Táncolj, Lajos!

2010.03.16. 15:05 baum

Az MDF agóniája már baromira unalmas, de a helyzetből igyekeznek kihozni a legtöbbet. A teljes identitászavar újabb bizonyítéka került elő.

Bevillan egy kép: Egy elhagyatott pince, félhomály, rothadó, feketéllő csövek futnak végig, néhol elengedve a bennük folyó posvadt vizet. A falakon penész. A sarokban 20-30 éve ott ragadt, már senkinek nem kellő erősen értékcsökkent székek, egy-két leharcolt polc, gyanús fekete zsákok, marmonkanna. A plafonról egy bányászlámpa halvány fénye imbolyogva vet árnyékot a három alakra. Lajos szegecses nyakörvvel térdepel, Ibolya kalapban bünteti őt egy légycsapó segítségével. Mindeközben Herényi Károly, mint Zed a Ponyvaregényből, csuklyában áll kikötözve. Létrehozva ezzel az általuk képviselt polgári liberális konzervatív neolib kapitalista szoci elegy tökéletes összhangját.

Ez hál istennek még nem igaz, de a valóság majd ilyen dermesztő:


De most őszintén ez mi??? Kiknek? Bokros egyedül a neolib gazdaságpolitikában még mindig hívő embereknek alternatíva. Akik vélhetően nem néznek ilyesmiket. Vagy az MSZP-nosztalgiában tévelygő nyugdíjasok, akik csalódtak, és Horn Gyulát sírják vissza? Mindenesetre kíváncsian várjuk Somogyi Zoltán reakcióját, ezt is letiltatja-e a youtube-ról, mint tette azt képviselőjelöltjeik szépemlékű bemutatkozásával?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr81844031

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mesterházy Kossuth-szakállal 2010.03.18. 18:19:48

Így legyen ötösöm a lottón. Egy héttel ezelőtt, Bokros Lajos Hajdú Péternél tett látogatása kapcsán ezt írtam: nem csodálkoznék azon (sőt, akár fogadni is mernék rá), hogy a hátralévő lévő néhány hétben lesz még nála vendég Mesterházy Attila Hát egé...

Trackback: Lajos, a parkett ördöge 2010.03.17. 08:47:19

Tegnap este olyan szürreális élményben volt részem a Dr. House előtti Frizbi előzetest látva, ami végképp meggyőzött arról, hogy óriási nagy bajok vannak az MDF háza táján. Bokros Lajos ledér csajokkal körülvéve táncolt az MDF zöld nyakkendőjében. Sajn...

Trackback: Miért olyan veszettül unalmas a kampány? 2010.03.16. 21:49:11

Mesterházy Attilára és Vona Gáborra túl nagy a kabát, Bokros Lajost pedig a sok kommunikációs tanácsadó egyszerűen "kiherélte". Erős karakterek nélkül viszont nincsen jó dráma. (Fotó: hetivalasz.hu) A 2010-es választási kampány rettene...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vajon Orbán is beszállt volna táncolni? Mondjuk Fecóról el bírom képzelni.

Az MDF-stratéga azt a bölcsességet követi, hogy mindegy mit, csak beszéljenek róla.
Helyette is szégyellem magam. Ennyire lemenni kutyába a kopogtatókért, te jó ég.
Vháásztakkurva életbe.
Mi jöhet még?
Szerintem jó fej. Semmi gáz ezzel, Németországban, Svédországban is simán elmenne.

Persze Magyarországon, ahol a karót nyelt visító Orbán, Semjén, Kövér, Bayer, Vona meg hasonlók vannak most divatban, igen, itt furcsa.
Utoljára szegény Jelcintől láttam ilyesmit kampány idején, a figurák is nagyjából megegyeznek, de Jelcin táncosnak jobb volt, Bokros meg politikusnak rosszabb...
jajj, ne már. nem a tánc maga, hanem az szánalmas, hogy ezt összemostátok a politikával. biztosan ezt is pár céduláért csinálta, ugyan már. nem vagyok az mdf pártján, félre ne értsetek, de ennek szerintem semmi köze hozzá
@78786586241: "Minden politika fiam." Idézet A tanú című filmből.
Ájjjjájjájjájj :-))))) Nagyon ott van! :-))
Szerintem is spontán táncmulatságról volt szó, semmi köze a kampányhoz és a kopogtatócédulékhoz!
@stratez: De Jelcinnek mindig volt egy szomjoltó itala, ami segített neki az ilyen táncokban. :)

Hölgyeim és uraim, önök most egy extrém kampányfogást láttak az mdf-től, legközelebb bunyós pityuval fog dávid ibolya csárdást járni a mónika-sóban.

Különben jót röhögtem, és meg kell jegyeznem jobban tolja, mint Fleti, és inkább táncoljon, mint politizáljon. :)
@78786586241: Akkor, már elnézést, de mi a lófaszhoz van közve?
@mókuscickány: @Mr. Too Good: @78786586241: egyébként az a baj azzal, amit írtok, hogy BL egyáltalán nem spontán itt. Csak játssza magát, és tudja, hogy az egész nagyon égő és szánalmas.
Szerintem az MDF-nek mindenkelőtt a fogyatékkal élőknek kellene több pénzt ajánlaniuk. Így talán a jelöltjeik is tudnának teljes életet élni.
@mókuscickány: pontosan erre utaznak szánalmasságaikkal, erőltetett égő jófejkedésükkel. bár szerinted érted már nem kéne harcolniuk, értem meg minek, főleg így...
@Mr. Too Good: és főleg semmi köze a kampányhoz, hogy sarka katáné épp most hívta meg a show-ba. a politika meg a médiagecizmus tele van ilyen spontán véletlenekkel.
Barátaim!
A bejátszott videónak szerintem a mostani politikához semmi köze. Ha jól emlékszem, a Pénzügyminisztérium saját Szilveszteri műsorárában volt ez egy szám, még abból az időből, amikor Bokros volt a miniszter. Annak meg már jó néhány éve!! Rajta kívül még sok más akkori prominens is fellépett, de ez úgy tűnik, ma nem hírértékű.

Sajnálom, ha ünneprontó voltam4
@semmiközöm: Nem voltál az, csak tájékozatlan. EMBER EZ A FELVÉTEL MOST VASÁRNAP MENT LE.
Hű azannyát! Nézek kifelé a kis mókusfejemből, hogy melyik bolond bolygóra kerültem Mézga Aladárral. Blöki segíts!!!!! Haza akarok menni!!!
Sajnálom, manapság ritkán nézek tévét, de hogy Bokros minisztersége idején szintén táncolt,abban biztos vagyok! Úgy látszik, tényleg nincs új a nap alatt!!
most legalább hárommal több kopogtatócédulát is begyűjthet az MDF, már csak 23457 darabra lenne szükség!
Lajosunk most tánctanár vagy miniszterelnök akar lenni? Mert kábé egyforma jó mindkettőnek
Nem hagyott nyugodni a dolog, megnéztem a vasárnapi műsorokat.
Csak nem a Frizbi vendégeként produkálta ezt??
Hát ha 14 éve ennyit fejlődött a közgazdaságban is, nem vagyok bizakodó.
Elnézést, hogy beleugattam, további jó szórakozást.
@semmiközöm: a netezők "társadalomképtelen, sunyi alakok" mondta pöttyöslabdás Dévényi Tibor

index.hu/belfold/dev0626/
Ez az ember képviselné magyarországot??
mennymáá...
Ugyan, ugyan baum, te is csak egy elfogult arc vagy, felesleges kivetíteni az eszméidet, mint teljes igazságot.
Ha Rogánnak (aki szintén egy elég szögletes arc) "jól áll" a celebkedés, akkor szegény Lajos miért ne próbálkozhatna?

Lássuk be, ezek megitélése ebben a kicsinyes szűklátókörű országban egyetlen dologtól függ - az pedig a szemlélő pártállása. Kicsit sem tudod objektívan nézni ezeket a dolgokat - nem ügy, az ország nagy része képtelen erre.

Szerinted a Bokrossal szimpatizálók a "neolib gazdaságpolitikát" sírják vissza.
Most lépjünk túl azon, hogy nyilván nem tudod mi az a neolib, de valószínűleg az sem tudod mi az a gazdaságpolitika.
Egyszerűen csak felfűzted magadat arra a "logikus" gondolatsorra, miszerint a fidesz kinyilatkoztatása szerint válság van, tehát a neoliberális gazdaságpolitika megbukott.
Ez szimplán egy orbitális baromság. Politikai lózung.
Több okból.
1. Magyarországon szociális, nagy állami újraelosztó-osztogató gazdaságpolitika volt, nem neolib. Fidesz kezdte, Medgyessy meg Gyurcsány folytatta.
2. A válság az USA-ból indult, az oka a fogyasztás és a hitelezés túlpörgetése volt. Ezt éppen lehet neoliberálisnak tituálni, a vicc csak az, hogy 8 év konzervatív kormányzás következménye, ezek után vicces, ahogy Viktorék a baloldal globális csődjeként akarják beállítani a történteket.
3. A válság nagyjából sértetlenül hagyta a globális pénzügyi intézményeket és a multinacionális cégeket. Tök mindegy, hogy mszp vagy fidesz kormány kukorékol ezen a kis szemétdombon, minden pont ugyanúgy fog működni mint előtte. Ugyan mutasson már rá valaki, hogy mi is bukott meg? Kicsit kilengett az inga, a bankok meg az államok behúzták a féket, aztán majd szépen újra kiengedik, legfeljebb nem engedik az amerika subprime típusú hitelezési idiótizmust.

Persze kis országunk művelt kocsmáiban "átmegy" a gondolat, nem is számíthatunk másra olyan helyeken, ahol a tőzsdézést gonosz spekulációnak gondolja az istenadta nép, esze meg annyi van, hogy 6 éves hitelre veszi meg a plazma TV-t.
Undorító volt, és szégyelltem magam, hogy egy ilyen bohoc lehet az ország miniszterelnök jelöltje!
Van még ettől lejjebb????
@Ppszi: Ahogy mondtad "szegény Lajos"!
@Ppix:

Kurvára igazad van. Mindenben maximálisan egyetértek.

Csak azt felejted el, hogy ezt itt hiába írod. Sajnos, a net is egyre inkább kocsma.
@kúrórudi:
Tudom, de hátha eszébe jut pár embernek gondolkodni meg kételkedni. Csak ez számít.
Szerintem jól megállja a helyét a táncparketten (is). És átkozottul nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam a véleményem miatt.
Ezek egymásra találtak Dávid Ibolyával, két fogyatékos megélhetési idióta, már csak azok hülyébbek, akik még szavaznak is rájuk...
Remélem a kommentelők azokkal a politikusokkal szemben is annyira kritikusok lesznek, amelyik párttal szimpatizálnak. Mindenesetre számomra emlékezetes esemény maradt, amint OV általános iskolásokat kalauzolt egy parlamenti látogatás alkalmából, miközben őt egy bizottág várta, hogy pontosan megtudják tőle, ki is figyelte Deutch Tamás, és édesanyját?
@Ppix: Nem mindenben értek egyet veled, de a hozzáállásod tetszik.
És nálunk normális értelmiségi nem megy el politikusnak, mert "kiderítik róla" -ha másba már nem tudnak belekötni-, hogy azért az adott politkai oldalhoz állt, mert gyermekkorban azzal a kézzel rejszolt, és most arra az oldalra áll a pöcse.
Szegény. Annyira kínos volt, hogy komolyan mondom, nem bírtam végignézni.
kÁR, H AZ NEM KÍNOS, AKI HOGY EZ KB. 10 ÉVES SZILVESZTERI tv FELVÉTEL, ÉS A BLOGÍRÓ EGY méretesen nagyot hazudik?
Elnézést a billentyűzetért, de a CapsLock benyomva maradt. Közben utánaszámoltam, több, mint 13 éves lehet a felvétel
Szerintem is rendben van, akármikor is készült.
@lujo22: Ez most volt az esti szarbiben vasárnap a naccerű tv2 műsorában.
Nem hazudott senki sem méreteset sem kicsit.
Egyébként vérkínos, hogy akár ő is lehetne miniszterelnök
Mind a két minoszterelnökjelöltnek (Bokros, Mesterházi)üzenem:tényleg nincs ingyen ebéd.Magyarázom.Biztos ismernek a környezetükben olyan idős embert aki befizet egy hónapra előre az ebédért.Na én 41 éve folyamatosan fizettem ezért az ebédért.Ez nagyon kikivánkozott belőlem.
H Á N Y I N G E R
BOOÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!
@lujo22: Te biztosan MDF szavazó lehetsz, azért van az, hogy nem olvasol visszább, mert akkor láthattad volna, hogy ezt már más is bebukta...

Bizonyos IQ szint szükséges ahhoz, hogy ezt megértsd, ahhoz viszont nincs, hogy beikszeld az MDF-et a listán, hajrá! :P
Ha fecónak bejött, hátha nekem is.

NAGYON NEM JÖTT ÁT!

lEGYEN MÁN ÁPR.11 OSZT FEJEZÜK BE EZT A BAROMSÁGOT.
@lujo22: 13 éve volt frizbi a t2-ön?
Na számolj még egyszer utána.
Na de vörösökkel ropja! Ráadásul szegfűforma ruha van rajtuk! Ez valami összeesküvés...
Szerintem 19-re lapot húztak.Akár még be is jöhet.2006-ban Gyurcsány ismerte fel először, hogy a politika bulvárosításában igenis van szavazatnövelő lehetőség. Ő jelent meg először bulvárműsorokban /Szulák Show/. Neki akkor bejött. Szerintem aki Bokrosra akart szavazni az tudja miért tette ezt /elfordulni nem fog tőle/ a politikailag buta tömegből viszont lehet szavazatokat szerezni ezzel.
Erre mondják: van az a pénz...
Most már minden min. elnök és jelölt táncra perdül?....a gonosz orbán csak roma táncot tud.---azért nem táncol! Dikmá!
ááááájjjáááájjjááájjjááááááá
oltári
ááááááááááááááá

És az mekkora, hogy a hangmérnök felismeri, hogy a fószer énekel és beadja a mikrofont!?!
Egyébként meg éppen azon gondolkoztam a videó közben, hogy nekem miért nem fér bele, hogy egy politikus magánember lehessen és pár percre leadja a komolyságát. Mert döbbenten és elszörnyülködve néztem, de utólag azért eszembe jutott, hogy talán nincs is baj ezzel.
Szavaznék-e rá? Ez a gyönyörű műsor engem közelebb, vagy távolabb visz-e BL-hoz? Ez szerintem a pillanatnyi állapotomtól függ. Úgyhogy ha ebben volt marketinghúzás akkor ahogy mondani szokás az okosságot: vagy bejön neki, vagy nem. Őszintén nem tudom.
Azoknak, akik szerint 10 éves a felvétel, nézzék meg, milyen színű nyakkendőt visel Lajos.
süti beállítások módosítása