Lapogassuk Együtt Steiner Pál vállát!

2012.11.15. 16:04 baum

Az Együtt nagyon is azt jelenti, hogy együtt, nem pedig azt, hogy külön. Semmiképpen ne hagyjátok ki holnap az MSZP Budapest rendezvényét, ahol Steiner Pál (MSZP), Horváth Csaba (MSZP) és Kónya Péter (Együtt 2014 mozgalom) közösen áll színpadra. Éljen az együtt, éljen Steiner Pál és persze Kónya Péter is, együtt!

mszp_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr384908718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez az igazi pornó.Magyarország proletárjai egyesülnek.
Azért messze a legjobb a mottó: "Oszd meg te is!" Itt mindenki Maaargit?
Mi is a baj Steiner Pállal?
@ob.szerver: Semmi a világon, csak uszulnak a fasiszták mert tele a gatyájuk. Ferivel sincs semmi baj, remélem ő is sokat fog szerepelni a választásokig. Meg Kóka. És Kuncze. Kellenek mint a falat kenyér.
@ob.szerver: igazi szakember, aki az ország és polgárai érdekében tevékenykedik! Muhahahahahha...
Emeszpéfóbiás posztolókám, ha kis agytekervényeiddel önmagadtól még ezidáig képtelen lettél volna fölfogni: az mszp-re is szükség van. Talán a választásokhoz egyre jobban közeledve ezt te is megérted, vagy hülye maradsz.
@pástétom: Persze hogy szükség van rájuk, hiszen csak valamihez képest lehet nyerni. Meg különben is, ha nem lennének ki csinálna ilyen gyöngyszemeket mint ez a plakát. Oszd meg Te is! Priceless...
Amíg nincsenek kormányon, még igazán mehetnének kicsit dolgozni, mondjuk a Recsk Wellness-t tudnám ajánlani.
@danzig:

"igazi szakember, aki az ország és polgárai érdekében tevékenykedik!"

Akkor nem olyan mint Orbán Viktor? Máris támogatom.
Együtt! Igen! Mindenki, aki demokráciát akar, s nem az orbáni-diktatúrát! Igen! Steiner Pál is! Az, hogy később ki kapjon hatalmat is, no majd akkor sikítsatok! Most az összefogáson van a hangsúly! A Ferivel is, meg a Kunczéval is, de akár Torgyánnal, Sólyommal is! Demokrácia kell, s aki ennek érdekében lép, mindenkinek legyen helye! A többiek meg ellesznek a békamenetükkel...
Na igen, azért nem ártana megválogatni, kivel állnak szóba, mert azért ilyen Steiner Pálok, Kovács Lászlók, Horváth Csabák, Mesterházy Attilák támogatásával nem lesz itt kormányváltás.

Az MSZP-vel nincs baj, de a tagjai egy részével nagyon nagy.

@ob.szerver:
Azon kívül, hogy V. kerületi polgármesterént és fővárosi képviselőként lejáratta magát 16 éven keresztül?
Szinte semmi.

@pástétom:
Az MSZP-re igen, de ezekre a levitézlett vén komcsikra semmi szükség.
Gyurcsányra sem - eléggé lejáratta magát, és teszi folyamatosan.

Hidd el, nálam jobban kevesen szeretnék, hogy az idegbeteg Orbán és a ránézésre is őrült Matolcsy eltakarodjanak a diliházba, ahova valók.
De bárkivel nem fog menni elküldeni őket.

Mondjuk a vidéki gazdák remélem, emlékezni fognak 2 év múlva az idei földosztásra.
Amikor a helyiek egy cipőtalpnyi földet nem kaptak a saját falujuk határában... De kapott helyettük Orbán fociakdémiájának vezetője, kicsit (olyan 30%-kal) többet, mint amennyit a törvény megenged.

@egyjózsi:
Sólyommal mi is a baj?
lol, patás-Steiner... :) mindennapi rettegésünk ad meg nekünk...
"Éljen az együtt, éljen Steiner Pál..."
LOL
Ez az összes eddigi posztodat lenullázta...
Innentől egy szimpla bigott maszop fan vagy.
@különvélemény:
Ha a poszt irónia akart lenni, akkor visszaszívom, igazából nehéz eldönteni.
@különvélemény: bíztam abban, hogy nem kell külön odaírni, hogy a poszt ún. iróniát tartalmaz, lehet tévedtem.
@Budapesti Szeretkezési Vállalat:

"ezekre a levitézlett vén komcsikra semmi szükség."

Mint Mesterházi és Horváth Csaba? Mitől komcsik ők? Lenin összest tartanak a párnájuk alatt?

Amióta Bajnai színre lépett, mást sem olvasni, minthogy ki vállalhatatlan. Megindult a fidesz "Szalámi" fedőnevű hadművelete, és az egyenkénti levadászás. Vicces, amikor a hithű orbánisták, akik a szavazataikkal lehetővé tették és jelenleg is támogatják a jelenlegi rombolást és pusztítást, megmondják, hogy ki igen és ki nem.

A zemberek arról fognak szavazni, hogy alkalmasabbnak találják-e Bajnait Orbánnál, meg Oszkót Matolcsinál. És nem arról, hogy a második/harmadik vonalbeli Gipsz Jakab támogatja-e az E14 vagy sem.
Bazd meg Te is!

Első ránézésre a plakát egy békemenetes-pirosfehérzöldes újrahasznosított fidesz szlogent tartalmazó hulladéknak gondoltam.

De aztán látom ott a Kossuth-címer, ilyet biztos nem használnának ha fidesz rendezvényének a beharangozója lenne, Orbán saját faszúlag baszná seggbe az elkövetőket, amiért ki merték hagyni a koronáscímert.

De szó, ami szó, ez a plakát így is egy hulladék.
Ez ám az új független erő Horváth Csaba-Steiner Pál! Aki megeszi, hogy ezek újak, na az megérdemli!
Látom, tele a gatya. Nem látjátok be, hogy Bajnai az egyetlen politikus az utóbbi 80 évben, aki kicsit is pozitív irányba tudta mozdítani az ország szekerét. De irigykedjetek csak, a fideszes csákmáték már pakolnak... mentik a menthetőt...
@különvélemény: nem nehéz, nézd csak: "Éljen az együtt, éljen Steiner Pál és persze Kónya Péter is, együtt!" látod a mondat végét? kivonatolva: éljen steiner és kónya együtt! nevetsz már? :-) de a 60-as 70-es éveket idéző hurráoptimista hangvétel is tapintható, szóval részemről derültem ezen a borongós estén
@ob.szerver: Steiner Pállal az a baj, hogy képtelen volt eladósítani az V. kerületet. Bezzeg a fidesz-celeb Rogán. 16 milliárd ft adósságot csinált 4 év alatt, most pedig közpénzből húzzák ki az eladósodott- fidesz polgármesterek által eltőzsdézett- kerületeket és városokat.
@baum: Lapogasd a fidesz -celeb arogán kisz-titkár vállát. Az legalább jól eladósította az V. kerületet és még a szomszédjának is juttatott 120 millió ft "pályázati" pénzt, osztjónapot. Napokig lehetne sorolni, hogyan kúrta szét az V. kerület pénzügyeit, most pedig közpénzből menti ki a skizó.
@baum:
"@különvélemény: bíztam abban, hogy nem kell külön odaírni, hogy a poszt ún. iróniát tartalmaz, lehet tévedtem. "
Enyhe erjedt sajtszagot érzek.
@windex: Hát a hurráoptimizmust jelenleg a tripla bóvli fidesz ügynökbanda szolgáltatja és meg is van az eredménye.
index.hu/belfold/2012/11/15/rekordot_dontott_a_magyarok_emigracioja/
@ob.szerver:
A viselkedésük miatt.

Az a baj, hogy te nagyon leegyszerűsítve látod a dolgot.

Pedig rengeteg függ attól, hogy kiket enged maga köré Bajnai. Pusztán a balosokkal ugyanis NEM lehet leváltani a mostani garnitúrát, a jobbosok egy részét is meg kell nyerni.

Márpedig ha ezeket a faszokat maga mellé engedi, akkor nincs az a jobbos, bármilyen mérsékelt is, és bármenynire tele van is a töke Viktorékkal, aki rá szavazna.
Inkább nem megy el választani (hiába mondod neki, hogy az egy szavazat a Fideszre).

Nem engem kell meggyőznöd, én nagyjából 2010 májusában döntöttem el, hogy ha Bajnai indul 2014-ben, akkor rá szavazok.
Viktorra meg akkor sem szavaztam volna soha, ha ő az egyetlen induló.
Sajnos, ismerem személyesen még egyetemista korunkból.
@Budapesti Szeretkezési Vállalat:
(Izé, nem ugyanarra az egyetemre jártunk, csak egy időben. De szórakozóhelyeken olykor előfordultunk ugyanott.)
Nem értem, mi a blogger gondja. Az összefogás azt jelenti, hogy összefogás. Ha Orbánt le akarják váltani, úgyhogy ha ennek az a feltétele, hogy Steinerrel kell együttműködni (vagy Kunczéval, vagy Gyurcsánnyal), akkor együtt kell működni és kész. Mégsem akarhatja a t. blogger, hogy a Gonosz győzzön. Így működik a kétpártrendszer, és ugyanígy kell majd mindenkinek felsorakoznia Orbán mögött 2018-ban, hogy Bajnait sikerüljön leváltani ("rosszak azok is, de EZEKnél bármi jobb!"), aztán pedig Bajnai mögött 2022-ben, mert a legfontosabb, hogy Orbán le legyen váltva. A rendszer jól ki van találva, kb. 1994 óta tökéletesen működik. És amíg azok a pártok, amelyek elkezdhetnének valami újat, lemondanak erről a lehetőségről és beépülnek a kétpárti struktúrába, addig ez a műsor nem fog változni.
Az a baj ezekkel az emberekkel, hogy büdösek. Konkrétan penetrás szarszaguk van. Aztán sajnos hiába próbálják majd meg elmagyarázni, hogy "ez félreértés, tetsziktudni ez rózsaillat", akkor is kurva gyanús lesz mindenkinek, hogy ez, ez bizony pedig szarszag.

Én rohadtul középpárti vagyok (azt hiszem, a nemzeti liberálisnál nem sok politikai beállítottság "közepebb"), de még én is azt mondom, hogy ne mááár, menjenek már ezek az anyjuk picsájába, könyörgöm, pont elég volt ezekből az elmúlt N+2 évtizedben.
@Budapesti Szeretkezési Vállalat:

"Márpedig ha ezeket a faszokat maga mellé engedi, akkor nincs az a jobbos, bármilyen mérsékelt is, és bármenynire tele van is a töke Viktorékkal, aki rá szavazna."

A Fidesz mára elveszítette 2010-es szavazói felét, de az erózió befejeződött. Akik maradtak, azok a fideszes gazdaság- és társadalompolitika nyertesei, akik egy viszonylag szűk réteg, és a többség, a birkamenet megingathatatlan fideszvallású agyhalott zombiai, akik ugyan vesztesei a rendszernek, de úgy gondolják, hogy Orbán jó, csak Gyurcsány, a zsidók és Brüsszel keresztbetesznek. Közülük már senkit nem fogsz meggyőzni. A választás ott fog eldőlni, hogy a másfél milliós fidesz hardcore-ral szemben össze lehet-e tenni egy nagyobb választói közösséget. És ennek nem a leszalámizás a módja.
@pástétom:
Nekem nincs szükségem az mszp-re és a fideszre sem.
remelhetoleg ismet bejelentik,hogy az orszag jo allapotara tekintettel ingyenes lesz a budapesti tomegkozlekedes,ha csabcsi lesz a fobogarmester...

retardalt banda...
:)
Szó nincs arról, hogy szeretni kell Steinert, vagy a szocikat, mindenkinek az szimpatikus, ami jól esik. De azt azért gondoljuk már át, hogy miért is utáljuk őket annyira? Minél jobban telik az idő, annál inkább bebizonyosodik, hogy bizony abban a mocskos elmúlt 8 évben nem is volt annyira rossz a helyzet, hiszen nincs olyan mérőszáma az országnak, ami jobb lenne mint 2010-ben. Viszont nincsenek többé magánnyugdíjpénzeink, több helyen sérült a demokráciánk, a forint meg gyengébb mint valaha. Lehet választani: menjünk tovább ezen az úton, vagy forduljunk vissza. Más lehetőség ugyanis nincs. Mert azt ne mondja nekem senki, hogy ez a Milla a 100.000 facebookos lájkolójával (aminek a fele MSZP vagy LMP párttag) összeszed másfél millió szavazatot. Én vevő vagyok minden modern hülyeségre, mert még a hírkereső oldalakat (hirkereső, hirklikk.hu) is az okostelefonon olvasom, de azt lássuk be, hogy ez a Juhász Péter 2002-10 között a szabad drogozásért küzdött, ma meg a demokráciáért. Hát azért van különbség...
@pástétom: Ez hülye marad. Hisz látszik hogy agyhalott fidesznyik.
Lehet, hogy a blog ironikus, lehet, hogy nem. Egy kérdés van itten, le kell-e váltani az orbánrezsimet. Bizony le, mert elpusztul az ország, Hogy bajnaiék tábora közül, ki lopott vagy ki nem, mellékes kérdés. Olvasgassatok friss gazdasági jelentéseket Európáról. Soha nem voltunk még ennyire a padlón. És a pálya orbánnal egyenesen , zökkenőmentesen tart lefelé, meg méglejjebb, meg még attól is lejjebb.
Napi lebontásban ez azt jelenti, hogy minden állampolgár szegényebb és szegényebb lesz folyamatosan. orbánék elvesznek tőlünk mindent, de mindent. Hát lehet acsarkodni a 2014 ellen, meg keresni, hogy ki büdös benne , meg ki nem. De ha orbán marad, még magad alatt sem fogsz szarszagot érezni, kedves állampolgár, mert nem lesz mit kiszarnod.
@Táskás Tóni: vaksi kisvakondnak érzem magam a föld alatt, és hallom, ahogy az apukám azt mondja, odakint szépen süt a nap, szellő cirógat, selymes a fű a mezőn... de itt lent a föld alatt is, és ráadásul ez a mi hazánk! :-)
@Mute Message: ne légy vak, nem azért volt jobb abban a 8 évben, mert maszop volt. általában jobb volt, ahogy az azt megelőző 4 évben is, orbánék alatt is jobb volt, mint ma. és persze igaz a nyugdíjpénztár, meg a többi arcpirító disznóság, (bár forint hullámvölgy volt már hasonló), azért nem felejtem el a szocialisták gazdasági háttérépítését a privatizációval, az is volt ám ekkora disznóság, meg a többi. mondjuk azt nem tudnám eldönteni, hogy a még álszentebb, halkabb disznólkodás dühít-e jobban (szocik), vagy a mostani, arrogáns, pökhendi, gőgös, kevély szívatás
@Persécuté Persécuteur: attól még nem kell tetszenie, ahogy az sem, hogy "ha gyurcsánnyal, akkor vele" hát vele ne :-)
@pástétom: Neked. Szerencsére a választópolgárok meglehetősen kis százaléka vélekedik hasonlóan...
@Mélyszegény: :))) Nagy kár, hogy nincs még 80 éves: képzeld, annyi idő alatt mennyi jót cselekedhetett volna!... :)))
@Mute Message: Hitelből éltünk egyéni és országos szinten, aminek visszafizetése, hogy, hogy nem..., főleg mostanában kulminálódik.
@Adalberto Gellenzeeri: Ha ne adj Isten visszajönnek, fél év alatt megbukik a Nagy Összefosás, amiért minden lehetőt el fogok követni magam is.
@Budapesti Szeretkezési Vállalat: "Márpedig ha ezeket a faszokat maga mellé engedi, akkor nincs az a jobbos, bármilyen mérsékelt is, és bármenynire tele van is a töke Viktorékkal, aki rá szavazna."

No, végre megvan a nagy felismerés. Minden fafejű baloldali értse már meg hogy a jobboldali szavazók nélkül nem lehet Orbánt leválltani. Pedig sokan vagyunk mi is akik jobban szeretnénk ha kormányzás helyett izgalmas lakossági fórumokra járnának Nagyformátumú Ferivel együtt. Értsétek meg hogy a büdös életbe nem fogunk ezekre a levitézlett balfaxokra szavazni, és főleg azért nem mert nagyrészt miattunk vagyunk ott ahol vagyunk, Orbán csak feltette az i-re a pontot. Én személy szerint pontosan akkor fogok elmenni szavazni ha azt látom hogy ezeknek a régi gazembereknek bármilyen esélye lenne hogy visszajöjjenek a hatalomba. És nem Bajnaira fogok szavazni abban biztosak lehettek.
süti beállítások módosítása