Fent és Lent kontra Morvai és Baló

2012.08.13. 08:00 Tékás Lacika

Fent és lent kalózhajó 2.JPGKedves félázsiai olvasóink!

A Fent és Lent blog mint virtuális kalózhajó sikeresen csáklyázta meg az IMF naszádot, pár hónap alatt utolértük és megelőztük az óriást Facebook lájkok tekintetében. Azóta a kapitány és a legénység is lazított egy kicsit – nyár is van ugye – viszont mostanra egyértelművé vált, hogy új harcba kell indulnunk, különben berozsdásodnak küzdelemhez szokott ízületeink. Ezúttal nem egy virtuális lájk-hajót, hanem kettőt támadunk egyszerre, illetve vehetjük úgy is, hogy egy katamaránt.

A Fent és Lent legénysége kész több lájkot gyűjteni, mint amennyi (ex-Balóné) Morvai Krisztinának és Baló Györgynek együtt van, ezzel demonstrálva, hogy a gátlástalan patriotizmus képes legyőzni mindenféle oldali őrületet.

Morvai és Baló.jpg

A képen az látható, hogy Krisztina és György a Fent és Lent blog kedvéért, a viadal meghirdetésének alkalmából újra egymás mellé állnak egy fotó erejéig a legszebb ruhájukban. Főszerkesztőnk kérésének eleget téve Krisztina Brüsszel felé néz, György eközben pedig mobiltelefonálást imitál. 

Küzdelmünk aktuális állásáról a posztok alá felszerelt úgynevezett Morvai-Baló számláló tájékoztat titeket. Lájkold te is a Fent és Lent Facebook oldalát, csatlakozz a küzdelmünkhöz! Kifejezetten örülünk a kreatív, mégis hagyományörző lájkolásnak, például ha azt lóról visszafelé vagy félázsiai böngészőt használva hajtják végre. A legszebben lájkoló olvasónkat mi is lájkoljuk!

(képek forrása: a kalózhajó eredetijeMorvai és Baló)

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr344682788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

...lájkolást, mint célt megnevezni egy hanyatló országban,tele társadalmi problémával,jövő nélküli emberekkel...szép gondolat! A valóságtól való teljes elszakadásra utal mindösszesen,és a gyávaságra mely alkalmatlanná teszi mind a blogírót mint a blogot, hogy alakíthassa a közgondolkodást.Lenne még sok gondolatom ezzel kapcsolatban,de sajnálom rá az időmet és az energiámat, hogy kifejtsem...felesleges!
Ha lenne anti lájkra lehetőség, tőlem egy hatalmas anti-lájkot kapnátok s mivel nincs egy olvasóval kevesebb...de ne zavarjon benneteket...végül is nem is nekik írtok
@zipe moha: "Lenne még sok gondolatom ezzel kapcsolatban,de sajnálom rá az időmet és az energiámat, hogy kifejtsem...felesleges!"

Ezt nagyon megköszönjük :)
süti beállítások módosítása