Lacicus!
mandiner.hu/cikk/20121010_oktober_23_an_ujra_bekemenet_indul
_EZEKNEK_ a kommunistáknak szerinted mennyi a jövedelmük és ki fizeti a szaunájukat?
"Bárki kirakhat molinót a parlament elé,..." ha az a BOSLEVIKI Párt embere.
Evégre demokrácia van, vagy mi!
Ahová nézek KISZ titkárok, MSZMP titkárok, III/2, III/3-as ügynökök, spiclik formálják a bolsevik párt nevében manapság a közéletet, legyen az a kormány, államigazgatás, média, ....
Persze seggnyaloncaiknak ez így tetszik és még az "emúttnyóccévnél" tartunk.
Közben sosem látott győzelmeink vannak...
Bezzeg azok a rohadt kapitalisták támadják édes hazánkat...
Akár az '50-es évek fogalmazásai.
Szép is ez, de tényleg.
@alte trottel:
Biztos igazad van.

Pont "éhségmenetet" bírnak szervezni a közpénzen felhízlalt és a versenyszférát, így a munkát hírből sem ismerő apparatcsikok?

Mást kellett volna kitalálniuk. Más "menetek" lekoppintása nagyon gyenge. Hogy azt ne mondjam: plágium.
A fiúk óriási öngólokat lőnek, és még gólöröm is van.

Ez a felirat, az alkotmányozgatás, a WC papír szilárdságú márványtömb, az alkotmány asztala, a stadionok évszázadokon keresztül, kitörölhetetlenül fognak figyelmeztetni mindenkit, a cinikus hatalom egyszrre irtózatos és nevetséges.

Ha lesznek szabad unokáink, ezen fognak röhögni, me a 17000-es felcsúti stadionon.

A balfaszság örök mementói.

Javaslom, a molinó képeit minél többen küldjük el a terror házába, kiállítás céljából.

Ugyanígy az alkotmány röghöz kötésre vonatkozó paragrafusát.

Ha valaki meg tudná szerezni az eredeti molinót, az lenne a király.

Ez nem arról szól, hogy igazuk van-e az éhségmenetesegnek, átvágták-e őket, hanem a balfaszmenet szervezőiről, a hatalom önhittségéről.

Erősítsd Kövér az őrséget meg a TEK-et, már én is ésszerűnek látom.

@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ja, az ország ellenségei a bankok, a külföldi tőkések, az EU és az ellenzékiek.

Mikor is hallottam ezt? Ja, 30 éve, minden nap.
ÍGY KERÜLT KI AZ ÉHSÉGMENETÉT PROVOKÁLÓ FELIRAT A PARLAMENTHEZ: A Város Szíve blog éppen a helyszínen volt, amikor kitették a molinót. Az egyenruhás rendőr laptoppal a kezében finomhangolja a térfigyelő kamerát, két, talpig feketébe öltözött férfi pedig ugyanarra az oszlopra szereli fel a gyalázkodó molinóját. A fekete kezeslábason az ,Alpin Sign" felirat olvasható. Mellettük a két kekizöld egyenruhás, usankás fiatalember a Parlamenti őrség tagja. Ők szinte még a létrát is tartották a molinószereléshez. Igazoltatás, számonkérés nem volt, csak összehangolt, hatékony szorgoskodás. Tudtukkal, engedélyükkel történt a provokáció. Na ennyit a hataloméhségről...
A teljes beszámolót itt olvashatod el:
varosszive.blog.hu/2013/02/11/tudtukkal_engedelyukkel
Nektek nem lehet prolik.
"teccettek volna forradalmat csinálni.."
Ennyi..!!
@bárisnya: Aljas görények.

Más blogokon, a jövőjükért kiálló, boldogságukat kergető, becsapott diákokat gyalázzák.

Nem elég hogy földbe döngölik őket az ostoba paternalista hólyagok, meg sem hallgatják őket, sőt, felháborodnak hogy más a véleményük.

Ennyit a demokráciáról, a szabad gondolkodásról, véleménnyílvnításról.

A világ minden országában teával fogadták volna a gyaloglókat, a rendőrök termoszokal várták volna őket, önkéntesek meleg étellel.

Ráadásul tök mindegy hpgy egyetértenek-e vele, értitek? Mert van az ember és a gondolatai. A gondolatért ma már csak Magyarországon és Észak Koreában büntetnek.
@Makkasz:
Rákosi példakép Mátyásuk örülhet odalent...
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I58hTkV_0OA

Egyetemi diák rádió.

Az ultrák bejelentkeztek újra.
A diákokat, a gyerekeinket fenyegetik.
Evégre meg kell dolgozni a Párt által beígért koncért!
@bárisnya:
Amíg nem verik laposra az ellenzéki tüntetések résztvevőit többek között a kormányhoz hű rádió udvarán, nem állítják őket rögtönítélő bíróság elé és nem tüntetik ki a művelet parancsnokát, addig a legkorrektebb, amit tehettek, hogy befogjátok.
Minden ország olyan politikusokat érdemel, akiket megválaszt, hogy ne szolgálják Őt, hanem uralkodjanak rajta! Utána lehet csendben maradni, vagy tetszettek volna forradalmat csinálni, ahogy a könyvtáros mondotta a demokráciának nevezett cégérátfestés elején! Ő volt Antall József a III. Magyar Köztársaság miniszterelnöke! Hogy aztán kinek mennyi adag van kimérve demokráciából, azt Hofi Géza
már megmondta, a demokratikus azt jelenti, hogy van akinek demokrati, van akinek kus.s!! Ennyi!
Itt az ideje meghirdetni egy molinó-írási versenyt, a nyertes művet minden héten kilógatjuk a Kossuth térre. Én azzal indulnék, hogy: Orbán, te vagy a következő!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: ott tévedtek, amikor azt hiszitek, aki nem gyurcsányista, az orbánista és viszont :( Én pl. mindkettejüket felelősnek tartom az ország jelen állapotáért.
@Makkasz:
Értesítetted már az ENSZ BT-t a világbotrányról, hogy nem kaptál teát és meleg ételt a zsaruktól?
@J.László:

Nocsak, kibukott az ÁVHs éned, Orbán köcsög?
@J.László:

Bízok benne, hogy a következő békemenettel már jobban fognak bánni:)
@Wagem:

Nemá, honnan prolizol, csak nem valamelyik milliárdokkal kitömött állami focihuligáncsoport nyolcosztályos narkós-alkoholista bűnözőklánjából?
@Farkantoán Chatpartner:
Egy percig nem vitattam Gy.F. felelősségét abban, hogy idáig jutott az ország!
Ahogy az elődjei is aktívan ..rták el az országot, Antallal, Borossal,... mindegyikkel.
Csak azt látom, hogy egyesek szerint most minden tökéletes, akkor meg minden szar volt. Akkor is voltak jó ötletek, ma is, de a kivitelezés vagy nulla volt (mint jelenleg), vagy végül nem az valósult meg, amit elhíreszteltek...
@Kukoricajancsi:

Majd öntünk a nyakukba pár vödör szart a Nyugati téren :O)))
Amúgy nem molinót kell a Kossuth téren kilógatni, hanem lámpavasakra felhúzni párszáz Fideszes magyargyűlölőt.
@J.László: Az éhségmenetben nem vettem részt, öt dolog miatt:
- szenzációhajhász, erőtlen szerencsétlenkedésnek tartom,
- utálom a kommunistákat,
- 6000 km-re tartózkodom Budapesttől,
- nem szoktam tömegrendezvényeken részt venni,
- miutén több mint 200 mFt adót befizettem, képmutatásnak érezném.

Ettől függetlenül, mikor a Kossuth térre értek, szívesebben vettem volna ha teát adnak nekik. Mert az, hogy nem értünk egyet valakivel, vagy nem értjük meg, attól még az ember.

Aki a molinót kitette, és engedte, az nem az. Ostoba férgek, kullancsok tették azt. Olyanok, akiknek nulla a tartásuk, nincs gerincük. Olyanok akik elhiszik Kövér faszának szopás közben hogy az Cohiba, és még jobban szívják.

Egyre többen látják hogy a király meztelen.

Amikor én "rászorulók" mellett foglalok állást, hidd el, nagy a baj.
@J.László: Olvasni tanulj meg, meleg teát a zsaruktól (személyek biztonsága, megfagyás és kihülés ellen, tudod, szolgálunk és védünk), ételt önkéntesektől.

Mondjuk a sereg is adhatott volna egy gulyáságyút.

Az a vicc, ha korrumpálták volna a felvonulókat a kajával, és mutatták volna a paprikától piros zsíros kis arcukat, elvehették volna az élét a tüntetésnek, emberi arcot mutathattak volna, mégha ők közben oligarcha barátaikkal markolászták volna a kaviárt meg mártogatták volna a konyakba a szivarvéget röhögve a balfékeken.

De ennyi eszük sincs, felfuvalkodott hólyagok.

Kivetítés: "ezek csak az erőből értenek". Bizony félnek már a pondrók, mert ők tényleg csak az erőből értenek.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Bizony, ekkora ganékat kevest hordott hátán a föld. A hidegben gyaloglókat, érdekükért kiállókat kigúnyolják.

Embertelen. Gerinctelenek. És már nem is szégyenlik.
@Makkasz:
Manapság ezek az államilag (500-600 misit vághattak hozzájuk) megtámogatott "civilek" a képmutatás bajnokai. Ha valakinek kussolni a kéne, ez a csürhe az.
Bencsik elvtárssal az élen vonulnak... hmmmm... a Munkásőr c. újság után még van hová lesüllyednie!
"Szepesi Miklós Zsolt, debreceni ultra, a Fidesz 2010-es képviselőjelöltje társaival hétfőn meglátogatta a Hallgatói Hálózat gyűlését. "

Mocsok kormány mocsok bérence !
@dr kíváncsivagyok: Láttátok a felvételt? Ő a négyéves fiával meccsre akar járni. különben is, a diákok az adófizetők pénzén tanulnak.

1. A diákok szülei is adófizetők.
2. Az a nyomorult ultra, a gyerekét nem orvosként akarja majd a jövőben, hanem ultraként?
3. Mennyi adót fizethetett az életében ez az arcoskodó ponró?

Kifordult a világ önmagából. Az értelmes, okos, boldogságát kergető, magáért kiálló diákkal szembe állítják az osotba férget.

Kommunisták!
@Makkasz:
Meg kell dolgozniuk a beígért stadionokért, ezt már akkor mondtam, amikor a zavargásokon egyértelműen ez a csőcselék vitte a prímet.
Piktorunk ezt ígérte nekik.
Amúgy ezek a nagyon "hazzaffyjas béközepes" kretének, a GDP mely területét erősítik?
Illetve bocsi, gyengítik...
Segílyesek?
Mert nem agysebészként termelik a dzsoggingra valót ki, az már látszik.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Debreceni drukker:

"Akkor itt álljunk már meg egy kicsit, hadd kérdezzem meg, Debrecenben a futballra utoljára mikor adtak pénzt? Mikor épült Debrecenben utoljára futballstadion? Mert ez kurva jó duma, amit elmondtál kisbarátom, de teljesen másról beszélsz. Gondolkozzál egy kicsit, 1932-ben épült a nagyerdei stadion, egyetlen megyei jogú város vagyunk Magyarországon, ahol az elmúlt 80 évben nem épült stadion. Akkor miről beszélsz, hogy a kultúrára? Épült a MODEM, a stadion következik. Ne gyere azzal a süket dumával, hogy a HírTv így megvágta meg úgy megvágta! Amit elmondtál, azt elmondtad. Bármennyire is buzinak nézel ki, próbálj már meg férfimódon viselkedni, és álljál ki a szavaidért, amit elmondtál. Én a terminátor vagyok, nem a moderátor.

Az a rohadt szerencse, hogy mi nagyon békés emberek vagyunk. Más kultúrákban már itt a székek repkednének, meg az üvegek, meg egyebek, mi baráti módon eljöttünk beszélgetni. Ha megkérlek, ne hazudjál bele a pofánkba négy centiről, hogy te nem mondtad el azt, amit a tévében láttunk! Ne nézzél már hülyének bennünket! Tizenhuszonharminc éve járunk futballmeccsre. A DVSC, Magyarországon egyetlen csapatként, az elmúlt tíz évben, leszámítva az utolsó évet, nagyon komoly adóbefizető volt. Tudod, mit jelent az, fizettél már életedben adót? Volt olyan fizetésed, amiért megdolgoztál, és fizettél adót? Debreceniek tízezrei dolgoznak meg azért, fizetik be az adójukat, hogy épüljön meg mondjuk ez a futballstadion, ahová a gyermekemmel, a négyéves gyermekemmel ki tudjak menni. Ádegy. Ádkettő. Ott tartottunk, hogy tíz éven keresztül a DVSC kemény tíz és százmilliókat fizetett be, adóforintokat, mert ez egy nyereséges vállalkozás. És nekünk debreceni polgároknak. Ha eljönnél akkor, amikor a DVSC játszik, akkor egy nagyobb meccsen tízezer ember kint van, mikor meg bajnok, akkor húsz meg harmincezer ember eljön ünnepelni. Ádegy. Ádkettő. Nem mondod el, azt mondok, amit akarok, ha nem tetszik, hívjál rendőrt. Na, hát erről van szó, jó, így van. Na, azt kisbarátom, hogy ha te a szádra veszed a debreceni futballstadiont, az egy rohadt egészségtelen dolog. Én csak ennyit akartam neked mondani. Jaj, elejtettem, bocs! Mér, maga ki, maga ki? Maga bemutatkozott? Akkor mér szólít meg? Leszarom a fórumotokat, nem érdekel! Mindenki tudja, hogy Amerikából pénzelnek benneteket. Hagyjuk már a süket dumát! Fel vagytok bérelve, huszonhárom forintos órabérért megvettek benneteket. Olcsó macskajancsik vagytok, tudod? Macskajancsik, olcsó macskajancsik vagytok, húsz forintért lehet benneteket megbaszni. Külföldről támogatnak benneteket, hallod, mindenki tudja. Örüljetek, hogy nem vertük szét az egész kocsmátokat!"
Mert ugye az egyetemista ha végez, a GDP jelentős termelője és fizetésileg is versenyképesebb adózója lesz - mint a komplett béközép együttesen.
Persze ha megfizetik a tudást itthon. Ha hülyének akarják szaros seggű kis politikusok őket nézni, mint pl. Zsiga gyerek, aki szerint meg lehet élni havi 47 ezerből varanus.blog.hu/2013/02/12/47_ezres_marci_lett_a_fidesz_matisz_papaja#c19035420, miközben 1,2 milliót keres, az ő múltjával, akkor...
Nemrég még zengett:
"Munkás ököl, vas ököl!
Oda csap ahova köll!"
És most?
@Makkasz:
Amikor az egy db nyílegyenes agytekervény beindul!
Ez kell Cipollának!
Nem gondolkodik, hallgat a vezényszavakra.
@Makkasz:
Mondom, hogy nem agysebész... :))
Max. valami segédmunkás lehet a közeli téeszben, hétvégén meg a falu bikájának hiszi magát. (Terminátor, ez qqqva jó!) Ecceri gyerek a nagyvárosban.
Irigy Mirigyéknek etalon lehetett:
www.youtube.com/watch?v=ngME_60nKTQ
@A Látó:
Lenin fiúk? :)
A sötét, barnainges csőcselék, akit kivezényel a Párt.
@J.László:

"Biztos kurva nagy bunkó vagyok, de nekem rokonszenvesebbek a békemenetek, mint az évi 30 milliót kereső, a pénzemen szaunázó kommunisták által vezetett "éhségmenetek"."

Neked tényleg rokonszenvesebbek a pénzemen 30milliós SZLOVÁK rendszámos bunko-cart hajtó, büdösszájú bakancstapló gyökér-Báyjer által szervezett békamenetek?

Hát, akkor egészségedre, amit felbüfögtél.
@P.Freddy:
Élen még a huszáros, Munkásőr c. újság egykori tollforgatójával, Bencsikkel...
Miért, Bayer gyerek meg a Népszabadságban írogatott, amíg megérte neki, szóval szimpla ribancok csak!
Szép is ez! :D
Ez ám a gerinces PÁRT!:)

ZSIGA MARCELL, ORBÁN VIKTOR

:))
@P.Freddy:
Az ügynökakták csak azért nincsenek felfedve még, mert a kormány, vagy az egész narancsbolsi párt érintett benne?
A múlt... az, a sok KISZ, MSZMP titkár, spicli, besúgó, ügynök.
Ebben a kormányban ez felvételi követelmény lehetett!
ez a molinó ez az új divatszó? pár hónappal ezelőttig nem is hallottam ezt a szót, de azóta a csapból is ez folyik.
@Emiksz:
„hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve! Ókor Óta tudott!

Amely országban a gonosztevők büntetés nélkül maradnak, gyilkosságok, ragadozások, minden Istentelenségek eláradnak (privatizáció, olajmaffia) , melyekért veszedelemre bocsátja Isten az országot…Mivel sokszor a kis lopót a nagy lopók felakasztják: sokszor aki sokat lop, aranyláncot visel, aki keveset, kenderkötélen függ. Pázmány Péter
Aki száz, meg százezret rabol, bírája lészen annak, kit a szükség tyúkot rabolni kényszerített! Tiborc a Bánk Bánban!
@Makkasz: Egy termékért vagy szolgáltatásért pénzt kérni, nem kommunizmus. Az ellenkezője az.
libermolinó :)
Hol lehetne ilyen éhségmenethez csatlakozni? Felszedtem pár kilót. Szerintem jó módszer leadni...
a Birkamenet Molinó mellé KI KELL LÓGATNI AZOKAT AKIK ENGEDÉLYEZTÉK ÉS KITALÁLTÁK!!!!
Remélem hamarosan lógni fognak!!!!
@A csótány is ember: Egyetértek. Hol állítottam az ellenkezőjét? Legnagyob ellensége vagyok az államosításnak, rezsicsökkentésnek.
A tandíj ilyen formán valü bevezetésének nincs értelme. Versenyképes felsőoktatással, ami EU-ból csábítja diákokat, oktatókat, diákok definiálják mit tanulnak, ahol nincs 80%-os adóék, tandíj teljesen normális.

Úgy, ha valaki valaminek csökkenti a színvonalát, ostoba belepofázásával, korábbihoz képest forrást csökkent, és ezután pénzt kér (miután beszedi a 80% adót), az nevetséges.

Ez a kommunizmus, 80% adót szedni, és eldönteni mire menjen.

Nézd már meg miket fórumozok.
Aki szerint ez flashmob, az két szó jelentését biztosan nem ismeri, ezek pedig a flash és a mob.

Mondjuk a cikk ettől még szar.
nem a szegényeket alázta a felirat, hanem a velük visszaélő (hataloméhes) szociukat. ezt csak a hülye nem érti, meg aki nem akarja.

meg aki maga is szoci...
süti beállítások módosítása