Állítólagos CÖF klub tiltaná ki a felsőoktatásból a váci Madách gimi diákjait

2015.03.12. 13:49 baum

Megdöbbentő nyilatkozatot találtunk annak kapcsán, hogy tegnap a váci Madách Imre Gimnázium tantestülete elmondta, nem feltétlen engedné tanulóit biodíszletnek használni Orbán Viktor március 15-i múzeumkerti beszédéhez.

Az aláírok névsora annyira bájos, hogy ide is írjuk mindet: Jövő Generációja Egyesület-Elnökség, a váci székhelyű Péleusz Oktatási központ és CÖF klub valamint a Milla és az Együtt 2014 oldalairól kitiltottak facebook közössége.

Azt szeretnék elérni ők mindannyian, hogy a váci Madách Gimnázium diákjai ne árulják el a hazát, ne fogadjanak szót a tanáraiknak, és legfőképp: legyenek ott az Orbán-beszéden, mert, ha nem, akkor az aláírók mindent el fognak követni, hogy ellehetetlenítsék a továbbtanulásukat. Egészen pontosan ezt írták:



"Határozottan tiltakozunk az iskolai vezetés gyerekekre gyakorolt politikai befolyásoltsága ellen, melyel lényegében haza árulást követnek el. Kezdeményezzük az iskolai vezetőség és a 18. életévet betöltött hallgatók nevelő célú behívását a Polgári Védelem egységeibe egyúttal jelezzük, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy az iskola diákjai ne nyerjenek felvételt egy felsőoktatási intézménybe sem amennyiben szót fogadnak a tantestület utasításának és távol maradnak a Budapestre meghírdetett ünnepségsorozattól."

Remélem lesznek még olyan bátor hazafiak, akik nem hagyják, hogy politikai célokra használjanak fel gyerekeket!

clipboard01.jpg

UPDATE: a CÖF elhatárolódik az állítólagos CÖF klubtól, és feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, hogy visszaélt a nevükkel. Már csak azt kellene tisztáznia a CÖF-nek, hogy milyen pénzekből fizettek ki vélhetően több száz millió forintot a bohócos kampányukra, ha független civilek, akkor miért a fideszes alapszervezetek szerveztek buszokat a békemenetekre, és hogy válaszolt-e Obama a felszólításukra.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr427262687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöcsök! "Határozottan tiltakozunk az iskolai vezetés gyerekekre gyakorolt politikai befolyásoltsága ellen.." hogy mi? Ki is befolyásol itt? Hívták őket rendezvényre, de köszönik kihagyják. Erre nem tanulhatnak tovább meg nevelő célzatú behívás? Szánalmasan idióta és kommunista banda.
A CÖF inkább számoljon el a lóvéval, amit lenyúlt a birkamenetesek "ösztönzésével ".
Most hogy a lengyelek leszarják a fejeteket , most a gyerekeket akarjátok "diszletnek ", "büdös bégető birkák "?!

Csak bégessetek és kapjátok beeeeeeeeee!
A CÖF előlépteti önmagát hatóságnak és bünteti azokat akik nem mennek elingyentapsolónak téglaviktor színházába.
Ezek a f.....ok /cöf/ ezt még komolyan is gondolják. Ha minden suli ezt követi mindenkit kitiltatnak a felsőoktatásból?? Bravó, így tovább európa felé!!! Még csodálkoznak azon, hogy a fél ország elment már, a másik fele mostanában akar kimenni. Majd a cöf eljátszik egyedűl, magukkal. Sok sikert.
Valami egészen döbbenetes, hogy emberek önszántukból csinálnak olyasmit, amit 50-60 éve csak a fekete autó fenyegetése tudott kiváltani...
@nevetőharmadik: Akkor is megvoltak a feljelentők és Rákosi tapsolói. Nagyrészt ugyanolyan lelki alkatúak, mint ma a CÖFösök.
Szégyen, hogy hova jutottunk.A CÖF mit képzel magáról? Hogy korlátlan hatalommal rendelkeznek mások felett. Süllyedjenek el!
A jövő fideSS vezetése jelenleg "csak" a seggnyalói ezek a majmok.
Nem tudom,hogy mit takar a cöf,de ezekhez képest a selyemhernyó egy TITÁNOSZLOP!Javasolhatom a támógatóiknak,hogy a nyelvükkel támogassák ezek a végbéltermékeket!
Ezek is annyira cöfösök kb., mint amennyire 2006-ban az azonosítójel nélküliek rendőrők voltak... meg amennyire az álarcos molotovkoktélosok tüntetők...
Milyen évet írunk? 1955? 1965? Mégis mi van ebben a szerencsétlen országban? Nem volt elég az elnyomásból 45 év??? Felháborító, vérlázító módszerek. Viktatúra a köbön.
Ezek a kitíltós kemény faszagyerekeknek hogyan áll majd a szája mikor a morcos jókötésű végzősök megkeresik őket és az anyukájuk hátán qrja meg mindegyiket???
Hogy lehet ezeknek a balfaszoknak üzenni közvetlenül??
Rohadt III/III-as szemét komcsi munkásőr tolvaj narancsbolsi banda a CÖF! A pénzt pofátlanul lopják nap mint nap s még ki merik nyitni a pofájukat.
"legyenek ott...... , mert, ha nem, akkor az aláírók mindent el fognak követni, hogy ellehetetlenítsék"
BTK 197 § / Kényszerítés kísérletének bűntette.
A "haza árulás" helyesen hazaárulás, a "nevelő célú" pedig nevelő célzatú és, ha ez még nem lenne elég, két vesszőhiba is található a CÖF szövegében.
Őket is kitiltották az oktatási intézményekből?
Gratulálok!
A "haza árulás" helyesen hazaárulás, a "nevelő célú" pedig nevelő célzatú és, ha ez még nem lenne elég, két vesszőhiba is található a CÖF szövegében.
Őket is kitiltották az oktatási intézményekből?
Gratulálok!
aki egy gyerek továbbtanulását megakadályozná arra hivatkozva, hogy milyen iskolába jár, azt le kell vadászni.

és most foglalkozzunk az EU-ból való kilépés ütemtervével, és a paksi reaktorok megépítésével.

ha a kormány képtelen rendet tartani, és kohézívan, konzisztensen cselekedni, akkor pedig le kellene mondani, el kellene takarodni.
Szégyen hogy ez a Sötét Diktátor és a rablóbanda miket megenged magának.
De közülünk kerültek ki mi raktuk őket oda, és a fejünk fölül lopják el az országot, mi birkák megérdemeljük őket!
De most komolyan elgondolkodtam, hogy az ilyen egyedeknek mi van az agyuk helyén? Milyen indíttatásból ennyire aljasan hülyék? Mert ezek még pénzt sem kapnak érte valószínűleg...
Minden reggel a hireket olvasva azt kell megallapitanom, hogy mindig van lejjeb... :(

A legszebb az egeszben, hogy a frusztraciojukat valoszinuleg az adja, hogy oket eleg koran kitilthattak az iskolakbol elnezve ezt helyesirasi hibakkal tele levo gyonyoru formedvenyt... erdekes, hogy mindig azok emlegetnek habzo szajjal "haza arulast" akik olyan szinten ignoraljak a magyar nyelvet es helyesirasat, hogy csak futyul :D :D
A legszebb az osszes kozul pedig a minden bizonnyal freudi elszolas "epen kormanyon levo miniszterelnok szemelye" :D :D valahonnan a mondatbol hianyozhat egy *nem eppen*...
Ha pl. meghívnak egy esküvőre, akkor te ott "biodíszlet" leszel?
Gratulálok a tantestületnek - remélem a szellemiségüket nem adják át a tanulóknak...!
Már a gyerekek élete sem szent a civil szervezeteknek?A tantestület éppen saját politikai céljára használja diákjait,nem látni a szülői munkaközösség beleegyezését,így a levél csak egy firka,ami facebook lájkolásra talán jó,másra nem.
Ez valóban egy baromság, nem a diákok tehetnek arról, ha helyettük a tanárok döntenek.

Azzal együtt ezt nem így kellene, hanem úgy, hogy az osztályok maguk, tanáraik megkérdezése nélkül jelentkezhetnek.

Ez annál is inkább álságos, mert épp a tanárok azok, akik biodíszletet csinálnak a gyerekekből minden szarságra ami eszükbe jut.
Egyebkent olvasva valamelyik kommentben linkelt origo cikket... ha trollkodas a level akkor tokeletes! Es sajnos akkor az a szegyen, hogy olyan vilagban elunk jelenleg, hogy az ember siman elhiszi, hogy vannak emberek akik kepesek lennenek ilyet, igy megirni... Eleg csak egyes komment szekciokat vegigbongeszni a neten :(
@Kelly és a szexi dög: Gondolom, van ott jópár kemény ballibsi, aki naponta hörög, hogy Orbááááááán, diktatúraaaaaaa.
Amikor először olvastam a hírt az indexen, még én is beszoptam egy pillanatra, bár gyanús volt azért a sok összehordott baromság, meg a rossz helyesírás. Átkattintottam egy másik portálra, és minden világos lett: egyszerű hekkelésről, provokációról van szó.
Látom, Ti is felültetek ennek.
Mindaddig, amíg ilyet csinál valaki, megvan a könnyű kimenekülés esélye a kormánynak is, mert elég annyit mondania: "lám, ezek (ti. az ellenzék) nem is érdemelnek mást, hisz most is hazudtak, hamisítottak".
Möszjők!

Ez a "nyilatkozat" úgy hülyeség, ahogy van.
De! Azért lássuk be, hogy nem a CÖF írta alá, hanem egy CÖF klub, meg a MILLA-ról kitiltottak szövetsége, stb. Ez azért SzVSz nem azonos a CÖF vezetésével. Ennyire azért Ők sem hülyék.
Más. Korom miatt voltam néhány "önkéntesen kötelező" rendezvényen, van elképzelésem róluk. Meghatározott számú diák kivezénylése - komcsi iram. Ha nem ez volt a célja KLIK-nek, hanem az, hogy néhány diáknak lehetőséget adjon az állami megemlékezésen való megjelenésre, akkor igen bénán valósította meg a célkitűzést. Hangosan kéne Mea culpázni és azonnal új metodikát szervezni!
Egyébként pedig március 15 nem volt munkaszüneti nap 1990 elött. Viszont tanszüneti nap volt, az iskolákban kötelező megemlékezés volt.

Tisztelettel, Münci
"Ezek" síkhülyék. A zsarolás normális országokban büntetendő cselekmény. És még le is írják bazmeg...
Mellesleg nemtom olvastátok-e a "felhívás" szövegét?

Hogyaszongya "az iskola pár diákja részt vehet". Mintha valami különleges kegyben részesítené az orbán rezsim azokat a diákokat akik "részt vehetnek" a zünnepségen. Nem pedig azért kuncsorognának, hogy az orbánnak legyen hallgatósága. Muhaha!

Mellesleg, az "orbán takaroggy" táblákat elkobozzák a bejáratnál? Ha nem akkor megyek én is. Muhaha!
@Csizmás K. Andor: Oszt mit hamisítottak angyalbögyörő?

1. Nem is volt felhívás az iskoláknak a 15.-i fidesz dzsemburira?
2. Nem is volt kötelezően ajánlott a megjelenés?
3. A gimnázium nem is közölte a véleményét erről az egészről?
4. A cöf nem próbálta zsarolni a gimnázium diákjait?

Most akkor mi volt a nagy médiahekk bazmeg?
Nem értem az INDEX szerkesztőségének miért kell betennie ilyen írásokat, amik nyilvánvalóan le vannak maradva. A Klub Rádióban, már cáfolta a levelentyű valódiságát az, akinek a nevét fölhasználva megírták, ráadásul nem létező társadalmi szervezetek nevében. Nem kéne asszisztálnia az Indexnek ezekhez az aljas, cinikus trükközésekhez. Nem kellene evvel szolgálnia a minden eddiginél korruptabb rezsimet amelyik, még a demokrácia nagyszerűségétől is megfoszt bennünket.
@♔bаtyu♔: Nem vagyok tanár, de én is elég pipa lennék, ha a gyerekemet utasítanák, hogy menjen tapsolni a pártot, vezért. Nekem még kisdobosként / úttörőként kellett ilyet, de azóta elvileg rendszert váltottunk. Vagy nem?
@Kelly és a szexi dög: Ha meghívnak eldönthetem, hogy elmegyek-e! De olyan esküvőn még nem voltam, ami kötelező lett volna, mert még a sajátomat is én választottam!
Egy normális országban egy központi ünnepségre elküldik a meghívót és vagy elmennek a 'zemberek, vagy nem!
Ez a levél PROVOKÁCIÓ! És ti felültetek neki...vagy nem - ez a valószínűbb.

Lehet fokozni a hangulatot amúgy liberális módon.
Én úgy tudom, hogy orbán viktor nekifutásból szájba baszta a buzi kurva rohadt anyját, miközben rogán kiszopta simicska faszát. A gyerekeket ezért nem engedik oda, és ezzel a kdnp is egyetért. Az más kérdés és nem is tartozik szorosan a tárgyhoz, hogy zsemlyénsóti a faszára húzott egy barázdabillegetőt, megpörgette és fejbe lőtte egy tarackágyúval, aminek során a fasza is leeset és egyenesen szíjjártó habzó pofájába repült.
Persze nem biztos.
@zsolt671: tehát hagynád, hogy megfélemlítsenek?
Azért ezt illett volna közölni:

Feljelenti a CÖF a nevét lejárató álklubot

nemzeti.net/feljelenti-a-cof-a-nevet-lejarato-alklubot-2920689.html
@Furusina: Meghívó és nem behívó. Amúgy diákként szerintem mindenki eldöntheti, hogy megy vagy nem megy.

Az ünnepélyekre pedig mindig szoktak diákokat hívni, ez természetes is. Amúgy pedig nem kötelező tapsolniuk, ezt egyébként még a kádár rendszerben sem várták el. (Én legalábbis soha nem tapsoltam, de úgy emlékszem, sokan mások sem).
@Furusina: Mediahack. Ez a becsületes neve. De orbán ellen minden ér, örüljön, hogy még nem egy akasztott bűzölgő hulla.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Ha a feljebb linkelt Origós cikket olvastad volna, akkor kiderült volna számodra is, hogy a 4-es pontban van a hamisítás: nem létező szervezet nevében írták ezt a "fenyegetést". Mondjuk szerintem a kettes pont is kérdéses.
@Vállalhatatlan fordulat: "de azóta elvileg rendszert váltottunk. Vagy nem?"

Dehogynem. Kétszer is. Ezért most pont ott tartunk, mint eddig.
Hülyék minden oldalon vannak...
Attól függetlenül, hogy ki és miért írta a Madáchnak a fenyegetést, szégyen a többi váci iskolára nézve, hogy nem csatlakozott a toborzás visszautasításához.

A Boronkaytól pl. vártam volna egy olyan nyílt levelet, amelyben megnyugtatják az ukáz kiadóját, hogy tudatták a diáksággal a részvétel lehetőségét, de konkrét javaslatot várnak arra vonatkozóan, hogy milyen algoritmus szerint válasszák ki a 10 gyereket (és a tanárt), amennyiben nem gyűlik össze elegendő önkéntes.

Sic transit...
@patkányarcúáginéni: "Ez a levél PROVOKÁCIÓ! És ti felültetek neki...vagy nem - ez a valószínűbb."

Az viszont biztos nem átverés, hogy a Klik kiküldte a levelet a Madáchnak 10 diák kiküldéséről.

Ez nem szúrja a szemet, te libsiző patkány, te utolsó orbánista riherongy?!
@Vállalhatatlan fordulat: " Nekem még kisdobosként / úttörőként kellett ilyet, de azóta elvileg rendszert váltottunk."

Vácott utoljára a 1988-as május elsejére hajtottak ki diákokat - távolmaradás csak orvosi igazolás ellenében. Hozzáteszem, hogy a kihajtásnak oka volt, ui. a diri be volt szarva attól, hogy a diákjai máshol keverednek olyanba, amiből sírás lesz: Grósz pont olyan harcias volt, mint a mi Viktorunk most, és a Munkásőrség is állt szellemileg a birkamenetek gyirmótozó nívóján.
@dr. mesterseges szinezek: "a Munkásőrség is állt szellemileg a birkamenetek gyirmótozó nívóján"

Ne haragudj, de ez sértés a Munkásőrségre nézve. Még ha igaz is.
Hol lehet kezdeményezni ennek a csoportnak is egy behívót Sopronkőhidára?
Én a sulik helyében elmennék a programra.

Fizet mindent a klik, felmennek, kajálnak, végignézik a műsort, utána előszedik az "Orbán, takarodj!"-táblákat, kifütyülik-megdobálják a hazudozó Gecit, majd a klik költségén hazabuszoznak.

Most komolyan, kell ennél jobb program?
:-DD
@s: Na jó, fegyelmezettebbek voltak. Amikor nem voltak bebaszva a kőbányai világossal öblített cserkótól.
Az is fake, hogy 269 iskola szintén úgy gondolta, nem kér ebből a fajta megemlékezésből?
"Már csak azt kellene tisztáznia a CÖF-nek, hogy milyen pénzekből fizettek ki vélhetően több száz millió forintot a bohócos kampányukra, ha független civilek, akkor miért a fideszes alapszervezetek szerveztek buszokat a békemenetekre, és hogy válaszolt-e Obama a felszólításukra."

Ez mondjuk hogyan is kapcsolódik a cikk témájához?

Mert ha nem, akkor csak egy igénytelen beböfögés...
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: És még alá is írják. Erre mondják, van hozzá képük, vazze. Amúgy tegnap, mikor olvastam a förmedvényüket, elég rendesen felment benne a vezérhangya. Olyan időket idézett a szöveg, amiket már nagyon szeretnék elfelejteni.
@doggfather: vélhetően nem a londoni Pall Mall-on van a székhelye :)
@BiG74: Biztosan nagy a túljelentkezés a 10 + 1 helyre, ezért többkörös pályázattal döntik el, hogy ki mehet. A pályázat lezárta után jeleznek vissza, hogy háppersze, hogy mennek, csókolják kezit-lábát a kegyelmeséknek a lehetőségért.
@pityókabor sommelier: "Erre mondják, van hozzá képük, vazze."

Az hagyján! A CÖF-nek (és hűbéruraiknak) van képük meglepődni, amikor birka-szabadcsapatok többet engednek meg maguknak, mint ami még hasznos, és hosszú késekkel a háttérben mossák a kezüket.
Mocsadékok.
Milyen erdekesen valtozik a tuti 69-ben elpufoltek "hogyasszongya ne csoportosuljunk mert ki van adva es nem azert allok itt hogy miattatok kulonben is igazolvanyokat csurhe banda" 15-ben hamarossan elpufolnek mert ki van adva hogy csoportosuljunk es kulonben is listazlak Te anyaszomorito tudatlan hutlen ectr ectr. Csori Petofi ha latna!
Miért baj az, hogy állami ünnepségekre hívják a diákokat. Peresze az elit gimnáziumokban tanító tanároknak fingjuk sincs arról, hogy akár Vácon is lehet olyan tanulójuk, aki még életében nem járt Pesten.
Pont a tantestület csinált politikai eszközt a diákokbó...
@turista a saját országában: "Madáchnak 10 diák kiküldéséről. "
Meghívásáról. Hülye.
@sas70: "Egy normális országban egy központi ünnepségre elküldik a meghívót és vagy elmennek a 'zemberek, vagy nem! "
Most is ez történt.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: pestisracok.hu/hamis-cof-kozlemenyt-nyeltek-lapok/

Ha azt olvasod, hogy a fekália jót tesz az emésztésednek, azt is megeszed, mert a neten olvastad. Ja, hogy leszarjátok mi igaz mi nem, a lényeg, hogy lehet ordibálni...
@turista a saját országában:
Mocskosszájú szaros libsi, nem elég, hogy csaltok, még a pofád is jár?
@BiG74: Milyen fajta? Igazad van, mindenki emlékezzen meg az ünnepről, otthon a fotelban ülve. Abból baj nem lehet...
@turista a saját országában: Meghívót küldtek, nem kötelező jelleggel. Persze, ebből is az jött le egyeseknek, hogy odarendelték őket. Aki ebből politikát csinált az pont az igazgató.
@VT Man: Ja, pedig az off beugatás ősi suttyó fideszes szokás. Tök mindegy miről szól a post, ballibsizni egyet. De ha más csinálja, azt szóváteszed mi?

Egyébként meg ha az én adómból tartják el a cöf-öt, akkor számoljanak el vele. Poénos csapat, valamennyit szánnék rá, de nem túl sokat.
A média is megéri a pénzét, hogy nem néznek utána egy hír valóságtartalmának.Persze, e nélkül itt nem lenne egymásnak feszülés, és nem pörögnének a bannerek...
Mindkét oldal téved.

1. Állami ünnepségre elmenni szokásos dolog iskolák számára. Ez nem politikai állásfoglalás.

2. Viszont elmenni nem kötelező. Nem elmenni szintén nem politikai állásfoglalás.
@Vállalhatatlan fordulat: "az én adómból tartják el a cöf-öt,"-ez volt a pénteki poén.....
@ursus artos: Mint egykori váci diák mondom: FACEPALM.
@ursus artos: "Most is ez történt."

Mellékletként PDF küld, rajta: "MEGHÍVÓ" + program + utazási lehetőségek. Levélt tartalma: nyomtassátok, ragasszátok.

Itt nem ez történ, hanem toboroztatás.

Hiába, lengyelek nélkül túl tág a tér.
@apanna: '"az én adómból tartják el a cöf-öt,"-ez volt a pénteki poén..... '

Nem, ez egész éves poén, és elég szar.
Jövő Generációja Egyesület férgei hazudni már tudnak, mert valójában ők a Jövő Degenerációja Egyesület.
Na most kiakasztottak, ennek megfelelően durvábban fogalmazok, előre is elnézést kérek érte.
Ezt így írták?
"... lényegében haza árulást követnek el ...."
Aki nem ismeri a kurv@ anyanyelvét, az ne próbáljon kurv@ra magyar lenni!
A hazaárulás egy szó, tökfejű CÖF-ösök!
@♔bаtyu♔: " a tanárok azok, akik biodíszletet csinálnak a gyerekekből minden szarságra ami eszükbe jut"

Hazudsz, geciputtony.
Az ilyen vasárnapra eső ünnepségek megszervezésénél gondolni kellene arra hogy az munkaszüneti nap,nincsenek nyitva a boltok.Miniszteri biztosként szívesen koordinálnám az összhangot.
Ezek egyszerűek, mint egy háromlábú szék, de ez legyen az ő bajuk.

Az mondjuk sokat elmond, hogy egy, a kultúrára büszke városban ilyenek alkotják a CÖF klubot, de ez meg legyen a CÖF baja.

Én mindenesetre jót röhögtem.
@s: Te miért nem kotorsz már el valami olyan földrészre, ahol tapsolnak a mocskos stílusodhoz, az ótvar trágárságaidhoz? Észak-Korea vagy az ISIS biztosan jó terep lehetne számodra. Amúgy, van ennek a blognak moderátora, hogy az ilyen alpári figurákat kihajítsák innét?
Öröm látni, hogy az agyatlan MSZP csicksák, még mindig nem veszik az adást, miszerint, egy Norvégiából pénzelt SOROS bérenc civil adta ki magát CÖF-ösnek, és cselekedett a CÖF nevében.

Pedig oda van írva az UPDATE infóban, igaz egy Gyurcsány csicska blogger által ködösített formában.
@HaCS:

A CÖF-klubbot a magadfajta MSZP csicska seggfejek alkotják, akik le akarják járatni agy nélkül a CÖF-öt.

A magadfajta agy-nélküliek számára totális sikerrel.
Mi az,hogy hazaàrulàs?A Màrcius 15.-e nem pàrtünnep!!!Ezt jolenne,ha minden gittegylet tudomàsul venné!
Màrcius 15.-ét egész jol meglehet ünnepelni a Fidesz,Milla meg a Cöf nélkül is!A majom meg tartson tükröt magaelé,ha hiànyérzete van.
Ui:Mielött pàr nyelvtanàr reklamàlna,nincs hosszu ékezetem.
@♔bаtyu♔: Tisztelt Batyu! Úgy gondolom, nem az én kommentemre reagált, én nem e tárgyról írtam a témával kapcsolatban. Én az INDEXET teremtettem le a rezsimmel való kollaborációja miatt.
@Tudományos Iibsizmus:

"Békemenetet! Azonnal!"

Kettőt kérek, abból a kivehető ajtósból!
@maxval bircaman szerkesztő: Te tévedsz kedves birkatestvérem:

fölnőttem eredménnyel, kezdve az átkos 80-as években a tanulmányaim, és soha a büdös életben nem voltam egyetlen állami ünnepségen se. Pedig nem akárhova jártam.
index.hu/belfold/2015/03/13/madach_imre_gimnazium_vac_fordos_attila_tullepte_a_hataskoret/

Volt hajdan az a kártyácska azzal a szöveggel, hogy "Napról napra többen tartoznak azok közé, akik kinyalhatják a seggem. Mától Ön is közéjük tartozik."

Én sem tudok egyebet üzenni az exmiépes, nemzetközi porondon tajtrészeg polgármester úrnak... meg a sleppjének.
@apanna: Szerinted ez poénos? Szerintem nem.
@Vállalhatatlan fordulat: A te adódból fél rás közvilágítás sem jön ki/ év... Igazad van, egyáltalán nem poénos, hanem szánalmas hogy a te adódból tartanak el bármit is.
@Vállalhatatlan fordulat: Aki a nap különböző óráiban naponta többször hozzászól egy-egy poszthoz, az vagy nyugdíjas, vagy munkanélküli. Értelemszerűen nem adózik.
@Hannibal ante portas: "Amúgy, van ennek a blognak moderátora, hogy az ilyen alpári figurákat kihajítsák innét?"

Két eset lehetséges.

1. Nincs.
2. Van, de szarik rá.
@apanna: Ja, értelemszerűen.

Ne már a saját cba-s árúfeltöltő melódból indulj ki légyszi! Ott valóban nincs se íróasztal, se internet.
@Vállalhatatlan fordulat: "Ne már a saját cba-s árúfeltöltő melódból indulj ki"- Nem talált....
@Vállalhatatlan fordulat: A CBA Franchise rendszerben működik, ha egyáltalán tudod mi az.....

Nekem meg közöm nincs a kereskedelemhez.
Lúzer.....
@apanna: Hazudsz, hiszen fideszes vagy. Egy franchise rendszerű áruházláncban viszont nyilván nem kell árufeltöltő, ezzel érvelsz, és én vagyok a lúzer. Mondjuk tényleg lehet, hogy inkább ilyen bokorhuzogató közmunkás vagy... és még fideszes is. Nyerő páros. Butaaaaa.
süti beállítások módosítása