Melyik oligarcha hagyta ki a Puskás hétvégi meccsét?

2015.04.07. 14:28 baum

felcsut.jpgA hétvégén a miniszterelnök sufnijában tartották a Puskás Akadémia-Ferencváros labdarúgó mérkőzést. A híradások szerint mindössze négy szék maradt üresen. 3812 néző volt a helyszínen a 3816 látogatót befogadni képes stadionban. Közismert, hogy a felcsúti Makovecz-aréna VIP-szektorában egy névre szóló ülés nagyobb státuszszimbólum nemzeti oligarcha körökben, mint annak idején egy büszkén meglengetett bolyhos-állatfarkas BMW slusszkulcsot rejtő kulcstartó az ecserin.

Nagy valószínűség szerint négyen közülük most mégsem látták a helyszínen a Puskás Akadémia legfontosabb bajnoki mérkőzését. Joggal merül fel a kérdés, hogy kik hagyhatták ki a végül ferencvárosi győzelemmel végződött meccset. Tarsoly Csaba nem ért rá? Simicska Lajos szánkózott épp? Ott volt-e Csányi Sándor? Tiborcz végre leszállt az adófizetők lábáról?

Megannyi lehetőség, megannyi kínzó kérdés. Külön izgalmat ad az eseménynek, hogy lassan tényleg eljutunk odáig, hogy komoly kremlinológiai jelentéstartalma van egy-egy ilyen meg nem jelenésnek ezekben a vészterhes időkben.

Várjuk a tippeket kommentben!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr637347564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@maxval bircaman szerkesztő: Igen, az oligarchák/oligarchiák eredetileg kevesek zsarnoki uralmát jelentette, mai szóhasználattal a nagy hatalmű üzletembereket milliárdosokat szokták így nevezni. Semmi ilyesféle természetesen nincs Magyarországon.
@maxval bircaman szerkesztő: Ahogyelnézem a lőtéri veszett kutyát sem érdekli a blogod homofob kérődző,persze a fajtádnak a negatív siker is siker.Kapd össze kicsit magad mert ha így folytatod putingazda pörköltet csináltat belőled.
@maxval bircaman szerkesztő: Ahogy pénzért kommentelők sincsenek, ugye?
@maxval bircaman szerkesztő: @empoftla:
Magyarországon ránemszorulóknak hívják őket, de ugyanolyan manuszok, mint máshol az oligarchák.
@maxval bircaman szerkesztő: Osztánek aztat te honnan tudhatnád onnan Bulgáriából? Télleg! Bulgáriában vannak ologarhák?
Bazmeg! Ez a bolgár blog.hu-s botprogram mindjárt 6 hozzászólást generált...
magyarországon sok olyan dolog van, ami nincs. Pl cigánybűnözés, korrupció, szegénység, adóemelés, új adók, fideszes brókerbotrány, gázáremelés, stb.

Mert ez egy ilyen unortodox ország
ON.
Természetesen az orbán meg a strómanja a mészaros a nemzet gázszerelője nem volt ott mert éppen második hazát keresnek hová lehet gyorsan meglépni ha itt eldurvulna a helyzet. Tudod, ahol otthon érzik majd magukat, és ami nem Brüsszel mert ott simán utolérné őket a magyar (valódi) igazságszolgáltatás.
De mint azt a Munich című filmben is láthattuk, semmi sem lehetetlen. Úgyhogy nem aludnék olyan jól a helyükben. Még jó, hogy nem vagyok a helyükben...
A közölt 3812 fős nézőszám nagyon szépen hangzik egy Felcsút szintű faluhoz mérve, csak az a baj, hogy ugyanúgy hazugság, mint a nagy általánosságban felfelé kozmetikázott nézőszám adatai a Puskás Akadémia hazai meccseinek. Tv közvetítésben is lehetett látni, hogy nagyon sok helyen foghíjasak voltak a lelátók. A legnépszerűbb hazai klub, a Ferencváros persze több nézőt kivitt, mint általában, és most is ott voltak a szokásos, kivezényelt, és így a nézőszámot mesterségesen többnek mutató akadémisták, de így is maximum 2-2 és félezren lehettek kint. Itt van egy kép és bár csak kicsi része látszik a lelátónak, de már ezen is kapásból vagy 30-35 üres széket lehet látni, és nem 4-et az egész stadionban, ergo a fent idézett 3812-es nézőszám szimplán hazugság. Íme a kép:
www.nb1.hu/sites/default/files/resize/hirkep/pafc-ftc_pflahu-482x321.jpg
@Traubisoda: Milyen hazugság bazmeg? 2 millióan voltak a meccsen és kész. Aki mást mond az a hazug! Nyehehe!
Balfasz fideszesek, fideszes balfaszok!

A fideszesek köztudottan fel voltak mentve matekból. Azért is választották a jogi pályát, de ahhoz is hülyék voltak és a diplomájukat meg a kisdoktorit is úgy vették. Köztudott...
3812 vagy 300 vagy nem tudom.
Ja, a keményen drolgozó jómunkásemberek.
Muhaha!
@zila5: @nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Nincsenek. Oligarchák voltak pl. Oroszország a liberalizmus alatt, a 90-es években. Mára, hála Istenek el lett takarítva a liberalizmus oligarchástul.
Katasztrófa, hogy ehhez a foci mániához kell alkalmazkodni, mert ez a Pannon Birodalmi Nemzetvezetőhöz való törleszkedési pont. Ha valaki előnyt akar magának, álszent módon foci sport iránt hódolat kimutatásával tudja elérni. Szörnyű, hogy bármi módon megtöltik az arénákat, hogy egy labilis pszichikumú Ceausescu palánta örömét lelje a szurkolásban... és a magyar társadalom menthális, és intellektuális állapota miatt, nem lehet megszabadulni Tőle...
@maxval bircaman szerkesztő:
Látod, nálunk meg még sose tombolt így a liberalizmus. Itt mindent szabad csinálni bárki orra előtt. :)
@Furusina:
A hétköznapokban ez úgy néz ki, hogy álldogálsz a mászókázó kölyköd mellett a budai játszótéren, kivágódik a kapu és megjelenik a kicsi Nimród egyenesen a fociedzésről. Baseball sapkában... :D (amelyik ovis nem focizik arrafelé, az annyit is ér)
@maxval bircaman szerkesztő: Igen, vannak: szakszóval úgy hívják öket, hogy forgalomgenerátorok. Persze van aki meggyőződésből generál forgalmat, mást pedig a CIA pénzel. Egyébként csak az imperialista nyugatnak kell fizetnie az ilyesmiért, az illiberális renszereknek önkéntes, lelkes hívei vannak, akik szívesen terjeszik ingyen is az igét.
@maxval bircaman szerkesztő:
Sajnos van egy ocsmány bulesz birkaszar Magyarországon /legalább is a neten/ akinek otthon már nyilván kitelt a becsülete és azért rontja a levegőt Mo-on.
Hogy lehet már így fogni ezt a kaszát.
Mint aki éppen be akar sza..rni.
Na és ez a ruha?
Egy kaszás nem így öltözik!
@maxval bircaman szerkesztő: Fudbalsztadion sincs, csak fedett sportletesitmeny :D
@csababácsi: valamint a 2 centis fuvet nem szokas kaszalni...
@maxval bircaman szerkesztő: Hogyne lennének oligarchák Magyarországon?
A balliberális oldalhoz kötjető gazdasági háttéremberek akkor kicsodák?
@maxval bircaman szerkesztő:
Ezt most nem értem. Ellenzékben, a fityisz hangosan oligarcházott, most, hogy őrájuk égtek a saját oligarcháik, mindjárt nincsenek is oligarchák?
Eltűntek, felszívódtak, szétosztogatták a pénzüket, vagy mi?
@Baszkikám:

S szerinted a Fidesz minden propagandaszólama 100 %-os igazság?
@maxval bircaman szerkesztő:
Hát szerinted igen.
Te vagy a fizetett kommentelőjük, a nagy megmagyarázó szószólójuk.
Csak néha eljátszod, hogy mégse, de ezen már mindenki csak röhög.
@maxval bircaman szerkesztő:
Ez a magadból indulsz ki duma már oviban is elcsépelt volt.
Ha már csak ennyit tudsz írni, az gyk. egyenlő a beismeréssel.
Gyerünk, dolgozz meg a pénzért, írj valami ütősebbet!
@maxval bircaman szerkesztő: Így van - senki se magából induljon ki, hanem a vitathatalan axiómákból. Pl. hogy a nyugat hanyatlik (maholnap bedől) és, hogy a korrupció meg a pénz nem számít a politikában.
süti beállítások módosítása