„Orbánnak persze nincs igaza, de azért tényleg ne jöjjenek ide.”

2015.06.18. 07:00 Döry L.

(cím forrása: komment a 444 ellenzéki portálon)

Orbán megnyeri a menekültkérdést. Ráadásul a hagyományosan ellenzéki online médiák hátszelével. Hogy hogyan? Elég volt annyi, hogy a magyar nyilvánosságban keringeni kezdjenek a calais-i kamionokat feltörő bevándorlókról készült videók.

 

Amikor az alábbi videó már a 444-en is címlapon van és az alá érkezett kommentek között egy majmos (!) képtől a legális hatósági fegyverhasználatig terjedő skálán szakértenek a kommentelők – nos akkor már lehet sejteni, hogy a kormány a bevándorlós téma hangszerelését – a plakátrongálás rövidke népszerűsége ellenére - meg fogja nyerni. Mert hát hogyan is fogalmaz az európai értelemben vett, kormányellenes, ideológiájában az egykori liberális hegemónia szólamait ismételgető, de titkos ösztöneiben mélyen rasszista ellenzéki nyilvánosság?

Orbánnak persze nincs igaza, de azért tényleg ne jöjjenek ide.

Ne felejtsük el, ez az a közeg, amely az amerikai fejlett demokráciát annyival különbnek tartotta az orbán-putyini diktatúráknál (mert az éppen aktuális leegyszerűsítésben akkor pont az amerikai demokrácia vs. putyin elnyomja a melegeket volt a két lehetséges dimenzió), hogy az amerikai rendőrség feketékkel szembeni jogos fegyverhasználatának körét hosszú kommentekben tovább szélesítette volna.

A bevándorlás igazi kérdés. Egy olyan tranzitországnak is, mint Magyarország. Olyan, amely a világban lévő egyenlőtlenségeket látványosan megmutatja. Nem csak gazdagok és szegények közötti különbségeket, hanem a gazdagok közötti különbségeket is. Orbán annyit tesz, hogy tömegeket állít maga mögé azzal az érveléssel, hogy ha az EU gazdag fele hozzánk visszatoloncolhat, akkor mi is visszatoloncolhatunk az EU-n kívülre.

A magyar "liberálisok" viszolygása mindenféle segélyre szorulóktól és undoruk az elesettség strukturális okaival való foglalkozás iránt mindehhez jó alap.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr227552820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A ballibek csúnyán elvesztették ezt a csatát.
A táblákra azt kellett volna írni, hogy köszöntünk Oroszországban . Hát ha akkor más irányt vettek volna a menekültek .
Érdekelne hogy miért nem Izraelbe menekülnek , illetve a zsidók hogy kezelik a menekült ügyet ?
@Diorella Queen: A világ egyik legnagyobb demokráciájában? Szeretettel fogadják. Különösen ha néger az istenadta:))))))
Egyetértek, a jó hangos ballibsi média elég rendesen felhívta a figyelmet Orbánékra, azoknak csak határozottan lépni kellett.

Orbánék további mázlija, hogy a ballibsi oldalon jó pár embernek beszédkényszere van, pld. Tóbiásnak, Szanyinak.

Azért a kurucból is a ballibsi média csinálta 'A KURUCOT". Én pld. annak idején itt az indexen olvastam róla. Persze egyből betettem a kedvencek közé:)))
De ha màr buknak a ballibek, legyen kövér.
Én azt javaslom, hogy a bevándorlóknak hangszórón tolják egész nap a holokausztot. Megismerkednének egy kicsit a "bennszülöttek" mindennapi életével és hanyatt-homlok menekülnének innen.
Ha a libsik se akarják a menekülteket, akkor mit is buktak? Mert a viccparádét viszont magasan nyerték.
igen a ballibek buktak. ők mindig buknak, akkor is ha lottó 5-öst nyernek, a fidesz pedig mindig nyer, még akkor is amikor kokit meg sallert kap, ez a unortodox győzelem.
A világ változik. Vége az aranykornak, a rendszerváltás és a hidegháború utáni nyugodt, gazdaságilag növekvő éveknek. Sokan élősködtek és élősködnek Európa javain.. olyanok is akik szinte állati tulajdonságokkal rendelkeznek. Biztos belefutottatok egy-ketten abba a szélsőjobbos cikkbe ami a feketékről szól (és egy olyan képpel osztogatják ahol 3 afrikai vigyorog egy negyedig afrikai levágott feje mellett). Nem olvastam el a cikket, mert majdnem elhánytam magam a képek láttán (pengével metélő feketék, utcán meztelen halott feketét húzó feketék, levágott fejű fekete gyermek aminek fel van nyitva a gyomra...). Nekem ez nem kell, ahogy szerintem nektek sem. Olyan emberek (ezek nem is emberek, állatok.. de még abból a rosszabbik fajta) akik fel sem tudják mérni ezen tettek súlyát az mit csinálna itt? Tudja, hogy ölni senki nem fog, börtön pedig megváltás neki... Degeneráltak, nem valók sem ide sem a Földre. Aki ezek után még arról beszél, hogy ez nekünk jó és fogadjuk be az pedig egy végtelenül buta ember. Én sem fogadom be a szomszédom, nemhogy egy idegent. Ahogy a házam is kerítéssel védem és nem hajtok át senki más telkén sem.
@room_101:
Na persze. Mostanáig ezerrel toltátok a bevándorláspropagandát. Hogy a fészkes fenébe lehettek ilyen pofátlanok, bazdmeg?
@Tudományos libsizmus:
Nem tudod, a halálbüntetést már megkonzultáltuk?
Az Európa Tanács "értelmes" véleménye:

"Európa Tanács: Elhibázott ötlet a kerítés
Inkább a menedékhez jutás megkönnyítésén kéne dolgozni."
@Tudományos libsizmus: @♔bаtyu♔:
Mit szóltok a komátok ötletéhez?

"
Gajdics Ottó baráti kör
20 órája · szerkesztve ·
Európa szétverői, szipolyozói, kirablói és megerőszakolói ellen fel kell venni a harcot, nem csak itthon, de a határok mentén is! Tudják mit, lehet, hogy nem volna hülyeség a határszakasz védelmére mozgósítani a lakosságot: néhányan, idősebbek még kaptunk kiképzést, tudunk a puskával bánni, a fiatalabbaknak pedig nagyszerű "buli" volna egy ilyen néhány hetes nyári tábor a déli szakaszon. Ha a magyar embereken múlna, itt nem jönne át senki, az egyszer biztos!"
@csak egy néző: Most ha beidézem neked egy szélsőséges zsidó véleményét te azzal egyetértesz?

Haggyál már az ilyen baromságokkal, ne itt keress megoldást pszichológiai problémádra. Elvitatkozom veled, de ennyi.
@♔bаtyu♔:
Nem tudom, próbáld meg. De megint csak játszod a takonyban úszkáló angolnát, de, hát nem vártam tőled mást.
@csak egy néző: Te tévedésben vagy barátom, én itt azért hozzászólok pár dologhoz. Most ha te jössz valami baromsággal, ami neked kurva fontos, akkor hozzászólok, ha nekem is az.

Ha nem fontos akkor leszarom. Miért te mi csinálsz, minden ostoba kérdésre oldalakat válaszolsz? Az a te dolgod, én nem.

Szerintem menj panaszra:))))
@♔bаtyu♔:
Oljuk meg egyszerübben faszkalap, húzz a büdös pi...ba. és anyáddal vitatkozz.
Úgy érzem mintha te a lapvetően a ballibek látens rasszizmusát okolnád a ballibek veresége kapcsán az ügyben.

Holott nyilvánvaló, hogy nem rasszizmus és nyitottság a kulcsszavak a témában, hanem az ország túlélése.

Most hogy Svájc, Franciaország, és Ausztria is lezárta a határait, csak az a kérdés, hogy ki mikor zárja le, hogyan teszi ezt meg, és ki az aki legkésőbb lép, és az szív a legnagyobbat.

Nap 500-600 illegálsi bevándorlót nyilvánvalóan nem tudunk eltartani, ha bezárultak a határok Nyugaton.
Márpedig azok záródnak.
@csak egy néző: Erre b+, magadtól és jóval előbb is rájöhettél volna.
Mégis, kinek kell a menekültek 98%-a?
Ha valaki képzett, tanult, az adjon be vízumkérelmet, megkapja, és jöjjön. De analfabéta kannibálokból nem kell, maradjanak csak Magyarországon kívül, meg menjenek a nagy multikultihívő országokba, és sajnos a menekültek, bevándorlók 985-a gyakorlatilag csak ballaszt mindenhol, mert semmire sem jók. analfabéták, nem beszélik a nyelvet, nem ismerik az európai normákat, nem tudnak európai értelemben véve dolgozni, képzetlenek, tanulatlanok, a legnagyobb részük mondhatni most mászott le a fáról, törzsi hiedelmek/iszlám által el vannak butítva, nem akarnak beilleszkedni. Csak ez velük a baj, de amikor ezt valaki szóba hozza, az egyből náczifasisztákok...
azt már tudom tőletek, hogy a 444 ellenzéki portál, de azt még nem, hogy ti, hogyan fogalmazzátok meg magatokat ebben a politikai térben? mert bár a hypertext sok mindent elbír, a fent és lent evolúciósan a laposférgektől elvált és nem lehet a szád és a segged ugyanaz. Egyébként tudatosan/felettes én szerint liberálisok biztosan nem vagytok, mert a sátán szinonimájaként fröcsög a szátokból, mint az átkos párttitkáraiból az "imprlzmus" - kezd meggyőződésem lenni, hogy szadeszes szülők gyerekeiben a lázadás (tudatalatti, infernális én) így manifesztálódik.
félre a tréfát a 444 egy bulvár oldal, ahol mindenki azt írhat, ami nézőt generál, ami inkább libertinizmus és anarchizmus, mint liberalizmus, ergo a 444 kommentelői között is csak annyi a liberális, mint a Blaha Lujza téren délután kettőkor hétköznap. a 444-re azért van igény, mert más nem tol ilyet és a disqus biztosítja a hozzászólás anonimitását. ha ti sem arról filóznátok, hogy mi van a pörgős helyeken, hanem valami jó tartalmat készítenétek, akkor itt sem 21 komment lenne.
@♔bаtyu♔: Jó kerítés, jó szomszédság. Milyen igaza van:)))))
@Tudományos libsizmus:

"Én azt javaslom, hogy a bevándorlóknak hangszórón tolják egész nap a holokausztot. "

Vagy legalábbis vegyenek részt egy egyhetes holokauszt-oktatáson még a határ átlépése előtt. Magyarország területére meg csak az léphessen, aki sikeresen levizsgázott a holokauszt tantárgyból, MAGYAR NYELVEN.
isakka, London, United Kingdom, about 2 hours ago

Well done, Mr. Orban! He should be the President of the European Commision instead of that clown, Juncker!

:)))))))
Megnézem, aki ezen a kerítésen átmászik.

Lehet, hogy nálunk is ilyen lesz, azt írja, hasonló mint a bolgároknál.

www.express.co.uk/news/world/585204/Hungary-long-fence-migrants
@♔bаtyu♔:

Irr írják:

"Send out useless PM and Home Secretary to Hungary on a work experience training."
@♔bаtyu♔: "Jó kerítés, jó szomszédság. Milyen igaza van:))))) "
Ja, ez a duma nekem is feltünt :)))
Ez a kerites epites is olyan mint a Svaci frank forintositasa. Orban Viktor az utolso pillanatban mentette meg az orszagot, a hiteleseket a teljes katasztrofatol.
A keritessel, most is hasonlo katasztrofatol fogja megmenteni Orban Viktor az orszagot. 60 millio menekult tart Magyarorszag fele, ha ezt nem allitjak meg, az orszagnak VEGE.
@Tizenötmillió Magyarok:

"60 millio menekult tart Magyarorszag fele,"

Húúú vazzze, 60 millió???? És mind ide????

rewrite.origos.hu/s/img/i/1406/20140606facepalm.gif
@csak egy néző:
50-60 millió feka akar Európába "költözni". Erről felmérések vannak. Nyilván így gondolta.
@Tudományos libsizmus:
Erre a 60 millióra, nyomjál már egy hiteles linket.
Nekem az a véleményem, hogy ez egy kis mérföldkő az EU történetében.

Ez a népvándorlás (a libsik menekült meg üldözött hazudozásaival ellentétben ez népvándorlás) az első összeurópai probléma. Tehát gondolok itt arra, hogy a "nyugati" köcsögöknek fingjuk nincs például az általuk nem ismert kommunista rendszer örökségeiről. Ezzel szemben mi azt szarjuk le, hogy Párizs belvárosában több a nigger, mint a francia.

Ez a népvándorlás ellenben egy igazi összeurópai totálkáosz, amelyben bónuszként a brüsszeli liberálbolsevisták is szénné égetik magukat.

Dupla haszon tehát.
@csak egy néző:

"Erre a 60 millióra, nyomjál már egy hiteles linket."

Előbb te a 23 millió románra. Már csak így utólag, ha lehet. :D
@Tudományos libsizmus:

Kb. az első népvándorlás a történelem során, amikor a meghódítandó népek önként és ellenállás nélkül beengedik az idegeneket, sőt egyes vezetőik egyenesen hívják őket.
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Luvnyácska ez a 23 millió román ugyan olyan faszság, mint a 60 millió, aki ide akar jönni.
@csak egy néző:

Kisköcsög, ha nem tudsz hiteles linket adni a 23 millió románra, akkor a 60 millió fekára se kérj.
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Hülye kurva, akkor írjatok már min 100 milliót, fossatok még jobban.
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ringyókám, egyébként nem emlékszem, hogy én szólítottalak volna le. Nem csípem az ilyen útszéli kurvákat.
@csak egy néző:

Kisköcsög, hol az a link a 23 millió románról?
@csak egy néző:

"Nem csípem az ilyen útszéli kurvákat."

Megértelek, te már csak tudod, elvégre anyád is az volt.
@csak egy néző:
Figyelj már, te tajparaszt.

Ne csak a 23 millió románra toljál nekünk linket, hanem a Merkel hozza a selyemzsinórt cuccra, a Putyin meghalt projektre, de légyszi, arra is, hogy Orbán megkoszorúzta Putyinnal az '56-os szovjet emlékművet, plusz arra is légyszike, te libsi gané, hogy emelik a lakossági gázárat, és majd elfelejtem, arra is, hogy Brüsszel betiltotta Paks 2-őt.

Bazdmeg a kurva anyádat, komolyan azt hiszed, hogy leállok egy tetű libsi patkánnyal linkeket küldözgetni?
@Tudományos libsizmus: @Kovacs Nocraft Jozsefne:

Tudjátok mit baromarcú köcsögök, szopjátok le egymást, ebben és a seggnyalásban már úgyis profik vagytok, gecik.

a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1776/2989/original.jpg?w=600&h
@Tudományos libsizmus: @Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ja és még valami, hogy a haverotokat idézzem.
"Ha a pincében felfordítunk egy követ, akkor ilyen arcú férgek másznal ki alaola, mint ti"
@csak egy néző: és a durcás zsidomított libsibolsi elvonul...
@mortullus:
Most mondjam neked is azt hogy a fasznak van kedve egy vödör takonyban, angolnákkal viaskodni. Szopkodjátok egymást, baromarcú.
@csak egy néző:

Így igaz. Már csak az a kérdés, vajon te a vödör takony vagy az angolna vagy. Én a takonyra tippelek, ahhoz hasonlítasz jobban.
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Látom köcsög sikerült értelmezni a mondatot. Egyébként pedig bőnyál.
Na szép álmokat a takonyban.
Azert elmehet a kurvaanyaba a tetves mszp. A Magyarokat legszivesebben kitiltana az orszagbol, ugye kettos allampolgarsagrol szolo szavazason a Magyarok ellen kampanyolt. Most meg siman rankszabaditananak tobb millio TERRORISTA KANIBALT, illetve KANIBAL TERRORISTAT.
@E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.:

A ballib a magyarság megsemmisítésében érdekelt, ez a csupán alig titkolt célja.

Ebbe belefér több százezer vagy millió néger és muzulmán befogadása, de természetesen nem fér bele a határon túli magyarság befogadása.

Mit nem értesz ezen?
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "A ballib a magyarság megsemmisítésében érdekelt, ez a csupán alig titkolt célja."

Mivel a fütyisz is ugyan ebbe a társaságba tartozik, ezért úgy tűnik nekik is ez a céljuk. Csak ők a szétadóztatással, külföldre kergetéssel, és az újfeadalizmus létrehozásával próbálják ezt összehozni. Gyak olyan országot szeretnének létrehozni, amilyenből ezek a menekültek jönnek éppen mostanában. Egy szegény országot, ahol mindent átsző a korrupció, ellenben van pár szupergazdag ember (a haverok, és a pártemberek), akiket szolgálni kellene a nép többi részének.
@sanyix:

Sajnos a mindent elborító korrupció és Vetternwirtschaft (nem tudok rá jó magyar szót, kb. azt jelenti, hogy a gazdaságot a politikusok haverjai és rokonai uralják) láttán ezzel nemigen tudok vitatkozni. :(
Engem az érdekelne a legjobban, de erről senki nem ír és mondd semmit, hogy ha visszatoloncolják ezeket a szerencsétleneket nyugatról hozzánk, akkor nagy részt mit fognak tenni a menekültek ? Mi a szándékuk ? Haza nyilván nem bútoroznak mert nem azért tettek meg több ezer km -t , itt nyilván nem akarnak maradni . Tehát ha az a szándék hogy újra nyugatra szökjenek, akkor pedig kutya kötelességünk segíteni nekik .
@Diorella Queen:

"nagy részt mit fognak tenni a menekültek ? Mi a szándékuk ?"

Egyre nagyobb létszámú menekülttáborokat építünk nekik, a libsi jogvédők és a nyugati sajtó pedig csámcsogni fognak a táborokban uralkozó "embertelen" állapotokról. A "menekültek" lázadozni fognak, a libsi jogvédők meg "kiállnak" az állítólagos jogaik mellett.

A végén újra mi leszünk a bűnös nemzet, akik menekülttáborokba zárjuk és jogfosztottá tesszük szegény "menekülteket" ahelyett, hogy önként átengednénk nekik a hazánkat, és behúzott farokkal eloldalognánk valahová az északi sarkkörön túlra.
süti beállítások módosítása