Mit jelent az, ha időjárási katasztrófa van a nemzeti ünnepen?

2013.03.19. 17:30 Döry L.

 hohelyzet_harckocsi_2013.jpg

A 2006 augusztus huszadikát ünnepelni akaró emberek élete pusztult el és került veszélybe a váratlanul lecsapó orkán és az impotens közigazgatás összejátszása eredményeképpen.

A múlt héten kísértetiesen hasonló történt: a szívünknek kedves, napfényes szabadságünnepen fagy bénította az ország szabadságszerető népét, és a hatóságok sem álltak a helyzet magaslatán.

Hogy miért érdekes mindez? Mert 2006-ban egy ilyen megrázkódtatást követően egy hónappal szivárgott ki az őszödi beszéd és törtek ki a zavargások (plusz mínusz három nap).

Ezt erősítette meg blogunk megkeresésére Szaniszló Ferenc Táncsics-díjas újságíró kollégánk is. "A háttérhatalom furcsa játéka mindez" - mondta a kettes kameraállás felé fordulva.

szanisz.jpg

aug20.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr845136446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

most láthattyátok, mijen az ha minden közpénzt ellopnak...

b-közgépes fidesmaflaálam...

a jog mexűnt, az álam mexűnt...
Nézzetek körül a metrón, a buszon, a boltban! Mindenki olyan fásult, és k*rva elege van már, ha nem is csak a fideszből, de az egész országból, és valljuk be, hogy a 2010-ben sem tökéletes országon sokat rontottak Orbánék. Mára egy idegroncs pusztulat az egész országunk. Én örülnék, ha végre változna valami.
@Rick Carton:

Kezdhetné a tisztességes adófizető állampolgár mondjuk a tetvedék-vezér kifüstölésével...
@Rick Carton:

A magánhadseregét meg rövidnadrágba kizavarni az M1-re havat lapátolni.

De csak miután a KÚ-heteseik már lángokban állnak...
@Rick Carton: nem fog, nekik pont az akna munka, az egymással szembefordítás, az oszd meg és uralkodj a taktikájuk, és azt rohadt jól csinálják.
Gyakran járok az Alpokba,na nem síelni,hanem unokázni. Nem egyszer előfordult már,hogy egy éjszaka alatt fél méter hó esett. Kora hajnalban hallom ám,hogy traktor jön föl a zerge...szta szerpentinen,s lássatok csudát,reggel minden további nélkül le tudtunk menni a városba kocsival/nem terepjáróval/ a hegyről tejért,kenyérért,ahol - akár hiszitek,akár nem,az úttest FEKETÉLLETT,ahogy a falvakat összekötő főutakon is. Se katasztrófa,se védelem,csak zsigerből jövő szakértelem,előrelátás és nem a sok nagyszájú,nagytudású góré dumája,hogy felkészültünk,hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy előre nem várt támadás ért bennünket az égből,stb,stb,stb.Na erre varrjatok gombot a Kedves Vezető tűjével... Persze erre nálunk gyorsan alakítanának egy jólfizetett szakbizottságot,amely megvitatná,hogy ki hozza cérnát,ki nyálazza meg a végét és ki közelítse a tűt,s végül ha sikerült átkúrni a tű fokán,ki kössön rá csomót.Míg el nem felejtem,a gombra és a szövetre is létrehoznák a bizottságokat, de akkor még ott a nagy kérdés,ha végre sikeredett az aktus,miniszteri hatáskörbe utalnák a döntést,vajon ollóval vágják le a fölösleges cérnát,vagy foggal harapják el? Mert nálunk egy dolog megy prímán,a végeláthatatlan,parttalan pofázás,a megmagyarázás,a felelősség alól és elől menekülés,no és az önkóserolás. Folytassam? Fölösleges.
A hóhelyzet IGAZI hősei! Két interjú a győri rádiós hősökkel. Mindenkinek érdemes meghallgatni.

youtu.be/FFOwyn0TyPM
youtu.be/zUc7ifYWeX0
@Balt: Nem igazán hiszek ezekben a közvéleménykutatásokban. Éles helyzetben, mint most Harkányban, a Fidesz támogatása minuszpontokat jelent. Az utóbbi időben egy választást sem nyert meg a végtelenül "népszerű" párt. Támogatottságának látványos errózióját közvéleménykutatások jó híreivel pótolja a Fidesz és fogyatkozó híveinek lelkes csapata. Higgyenek csak.
én nagyon örülnék egy 3 napos polgárháborúnak,.... és a hazug közvélemény kutatást és a Nép dühét ismerve ,annyi idő alatt a Nemzeti szaroknak " annyi" lenne. AZ BIZTOS !
MÁRIS ÉRVÉNYTELENNEK lehet Nyílvánítani a Magyar NÉP A 2014 ES VÁLASZTÁST.

A FIDESZ A VÁLASZTÓKERÜLETEK , átszabásával...és az egyfordulós választással.,,a nemzetközi ellenőrök kitiltásával, ..és a határon túliak név és címjegyzékének titkosításával, ..és egyéb KUBATOV CSALÁSMESTER TRÜKKJEIVEL máris ELCSALJÁK A VÁLASZTÁST!!!!!
A Fidesz máris nem legitim Párt,egy csaló gazember Banda...( a 2010 es választást is elcsalták..(." láncszavazás"...lakhelyátjelentések stb.)
Vagy már most kizárjuk őket a választásból vagy a Pártok a Nemzetközi fórumokhoz fordulnak és ők kizárják, vagy JÖN A VÉRES POLGÁRHÁBORÚ!!!!!!
az igazi 2/3ad nem fogja hagyni. Ezt már nem nyeljük le ha beledöglünk akkor se!!!!!
na megint ez az augusztus 20.-i "katasztrófa"... konkrétan az a pár ember halt meg akik egy viharban beálltak a fa alá, meg a fák alatti sátorba... ezt a legtöbb ember kb 6-7 évesen megtanulja hogy viharban NEM állunk fa alá. mindenki más megúszta max egy elázott ruhával és telefonnal. (én is kint voltam a rakparton).
1013 év feudalizmus + fides = álamcsőd + belháború
Nem lesz itt semmi változás. 2014-ben is a jelenlegi maffia fog győzni, vagy egyedül, vagy a Jobbikkal karöltve.
Ennek okai:
- a legtöbb szavazó hisz csodaországban (mert annyi is az eszük)
- nincs komoly alternatíva, nincs hiteles ember, nincs hiteles párt, hiteles programmal (akire felelősséggel lehetne szavazni)
Csak az (nem fidesz által lekenyerezett) értelmiség és az értelmes emberek veszik észre, hogy mi is zajlik valójában ebben az országban, ám a számuk elenyésző az agymosott droidok és az országban élő ostoba emberek számához képest.
Mindaddig, amíg egy jogállamiságot aláásó, sárbatipró alkotmánymódosítás ellen csak 4-5000 ember vonul utcára, szemben a birkamenet több tízezres, sőt százezres számával (annak ellenére, hogy okuk csak annyi, hogy erőt demonstráljanak), addig itt esély sincs a változásra. Ha pedig csoda történne és mégis lenne egy hiteles ellenzék és megnyerné a választásokat, a droid banda utcára vonulna (százezrek), választási csalást kiáltana, "lebontaná" az országot és jönne az anarchia.
Sajnos jelen pillanatban a következő lehetőségek látom:
- aki nem akarja, hogy fidesz-maffia és a becsavarodott hatalommániás gonosz törpe uralkodjon rajta, az csatlakozzon ama bizonyos 500.000 honfitársunkhoz, akik elmentek valamelyik demokráciába
- aki pedig maradni akar,vagy maradni kényszerül (de nem a vezér és csürhéje seggnyalója) az nyugodjon bele, hogy Magyarországon ez van és ez lesz - ki tudja még meddig - és próbáljon úszni az árral.

Ki kell várni, míg a szarból épített vár - remélem nem olyan sokára - orbánékra omlik.
süti beállítások módosítása