Schmuck Andor szintipoppal támad

2010.08.24. 14:05 baum

A politikai pornográfia nem ismer határokat. Nem lehet tudni, hogy Schmuck Andor vajon Bokros táncát irigyelte-e meg, vagy Pettkó András performanszát, esetleg a Kétfarkú Kutyáék szarkazmusába szerelmesedett-e belé, de az biztos, hogy az Önkormányzati Kampány egyik mélypontját láthatjuk e kis klipen, szigorúan szinti alapokra helyezve. Bár az is tény, hogy ez közelebb áll az általa képviselt szépkorúak ízléséhez, mint az óvszer.

 

A videót küldő barátunk megjegyzése: "végig attól féltem a klip alatt, hogy egyszercsak lesmárolja a csajt, és én kidobom a taccsot".

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr912243836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép példa arra, hogy mennyire elveszíthetjük a realitásérzékünket, és mennyire torzulhat az énképünk, ha csak bólogatókutyák vannak körülöttünk.
Az a "csaj" egyébként a felesége :DD
süti beállítások módosítása