Nem férünk el a celebektől!

2012.04.18. 18:30 Tékás Lacika

traffic-jam.jpgEgyértelmű jelet kaptunk arra vonatkozóan, hogy a budapesti celebkoncentráció átlépte a kritikus értéket! Eddig a karambolos hírekben csak az egyik résztvevő volt celeb (a részegebbik), de most megtörtént az áttörés! Ma reggel kaptuk a hírt, hogy Majka Béres Alexandrával karambolozott! Szerencsére mindketten jól vannak, magyar celeb, vasceleb. Mindenesetre rámutat az eset egy fontos problémára. A most vasárnapi Critical Mass rendezvény egyik üzenete, hogy túl sok az autó a városban. Ez rendben is van, de arról is beszélni kéne, hogy túl sok a celeb. Sőt, túl sok az autós celeb. Szóval mindenki vigyázzon magára!

Ha olvasóink átverekedik magukat a hírességekkel teli városon, és hazaérvén a témába vágó filmet szeretnének nézni, akkor Török Ferenc Koccanását ajánljuk. A Spiró drámából készült mű itt megnézhető. Kedvcsináló klipp: 



(a kép forrása)

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr1004459385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én a Koccanást a Katonában láttam pár éve. Zseniális! :)
Béres Alexandrával magam is szívesen összekoccannék. Kifényezném utána a lökhárítóját.
süti beállítások módosítása