Az MTV magyar-török közvetítése még egy diktátornak is tetszett volna

2012.10.17. 13:00 baum

magyartörök.jpgViszonylag nagy sikert ért el tegnap labdarúgó válogatottunk Törökország legyőzésével. Jól is játszottak a srácok, a törökök meg csak kapkodták a fejüket, ahogyan az élő adást nézve én is.

Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó banánköztársaságban érezzem magam? Miért az volt a legfontosabb szempont, hogy elsősorban arról számoljanak be, hogy a különböző játékszituációk milyen érzelmeket váltanak ki a nagy vezérből? Nagyon örülünk neki, hogy láthatjuk, hogy Orbán Viktor is egy ember: tud a levegőbe csapni, képes egy nagy helyzet után félig guggoló helyzetben húúúzni egyet, vagy egy-egy magyar szabálytalanság után mutatni egy gömbformát, hogy „de spori, labda, labda volt.”

Jó és dicséretre méltó egy kormányfőtől, hogy ilyen szenvedélyesen tud lelkesedni a nemzeti csapatért. Az a nagyon nem jó, mikor egy sportközvetítés rendezője kötelességének érzi, hogy többet mutogassa ezt, mint például a szövetségi kapitányt. Miféle belső késztetés kényszerítheti rá erre a közvetítés rendezőjét?

Nem is csoda, hogy Knézy Jenő a meccs vége felé, a körülbelül tizedik Orbán Viktor-bevágás után elszólta magát némileg gunyorosan, hogy „Örülhet az ország vezetése, de ami talán fontosabb, örülhet maga az ország is.” Akinek volt füle hallotta az élt e szavak mögött, akinek meg nem, az hülyeségeket posztolt a facebookra.

törökgáborfb.jpg
A stratégiai szövetséges Azerbajdzsánban biztos teljesen elfogadhatónak tartanak egy ilyen hozzáállást az állami televíziótól, nálunk talán ne legyen evidens. Ahogy az is hányingerkeltő, ha eleve nem tárgyilagos például az ismétlések kiválasztásának elve. Gondolok arra, hogy mikor a magyar védő kettérúgta a török csatár lábát és büntetőnek kellett volna következnie, azt a jelenetet egyetlen egyszer játszotta vissza az MTV. Szakmaiatlan és igazságtalan. Attól nem leszünk jobbak, de nem is fogunk kevésbé drukkolni a magyar csapatnak, ha hitelesen kapjuk a valóságot. Az sem egy bravúr, ha ugyan Mészöly Kálmán csak közhelyeket magyaráz a szünetben, de legalább nem káromkodik.

Ami a legfájóbb, hogy ilyen rossz szájízzel kell gondolni erre a meccsre, mert Komanék tényleg megtettek mindent, hogy örömet szerezzenek nekünk, szurkolóknak. Csak abban bízhatunk, hogy ők még akkor is fogják a gólokat rugdosni a mi gyönyörűségünkre, amikor nem politikai tömjénezésre akarja őket felhasználni a lakájmédia.

Kép forrása: itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr474854021

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az MTV magyar-török közvetítése még egy diktátornak is tetszett volna 2012.10.17. 21:39:01

Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó banánköztársaságban érezzem magam?

Trackback: 22. A hétfő újra tévés adásszüneti nap lesz! 2012.10.17. 15:27:08

Egyszerű összefüggések. A kiemelkedő politikusnak van szeme és füle a rájuk. Míg a nagy többség nem látja a fától az erdőt, addig ő képes egy szál gyufából is fogpiszkálót faragni. Mit ad Isten, a Normális Emberek Pártjának kötelékében több ilyen is ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem akarok kötözködni, de amikor a német válogatott az Eb-n vagy a Vb-n szerepelt és kint volt Merkel is, a kamera többször is mutatta a reakcióit. Ez van. Ha van egy "híres ember" is a lelátón, arra a kamera általában többször is vissza szokott térni. Ebben politikai nyomásgyakorlást látni szerintem paranoia.

Másrészt a fenti kijelentés azért volt fölösleges, mert:
1. aki nézte a meccset, azt vagy zavarta OV mutogatása, vagy nem, mindenesetre biztosan észrevette
2. vagy szúrta a szemét, vagy nem, de nem hiszem, hogy jó az, ha egy szakkommentátor akár pozitív, akár negatív állásfoglalással, kifejezéssel ráirányítja a figyelmet a politikára egy nem politikai témában, eseményen. Nem ezért van ott, nem ez a dolga és fölösleges is a adott szituációban.

Én konkrétan majd kiugrottam a bőrömből örömömben, hogy végre szép, jó és szervezett játékkal magabiztos győzelmet arattunk egy nálunk erősebbnek tartott csapat felett és nagy ívben leszarom, ha közben akár OV-t, akár SP-t, vagy GyF-et, vagy Bajnait, vagy az antikrisztust mutogatják éppen.

De ti fanyalogjatok csak, ha ettől jobban érzitek magatokat. Erre mondják: "Fiam, neked még a sz*r is íztelen!"
Gondolom azért nem mutogatták többet, mert egyértelmű volt a szitu. Knézy is mondta, hogy ezt megúsztuk. Az meg hogy OV-t mutogatták, leszarom :) azon kívül, hogy nevettem egy jót, hogy mennyit mutogatják, egyáltalán nem érdekel
Én meg a páholyban ülőket szarom/szarnám le, ha tehetném.

És hogy még skiccpali is ott van... elképesztő ez az ország.
Azért, amiért Untersovszky-t meg Fábián Barnát látod reggelente egészen nyilvánvalóan bő szopni, bő nyállal, azért, mert egyetlen műsora nincs az MTV-nek, amely kicsit is objektív lenne, azért, mert ebben az országban puha diktatúra van.
Azért..
"Ami a legfájóbb, hogy ilyen rossz szájízzel kell gondolni erre a meccsre"

A fájó az, hogy van olyan hülye, aki emiatt rossz szájízzel gondol egy ilyen meccsre.
@Gwahyr: Engem MINDIG zavar ha Orbant latom. Vegulis ez a torok-magyar meccs volt, nem az Orbancirkusz ujabb kiadasa.
A nemet meccsekrol ezt honnan veszed, vegignezted oket mind a nemet TV adokon es lemerted stopperrel?
Örüljetek, hogy néha a meccset is mutatták. Lehetett volna ez másként is.
@Kakimaki0123456789: Jelentem, a német-svéd meccsen szurkoló Merkel-Reinfeldt párost kb 3-4x mutatták pár másodpercre Svédországban. Egyszer se jutott eszembe arra gondolni, hogy uazért, amiért OV-t az MTV otthon.
a vicc az, hogy bajnai ott ült 2 sorral lejjebb, őt egyszer nem mutatták rendesen és persze nem is szóltak róla. pedig mindenki tudja, hogy ő is focista és ennyi erővel az ő reakciói is érdekesek lehetnének.

az oké hogy egyszer megmutatják hogy ott a miniszterelnök, leszarom. de orbánt vagy nyolcszor mutatta a kamera, gyakorlatilag nyílt propaganda volt. meg persze knézy elmondta a fél kormánynévsort, pl simicskót is legalább kétszer láttam.

ez azért is érdekes, mert aki viszont nem komilfó (pl lomnici) azt simán kiretusálják

valljuk be, a komenisták kismiskák voltak ezekhez a gyerekekhez képest
Jaj, de várható volt, hogy az indexes ballib kisközösség bele kössön valahol a tegnapi meccsbe!!! Annyira szánalmas, aki egy ilyen győzelem után is ilyet érez. Ha Fletó kis gatyában ugrált volna ott, az sem zavart volna!
Nagy meccset nyertünk, köszönjük srácok!!! A Hegyi Iván féle fanyalgók, kicsit most csitulhatnak legalább, bár mint olvashatjuk mindig bele lehet kötni valamibe, ha az ember akar!!!
őszintén sajnálom, ha valaki a tegnapi meccs után ilyenekről tud írni!
A Merkel es témához annyit, hogy elég volt a vb-n nézni a meccseket és a tiszta játék idő felében tuti őt mutogatták!:) Bár én leszartam, mert a focit néztem ott is!
volt 20 ev alatt egy meccs a magyar valogatottal amit nem volt kinos nezni 90 percen keresztul. oriasi eredmeny.

en inkabb azert gondolnek rossz szajizzel erre a meccsre, mert egy vagon penzt beleol az orszag egy olyan sportagba amiben reges regen villantottunk valamit, de most inkabb penznyelo es egyebkent is kit erdekel.

ugyanugy nem ertem miert kell a focit tamogatni allamilag, ahogy azt sem, egyhazakat miert kell. tamogassa az a sajat penzebol, aki hisz benne (mindket esetben)
én számtalan egyéb, más országbeli sporteseményen láttam már az adott ország valamely illusztris személyét a közvetítés során. Spanyol nagydíjon a spanyol királyt pl. Nagyon beteg egy rettegő lehetsz, ha ez tényleg zavar.
Ha a nickemből kijön, hogy nem a kormányzó jobboldali párt az ami hozzám legközelebb áll, akkor hogy jön ki az, hogy nekem mégis az utóbbi időben kezd tetszeni a királyi TV műsora. Talán a hetihetes féle pöcegödörtöltelék műsorok végre eltünnek, én még ilyent is várok ettől a kormánytól. Mindennek van határa!
@Gábor a Jobbszélső:
"hogy nekem mégis az utóbbi időben kezd tetszeni a királyi TV műsora."

Akkor te vagy az egyetlen.
"Jó és dicséretre méltó egy kormányfőtől, hogy ilyen szenvedélyesen tud lelkesedni a nemzeti csapatért."

Orbán önfenntartó felsőoktatást szeretne. Én meg önfenntartó futballt! Ne adópénzből támogassuk már agyon a focit! Álljon meg a saját lábán!
@Blogger Géza: életemben először egyetértek veled valamiben.

először én is felkaptam a fejem, amikor felsorolta a díszes garnitúrát az ifjabb Knézy "pusztakezes harc" Jenő, de aztán csakazértse hagytam, hogy elrontsa vele a kedvem.

győzött a csapat, időnként még jól is játszott, ennek felőlem az örül és úgy örül, ahogy akar.
egyek kommentablak nyíjj ki
@TrueY: Na ezzel melysegesen egyetertek.
@irógép: A jatekido feleben? Erre mit mondasz: @csabakirályfi: Ki hazudik itt?
@Terézágyú: Te lennél az összes többi? Vagy miből jutottál erre a sommás megállapításra?
@Blogger Géza: a közvetítésre gondolok rossz szájízzel, a meccs egy óriási élmény volt, szinte ugráltam örömömben mikor vége lett, a góloknál pedig konkrétan felüvöltöttem. Nem akarom védeni magam, de így volt.
nem tudom, hogy melyik adó melyik közvetítését nézted, én is néztem a meccset, sehol nem láttam az általad említett vezíréltetést. ellenben azt én is láttam, hogy a Török-Magyar meccsen többször mutatták Magyarország miniszterelnökét, ami szerintem teljesen normális. De mintha ott lett volna bajnai is, nem? akkor mindjárt írok egy habzószájú blogot, hogy az mtv már a kormányváltásra készül :D
szomorú, hogy az átlagos, amúgy is mindig mások zsebében turkáló, irígykedő magyarok nagy része abban leli örömét, hogy mindent szétfikáz. mintha a hisztériázástól és a szar sem elég keserű felkiáltásoktól bárki jobban érezné magát
Vajon miért jár nekik ingyen belépőjegy?
5000Ft felett nem kell-e ajándékról nyilatkozni?

Nekünk ez az Orbán féle V.I.P látogatás bandástól, autóstól TEK-es részvételtől 10 millióba került. Kell ez nekünk?
@Gwahyr: Nem akarok kötözködni, de tegnap a magyar válogatott VB-n vagy EB-n játszott?
...
Rossz belegondolni, hogy ott mit művelne ez a fotbalbuzi.
@Kakimaki0123456789: nyilván túloztam, csak azt hittem nem csak egy bitesek olvasgatnak itten.
A lényeg Merkelt is rengeteget mutogatják a meccseken!! Aki akar az csámcsogjon ezeken...
Azért valahogy Romániára emlékeztetett amikor még élt ott a "Nagy Vezir":)))
(remélem ezek se járnak máskép)
@Gábor a Jobbszélső: nem ő az összes többi, de általános trend, hogy már tévét is alig néznek az emberek

a marslakókról pedig gondolom hallottál, na az pontosan mutatja hányan is nézik ezt a szart

megjegyzem, a kormány egy demokráciában semmit nem tehet egy kereskedelmi tévé műsora ügyében, ha igen, azt más rendszernek hívják, de lehet, hogy te abban éreznéd jól magad, ha a kormánytól várod a heti hetes eltörlését

ez is egy felfogás
Abban van valami, hogy talán túlzásba vitte a rendező a dolgot. (Ha Knézy kommentjébe bele lehet látni - egyébként szerintem tévesen - a "zellenzéki élt", akkor akár a rendezőjébe is. Riskó Géza egyébként.)

Az első kommentekkel értek egyet: ez a kérdés bizony erősen túl van lihegve, de remélem nem jutunk el tótawé olimpiai "magasságáig"... ("szarok a csőfogó-hajigálókra")
@irógép: igen, de németországban senkit nem retusálnak ki a hírekből.

olyat sztálin elvtárs idejében volt szokás és állítólag felszámoltuk azt a rendszert
Tényleg erről poszt ?

Vazze.. Merkelt ha 5-ször mutatja a német TV az még jó de ha 10-szer akkor diktatúra.

Az elmebeteg paranoia tipikus esete ez a poszt.

Miért mutatták 7-szer Orbánt mikor 3-szor is elég ?
Vajon a közvetítő miért mondta azt amit, ki írta neki a szöveget ?

Szar lehet így élni.
@baba jaga: :)) Ej, Tibor, ez poénnak nem volna rossz, de hát mit tegyünk: Clintonné Klubrádiója sem tetszhet mindenkinek. :)))
A közvetítésnek kontraproduktív hatása lett. Most majd a románoknak szurkolok csakazértis, hogy Orbán szája lefittyenjen a közvetítés alatt.

Köszönjük Emese!
az ég kék, a köztársaság banán...
1. Vajon Bajnai nyakába köpködte a szotyit?
2. Ki az a picsa Gordon mellett?
@Kutchek: én a lányára tippeltem, de tévedhetek. nemtom van-e neki lánya.
@csabakirályfi: "Egyszer se jutott eszembe arra gondolni, hogy uazért, amiért OV-t az MTV otthon."

Mer' mér'?
@csárli hárper: "az ég kék, a köztársaság banán..." ... az MTV elmehet az anyjába!
Ti sem lesztek releváns ellenzék... Impotens baromagyúak vagytok. 4k, meg a tököm tudja.... Idióták.
@baum: Bloggergéza egy narancsagitprop troll. Nem érdemes válaszolni neki, mert semmit sem kérdez pártatlanul.

Egyébként nekem is feltűnt, hogy mennyit mutogatják a díszpáholyt. És az is, hogy valaki a végén az egyik odakapcsolás alkalmával éppen gratulált a nagyvezérnek a megnyert meccshez, aki 'hát igen' arckifejezéssel fogadta a gratulációt. Úgy tűnt, bizony, el is hiszi, hogy az ő érdeme volt a gyűzelem. :-)
A tegnapi meccs sikere egyértelműen Orbán Viktor személyes útmutatásának volt köszönhető.
@Terézágyú: Nem hiszem. Én pl. határozottan örülök, hogy mindenki megtalálja végre a helyét (Rábai Balázs és Bombera Krisztina pl. az atv-n. Oda valók, nem kell máshol tégláskodni...)
@ormány triktor: Na, látom te is rájöttél! :)
Nektek inkább az fáj igazán, hogy nem kaptunk ki, ugye ? Be lehet vallani, senki nem fog rajta meglepődni! :D hülye ballibek, ballib hülyék... Ebbe is belelátni valamit, gyerekek, komolyan, legalja! Szánalom! :)
@genyamagyar: felőlem is, mivel már rég nem nézem, tegnap volt szerencsém egy német-svéd 4-4-hez, a 61-ik minutumban még 4-0 volt a németeknek...
tegnap focimeccs volt ?
Oké, hogy megmutatják egyszer-kétszer, az tényleg szokás mindenhol, lássuk, hogy ott van. De az nem, hogy húszpercenként odasvenkelnek, szinte többet látni, mint például a szövetségi kapitányt, akinek elvileg kicsivel relevánsabbak a reakciói és a viselkedése... És még mellé további háromszor mindenféle államtitkárokat. Mindig gondosan elmesélve, hoggy kik is ők. Mintha ők fizetnék a cirkusz, pedig a francot, te fizeted, meg én. És engem nem érdekel a hivatalnokok feje, meccset nézni ültem le, baszki.
@K3rnel: "Nektek inkább az fáj igazán, hogy nem kaptunk ki, ugye ?"

Amíg ezek vannak hatalmon: annál jobb, minél rosszabb!
Most mit háborogtok? Akár le is lövethette volna a törököket...
@qwertzuiop05: Mielőtt csalódnál: Orbán ott volt az EB-n idén is, de ott volt a 2008-ason is, általában meghívott vendégként.
@K3rnel: nem, ezek sajnos tények. aki ezt nem látja, annak már mindegy. persze, ha visszasírod a 80-as éveket, akkor oké.
@genyamagyar: Na, téged sem hagynálak életben, ha találkoznánk. Sőt, egyik országban sem hagynának életben, ha ilyet jelentesz ki, miért ? Mert első a haza, nem az, hogy jobb, vagy baloldali az illető! De, várjunk csak, ez sem lepett meg! :)
@csárli hárper:
Akkor biztos láttad, hogy Merkel is ott volt, mutatták többször is :-)
Valami svéd fütyivel ülhetett a páholyban, mert a 4. gólnál Angela kínosan vigyorgott, a (valszeg) svéd muki meg indiántáncot járt mellette. Asszem valamelyik svéd diktátor lehetett :-))))
annyira tipikusan magyar ez a blogbejegyzés :D
@Malachi: 80-as évek ? :D Te nagyon el vagy tévedve, vagy várj csak, én vagyok a komcsi mert nem vagyok baloldali ? Vagy mi van ? :D Érted amit nem értesz ?
@balage_81 reloaded: Ebben a műfajban a "Munkaügyek – IrReality Show" pl. kifejezetten ügyes. Bár csak pár ismétlést láttam, kenterbe veri az összes "Anyátok közt", "Jól van, lóbab" stb. szappanoperát.
@Töksi: Az nagyon kemény volt, a németek megkapták a negyedik gólt is és Merkel meg fülig érő szájjal mulatott, nem is értettem :D
@K3rnel: Képzeld el: bemész egy peep showba, hogy pucér csajokat nézzél. Erre 5 percenként bejön egy dagadt, szőrös fazon.

Te nem lennél ideges?

Ez egy tétmeccs volt, nem valami kibaszott buzeráns társadalmi esemény. Az emberek 99%-a labdarúgást akart nézni!
Viktort láthatjuk 23-án, vagy amikor bejelntik a soron következő csomagot /ja, nem, akkor lapít/...
@Trompf: "Szar lehet így élni."

:) Nekünk addig jó, míg nekik szar. :))
@genyamagyar: Máris elértünk valamit: elválik a szar a májtól. :))
@Balt:
"Nekünk addig jó, míg nekik szar."

Ahogy azt te hiszed. :)
Annyi haszna azért szerencsére van Orbánnak, hogy a híveinek is megadja ugyanazt "jutalmul", amit az épeszűeknek "büntetésül".
Szerencsére. :)
@genyamagyar: Nem akarsz nicket váltani? Elég, ha a genyát hülyére cseréled, vagy a magyart lófaszra :-)))
ÉS akkor stimmel majd a hozzászólásaidhoz :-)))))))
@K3rnel: előbb írtam, de eltűnt. Valószínűleg kínjában vigyorgott. Mint én, aki szintén a németeknek drukkoltam :-)
@Pop40: Ohh, ti csak várjátok messiásként a háromkulcsos adótokat! :)))
@Kutchek: Nézd vissza ismétlésben a tegnap német-svéd meccset és, hogy ott mennyit mutatták a díszpáholyt, vagy mondhatnám a Spanyolt, ahol csak a bevonulást láttam, de ott végig mutatták, ahogy a Spanyol komplett vezetőség bejön, leül, beszélget. És ez csak két másik meccs volt tegnapról. Arról meg nehogy már OV tehessen, hogy amikor baloldali kormányzás volt, akkor nem volt kint senki sem a sport eseményeken. És igen, kint kell lenni, ilyen meccseken főleg, nyilván akinek OV maga az ördög, annak sok volt a tegnapi mutogatás, de azért az, hogy 5 percenként, állandóan őket mutatták volna az nem igaz, csoda, hogy Risztov még nem kapta meg, hogy milyen fidesznáci, hogy oda mert menni, vagy Bajnai, hogy biztos a fidesz bérembere, esetleg ezekhez hasonló ballib örjöngések... Tegnap a meccsen nem OV-t mutatták, hanem Magyarország miniszterelnökét, a mindenkorit, ha más lenne az, akkor őt mutatták volna, más kérdés, hogy akkor nem született volna ilyen cikk, mivel mi itt jobbra arra emlékeznénk akkor is a meccsből, hogy milyen jó érzés is volt ehhez az országhoz tartozni tegnap éjszaka IS! Nagy különbség!
@Töksi: Igen, valószínűleg, de én németként nem hiszem, hogy értékeltem volna, ha ezt látom az aktuális vezértől :) Amúgy abban a pillanatban az ugrott be, hogy x-re rakta a meccset tipmixen :D
@K3rnel: hát a németek kicsit toleráncsabbak, mintmi ;-)
"Ahogy az is hányingerkeltő, ha eleve nem tárgyilagos például az ismétlések kiválasztásának elve"

jó nagy hülye vagy...
Nem hinném, hogy túlburjánzott volna a miniszterelnök mutogatása a képernyőn. Két dologgal azért volt problémám: 1. Nem láttam Orbánt mosolyogni. Olyan faarca volt akárhányszor mutatták, mint ha nem is tudná, hol van. 2. Knézy látta, hogy a miniszterelnök nem szotyolázik, s kommentálta is, hogy egy focimeccs nem az igazi szotyirágás ( és szanaszét köpködés) nélkül. Ez nyalás akart lenni a riporter részéről, de szerintem sokkal inkább sértő volt a miniszterelnökre nézve, aki a meccseken általában szotyizni szokott, s köpködi össze-vissza a héját. Nem túl kulturált látvány, szerintem ezt Knézy is pontosan tudja, de hát a megfelelni akarás hosszú nyelvet szül.
Kit érdekel ez a sok badarság ebben a kommentben: N Y E R T Ü N K ! Ez a lényeg: Örüljünk, s a többi magasból, nagyívben!!!!!!! :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jut eszembe, és azt senki sem látta, mikor Orbán épp az orrát túrta? No, az tényleg vicces volt!!! :o))
Szerintem Knézy sem fog több válogatott meccset közvetíteni, már az elején ez volt a benyomásom, amikor kritizálni merte a fiúkat, ha bénáztak (és az elején ijesztően bénáztak). Ki emlékszik utoljára ilyesmire a királyi tévéből? Az utóbbi idők "sportriporterei" úgy kommentáltak, mintha Orbán Viktor választási nagygyűlésén lettek volna. Mintha egy igaz hazafi nem is mondhatna rosszat kétballábas focistákról. Knézy közvetítése igazán üdítő volt, nála ez a játékról szólt. A válogatottnak meg nagy gratula!
@Balt: Nekünk...nekik...csak ez megy. ehhh.
@csabakirályfi: Meg szeretném említeni, hogy a mérkőzés a berlini olimpiai stadionban volt és nem Svédországban.
Ennyi.
@Patreides: Nem, nem volt meccs. A poszt írója meg a hozzászólók egy elképzelt történetet játszunk el. Gyere szállj be te is, és írd le, hányszor (nem) mutatták a tegnapi (képzelt) meccsen Viktort.
@K3rnel: akkor neked is leírom

ugyanez a magyar televízió retusál ki embereket tetszés szerint, ha azok valamiért nem komilfók a hatalomnak

ugyanez a banda sorolta végig tegnap a fél kormányt, nem csak orbánt mutatták, hanem knézy konkrétan elmondta, hogy kik vannak ott, simicskót kétszer is mutatták. sportállamtitkár tudom, de és akkor mi a franc van, ha ott ül? semmi.

bajnairól szó sem esett, ott ült két sorral lejjebb

ha mindenkori miniszterelnöközöl, igazán beláthatnád, hogy az egykorit is meg lehet említeni. nem csak a mostani szereti a focit. de hát ez a királyi tévé, itt nem mutatjuk meg az ellenséget, az nem volt benne a pártközpont utasításában
Én pontosan emlékszem arra a kézilabda meccsre,amit Ifj. Knézy "hajrámagyarországhajrámagyarok" rikkantással indított. Az ő szavai mögött sosem volt él. A seggnyalás az seggnyalás.
Bajnainak viszont úgy tűnik,tényleg vannak ambíciói,ha már erre a képre is ráfért.
@K3rnel: Azt áruld már el nekem, hogy mitől kéne kimenni egy majdnem komplett kormánynak focimeccsre.Talán azt hiszed, hogy a Merkel tudja mi a les? A Semjén szerintem pedig csak a magaslest ismeri.
Már meg ne haragudj, de ennyi f@szt egy kupacban ritkán lehetett látni, mint tegnap.
@Balt:
Ó elnézést.
Amennyiben neked minden egyéb megfelel jelenleg, vedd úgy, hogy nem is szóltam. :D
inkább az a felháborító, hogy erre a szaros mocskos seggbebaszott focira elköltik a milliárdokat, közben évtizedek óta kambodzsa szintjén állunk. és mindenki örül, hogy sikerült megverni a törököket...
ballib ajánlás: Minden tirpák írhat blogot! Meg is fogadjátok :)
@balage_81 reloaded: És mikortól kellett volna sorolni ? A rendszerváltástól, vagy a második világháborútól ? Majd máskor írjál a kommentátornak, hogy szőjön történelemleckét a mondandójához, hisz úgy PC! :D
@ormány triktor: Szepesy gratulált a végén, amikor mutatták de szerintem te aligha láthattad tévén keresztül az arckifejezését, mert teljesen oldalra fordult, majdnem háttal, de nem baj, ahogy az MTVA, úgy ti is hazudtok reggel, éjjel meg este(sic!).
Nem érzitek át a magyarfoci tétjét! Ha kijutunk a VB-re, a választási törvény újra változik, arról szavazunk majd, hogy Viktor király, vagy kormányzó legyen.
twitter.com/SportPolitika
@bebe tv: Miért, te úgy gondolod, hogy a munkaidejük nekik sosem jár le ? Ezt sose értettem, hogy gondoljátok... 0-24-ben megy a meló 365 napon az évben, vagy mi ? Az megy ki a meccsre aki akar, Feri is kimehetett volna, Szanyi kapitány is, bárki, ott ültek volna a libás mellett, más kérdés, az meg, hogy te nem nézed ki valakiből, hogy szeretheti a focit, ami nálunk úgymond nemzeti sport az már más kérdés... Mondhatni egyéni szociális probléma. Komolyan az ember már nem mer kimenni az utcára sem narancssárga pólóban, vagy pulcsiban, mert lefényképez valami ballib blogtroller és ír róla egy cikket, hogy banánköztársaság van, mert sok a narancs póló. Kb. ennyire komoly a blog posztja.
nna...nyertünk vagy mi?...oszt tessék mondani hová lehet szarni ez ügyben?..
de szép kép:

a bukott csaló pártkatona köztársasági elnök, a személyiségzavaros vallási vezető wannabe-diktátor, a magán-titkosszolgálatot működtető mszmp privatizátor bankár és a véresszájú szkinhed országgyűléselnök szurkol együtt lelkesen a korrupt túltápozott, túlfizetett focimeccsen, az egypártrendszer barnanyelvű párttévéje pedig lelkesen mutogatja a szektavezért.

alattuk pedig ott ül az alternatíva.

Hungary, 2012.
@kerecsen2010: Szerintem meg akkor nem láttad az elmúlt hónapokban azokat a meccseket, amikor Menczer Tamás közvetített, mert különben nem írnál ilyen hülyeségeket.
@K3rnel: a poszt nevetseges es szar. ahogy a magyar foci is.

a kulonbseg, hogy az egyikbe toljak az adobol befolyt penzt, ki tudja miert, a masik meg 5 perccel az elolvasasa utan senkit a vilagon nem erdekel.
@K3rnel: A spanyol király, Merkel vagy épp Orbán azért megy ki meccsre, hogy egy kis píár fogást csináljon magának.
Kifizetődő sikeres sportolókkal, művészekkel, vagy éppen kutyákkal és gyerekekkel fényképeszkedni.

Kiváncsi vagyok, hogy Orbán '90 körül mennyit focizott kamerák előtt! Miniszterelnökként igazolt le a Felcsúthoz, hogy elmondhassa mekkora labdarúgó....
@Gábor a Jobbszélső:
" akkor hogy jön ki az, hogy nekem mégis az utóbbi időben kezd tetszeni a királyi TV műsora. "

Vagytok így vagy párszázan....
@Gábor a Jobbszélső: ...remélem, te tűnsz el, s a hozzád hasonlóan gondolkodók a "szeretett kormányod" áldásos tevékenységéből adódóan.
"...Gondolok arra, hogy mikor a magyar védő kettérúgta a török csatár lábát és büntetőnek kellett volna következnie, azt a jelenetet egyetlen egyszer játszotta vissza az MTV. Szakmaiatlan és igazságtalan..."
Isten hozott a világban kedves újszülött. Ez bizony nem új találmány, a hasonló produkciók a világ minden táján így mennek végbe. Újságokban, tévében, mindenfelé, nemcsak nálunk. Aki néz sportközvetítéseket külföldi adókon az nem lepődik meg ezen.
@Töksi: Én a meccs után a reakciókat is végig néztem. Kroos szerint a 4:0 után a teljes csapat a biztos győzelem tudatában élt és ennél fogva teljesen dekoncentrált lett az egész csapat.
Schweinsteiger pedig úgy reagált, hogy a teljes csapat a 4:0 után gyakorlatilag minden akciónál lépésekkel maradt el a labdától.
Scholl szerint aki a szünetben és a meccs után a riporterrel elemezte a mérkőzést úgy vélte, hogy a 60 perctől lényegében minden esetben méterekre helyezkedtek a svéd támadóktól amit egyszerűen nem ért.
Egyébként pedig az egyenlítő gól előzménye egy meglehetősen durva támadó fault ( Ibra belekönyöklése Mertersacker
arcába ) után esett, amit a bíró csúnyán elnézett. Egy rutinos bírónak tisztában illett volna azzal lennie, hogy Ibra labdaszerzéseinek 70-80 %-a szabálytalan, és ezért illene jobban figyelnie rá. A vicc kategória pedig az, hogy Lahmnak azért adott sárgát mert eléggé tétovázott a bedobással, Schweinsteigert pedig azért sárgította be mert az a t. bíró sípszója előtt végzett el egy szabadrúgást.
Egyébként a politikusokat és egyéb "celebeket" rendszeresen mutogatják külföldi csatornákon is, ez sem új, bár valóban lehet túlzásba vinni a nyalást...
@kerecsen2010: " (és az elején ijesztően bénáztak). "

Nem csak az elején bénáztak....néha azt sem tudták hol a labda !( Pl. Gera a vége felé )
Ezt a Török csapatot is csak szerencsével tudták megverni !
A magyar válogatott úgy szar , ahogy van !
schmitten én is ledöbbentem. dísztribün? ennek????
Orbán egyébként nem örült olyan felhőtlenül, (ez látszott rajta) mert tudta, hogy ahányszor a kamera őt mutatja, az Bajnainak is reklám...hisz ott ült két sorral lejjebb. orbán eleve azért megy ki, hogy mutogassa őt a kamera.
@Gábor a Jobbszélső:
1. A neked nem tetsző műsor nem az mtv műsora.
2. Azt hiszem te vagy az egyetlen, akinek tetszik az a trágyadomb.
3. A kommunizmusban volt olyan, hogy a hatalom megmondta, mi tetszik a népnek, és nem volt apelláta.

Ha te ezt akarod visszahozni, akkor te egy végletekig szervilis, igazi alattvaló típus vagy, rád igaz a felcsúti bugris véleménye: félázsiai származék vagy, akinek vezér kell.

Menj Észak Koreába, ott biztosan jól fogod érezni magad.
@baba jaga: De te keményet érdemelsz !!
@kamill77: Azért az tényleg nem semmi, hogy ti már azt is tudni vélitek, hogy a patás mit gondol. :)
Nyomorult egy nyivákoló blog ez itten.

Minek kell azon fennakadni, hogy egy hivatalos közTV egy válogatott meccsen néha megmutogatja az aktuális királyt/kormányzót/kancellárt/diktátort/f@szomat? Ez kb. mindenhol a világon ugyanígy van. Gusztustalan? Nézzél mást!
@bebe tv: én csak a magyar-török szünetében ill. a lefújása után kapcsoltam oda, az utolsó gólt láttam élőben, meg utána az összefoglalót. OK, Ibrahimovic hozta a megszokott paraszt formáját, de 4:0-ról így elengedni a meccset... mérges voltam... üröm volt az örömben az a meccs :-)
@K3rnel: A foci nemzeti sport nálunk???

Baszod, te hol élsz?

Az egy rakás szarkupac amit a sok milliárdból az orrod elé tolnak foci néven, nem lehet a nemzeti sportunk.

Még akkor sem, ha a vezér szereti nézni.
csalódtam a köztévében. elvártam volna, hogy felvegyék bajnai arcát és reakciót a török gól után, majd bejátsszák a felvételt a magyar góloknál.
@Muad\\\'Dib: Tegnap a német-svédet is láttam az ARD-n,ott szemrebbenés nélkül visszajátszották a német kezezést.Persze próbálták kisebbíteni,de megmutatták,elismerték.
Én már tegnap este sejtettem, hogy lesz egy ilyen balfasz, aki másnap az indexen címoldalon szóvá fogja tenni, hogy kb. 6-szor mutatták az Orbánt 3 másodpercre a meccs alatt.
Azt kívánom kapjál fitymaszűkületet, és akkor azzal fogsz foglalkozni, nem ilyenekkel.
@dr Kangörény:
Baszod, te hol élsz?

Baszodalássan, szerintem ő is abban az országban ahol te, ahol a BL-meccsek/döntők az év legnézettebb közvetítései, ahol a silány játék ellenére a legtöbb szurkoló focimeccsekkre jár ki, és ahol messze a legtöbb igazolt sportoló futballista.
@campobaszo: itt is visszajátszották a szabálytalanságot, nem kisebbítette a Jenő, kimondta, hogy ebbiza 11-est ért volna, meg egy ismétlésből tökéletesen láthatta még a vak is, hogy felrúgta a törököt, mint a fagyos lószart - tök jó kameraállásból, lassítva mutatták. Ilyen egyértelmű esetben mennyit kéne mutogatni?
@campobaszo: Gera kezezését is megmutatták, elismerték, sőt a jogos, meg nem ítélt török tizenegyest is.
Nem túl jó játékkal, de győztünk ez szép volt!

De a trágya és nézhetetlen MTV1 újabb seggnyaló közvetítése szánalmas és idegesítő. Ez a majom, nőtverő Knézy borzalom. Egy dolog tetszett csak tőle, néhányszor az ellenfél faultjait is szépen elismerte.
AZ hogy végig szurkolt és nem közvetített a seggnyaló pártállásának és képességeinek tudható be.
A holland meccsen a Menczer Tamás még szörnyűbb volt. Mennyi szép magyar elgondolás, jó elképzelés, erre lehet építkezni megoldás hangzott el, közben rongyá vertek minket.

Ilyen az seggnyaló orbáni diktatúra.

Készülj minden szituációban a fidesz kormány leváltására!
@Steppenwolf: igen, a monikasau, a tehetsegkutatok es a valosagsok is kurvara nezettek, sok balfasz oda is kijar. akkor szerintem adjunk oda is adomilliardokat, mert az egysegsugaru gyik arra izgul
@omfgomgzor: nem az volt a kérdés, hogy színvonalas-e a magyar foci, hanem hogy nevezhető-e nemzeti sportnak. Steppenwolf kolléga érvei alapján igen.
Már csak azt kéne tudni, hogy jön ide a mónikasó?
@Gyűlik a trágya a békamenetre, ki ellen is?: "Készülj minden szituációban a fidesz kormány leváltására!"
Mindegyikben? Na most meglódult a fantáziám...
Így van, egy focimeccsen bemutatni a jelen lévő országvezetőket. FÚÚÚÚ!!!
Sokkal korrektebb volt, mikor anno Gyurcsány random megjelent esténként magyarázni a megmagyarázhatatlant...

De vajon akkor érdekelte-e ez a tisztelt blogolót?
@Steppenwolf:

empatikusan állok hozzá... feltételezem, nem örült bajnainak.
@K3rnel: bajnai az előző miniszterelnök és hírek szerint az ellenzék egyetlen jelöltje. plusz végigmondták a kormánytagok névsorát, akik ott ültek

akkor is ilyen okos gyerek lennél, ha gyurcsányt mutatták volna és orbánról hallgatnak?

jól tudjuk, hogy akkor bizony te üvöltenél a leghangosabban
Az a szemét seggnyaló ARD többször is mutatta Merkelt a tegnapi német-svéd alatt.
Mondtam is magamban,hogy Németország is csak egy banánköztársaság(persze egy kicsit nagyobb mint a miénk),egy diktatúra ahol a német közszolgálati csatorna is igyekszik megfelelni a "kívánalmaknak".
Így a blog elolvasása után ugye jól gondolom mindezt?!
@hannibal: teljesen mindegy miért jelent meg, ti már akkor eldöntöttétek fejben, hogy az "megmagyarázhatatlan"

piktor is megjelenik a rádióban, amit ő ad elő, azt minek neveznéd? az gondolom hazafias nemzeti politika, nem kudarc, nem vesztes szabadságharc
@hannibal: Én a székesfehérvári hokivébén (2001) láttam Fletót valami díjat átadni, akkor még sportminiszter volt, és úgy kifütyülték, mint a szart. Aztán ugyanez megtörtént a néhány évvel későbbi hokivébén Deutsch Tamással is a Papp Laciban, akkor ő volt a sportminiszter. Konklúzió: a magyar szurker nem szereti a polityikust a pályán, max a lelátón eltűrik :-) Ettől függetlenül egy szarpasszírozás a poszt, én is jó hülye vagyok, hogy ide írok :-)
@profilo: nem gondolod jól, neked is leírom, ma harmadszor, hogy németországban nem szokás a kormánynévsort végigmondani kétszer oda-vissza és legkevésbé sem szokás retusálni a híradóban a nem kívánatos személyeket. plusz ha ott ül az ellenzék jelöltje vagy egy tartományi miniszterelnök, őt is megemlítik, nem csak merkelt

szar példa, ostoba, szűk látókörű hozzászólás gőggel átitatva
@Gyűlik a trágya a békamenetre, ki ellen is?:
"AZ hogy végig szurkolt és nem közvetített a seggnyaló pártállásának és képességeinek tudható be."

Na kedves bértrollok, döntsétek már el, melyik kényszerképzetetek legyen érvényes, hogy Knézy most akkor seggnyaló vagy bátor ellenzéki? :)
Miért, miért? Úgy érezte nyalnia kell, különben lecserélik egy nyalósabbra. Ilyen hatása van annak, ha megjelenik egy orbitális segg az ország felett.
@omfgomgzor: Mondtam ilyet? Legalább olvasd el, hogy mire reagáltam, te gyökér, és ne ész nélkül fröcsögj.
Egyébként még mindig jobb, ha a gyerekem focizik és sportol, mintha valóságshowkon és kamu tehetségkutatókon él.
@K3rnel: Komolyan az ember már nem mer kimenni az utcára sem narancssárga pólóban, vagy pulcsiban, mert lefényképez valami ballib blogtroller és ír róla egy cikket, hogy banánköztársaság van, mert sok a narancs póló. Kb. ennyire komoly a blog posztja.

A fiamnak is volt 14 éves korában narancssárga pólója amit 10 dollárárt vett Toronto-ban a Sears árúházban, de arra az volt ráírva, hogy Atari. Már ha mond neked valamit az Atari név.
Ha rám hallgatsz, olyan pólóban glasszálsz az utcán amilyenben csak akarsz. Az azért már önmagáért beszél, hogy világelsők lettünk a nyalógépek tekintetében.Ha netán OV kedvence a Veresegyházi asszonykórus lenne, hát az egész brancs ott csápolna a gimme, gimmére. Vagy te nem így látod és szerinted ez így normális?
@balage_81 reloaded: Oly annyira, hogy farsangkor egy teremben röhög a kormánypárti képviselő és az ellenzéki is.
Egy focimeccsre azért nem megy ki az egész német kormány, még ha Angi asszonyság ott is van akkor sem.
Ügyes a posztíró, dobott egy kis táplálékot a liberrált idiótáknak, hogy még egy válogatott meccs kapcsán is fröcsöghessenek.
@hannibal: Drága barátom neked nem elég ostoba orbán, hogy mindig Gyurcsányt húzod elő? Németországban rablóvezérnek nevezték orbánt, aki kirabolja az országot. Mindezt élő egyenes rádióadásban. Ja és Németországban. És ez neked nem elég! Hát barátom tele lehetsz érvekkel. De azért jó volt, hogy írtál.
Ilyen posztokkal is címlapra lehet kerülni az indexen? Aztán még mondja valaki, hogy lábbal tapossák a szólásszabadságot.
@sivatagi n.: Na ennyire népszerű ma itthon orbán...ezt sajnos le kell nyelned egészen addig, amíg el nem takarodik a fidesz.
@Hertelendi: "Hát barátom tele lehetsz érvekkel."
Te is... már ha neked az egy érv (bármi mellett vagy ellen), hogy Németországban egyenes adásban minek nevezték Orbánt :-))
@J.László: Miért nem olvasol Magyar Nemzetet?
@Hertelendi:
Kedves Hertelendi. Ha ismernéd a németországi viszonyokat, te is jól tudnád, hogy:
1: a német Európa legegyoldalúbb sajtója (a magyarnál is egyoldalúbb),
2: a német Európa legagymosottabb nációja (a magyarnál is agymosottabb).
@dr Kangörény: A vezír pedig azért szereti mert papírja lett róla járás II szintű játékos létére, hogy NBII igazolt játékos volt. Ez olyan mintha az Abramovics igazolt Chelsea játékos lett volna. persze az Abramovics a saját lopott pénzét fektette a csapatba, és nem az adóforintokat. Ennyit a vezér öröklött génállományáról.
@Töksi: Arról nem beszéltem, hogy itthon minek nevezik. Szerintem egy félkegyelmű kis cigánygyerek, aki tömködi a zsebeit. Hangsúlyozom, ez az én véleményem. A többiek majd elmondják az övékét
@balage_81 reloaded:

Igen.Kétszer arrogáns és buta voltál.
Most harmadjára ez megfordult.Most először voltál buta és csak utána arrogáns.

Látom benned is,akárcsak a blogbejegyzés szerzőjében is ugyan az a "megfelelési kényszer" buzog,mint tegnap este a közszolgálati nyelvesek esetében.
Persze más előjellel.

De ettől még szánalom mindkettő...
Legalább ne ilyen látványosan növelné a sport támogatását az oktatás és az egészségügy rovására. 2 milliárdot osztottak szét csak olimpiai sikerdíjként...
gyerekkoromban szocializmus volt

ugyanilyen volt

= szocializmus van
@Steppenwolf: gyoker a te jo edes anyad, hamar atcsaptunk szemelyeskedesbe.

azert hoztam parhuzamba a monikasot, mert te a nezettsegre apellaltal, alatamasztando, hogy ettol nemzeti sport lett. ettol nem lesz nemzeti sport. attol lett az hogy toljak bele a penzt.

a gyermeked pedig nem attol fog focizni, hogy toljak a penzt a valogatottba, hanem attol, hogy lemegy a terre es belerug a labdaba.
Ezt nem értem, ott volt Orbánon kívül Bajnai is. semmi részre hajlás. Egyébként meg akinek erről a meccsről csak ez maradt meg az menjen orvoshoz, és kezeltesse magát. Én élőben néztem a meccset, és köszönöm a fiúknak a szép estét, jó volt végre látni játszani a csapatot!
@J.László: De érdekes! Én úgy tudtam, hogy a német sajtó az egyik legnagyobb realitásérzékenyebb Európában. Az az igazság már itthon se találsz olyan sajtót, ami dicséri orbánt. Max kettőt.
@Balt: Ja. Ugyan úgy mint a republikánusok elnökválasztási kampányán
fönn a kakasülőn, ahová egyébként John Denver texasi kamionsofőr is bemehetett volna, ha akar.Ha így fejlődik tovább a muki hát borítékolom a nászéjszakákon is előbb utóbb meg fog jelenni.
Hogy miért? Mert banánköztársaság vagyunk!
@Hertelendi:
Kedves Hertelendi. Miért van az, hogy a nemzeti, vallási, ilyen-olyan kisebbségekre hiperérzékeny balliberátorok úgy cigányozzák Orbánt, mint a jégeső? Nincs itt valamiféle önellentmondás?
olvasom, hogy Bajnai előbb érkezett és nem tudta, hogy két sorral följebb, mögötte ül le orbán. orbán viszont gondolom látott a szemétől... mostmár értem, miért vágott olyan savanyú képet...

shmittel bajnai állítólag válthatott pár szót. láttam, hogy orbán és bajnai közötti sorban foglalt helyet. aztán fölült orbán mellé... nem szólt eszerint bajnainak. orbán hivatala meg azt közölte a kérdésre, mért nem fogtak kezet, hogy bárki mehet meccsre. ha orbán látta, márpedig az orra előtt ült, és schmitt pál mindkettejükkel beszélt, akkor orbán miért nem köszönt??? és miért vágott egész meccs alatt savanyú arcot, akkor is, mikor magyar gólokat láthattunk?
@J.László: mert aki nem szereti orbant az ballib, aki nem szereti gyurcsanyt, az naci, igaz?

en ruhellem az osszes ferget a parlamentben, akkor en mi vagyok? kategorizalj be a velemenyem alapjan, sirva kerlek.
@J.László: egyszerű iq-hiány a magyarázat erre: az egysejtű fideszesnek mindenki ballib, aki nem fideszes.
Az a fazon az Orbán előtti sorban nem Bajnai?
@omfgomgzor: te ballib vagy szerintem, csak letagadod. (üdv a fiókban.)
Csak én láttam párhuzamot tegnap cézár, brútusz és a nézőtér között? Csak a tőr nem került elő.
„Örülhet az ország vezetése, de ami talán fontosabb, örülhet maga az ország is."
Szerintem ebben egyáltalán nem volt él. Ifjabb Knézy nem egy kifinomult humorú ember.
@Drago Brutic: lassan a testtel, azt majd a Párt eldönti, hogy volt-e benne él vagy nem!
Van itt némi tudathasadás, mert politikai témát pont a ballibbant hülyék kreáltak még egy sportközvetítésből is.
@libbancs:
Hát, igen. Egy magyar-török meccset sem lehet orbáncigányozás nélkül megúszni. Ez így még nem lenne baj, ha nem lenne címlapon. Képzelem, mi lenne, ha még sajtószabadság is lenne.
Furcsa lehetett a riporter elragadtatott hangja, mikor ötpercenként felfedezte nemzetünk géniuszának, Orbán basi úrnak jelenlétét ezen a sorsfordító napon. A háttér ismerete nélkül mi egyszerű nézők nem érthetjük a dolgot. Szerencsére bennfentes információkból ismerem a helyzetet, így megosztom veletek.

A meccset tulajdonképpen Orbán basi úr nyerte meg. A mérkőzést megelőzően bemutatót tartott dekázásból és helyes lábtartásból a válogatott játékosoknak. Egervári úrnak fontos taktikai tanácsokat adott és segített kijelölni a kezdő tizenegyet.

Bár a mérkőzés eleje nem úgy alakult, ahogy tervezte, a szünetben néhány egyszerű emberi szóval oldotta a játékosokban felgyülemlett feszültséget. Az, hogy a vereség esetére beígért akasztást kényszermunkára enyhítette, teljesen feloldotta a görcsöt a játékosokban. A második félidőben le is fociztuk a törököket.

Ez lenne a háttér. A riporter persze, ismerve vezetőnk legendás szerénységét nem mondhatta ezt el nekünk, de hangján érződött a hála és tisztelet.
@Patreides: "Meccs volt tegnap?"

ott a pont! rögtön tíz! :-D
@J.László: Ha egyszer cigány mit mondjak rá? Nincs ezzel semmi gond. A cigány egy olyan nép, akinek nincs hazája. Pl. mint a kurd. Ismerek jónéhány rendes cigányt, de orbán nincs köztük. Gondolod, hogy orbánnak arra van szüksége, hogy te megvédd? Arra való a TEK, a mi adónkból...
Nem csodálkoznék rajta, ha ezután a szabotázs-gyanús happening után felfüggesztenék Knézy párttagságát, és Aczél elvtárs akarommondani Szalai elvtárs akarommondani elvtársnő jól elbeszélgetne az elvtárssal. Vagy a másik elvtárs, a III/III-as. Az igazgatóelvtárs. Nem jut eszembe. De elvtárs.

Ilyet mondani, elvtárs? Hát nem, elvtárs!

Illetve elvtárs, csak ilyet-e mondani-e.
@Hertelendi:
Az én adómból kedves Hertelendi. A hozzád mérhető proli trógerek nem hogy adót nem fizetnek, de a seggüket sem bírják megemelni. Csak tartson jól titeket az MSZP.
@Hertelendi:
Már megint fajelmélettel foglalkozól!
Azért a Jencivel más baj is van ám!

A junta összes vezetőjét sikerült megemlítenie, de az egy sorral előttük helyet foglaló Bajnait nem ismerte fel.
@J.László: Gondolom közpénzből származó jövedelmeid vonják le azt az adót, amivel dicsekedsz. Nem nagy szám. Pont olyan, mintha egy vasat fizetnél.
@J.László: irigyellek, hogy:
1. megerzes alapjan meg tudod mondani, ki milyen partra szavaz
2. barkirol el tudod donteni harom komment utan fizet-e adot

mond mar el, en hova szavazok, illetve fizetek-e adot?
@nu pagagyí:
Ismét egy Freud-i elszólás. Érdekes dolgok ezek a blogok.
@nu pagagyí: te pedig a masik oldala vagy a "ket comment alapjan megmondom milyen ember vagy" mozgalomnak, csak te epp nem veded orbant, hanem tamadod, de ugyanolyan szemellenzosen.
@J.László: Mondd el lécci, miből is élsz, hátha tisztelni is tudnánk!
@omfgomgzor: Ugyan már! Szúr, visszaszúr. Ez a kommentelés lényege. Majdcsak megtanulod Te is.
@J.László: Köszönöm kedves szavaid:))) Eddig bírtad. Mondjuk érvet egy darabot nem mondtál. De hát ti így szoktátok. Egy jótanács: készülj a hídlezárásra...ugye tudod miért?
milyen jó csaj bajnai lánya!
egyébként meg szerintem egyáltalán nem élcelődött knézy. folyton a jóistennek hálálkodott és orbánt emlegette. ha élc lett volna, akkor érezni lehetett volna a hangsúlyból, de nem lehetett. egyáltalán nem kelett volna említeni az ország vezetését. se mutogatni. borzalmas gusztustalanul hajbókoló banda az egész mtv. szégyen annak aki ott dolgozik.
@Hertelendi:
Ne csináld már. Lezárjátok a hidakat?
@Marós: A cigány egy nép és nem faj...
És nem is vallás, de ezt csak neked súgtam meg:)
@J.László: Aha:)) A múltkor is mi zártuk le! Sőt, mi gyújtottuk fel a TV-székházat is majomka...
@Hertelendi:
Mi gyújtottuk fel a TV székházat? Jé. Ez nekem új. Mesélj.
@nu pagagyí:

"Furcsa lehetett a riporter elragadtatott hangja....." stb.

Telitalálat, gratula! :-))
Azt láttátok amikor a miniszterelnök úr egy óvatlan pillanatban kibányászta a fikát az orrából? Csak az a baj, hogy a királyi TV premier-planban mutatta:)
Még a putriban nagyon megszokhatta...
Nem úgy közvetített. Hazudsz. Ez a cikk már akkor megfogant a fejedben, amikor az első alkalommal megmutatta a tévé a VIP-szektort...
@J.László:
propeller.hu/sport/2520824-orban-kozepben-nottem-fel?utm_source=atv-hu&utm_medium=partner

Az az Urbán Flórián volt az TV-ostromlók egyik vezetője, aki utána Felcsúton lett edző. De biztos véletlen ez is.
Nem tudja valaki,hogy a pigmeus ráköpködte-e a szotyi héjat a kisdobos hátára?
@Hertelendi: Putrizzál csak, tahó...
Az Orbán előtti sorban nem Bajnai van a hölgy mellett?
@Hertelendi: Úgy látszik, hogy Orbánt cigányozni (aki amúgy nem cigány) büntetlenül lehet itt, az indexen, de ha ugyanitt egy zsidót zsidózol, akkor repülsz innen - de mindörökre!
Kicsit sem kettős a mérce...á, dehogy!
:(
@J.László: És a "nemzetinek" mutatkozó talpnyalók,akik oly könnyen idegen szívűznek,miért nem merik kimondani a vezìrről,hogy nem idén barnult le?
A jó életbe, ezt a sok paranoiás embert vajon hogyan lehetne meggyogyítani. Merthogy betegek az má' biztos. Én nem akartam elhinni, hogy van olyan, hogy "Orbánfóbia", de bmg van, és van!
Engem nem érdekel a politika, de amit csináltok az nem normális, biztos,hogy nem.
@0914:
Hiszen ez a liberális világnézet lényege: feláll a faszuk a zsidóktól, mindenki más faszista. A cigány (néger, buzi, stb.) csak pajzs, amit tolnak maguk előtt.
Én leszarom a miniszterelnököt, a focit, felcsútot, az MTVA-t....mondjuk ebben a sorrendben. Jó így? Mellesleg senki nem említi, de a képek tanúsága szerint a skicc pál is ott lebzselt.
@0914: Ha a genetikust minősitik genetikailag az rendben van.
Szemétté tett ország.Én szégyenkezzem? A focipályán volt a szemét-kirakodás.A foci meg nem érdekel.Nevetsége. Ha az Izland namebrvant megverik,akkor mindenki kibújik a bőréből!Ezt a nyavalyások rendes eredmény soha nem fognak elérni.Néphülyétésre viszon kiválóak.
@Környezettudatos: Skiccpali csak azért volt ott, mert a VIP páholyból ingyen nézhette a meccset. Ő egy ilyen alkalmat nem hagyna ki.
Abból még biztos baja lesz valakinek, hogy egy olyan eseményen, ahol az ország miniszterelnöke is részt vett, időnként nem őt, hanem 22 össze-vissza futkározó névtelen senkit mutattak a képernyőn. Skandallum!
Amikor a TV először mutatta Orbánékat, már sejtettem, hogy ebből ájvékolás lesz. Aztán amikor nyert a magyar csapat, nahát az már mindennek a teteje... :)

" ők még akkor is fogják a gólokat rugdosni a mi gyönyörűségünkre, amikor nem politikai tömjénezésre akarja őket felhasználni a lakájmédia."
Halkan mondom csak, hogy ez a poszt, és az alatta lévő kommentek az elsők, akik politikai célra használják ezt fel.
Mondjuk nem értem, miért lenne pozitív, meg dícséretes a fociszurkolás, meg h a kormányfő szurkol a mittommilyen meccsen.
Szerintem a foci meg a focirajongás alapvetően az emberek legaljább ösztöneire alapoz, főleg a gázos "mi vagyunk a mi, ti meg a ti és mi ellenségek vagyunk" hozzáállásnak, ami kicsiben az osztálytársak közül a csóró, a szemüveges, a cigány, az alacsony, a túl okos, a túl buta kiközösítését jelenti, nagyban pedig a háborúkat.
Nem véletlen, h pont egybeesik, h a min.elnök tőrőlmetszett pszichopata és focimániákus is.
@kalandfereg:
Egy focimeccsből ezt levezetni jelent inkább pszichopata állapotot.
@Névtelen Betelefonáló:
"Amikor a TV először mutatta Orbánékat, már sejtettem, hogy ebből ájvékolás lesz."

Amikor először mutatta akkor én még nem sejtettem, de amikor már huszadjára, akkor már igen.

Kedves turulkeselyűbe született vérem! Biztosíthatlak, mindannyian örültünk, hogy valahogy győzött a válogatott. Most már szurkoljunk együtt, nehogy Andorra is verje a törököket, mert az leértékelné ezt a mostani fényes sikert.
@kalandfereg

"Szerintem a foci meg a focirajongás alapvetően az emberek legaljább ösztöneire alapoz, főleg a gázos "mi vagyunk a mi, ti meg a ti és mi ellenségek vagyunk" hozzáállásnak, ami kicsiben az osztálytársak közül a csóró, a szemüveges, a cigány, az alacsony, a túl okos, a túl buta kiközösítését jelenti, nagyban pedig a háborúkat."

Ezek komoly szavak. És még, hogy egy ilyen ember akar az országot megmentő alternatívaként jelentkezni. Fel vagyok háborodva!

Egyébként szerintem rohadtul nem így van, nem tudom, hogy a meccs előtt láttad-e azt a nyilatkozatot, hogy ő szimpatizál a Törökökkel, a Törökök a barátai, de ezen az estén most egymás ellen játszunk, és ő most érthetően a Magyarok mellé áll.

De ha te mondod, akkor biztos úgy van. Örülök neki, hogy felnyitottad a szemem, ilyen alja népre ezután biztos nem fogok szavazni, akármilyen gazdasági szakértőként is hirdeti magát... :)
Hű mik vannak!Magyarország Miniszterelnöke kint van a válogatott meccsén és néha még mutatják is.Felháborító.Szerintem tiltakozzunk emiatt a nacionalista és antiszemita jelenség ellen.
@kalandfereg: A focit is (vö. olimpiát) pont arra találták fel, hogy ebben verjük ronggyá egymást és ne háborúban.
@nu pagagyí: Azért húsz nem volt az. Nem volt többet a képernyőn a VIP szektor, mint egy átlagos nemzetközi eseményen (EB, VB - igen oda is kimentek az adott ország vezetői sőt még a média is mutatta őket, hogy mik vannak...)

De nektek gondolom már az első néhány másodperc is erős tünetekkel járó orbánfóbiás rohamokat váltott ki. Vagy tévednék? :)
Kommentelhettek bármit, de EGY TÉNY:

koromnál fogva, láttam közvetítést 89 előtt ( kommunizmus) és a tegnapit is láttam.

SEMMI KÜLÖNBSÉG

Egy focimeccsen, a labdát kell mutatni - nem a minisztereket!(és bemondani őket név szerint)
Knézy-nél nagyobb seggnyalót ritkán lát az ember.
@nu pagagyí:
"turulkeselyű"
Gratulálok kedves barátom. Mindig is az volt a véleményem, hogy a liberális propaganda sokkal hatékonyabb, mint a kommunista. A kommunista propaganda lenini elvekre épül, a liberális pedig göbbelsi elvekre. Épp ezért hatékonyabb.
@Névtelen Betelefonáló: A "fóbiás roham" a mutogatás és a riporteri munka összhangja miatt van. A fóbia szó persze csúsztatás a részedről, a röhögőgörcs jobban jellemezi a még némi értelemmel rendelkező polgártársaink állapotát.
@J.László: Most, hogy így lestipistopiztad nekünk a mérvadó propagandistákat, mit is mondjunk Sz*gyártóról, Gíroszról, Kiflicsücsökről és persze mesterükről, az egyszerű kőbányász legkisebb gyerekéről?
@omfgomgzor: Hát ez úgy van hogy ha rám szavazol akkor hazafi vagy, amúgy meg hazaáruló.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Felváltva néztem a magyar meccsel, de 4:0-nál abbahagytam, unalmasnak tűnt. Azt hittem viccelnek, amikor később 4:4-ről beszéltek.
@nu pagagyí:
Kedves nu pagagyi. Bátorkodtam a liberális propagandának betudni a véleményedet. Ne dőlj be neki.
Aki a saját hazáját/fajtáját fikázza, azt a sárga földig fogják alázni mindenféle idegenek. Épp ez a céljuk.
@Steppenwolf: Ki a "ti" te virslifejű. Én én vagyok és nem hazudok. Ne magadból indulj ki!
A főbaj az, hogy az ország döntő többsége gyűlöli orbánt. A mégnagyobb baj, hogy meg is tudja indokolni, hogy miért. Az itt orbán védeni akarók egyszerűen nem értik meg, hogy orbán most már bármit is csinálhat, semmi nem fog nekünk tetszeni. Ennyi volt. Tudjuk, hogy nem fog egykönnyen beletörődni a vereségbe és mindenféle népszavazást akar majd, de készülünk rá.
tegnap a német meccsen Angélát is mutogatták nem egyszer, az is egy diktatúra ugye ?
ez is egy roppant komoly blog... mint a májkülnájtos
@0914: Ez nem igaz. Szegedi Csanádot például nyugodtan lezsidózhatod :D
@J.László: Azért le merném fogadni, hogy tíz éve még konzervatív-liberális polgár voltál, négy éve harcos keresztény, ma meg bálványimádó. Ne haragudj, ha nem tudlak követni.
@nu pagagyí:
Ne, haragszom. Magyar ember vagyok.
@nu pagagyí:
Nem haragszom. Magyar ember vagyok.
@J.László: Értem! A magyar ember fő tulajdonsága a változékonyság.
@nu pagagyí:
Te milyen ember vagy, kisöreg?
akinek orbán szurkol annak én nem.
így a törököknek drukkoltam a nemzeti csútimaffia-összefogás 2. évében.

-ennyi.

-lenne még,de az mind úgy kezdődne,hogy bxná.....,kit,mikor,hol és hányszor.
@K3rnel: Igazad van,azt az embert mutatták,aki egyébként kettéosztotta az országot 2002-ben,és folyamatosan dolgozik is ezen!
Nahh, látom a hivatásos rettegők szektorát is feltöltötték rendesen, csak egy nap késéssel :D
@pudliho: Kényszerit valaki,hogy olvasd a blogot?Azért Angela nem amortizálta az országát!
@Shopping: Knézinben igazad van,de a 89 előttiek még tudtak focizni,nem csak jól élni akartak a fociból!
A máltai fiaskónál megfogadtam: csak akkor fogok magyar focit nézni, ha komoly sikerszériát tudnak felmutatni. Egy meccs még nem széria (az előző összefoglalójából meg egy nagy égés képe rajzolódott ki előttem).

Egyébként meg: nem látom Orbán Viktor balkezét, a fociszakértőt, a magyar Fergusont, aki egyben a legbrilliánsabb független politikai elemző is. Hová tűnt a képről Török Gábor? Csak nem épp elemez?
Gyerekek, ha valami csoda folytán Magyarország kijut a vb-re, akkor tőlem 30x is bevághatják Viktort minden meccsen.
Szegény Kövér, látszik rajta hogy fogalma sincs mit néz, nem akarna ő ilyent, de KELL, mert együttműködés Orbánnal...

Ezért aztán görcsösen kapaszkodik egy összesodort prospektusba, egy égbe mutató, vertikális pontot jelképező fallikus szimbólumba :D
Csányi meg: De Viktorom, há ázt mondd meg nekem, nem fér a fejembe, hogy lesz ebbő pínze az ótépéjnek!
@nu pagagyí:
Nincs válasz. Ebből egyre tudok következtetni, ami végül is nem meglepő az indexen: Judenschwein.
@gnme: HMMM......tE, BIZTOS, HOGY NEM EBBEN AZ ORSZÁGBAN, MAGYARORSZÁGON VOLTÁL GYEREK !

...ahol most így él a társadalom :
A lakosság kétharmada a tavalyi év során nem engedhetett meg magának egy egyhetes üdülést, ráadásul az országban csaknem hárommillióan nem esznek elég húst. A KSH életszínvonalat mérő számai azt mutatják, hogy 2010 óta romlott a helyzet Magyarországon.

A KSH Statisztikai tükör című kiadványából kiderült: az életszínvonalat mérő számok szerint, 2010 óta romlott a helyzet Magyarországon, ez pedig a 17 éven alattiakat átlagon felül érinti - írja a NOL. A magyarok közel háromnegyede nem tudott egy 50 ezer forintos, váratlanul felmerülő kiadást fedezni. Az ország lakosságának kétharmada a tavalyi év során nem engedhetett meg magának egy egyhetes üdülést, ráadásul az országban csaknem hárommillióan nem esznek húst. Az anyagi deprivációt (megfosztottságot) kilenc szempont alapján mérik: a hiteltörlesztéssel vagy lakással kapcsolatos hátralék, a telefon, a színes tévé, a mosógép, az autó, a kétnaponta fogyasztott húsétel, a fűtés és a már említett váratlan kiadás fedezetének és az évi egyhetes üdülés hiánya. Anyagilag depriváltnak számít az, aki ezek közül legalább hármat pénzügyi okok miatt nélkülöz. A KSH tavaly tavasszal készült vizsgálata szerint a magyar lakosság 42,2 százaléka nélkülöz legalább három tételt: ez az eredmény pedig 2,3 százalékponttal magasabb, mint a 2010-es."

NU, EZEK A BOLDOG SZOCIALIZMUSBAN NEM VOLTAK.
@kvadrillio:
Ebben az a "vicc", hogy ez évtizedek óta így van.
"Négymillióan a létminimum alatt Magyarországon?
Sokkoló becslés – A KSH előző évi adatai alátámasztják Ferge Zsuzsa elképesztő számítását
Sokkoló becslést tett közzé Ferge Zsuzsa szociológus egy nemrég megjelent írásában. A Magyar Újságírók Országos Szövetségének felkérésére írt cikkben a szociológus azt írja: közel négymillióan élnek a létminimum alatt. Ez első hallásra sokkolónak tűnik, de a szakembereket nem érhette meglepetésként: utolsó létminimum-számítását 2010-ben tette közzé a Központi Statisztikai Hivatal, s a számított értékek alapján a lakosság 37 százaléka, azaz 3,7 millió ember él létminimum alatt. (Ez egy főre vetítve 2010-ben átlagosan 64 ezer forint volt.)
Ónody-Molnár Dóra| Népszabadság| 2012. május 25. |118 komment "

és akik ezt tették ezzel az országgal, azokat zavarják el a parlamentből "

a zemberek hozzanak létre kolóniákat, rendezkedjenek be önellátásra, és zavarják el a multikat, a kaozsi, harácsoló gyilkosokat !

EZT MEG LEHET CSINÁLNI MINDEN FALUBAN, VÁROSBAN.....MINDENHOL !
@J.László: NU, AKKOR PEDIG A JELENLEGI POLITIKUSAINK MAGYARÁN: SZART SE ÉRNEK !
EDDIG CSAK MAGUKNAK KAPARTAK ! MENJENEK EL VÉGRE A FENÉBE !

... bocsi...a szar azért hasznos trágyázáskor.....
@kvadrillio:
Ferge Zsuzsa. MÚOSZ. Kérem szépen, ezek az elfogulatlan szakmaiság lovasszobrai.
Az állami tévé már régen csak kirakat.
Mondjuk mi más is lenne.
@zajos1: "Ezt nem értem, ott volt Orbánon kívül Bajnai is. semmi részre hajlás."
Na, az ilyen ember az aki nem érdemel semmit jobbat, mint egy diktatúrát a nyakába. Aki meg sem érti, hogy nem az a lényeg, hogy kit mutatnak, hanem az a baj, hogy egyáltalán politikusokat, vezetőket mutogatnak egy futballmeccsen (is) a futball helyett.
" Vona: Aki nem dolgozik, ne szüljön gyereket
Roma szervezetek demonstrációja után a Jobbik elnöke a cigányok javainak elkobzásáról és a szegregáció szükségességéről beszélt."

OPNI-BA EZZEL AZ ÁLLATTAL !

nermtom, van már új OPNI, AHOVÁ AZ ILYEN SÚLYOS ELMEBETEGEKET TESZIK BE ?????!
Legalább a Vezér rendesen ki volt szolgálva.
@Halál Bika: Monnyuk nem tudsz te semmit Kövér Lászlóról. Ő lelkes amatőr focista.
@kvadrillio:
"Aki nem dolgozik, ne szüljön gyereket"
Jól mondja. Vagy te akarod majd őket eltartani? Ez ortodox gazdaságpolitika lesz? Akkor minden rendben. Nem igaz? Az OPNI-t kik szüntették meg?
BOTRÁNY!
Nem elég, hogy az 1998-as vébé döntőre kivitte a fiát, most meg a bajnaival sem fog kezet és nem beszélget vele. És mutatja a kamera!
DIKTATÚRA!
Ha már annyit mutogatták igazán kiírhatták volna, hogy a törökök is tudják: "Ferenc Gyurcsány Prime Minister". Ennyit igazán megérdemelt volna.
"Viszonylag nagy sikert ért el tegnap labdarúgó válogatottunk Törökország legyőzésével."

Aki bármit is ért a focihoz és az erőviszonyokhoz, az eddig a mondatig (ami amúgy az első) olvasta el a cikket.
@Terézágyú: Faszfej. Nekem is tetszik. De mondjuk én is jobbra állok a jelenlegi kormánytól.
Az olimpián meg az EB-n is folyton és rendszeresen megmutatták a politikai celebeket. Biztos Nagy-Britanniában meg lengyelországban is diktatóra van. Hogy micsoda skandallum. Amúgy igen unalmas már ez a hivatásos ballib rettegés és ajvékolás.
@K3rnel: Ne siess. A zsindexes heccblogfarmnak nyilván holnapra van kiadva a fidesznáci-Risztov-téma. Ma a zorbánozást kellett abszolválni.
itt már kényszerbetegek írják a blogokat? nektek mindenről ugyanaz jut az eszetekbe? én pl elaludtam a meccsen. na ez Orbán hibája, nem bazmeg? ja nem. Bajnaié, mert ő is ott volt! nektek bazmeg csak megszületni volt nehéz gyökerek...
@AnnаKаreninа:
Magam szintén jobbra állok a jelenlegi kormánytól és egészen megdöbbenve tapasztalom, hogy nézhető lett az m1 és m2. Nekem ez megrendítő élmény az - most tisztelettel elnézést kérek az összeg ballibbant hülyétől - elmúlt 20 év után.
@J.László: én nem nagyon szoktam m1-et nézni, de szívesen meghallgatnálak, hogy miért jobb. le tudod pár szóban ezt írni?
köszi.
Most akkor mi a gond faszfejek?
Magyarok szurkoltak magyaroknak.
Meg persze nehány zsidó!, meg egy rakás tetű akinek savanya szőlő!
@vénkujon:
Titeket annyira fel lehet ismerni. Egyenesebb lenne felfednetek magatokat. Nem gondolod?
@J.László: most mi a fasz bajod van?
kértem, hogy írd le. tegnap egy lelkes fideszrajongó zsidózott agybafőbe, mert nem éreztem maradéktalanul zseniálisnak, nemzeti csapatunk teljesítményét. mi a fasz van veletek?
@vénkujon:
Tessék. Jön a zsidó téma. Ki tudnátok ebből vetkőzni? De ha nem, az sem baj, de akkor miért itt zsidóztok?
@J.László: ember. :D
normálisan szóltam hozzád. példaként előhoztam neked, hogy mi történt velem tegnap. nem érted???:D
PONT nem én zsidóztam, hanem egy cimbid.
:D
@vénkujon:
Ez a baj veletek. Ha felhívják a figyelmeteket, akkor sem veszitek észre magatokat.
@[megmondoember]: ki kell jönni, mint ahogy mi, kinn voltunk, ennyi.
jó. tehát. összefoglalnád akkor, hogy mitől lett jó az M1?
@[megmondoember]: tehát még egyszer, aki a nemzeti csapat gyönyörű győzelme után is csak ez foglakoztat az beteg, és kezeltesse magát. Egyébként meg demokráciában élünk, lehet majd szavazni...
Az orbán meccsre jár? Ahelyett, hogy a gazdasági válság megoldásán dolgozna? Miért is fizetjük vazze?
265 komment után se magyarázta meg senki ha leülök meccset nézni(!) miért kell politikusokat néznem? Amúgy persze tisztelem becsülöm Orbán elvtársat,IP címem megtekinthető.
@Bernáth Tarján, 4914 Olcsvaapáti, Nyár utca 40.: Pedig van olyan. Én ha csak meglátom a képét rosszul vagyok.
@kovi1970: Bajnai is ott volt, ahelyett hogy a szövegét magolná 23-ára :D
Miért kell nekem Bajnait bámulnom egy focimeccsen? Felháborító! Már ide is bepofátlankodik a liberális politika? Mit képzelnek magukról?
@kovi1970:
Fizetjük. Jól mondod. Nem fizeted.
Es az megvan, amikor a Vitya bacsi igy dugogatta ki a nyelvet, meg fogatta a szemet a dijatadon, mint egy debil?
Na az volt az igazi arca... :D :D :D
mi van, köcsög balliberráltak, most ezen miért nem veritek a mocskos nyálatokat?!

www.hetivalasz.hu/itthon/kdnp-s-kepviselo-lanyaval-kampanyol-a-milla-55665

pedig ez iszonyú gáz, hogy még egy jó arcot sem tud találni a párezres anarchista hőbörgő banda és amit a jobboldalról elcsennek azt is jogellenesen használják
@Hasznavehetetlen Régensherceg:

"...mindig mások zsebében turkáló, irígykedő magyarok nagy része abban leli örömét, hogy mindent szétfikáz..."

Ja emlékszel biztosan, ez ment Fidesz vezérlettel nyócévig, meg azóta is. Szétfikáztatok mindent, ezért jó most nekünk olyan nagyon. Hajrá!
orbán húzzon! hajrá értelmiség, győzzétek le orbánt, és vegyünk fel még hiteleket! ingyen oktatást! olcsóbb bkv-t! magasabb nyugdíjakat! éljen a desznaj-magyar-szocialistalustaizmus!

hajrá magyar értelmiség! hajrá állami dolgozók!
@P.Freddy:
Ne tessék kérem szépen elmúltnyolcévezni, ha szabad kérni.
Mi a faszról beszéltek ? Ez foci, aki mást lát mögé beteg. Bajnai és O.V. focit ment nézni, ilyen pervez állat mind a kettő , bár az egyik kapus- az meg súlyosbító körülmény- , de ha most azt kezditek ki örült jobban..
B@szottul nem érdekel a nemzeti tizenegy.Gyökér sport.Putyin legalább a judoért él-hal.És mennyivel jobban teszi.
orbán, foci, mtv...ebből jó nem jöhetett ki...mondjuk a sok türhő focidrukker úgy is minden fost legigáz.
ez tényleg az ifjúknézy volt? nemár. kellemetlen meglepetés...

az rendben van, hogy az ország miniszterelnöke kint van a válogatott meccsén és szurkol (a felcsúti focipénzek ugyanakkor nincsenek rendben)
az is rendben van, hogy a török himnuszt is kifütyüli a csürherész (majd a Megbasztunk Mohácsnál molinón se tessenek lepődni Sztambulban)
rendben van, hogy ott ül a páholyban Bajnai, az ellenzék (?) reménysége (??), akit vajon melyik szárnyas állat köt össze Dajcstomival?
de miért kell ötpercenként megmutatni, hogy Orbán megvan, nem veszett el és miért kell a szpíkernek istenkézni egész meccsen, miközben a szeme előtt lejátszódó dolgokban folyton téved?
kj2 átesett egy nemzetbiztonsági ideológiai tanfolyamon vagy magától ilyen??
Merkelt tisztelik, azé' mutogattyák.Orbánt tisztelni kell/ene.Őt meg azé'.
Kurvára zavar, hogy mutogatták azt a semmirekellő Schmitt Pált! az az ember egy csaló, mint kiderült, és ott üldögél mutatván (és csak azért), hogy a miniszterelnök még mellette is kiáll. Szégyen! Semmi szükség erre! És jó lenne, ha látnánk a jegyét, amit kifizetett, mert sok földi halandó nem tudott menni a meccsre, mert nem volt rá pénze! A mindenségit neki!
@Rui Blaaz:
"ez tényleg az ifjúknézy volt? nemár. kellemetlen meglepetés..."

Nem láttam a meccset, de már másoktól is hallottam, hogy ifjabb Knézy Jenő milyen rosszul közvetített tegnap.

Ez tényleg kellemetlen, de kérdezem: mi benne a meglepő? Emlékeim szerint ő a gyengébb futballkommentátorok közé tartozik.

ON:

Nem az a baj, hogy Orbán Viktor kint volt a meccsen. Az a baj, hogy tízszer vágókép lett, ha hinni lehet a cikknek - és miért ne lehetne.

Teljesen elég, ha a miniszterelnököt a meccs elején és végén megmutatják (pláne győzelem után, hogy mennyire örül), vagy esteleg még az egyenlítő/vezető gólnál is.

Egy miniszterlnök lehet ennyire "celeb", naná, ha még a focit is szereti.
Tegnap viszont kissé túlbuzgó lehetett a szerkesztő, úgy látszik, régi reflexek kezdenek életre kelni - talán ezt mégsem kellene...
Annál a liberális aljadéknál ami nap mint nap az index címlapon lebzsel nincs lejjebb.
B+ nem hiszem el, hogy a tegnapi meccsről is orbán jut eszedbe,és egy laza átkötéssel diktatúrázol egy jót.
Titeket gyógykezelni kellene, mert ez lassan a bauer féle permanens bérretegésen is túltesz.

Ezért nem lesz ebben a kibaszott országban soha béke ,mert a kormnynál csak az ellenzéki érgelmiség a gusztustalanabb és hányingerkeltőbb.

MIKOR ÉRTITEK MÁR MEG, HOGY A REMÉNYTELENSÉGET NEM ORBÁN OKOZZA, HANEM AZ HOGY AKIRE LEVÁLTANÁD MÉG UNDORÍTÓBB NÉPSÉG.

Ez a poszt egy normális országban egy pofánverést érne, ítt meg vitalalap.
@Bozdurgán: Ez egyébként tökéletesen példázza azt, hogy mit jelent, ha valaki liberális. Egy liberális ember nem gondolja, hogy bárkinek csak úgy ki lehet osztani pofánveréseket csak azért, mert olyat írt, ami másnak nem tetszik.

Lehet választani, hogy ki szeretne olyan világban élni, ahol simán lekeverhetnek neki egyet egy blogbejegyzés miatt. Vagy lehet egy liberális országban is élni.
Szűkül a szereplési lehetősége.Ha megszólal -fél Európa mossa a füleit a diktátor duma hallatán.A félrészeg nótózás sem jött be.A futball meccsen nem kell beszélni..Hülye csótány-el vele!!
@algi:

Egy büszke magyar liberális valójában azt gondolja hogy az a demokrácia amivel ő egyetért és pont. Látod a poszt is arról szól hogy 10x mutatták orbánt és diktatúra van.

Ha a magyar liberalizmusnak lenne bármi köze a liberlis eszmékhez akkor ez egy boldog és gazdag ország lenne. Az a liberalizmus amiről te beszélsz csak szavakban létezik.
Én streamen néztem egy török csatornán és ott egyszer sem mutatták Vikit. Szerintem a magyar nézők privilégiuma, hogy őt kell nézniük.
Csak mutassak sokszor, annál többen fogják utálni.
@Bozdurgán: Még szerencse, hogy Te is elég undorító vagy.
@nu pagagyí:

Lehet hogy az önkrItika hasznosabb lenne. Az egész liberális baloldali blogszvéra élen az ehhez hasonló bloggerkkel önmagában gátja annak, hogy ez az ország jobb legyen.
Orbán szar az az érzés meg reménytelenné teszi az életet, hogy ez a liberális értelmiség követheti.
@J.László: Látom izgulsz. Természetesen én is magyar vagyok, ennek ellenére nincsenek olyan tüneteim, mint neked. Nem nőtt még turultoll a hátamon.
@Bozdurgán: Egy liberális szabadságot akar. Levegőt ebben poshadt feudális mocsokban, amibe Te és haverjaid taszigáljátok az országot. Azt szeretné, ha az állam szolgálna és nem kötelező ideológiát tukmálna mindenkire. Azt szeretné, ha az emberek saját tehetségük alapján boldogulhatnának és nem rokoni összeköttetéseik révén. Azt szeretné, ha a közpénzt a közre költenék: oktatásra és infrastruktúrára, nem magánzsebek kibelelésére, az állam elszámolna a közpénzek felhasználásával. Azt szeretné, hogy aki vagyonos az érezzen szolidaritást nemzete iránt, ha vállalkozó fizessen becsületes bért dolgozóinak, vagyonát ne síbolja ki az országból, hogy elkerülje az adózást. Azt szeretné, hogy a magánvagyont csak társadalmilag hasznos tevékenységgel lehessen megtartani. Azt szeretné, hogy a mindenkit születésétől megillető jogokat az állam se veszélyeztesse és a törvény előtt mindenki egyenlő legyen.

Te nyilván nem ilyesmit akarsz.
@Hertelendi: Gyomnövénynek néztem, így sajnos kiegyeltem a tarackkal együtt.
A görög válogatott kuplerájokat hirdet az edzőmezükön, annyira lepukkadt az állami finanszírozásuk.

news.yahoo.com/brothels-rescue-cash-strapped-greek-soccer-team-204836043--finance.html
én csak arra vagyok kíváncsi, hogy ilyenkor ezt kiadják a vágónak/szerkesztőnek, hogy viktorka kerüljön a képre legalább 10x (de bajnai nem látszódhat, ha kell retusáljátok ki!!!), vagy ez már megy önszorgalomból is?

technikailag ez hogy kivitelezhető? van egy külön kamera, amelyik végig viktorkát veszi?
Én abba gondoltam bele, hogy milyen lehet egy bírónak Vidi meccset vezetni, a Vezér állandó figyelő szeme előtt! Lesz még reform ezen a fronton is. Mert az nem lehet, hogy a Vezér csapata nem vezeti a tabellát!
JA!
És b#xák meg! Ne stadionokat építsenek. Abból elég egy ami megfelel a FIFA szintnek. Egészségügy, oktatás, stb!!
@Kotkodus: A TEK-es ott áll a vezető operatőr mellett és mondja mikor kit kell mutatni. Mint a régi szép időkben, kb. az '50-es években...
@molaris: Az igazság az, hogy ahová ez a kis egycentis cigány hozzányúl az szarrá változik. Én valamikor szerettem a Vidit, de amióta a kis hülyegyerek állandóan ott van én mindig ellenük drukkolok.
A himnusznál is bevágták a díszpáholyt,Vízi énekelt Orbán viszont nem. Érdekes.
@Pazza Inter: Talán mert nem is tudja kívülről a Himnuszt...
@Steppenwolf: Igen. Menczer propagandakozvetítését még dr Goebbels is megirigyelte volna a hollandok ellen.
nekem sem nyerte el a közvetítés maradéktalanul a tetszésemet, de:
- a német-svéden Merkelt legalább ennyiszer mutatták (gondolom ez rendben van)
- a török büntetőgyanús helyzetet legalább 3-4-szer visszajátszották
hirtelen ennyi.
kicsit frusztráltnak tűnsz, nem kell mindenről posztot írni.
@J.László: "Nem haragszom. Magyar ember vagyok. "

Olyan kíváncsi vagyok, mi az, hogy magyar ember? Meg tudnád fogalmazni?
Mi tesz egy magyart magyarrá?
A kilövésre alkalmas állatok:)
A nagyik kedvencét kivéve!!!!!!
@Könnyen elkaptuk, uram!: "Mi tesz egy magyart magyarrá?"
Ezt csak Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök úr tudja megmondani. Tudod, az a cigány...
Török Gábornak egy újabb fantasztikus elemzését olvashattuk.
@Hertelendi: Értem. Tehát az a magyar, aki a fideszre szavaz. És a Jobbikosok?
@legszebbferfi: Mondjuk a Német-Svéden 8 gól volt.
@Könnyen elkaptuk, uram!: A jobbikosok úgy tudom izraeliek, nem?
@nu pagagyí:

Jaja szépen felsoroltad a papíron jól hangzó bullshitet:)

Csak közben nem veszed észre, hogy a gyakorlatlan a liberális példaképeid mit tettek ezzel az országgal, ugyanezekkel a címszavakkal dobálózva. A liberális barátaid elnyomnak mindent és mindenkit diktatúrától rettegve, külföldön panaszkodva ami kicsit is más irányt követ.
A liberális barátaid cinikusan gúnyol ki bárkit és bármit ami picit is más mint az ő szabadelvű világképe. Toleranciáról papol miközben kiröhögi, és beszűkültnek titulál bárkit aki máshogy gondolkodik mint ő.
A liberalizmus manifesztációja ebben az országban ugyanazt tudja mint a jobbik, kirekeszt, és túlérzékeny. Ugyanaz a szélsőség, ugyanolyan gusztustalan uszítással a zászlókon.
@bebe tv: Köszi, Fredriket még nem láttam Råsundában, de lehet, hogy szokott oda is járni, csak nem mutatják...
@P.Freddy: szerintem lényeges különbség van aközött, ha kiderítem, ki mennyit lopott és aközött, hogy habzó szájjal krrvaanyázok más pénzére (ld. olimpikonok esetében). amúgy meg le kéne már szoknotok erről a szoci sárdobálós-szarralkenegetésről, hogy bár csőgecik vagytok, de majd bebizonyítjátok, hogy mások is azok voltak előttetek, sőt még jobban ("ez ment Fidesz vezérlettel nyócévig, meg azóta is. ") Senki parasztságára nem mentség, hogy van elődje, vagy nagyobb bunkó.
Milyen meccs volt?
Nem láttam.
@AnnаKаreninа: "Monnyuk nem tudsz te semmit Kövér Lászlóról. Ő lelkes amatőr focista."

Tényleg nem tudok sokat Kövér László hobbijairól, de a Fideszben mindenki lelkes amatőr focista... Attól még a kormány sportpolitikája nulla (az előzőé is az volt).

Talán épp ez a Fideszes össznépi focizás az oka, hogy a Felcsút, a magyar Chelsea két milliárd forintot kapott a társasági adókedvezményből (a második Debrecen ötszáz milliót).

Egyébként ez a társasági adókedvezmény ez egyrészt majdnem csak focira van (ugye látványsportágakra, itthon az újkori foci csak látványt nyújt, eredményt nem, látszatsport...).

Másrészt, ami jobban zavar, hogy az eredményesebb amatőr- és profi sportokat meg nem támogatják, de még adminisztratív eszközökkel is hátráltatják. Köztük azt is, amit én művelek. Lelkesen.
@Kakimaki0123456789: "Na ezzel melysegesen egyetertek."

Kár, hogy ilyen kevesen vagy! ;)
Végig olvasva a kommenteket olyan kíváncsivá tettetek, hogy megnézném a meccset valahol. Lesz valamelyik csatornán vagy cd-n megvehető?
Ja ez meccs volt?! Azt hittem parlamenti közvetítés.
süti beállítások módosítása