A rendőrség álláspontja a családon belüli erőszakról

2010.09.10. 08:00 baum

Megfejtésre váró dologra leltünk a Magyar Rendőrség hivatalos honlapján. Mi lehet a háttérben?

1., Pintér miniszter úr beváltotta ígéretét, és két hét alatt felszámolta a bűnt, jelen esetben az otthonokon belül is.

2., A Rendőrségnek nincs kialakult álláspontja

3., Bénázás

Rejtély.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr512281436

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Reakció: “A rendőrség álláspontja a családon belüli erőszakról” 2010.10.09. 08:43:02

Néhány nappal ezelőtt olvastam a Fent és lent blog “A rendőrség álláspontja a családon belüli erőszakról” című bejegyzést, amelyből az a következtetés vonható le, hogy a rendőrség abszolút nem foglalkozik a családon belüli erőszakkal. Nos, ...

Trackback: Rendőrök 2010.09.11. 08:06:26

  A rendőröknek van a legjobb dolga, hiszen egész nap csak kocsikáznak, és azért kapják a fizetésüket - az adónkból -, hogy letraffipaxozzanak bennünket, ha 50 helyett 51-el hajtunk. A rendőrök kapcsán született meg a korrupció kifejezés is. ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eddig is tudtuk hogy nincs családon belüli erőszak, mindig leszarták ezt a témát itthon...
"
Mv.: - Szerda. Cikk a Magyar Nemzetben. A cím "Ki marad a családban?" A szerző Seszták Ágnes. Hónapok óta családi erőszakról folyik a szó. A nagymesternő a családi erőszak ügyében Lévai Katalin. Seszták Ágnes e cikkében a nőuralom és a lakásmaffia összefüggéseit elemzi. Vigyázzatok férfiak, mert jön, jön, jön.
Mi jön Kerényi úr?
A hajléktalanság, az jön. Íme Lévai Katalin, íme a szép esélyegyenlőségi asszony, aki szerint szégyelje magát minden család, mert a családokban az erőszak az úr.

Lévai Katalin, az esélyegyenlőségért felelős tárcanélküli miniszter:
- A távoltartás egy eszköz arra, hogy megpróbáljuk megfékezni a családon belüli erőszakot.

Mv.: - Most sokat tanultam és szembesülnöm kell tudatlanságommal. Hosszú és boldog életem folyamán számtalan család életével ismerkedhettem meg. 36 darab első unokatestvérem van, igaz ugyan, hogy egyik másik gyermekkorában kapott egy-egy nyaklevest, viszont valamennyien jó tanulók voltak és új családot alapítottak. E sok rokon családban sehol nem tapasztaltam erőszakot és más, általam ismert családokban se. Vagy 25 évvel ezelőtt harmadik balatoni szomszédom, a jó F. Péter egyszer alaposan elagyabugyálta a szép F. Editet, a jó F. Péter ugyanis tetten érte a szép F. Editet, hát volt elagyabugyálás. Hely azóta 25 év telt el, két szép fiú közben felnőtt és új családot alapított. A jó F. Péter lassanként eltemeti a szép F. Editet, vagy fordítva, ahogyan az a családokban illik.

R.: - Magyarországon oly hagyományosan elfogadott az asszony verve jó című mondatot kell rögtön elsőként elfelejteni.

Lévai Katalin, az esélyegyenlőségért felelős tárcanélküli miniszter:
- Így van és sajnálatos módon nemcsak Magyarországon elfogadott ez.

Mv.: - Csak ülök és csodálkozom, hogy mik vannak? Hű, há, hó, szégyeld magad, te család! Szégyeld magad magyar, ha családokban élsz, hisz a család fúj, fúj, fúj, ronda, a család erőszakos. Íme a főpapnő, aki ezt muzsikálja, a szép esélyegyenlőségi asszony nem hinném, hogy állást kapna Minerva istenasszony templomában, de a Veszta szüzekében sem. Mióta Lévai miniszter asszony fellépett a világot jelentő deszkákra az a kényszerképzetem, hogy az egész Magyarország mozgássérült, süketnéma, nőverő és biszexuális és minden magyar minden reggel vért iszik. Amit Rákosi nem mert megcsinálni a magyar oktatással, azt megcsinálta Magyar Bálint. Magyar Bálint megtámadta a magyar oktatást. Amit Rákosi nem mert megcsinálni a magyar családokkal, azt megcsinálta Lévai Katalin. Lévai Katalin megtámadta a magyar családok intézményét.

Lévai Katalin, az esélyegyenlőségért felelős tárcanélküli miniszter:
- A távoltartás egy eszköz arra, hogy megpróbáljuk megfékezni a családon belüli erőszakot.

Mv.: - Új divat van, képzeljék el, a távoltartási törvény. Ha a nő és a férfi összevész, a nő kihajítja a férfit és passz. A férfi mehet a híd alá, a lakás a nőé. A magyar válások 70 %-át nők kezdeményezik. A távoltartás törvénye segítségével könnyedén felszámolható a család és vígan virágozhat a lakásmaffia. Vajon ezeket a szüfrazset szövegeket Lévai miniszter asszony találja ki, vagy súgnak neki? Állítólag van egy Wirth Judit nevű munkatársa, aki a távoltartási ügyekért felelős. Sajnos az archívumban nem találtam fényképet Wirth Judit asszonyról. Szerettem volna megnézni az arcát. Hogy néz ki az a hölgy, aki ennyire haragszik a családokra és a férfiakra? Szeretném látni Wirth Juditot, csinos-e vagy sem, idős-e vagy fiatal? S melyik nőtípusra hajaz a szép esélyegyenlőségi miniszter asszony belső munkatársa? Kérem tisztelt levelezőimet, hogy ha valakinek arcképe van Wirth Judit asszonyról, küldje be, hadd ismerjük meg hazánk egyik titkos jótevőnőjét. Hajrá Lévai Katalin, hajrá Wirth Judit, hajrá amazonok!
"
Bocs a hosszúságért, de így kerek a (kór)kép.
Az "Mv." = Kerényi Imre 2004-ből...
Csak azért citáltam őt most IDE, mert az ő elv-társai kormányoznak most, és az ő elvei szerint "családon belüli erőszak" márpedig NINCS, az hogy "minden(!) család erőszakos" csupán egy szoci áfium, hiszen ő maga csupán egyetlen asszonverésről tud az elmúlt 25 év alatt... (perdöntő;)
Mit hőzöngtök.?.? Ebből a weboldalból nem lehet baj...
Menjenek ki a putritelepre igazságot tenni a Kalányosné meg a Kalányos meg mindkettő rokonsága között?
Aztán legközelebb azzal jön az asszony: "nem is szeret má a férjem engemet mer meg se szokott mostanában verni"
"Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk örökre."

Ez vicces azért kíváncsi lennék hogy ez milyenelven működik és kíváncsi lennék hogy ha a magyarokról mondanak valamit akkor is kitiltják-e pl az állítólagos kisebbséget...
Tavoltartas nelkul NEM LEHET megvedeni a csaladi eroszak aldozatait. Ez ilyen egyszeru. Minden heten van legalabb 1-2 halalos aldozat, es rengeteg a sulyos serules ("leestem a lepcson"), megromlott egeszseg, pokolla tett elet es a traumatizalt gyerek. Ha valakinek ez nem eleg ok hogy komolyan vegye a problemat, az nyugodtan kopje le magat.
@1.szolo - 2014;): "Új divat van, képzeljék el, a távoltartási törvény. Ha a nő és a férfi összevész, a nő kihajítja a férfit és passz. A férfi mehet a híd alá, a lakás a nőé."
Az egészben a legszebb, hogy nem a rendőrségi (nyilvánvalóan rendkívüli módon torzított), hanem az önbevalláson alapuló statisztikák szerint a családon belüli erőszak elkövetői többségében nem a férfiak, hanem a nők. Még a partnerek közötti erőszakban is, de a gyerekekkel szemben elkövetett családon belüli erőszak vonatkozásában (amit sokan ignorálnak a téma kapcsán) pedig abszolút többségben vannak.

pn.psychiatryonline.org/content/42/15/31.2.full
www.csulb.edu/~mfiebert/assault.htm
le se szarja a zemberek problémáit a minisztérium. addozzatok oszt jonapot.
@1.szolo - A férfi mehet a híd alá, a lakás a nőé. "
ja mert ez a magyar gyakorlat.A gyakorlat az,hogy a no megfogja a gyerekeit es egy szatyrot el elmenekul egy anyaotthonba,mig a bantalmazo terpeszkedik a kozos lakasban.A no /vagy akar a ferfi,ha o a bantalmazott/ otthagyja a lakasat,a megszokott kornyezetet,a gyerekek az iskolajukat, a barataikat es egy szal szatyorral menekul,hogy ne verjek agyon....
Gond az hogy a rendőr is férfi, az asszony meg nőből van ugye, oszt ha akarnak együtt valamit akkor a férjet "távoltartják" és igazság helyett a vigasság ideje jön. Vannak ám ilyen dolgok. A jogvédők meg majd tartják a gyertyát
A nők sokkal nagyobb számban követnek el erőszakos cselekményt, pedig a statisztikákban a nyelvelés még nincs is benne. Eszköz (konyhakés) nélkül ez nem szokott komolyabb sérülést okozni, de asszonya válogatja. A nők talán még a férfiaknál is agresszívabbak, csak rosszabb hatásfokkal csinálják ezt is, ugyanúgy mint mindent, beleértve az öngyilkosságot. Sokal több nő kísérel meg öngyilkosságot, mint férfi, mégis több férfi öngyilkolász eredményesen. Vagyis a nő cirkuszol, a férfi meg elvégzi a dolgot. Ehhez a cirkuszhoz akarnak rendőri segédletet a jogvédők "kék vattának"
@lehet más a handa-banda: kivanom neked,hogy teged is verjenek 16 evig,torjek el az orrodat,fenyegessenek eletveszelyesen,verjek a gyerekeidet is,hogy lasd,mekkora baromsagor beszelsz
@Gabiiiiii: Az is hülye, aki 16 napig tűri, nemhogy 16 évig. Nem a középkorban élünk, basszus, hogy egy nő ne tudjon lépni, ha akar és ha persze van legalább egy 80-as IQ-ja.

Amúgy meg ne tessenek egy hónap ismeretség és pár futó dugás után férjhez menni és gyereket csinálni. Ilyen egyszerű.
@Gabiiiiii:
"kivanom neked,hogy teged is verjenek 16 evig,torjek el az orrodat"

Én speciel fiú vagyok, de egy jól látható sérülést viselek az arcomon, amit még egészen kicsi koromban egy lány csinált. Egyébként meg soha nem bántottam nőket, bár ehhez időnként kell ám az önfegyelem mert sok ribanc szándékosan provokál. Nem egy volt a barátnőim között aki nekem esett időnként, szóval nem árt az önvédelmi sport a férfiaknak sem. Akit vernek az meg is érdemli néha
@lehet más a handa-banda: Lehet, hogy te vagy aki megerdemelte?

Ez termeszetesen beugratos kerdes volt. Soha, senki nem erdemli meg, hogy megussek vagy akar csak fenyegessek.

Azert ahhoz ritka tudatlannak kell lenni, hogy valaki olyanokat kommenteljen mint te.
süti beállítások módosítása