Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sötét, zegzug meg ilyen... avagy ki nem húzta meg Claudiát?

2009.10.22. 13:00 SeppiSchluiferer

Néhány dolgot szeretnénk előre tisztázni. A miheztartás végett csak. Például, hogy Liptai Claudiával nem volt szexuális kapcsolatunk. Ezen kívül Liptai Claudiával nem is szeretnénk szexuális kapcsolatot. Harmadrészről pedig nem kérkednénk azzal, hogy de nem is, ám majdnem, viszont azért mégis, érted, na…

Részben lehetnénk tehát akár Havas Henrik is (asszem így hívják ezt a videobloggert, ha nem, küldje be a névjegykártyáját, módosítunk). Mert Havas Henriknek sem volt szexuális kapcsolata Liptai Claudiával. Ennyi a hasonlóság.

 

 

 

 

Ám míg bennünk ez fel sem merült (nem szeretjük a színezett szőrzetű, anyányi úrhölgyeket, na), Havas Henriknek akár össze is jöhetett volna ez meg az! Értik, ugye? (kacsint) Mert hát, amint megosztja vélünk ez az amatőr videoblogger, volt itt ám egyszer egy aquincumi buli, ahol sötét is volt, meg zegzug, meg ilyen… (kacsint) De szex, az nem. (fölényes mosoly) Csak flört. (kuncogás)

 

Két öregurat látunk a felvételen. Ahelyett, hogy fogsorrögzítőt reklámoznának, vagy vizelési zavarokról vallanának őszintén kortársaiknak, inkább süppednek a fotelban, és játsszák a nagymenőt. A nagyfaszú szakközepest, aki a szalagavatón majdnem meghúzta Marit, a szomszéd esti gimibe járó nagycsöcsűt. Emlékszel, Pista, nem? Hogy lassúztunk, apám! Hogy simult! Emlékszel? Simultam én is, de ő jobban. Érted, akkor teszem be a kígyót, amikor akarom. De mégsem. És most itt ülünk két sör mellett, és most elmondom neked. Meg nekik. Érted, akkor kúrom, amikor akarom… Jó hangosan. A szomszéd asztaltól pedig átszólnak, hogy csendesebben, öregurak.

 

Havas Henrik és Verebes István süpped egymás mellett. Nagy szoba látható. Föstmény a falon, tán a Forró Tamás nevű nepper ajándéka. Könyvek is vannak, biztos méretre és színre kiválogatva. Havas Henrik állítólag újságíró (továbbra is elnézést, ha mégsem így hívják), Verebes István pedig egy tüdőbeteg, nagytestű, kissé szőrös férfi, és színházakban dolgozott előtte. Tán büfés volt. Tán jegypénztáros. Tán ő volt az az öreg néni, aki megmutatja, hova szól a jegyünk. Az is lehet persze, hogy színész vagy rendező volt. Egyszer mintha balettozott volna Markó Iván egyik darabjában. Rabbiként. Szép látvány volt. Gusztusos, mint a Liptai Claudia…

 

Mert Liptai Claudia – ő aztán gusztusos. Verebes Istvánnak tán kicsit meg is emelkedik a slicce e mondatra. Vagy mégsem. Túl van már maga azon, István bácsi! Már csak beszélni tudnak, meg mesélni. Emlékezgetni, hátha valakit érdekel.

 

A Kern is mondta, hogy jó bőr a csaj. A Liptai. (Vagy Liptói? Elnézést, a nevekkel mindig gondban voltunk.) Még a Vígszínházból ismerte őt a Kern. És ha a Kernnek is tetszett, meg ennek a Havas izének is, meg ennek a nagytestű, hörgő öregembernek is – nos, akkor tényleg jó nő lehet ez a Liptai. Meg okos. Mert nem csak a Kernnek, meg a Verebesnek tetszett ez nagy néni, – de a nőnek is ők voltak a zsánerei. A Havassal még flörtölt is. (A büdös szájú Gézuka, a négy céből pedig háromszor ki is verte rá – de ő legalább nem mondja el videóban.)

 

Ülnek ezek az urak ott. Verebes – utánanéztünk a wikipédián – tényleg színész, vannak díjai is. Kern szintúgy. Havas Táncsics-díjjal bír, egy másik videóban hosszan mutogatja, mintha nem lenne ennél cikibb dolog. (Gézu a négy céből például mindig letagadta, hogy kerületi szavalóversenyen különdíjas lett.) Havas Henrik viszont más típus. Ő alulról jött, és neki a különdíj, a Táncsics-díj és minden szirszar szépen csillog. Meg hát nem azért telefonálgatott, bazmegolt hosszú éjszakákat át az illetékes bizottságoknál, hogy aztán a véletlenül neki ítélt lelógót ne mutogathassa minden arra jövőnek. Biztos még ki is vágta az aznapi Népszabadság cikket, amiben nagy fekete bötűkkel állt: Havas Henrik Táncsics-díjas. Gusztusos, mint a Liptai… (Mi a lószar egyébként ez a Táncsics-díj?, nézünk bárgyún a t. olvasóra…)

 

Ezek az emberek, a Havas, a Kern, a Verebes tehát Magyarország elitje. Neves újságíró, neves színész, neves rendező. Immár harminc-negyven éve ez a szerepük. És egyre rosszabbul játsszák. Mert hiába szegényes Kern eszköztára, hiába nincs tisztában Havas a zsurnalizmus lényegi szabályaival, hiába jelent Verebes audiovizuális szennyezést hangjában, küllemében egyaránt – egy ideig mégiscsak hihető volt a játék. Egy ideig tényleg elhittük, hogy azt a ripacskodást nevezik színészetnek, amit Kern művel és az a tájékozatlan bunkóság az újságírás, amit Havas Henrik produkál. De ahogy itt ül ez a két öregember, ahogy anekdotáznak – oh, szörnyű, pesti kávéházi szokás! oh, szörnyű pesti kávéház! (szolgálati közlemény: ez nem zsidózás) –, mindent értünk. Ezek az emberek eddig is ebből éltek. Hogy meséltek. Hogy hitettek. Hogy trécseltek. Naptévében, Mokkában, Heti Hetesben, Vígszínházban, Klubrádióban a Gálvölgyi Janival, egy újabb jó kis, nevettető darabban a Bajor Imivel – és a kultúra megannyi fellegvárában.

 

Egy haszid mondás szerint, az életet nem élni, hanem elmesélni kell tudni. Havasnak, Verebesnek eddig legalább ez ment. De most már ez sem. Most már szánalmas. Most már izzadtságszagú. Videoblogban mesélni arról, hogy kinek és mennyire tetszett egy testes nő valaha? Majd összekacsintani? Majd kitárgyalni? Majd pletyizni? A Táncsics-díjas a Jászai-díjassal? Bornírt, buta dolog. Ha Havas „nagykuki48” nickname-mel csettelne, és ott dicsekednék férfiasságával, kevésbé éreznénk vércikinek az egészet.

 

Ez a magyar elit. A Havas, a Kern, a Verebes és a gusztusos Claudia (vagy kával írja?). Ők mondták meg eddig, hogy ki a gusztusos, ki a fasza gyerek. (És véletlenül mindig az ő köreik találtattak ilyennek.) Ők határozták meg az ízlést. Ezért énekel Bunyós Pityu a baloldali televízióban (tudják, a híres-nevezetes baloldali értelmiség, muhahaha!), ezért lehetett sztár egy kövér trombitás, ezért olyan rondák a magyar szépségversenyek győztesei, ezért, ezért, ezért. (Politikai példákat is tudnánk mondani. Legyen elég egy szó: Kuncze.) Ez felelős mindenért – a Hungáriától a Naptévéig, Kovács Katitól Halász Jutkáig mindenért, ami ezt az országot jelenti azóta, hogy a munkásosztály és a dolgozó parasztság vette át a hatalmat.

 

Hogy rajtam mit evett, azt nem tudom, kérdi a Táncsics Mihály-díjas újságíró. Verebes csak nézi. És nézzük mi is őket.

 

És nem értjük. Nem értjük, kik ezek az emberek. Hogy tűrhettük meg őket. És meddig még…?

 

A video megtekinthető: http://www.havashenrik.hu/index.php?data[mid]=1&data[bid]=4&data[post_id]=229

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr411462553

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A nagy csöcs 2009.10.22. 15:13:04

Minden kocsmában előforduló jelenet, hogy a férfias társalgásból magát legkorábban kiivó búsképű lovag egyszercsak felriad a részegségből, egy pillanatra felemeli fejét a sörtől tocsogó asztalról, keservesen beleböffent az éjszakába, hogy „ő...

Trackback: 2009.10.22. 14:03:25

A Tudózsidó hírolvasója

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én sem voltam a claudiával de nem is akarok :))
"És nem értjük. Nem értjük, kik ezek az emberek. Hogy tűrhettük meg őket. És meddig még…?" Hát addig amíg blogolnak is róluk. Szerencsére csak az első pár sort és ezt az utolsót olvastam el. Lehet, hogy visszatérni sem fogok ...
Hűha, nem kell nézni ilyen videoblog vagy mifene szart
@apci500: ha nem érted ne is gyere
gáááz...
és közben törölgetik a nyálukat... undorító senkiházi nímandok.
"macsó férfi..." beszarok.
és az a "havashenrik.hu" logo... übergáz.
Na, ezt jól esett olvasni, főleg a második felét... Azzal vitatkoznék azonban, hogy közizlést határoznak meg, sztem ők a "kibicként- bennfentes" vagy "agronómus-akadémikus" (us végű ugyebár mindkettő), ellentétpárokkal leírható kategóriákba tartoznak. Így, mint ellentétpárok képtelenek öndefinícióra, az önmeghatározás képtelensége miatt képtelenek értéket teremteni(véletlenül meg nehezen megy).
Az izlés, legalábbbis bizonyos szinten, legyen az bármilyen is,érték. Az önmeghatározás képtelensége miatt hitelesen nem képesek semmilyen értéket sem képviselni, így még azt sem mondhatjuk, hogy hiteltelenek, csupán, a mindegy, hogy milyen milyen vagy, akkor is vagy képe jelenik meg általuk. Ez a minden mindegy mentalitás, viszont kiválóan reflektál az össznépi értéknélküliségre. Abba, hogy az értéknélküliség a munkásparaszt uralom több évtizedes eredménye, ne menjünk bele. Az oké, hogy elvesz valamit, de adni már képtelen helyette mást, csak a mindenszintengyőzike létet.
"és ebben semmi rasszizmus nincs..." haha.
rejtve azért ott van, csak nem lenne píszí bevallani.
Kedves "a zsurnalizmus lényegi szabályaival" tisztában lévő blogger. A "izzadtságszagú" szót kétféleképp is megfogalmazhatod, csak éppen úgy hülyeség, ahogy neked sikerült.

Vagy izzadságszagú, vagy esetleg izzadt szagú.

A többire nem reflektálnék, mindent elmondtál - magadról.
Hehe. Teccet. Médiasenkik. Régóta mondom már emberek csoportja akik a bulvár bugyraiban hemperegnek. És ott az ostoba tömeg. Neki meg ez elég. Videoblog hehe.
A posztírónál a pont, köszönjük a pontos, lényegre törő összegzést napjaink öregecskedő, de azért még mindig elég sokat kavaró három "sztárjáról"...
Jövőre már verheted a répát a Rákay Philippre, a Juhász Juditra, meg a Pörzse Sanyira.
Havas egy médiageci, de legalább tud helyesen írni. Kern meg Verebes...te még a piros lábost huzogattad a homokban, amikor ők már színházat csináltak.
És nem is rosszat.
És hogy kinek ki tetszik, az legyen már az ő dolga.
Ha akarja, mondja el.
Te meg nézd inkább RémHírTV-t.
Ott sokkal több az igényes művészet.
@eznemisénvagyok:

Ne is tedd, gratulálok, megint sikerült a lényegre markolnod. Ülj le,olvasd el, egyes.
teljesen jó írás! semmi gond vele!

azok akik meg fanyalognak rajta, valszeg találva érzik magukat.

ez a "nagy generáció"!! röhögnöm kell!
az egész bagázs nem más mint a '60as évek viszonylagos liberalizmusát meglovagló faszfej!

most meg rinyálnak, mert a jelenlegi k....aszott kemény versenyben 0, zérus, semmi esélyük!

legjobban az idióta diszkósfiús (arató, btóth és még más egyéb gyökérszerű képződmények) interjún röhögtem.

btóth: "... és akkor bécsben megvettük az xy lemezét, hazahoztuk, felvettük szalagra aztán összetörtük, nehogy másnak is meglegyen..."

ez az kis mszmp és aczél elvtárs támogatta hülye bunkók! nosztalgiázzatok a vélt tehetségeteken (ami sosem volt).
@Herlock Sholmes:

Útlevél kikészítve, bőrönd az ágy mellet? ;-)
A 'félelem', 'terror' és 'barna eső" szavakat kihagytad a fogalmazásodból.
@Herlock Sholmes:

ha kihuztad a fejed a gyurcsanyek seggebol, talan gondolkodj el a szinvonalon, ami jellemzi a humor nagyagyuit!

verebes, havas, lakatte, stb sztem is a szar teljesitmeny, a dogunalom es az unalmas akolmeleg nagykepuseg iskolapeldai.
Abban ugyan egyetértek, hogy ezek az emberek nagyjából senkik, de ettől még szerintem ez a rettentő hosszúra nyúlt fensőbbséges fikázás úgy szar, ahogy van :)

Ráadásul érzek benne valami nem igazán ideillő jobboldaliságot is, amitől pláne szar. Ugyanis a jobboldali "sztárjaink" egy fikarcnyival se többek.
Ez a blog a tényleges sötét zegzug.
"hiába jelent Verebes audiovizuális szennyezést hangjában, küllemében egyaránt" - LOL!!!

es tenyleg; ritka ocsmany egy alak.
inkabb irogathatna, ha tudna, legalabb nem latszana.

Latinovits egyszer besetalt a TV bufejebe, ahol egy hasonlo kulseju alak eppen nyalasan hercigeskedett (abban erosek) a tobbieknek. A neve mindegy. Latinovits elfintorodva csak annyit mondott: "De kerem, itt esznek..."
Valamiert mindig ez jut eszembe, ha meghallom/latom verebes et.-t. :)
Herlock Sholmes,

Te szerény képességű!

Kern meg Verebes szinházat csinált?
Mikor?
Áruld már el!

Arra gondolsz szinház alatt amit a hírhedt ker kabaréban csináltak?
Azt ripacskodásnak hívják, túrós palacsintástól, levehető ajtós turmixostól, egérkéstől és vejner elvtárstól együtt!

Majd ha egyszer tényleg voltál szinházban (nem pedig a korcsma a rezgő csöcsökhözben), akkor talán megfontolhatod majd, hogy eszedbe jusson, hogy billentyűzetet ragadjál.

Te iq harcos!
@vércseharcsa:

ne neheztelj ra!
ezeknek tenyleg a saskabare a muveszet; azon nottek fel, nyilvan otthon is azt szerettek.

Visszaemlekszik meg neha, mikor kihallatszott a gangra, hogy a szomszedok is elvezhessek. Milyen szep.
@Werwolf:

ú bazz... saskabaré!!!! na az a másik! az is megérne egy hasonló posztot!

valszeg sírnék.
A szép pont az, hogy ami miatt ezek az egyébként némi érdemeket valóban felmutató középkorú urak néha tényleg túlértékeltek, az pont az az ugyanolyan (legfeljebb ellenkező irányú) műveletlenség, ami ebből a posztból süt.
A ciki/nemciki egyeseknek divatkérdés, másoknak saját ízlés dolga, viszont egy ezek fölötti szinten mégicsak tudni kéne helyén kezelni, vállat vonni, továbbmenni. Nem arra mondom ezt, ami a videoblogban van Liptaival kapcsolatban; az valóban lehet visszatetsző simán csak "emberi" alapon is... no de ennek ürügyén fikázni a Táncsics-díjat, Kern Andrást vagy akár a szereplők teljesítményét saját pályájukon? Ez van ugyanannyira szánalmas, mint a két középkorú ahogy sztorizásba lovallják egymást.

Mi az életművük? Nem ismered, mert nem érdekel és-vagy nem botlottál bele. Vagy ha ismered, nem tudod értékelni, mert érzéketlen vagy ezekre a dimenziókra. Nem szégyen az, csak így a végén a poszt nem arról szól, amiről szólni próbál, hanem a posztolóról.

Technikailag annyi, hogy a múlt évtizedekben ezek az egyéniségek csapatmunkában épültek fel, most viszont a videoblog műfajában nincs nekik szerkesztőjük aki megszűri hogy mi méltó hozzájuk és mi nem.
A Táncsics Mihály-díj odaítéléséről a mindenkori művelődési (kulturális) miniszter határoz, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének véleményét figyelembe véve. Havas 1999-ben kapta meg, vagyis nem a szocik díjjazták.
Havas Henriknek akkora arca van, hogy nem fér bele az Internetbe.

A havashenrik.hu-nál már csak ez megdöbbentőbb:

sebokvili.hu/
@pucros:

szerinted elkepzelheto, hogy valaki ismeri kern/verebes/havas "munkassagat", de latott mar igazi szineszeket, igazi muveszeket es ezert tartja oket szar ripacsnak, felvuvalkodott holyagnak, vagy egyszeruen szurke feltehetsegnek?

szerintem ugyanis elegge elkepzelheto.

te ugyanis gyakorlatilag automatikusan leszolod azt, aki leszolja ezeket, holott a teljesitmenyuk elegge megkerdojelezheto. (persze a sajat kontraszelektalt disznooljukban elmegy.)
Mivel Te is bizonygatod, hogy nem húznád meg a Liptait, lesülyedsz a Havasék színvonalára, lehet, hogy kár lehet, hogy nem.:-)
zsidó huncutság a videóbloggolás
Erről a zindex-főoldalra is kikerült kis szösszenetről egy vicc jut eszembe: részeg rókázik a Lenin-szobor mellett, odamegy hozzá egy másik. Kérdi: miért nézi, ha nem bírja?
Azért a shoppolt verzióját a csajnak sunáznám :)
Az azért tényleg jó volt - a kis vörös...
jo indexes szokas, hogy mindenki megmondo-ember szeretne lenni kizarolagosan ervenyes iteletekkel. Probaljuk arnyalni a kepet: Verebesnek es Kernnek is voltak jobb napjai, es nagyonis ertekelheto szinhazi, radios, teves megnyilvanulasai. Igen, sajnos ez nagyjabol elmult. Havas valoban holyag, es abbol el, hogy Havas. Ez osszessegeben minket minosit leginkabb. De hoborogni sem kell, el kell kapcsolni, vagy adjatok el a tv-t. Nekunk 10 eve nincsen, es meg igy is tobbet letom mashol, mint amennyi szukseges. (bocs az ekezetek hianyaert)
Gondolom az kapja a Táncsics-díjat, akit kurvára bve kellene börtönözni....
Jó a cikk!

Fikázz bő takonnyal, biztos lesz, akinek bejön, sőt még kenegetik a friss spannok is saját szájuk íze szerint, szépen tapicskolva, élvezve ahogy nyúlik, tágítva saját tudatukat. Itt-ott ugyan kicsit nyálas, meg zaftos, néhol véres egy kicsit, ám a slejmmel kevert orváladékkal való laza időtöltés roppant szórakoztató, mi több egyes háztartásokban néptáplálékként is funkcionálhat.
Mint látom van rá kereslet, bár van akinek ez se elég, és továbbmegy. Fantázia és gusztus dolga az egész.
@ertzuiop: "zsidó huncutság a videóbloggolás"

Ez annyira nyilvánvaló, minthogy a relativitáselmélet csak egy zsidó humbug.
Tipikus ilyen nagypofájú párbeszéd:
- Szeretném még egyszer megdugni a Claudiát...
- Mé' egyszer má' megdugtad?
- Nem, de egyszer már korábban is szerettem volna....
@Werwolf: nem akarok én senkit védeni, de konkrétan Kern nem attól ripacs mert nem tud mást, hanem mert a néző nem nézte meg olyan darabban ahol nem ripacskodnia kell. Havasnak remek érzéke van kiválasztani a témát, utánamenni, szétszedni és körbejárni, emellett nagyon is tájékozott ember úgy általában. Azt nem tudom, írni mennyire tud, sose lehet tudni mit az amit írt és mi az amit íratott.

Ja, túlértékeltek. Lehet. Na és vajon mitől tudtak ennyire kontraszelektálódni? Ugyanattól, hogy valakik vakok és süketek az értékekre és az értékek hiányára, viszont az ő köreikben ezek az arcok a nonpluszultrák. Hát más körökben meg ellenkezőleg. Ennyit tudott meg a posztból, aki eddig nem tudta.
Nem tervezem én sem. Zsírhatnékom támad, ha ránézek.
Azért egy elévülhetetlen érdemüket nem lehet elvitatni: ők (és a Heti Szennyes többi állandó szereplője) a kormánypárti kabaré úttörői. Mármint 2002-től...
poszthoz, illetve a csatlakozó kommentelőkhöz:

olyan jó lenne, ha végre nem politikai pártállás szerint ítélnénk meg embereket, nem lehetne megpróbálni? Kern-nek és Verebesnek VAN annyi színházi múltja, hogy az időnkénti ripacsoskodás (Heti7 - bár szeretem, egyre többször nekem is sok) simán belefér. Havas nagy arca meg részben igazolódott (lehet, hogy fiatalok vagytok, és nem emlékeztek, amikor még riporter volt), részben meg röhögj rajta, mint én.

Claudia:
hát... mindenki, aki leszólja, mint nőt: ugye, nem volt még dolgotok töltött galambbal? Szerintem próbáljátok ki, megéri. Higyjetek nekem :)
(nem, nekem sem ő volt/van meg :) )
@Laca:

te mit olvastál? Ja!!!!???? Vagy úgy!!!!! A verebes sittes fiacskáját tisztelhetjük benned!!!!! Úgy mindjárt más!!!!

Köll a fatert védeni a zsebpízér! Igaz e? Hö!

Na üljél vissza a traktorra, az írást meg hagyd azokra akik értenek hozzá!
@Werwolf: rettenetesen nehéz elképzelni, hogy te, aki tulajdonneveket -feltehetôen szándékosan- kisbetûvel írsz, emberek munkásságát "munkásságnak" titulálod, kimondottan a színészi teljesítmény alapján ítélnéd meg ezeket a színészeket.

A bejegyzés írója -mindjárt megnézem a wikipédián ki is az- viszont tüntet azzal, hogy nem ismeri ezeket az embereket, avagy úgy csinál, mint aki nem ismeri, mert ezzel kicsinyíteni kívánja ôket. Egyet kell értsek pucrossal, aki ezt így kisérli meg, az magáról többet árul el, mint a témájáról.

hu.wikipedia.org/wiki/SeppiSchluiferer
hu.wikipedia.org/wiki/SeppiSchluiferer

A bejegyzés írója állítólag még nem nyert Pulitzert, megnéztem a wikipédián.
ehh bocsánat, azt hittem elveszett az elsô, de nem volt kedvem újraírni
@Circus:

kernt es verebest nem csak partallas alapjan lehet utalni. Kern teljesitmenyetol nem kell elajulni, verebes meg felkeszuletlen, unalmas es gusztustalan.

Havas rugott par golt korabban, de ahhoz kepest, hogy a hillbilly magyar mediaban valaki es talan van egy-ket szazmillioja, ahhoz kepest groteszk, nevetseges a nagykepusege. Ismerek lenyegesen gazdagabb embereket, akik tudnak viselkedni.

Masreszt..., toltottgalamb-ugyben mondasz valamit.
@szomorutojas:

Kerlek, hagyjuk mar ezt az alszent ahitatot.
Nem kell feltetlen szinhazi analfabetanak lenni, hogy az ember szarnak tartsa verebest, vagy kernt. Lehet, hogy akad olyan szinesz, aki szerinted szar es szerintem nem.
"Ezek az emberek, a Havas, a Kern, a Verebes tehát Magyarország elitje."

Szerinted.
Na, idáig jutottam.
A poszt nagyon szuperül kezdődik, de a finálé a hülyeség diadala lett.
SeppiSchluiferer, neked Halász Jutka gagyi? A G.I. Joe-t már a rácsos ágyban megkaptad, ugye?
Érdekesebb volt, mint az X akták, amit anyu öléből figyeltél?
Komolyan, ha az utolsó 10 mondatot kihagytad volna, akkor ez egy brilliáns poszt lett volna, így viszont kb. az MNO színvonalát hozod.
Egyébiránt Kern elég jó szinkronszinész, a Havasnak pedig jó riportkönyvei jelentek meg úgy 15-20 éve. Nem érték nélküliek ők, csak túlértékeltek, és már rég nem kéne a porondon lenniük.
Szóval a csúcsszuper felütést alaposan túlragoztad, a kevesebb több lett volna.
ez szép volt, jól összefoglaltad,
@Werwolf: az hiszem félreértettél. Nem állítottam mást, mint hogy a stílus maga az ember, és a bejegyzés íróda kevésbé hiteles a nagy nem ismerés fitogtatásával, akárcsak te a szándékos bunkósággal. Mindkettô olyan tulajdonság, ami nehezen teszi hihetôvé, hogy a színészi munkásságukat máshonnan ismernéd, mint a Heti hetesbôl (akár szereted, akár nem).
Hézagpótló...

Hála az Indexnek, már nem fogok annyira hülyén. Végre fény derült az égető dilemmára (látod, ÉN IS milyen művelt vagyok?), SeppiSchluiferer nem kedveli a kamaszkorból kinőtt, telt idomú hölgyeket.
Se nem szellemes, se nem érdekes ez az írás, mert nem mond semmi olyat, amit átlagos tévénézői képességekkel ne lehetne tudni. A végén meg ott az a költői kérdés...
@Werwolf:
Verebes, ha jól tudom, sosem volt és nem is mondta magáról, hogy riporter, ő csak egyszerűen leül beszélgetni az emberekkel (minden tiszteletem mellett én LakatTKárollyal voltam úgy, h azonnal kapcsoltam el, ahogy megláttam - sportban tökéletesen otthon, de TV-ben... hááát).
Henrikünkről meg kb ugyanaz a véleményünk, de mutass valakit ebben az országban, akinek nem szállt el az agya, mihelyst valaki (?) lett belőle. Neki legalább van mitől.

Szerintem még mindig jobb, mint a kertévék üdvöskéi, akik
a, életükben egyszer szerepelnek Aprajafalváról tudósítva
b, egy épkézláb magyar mondatot nem tudnak mondani
c, nem tudnak maguktól, súgógép nélkül létezni.
Akkor már inkább a bazitai Darth Vader-t nézem és hallgatom.

Kern meg csak egyszerűen sok néha, amúgy még mindig az egyik legnagyobb színész és figura.
Szerintem.

Töltöttgalamb ügyben meg örülök, hogy egyetértünk :)

Kellemes hétvégét és normális ünneplést mindenkinek!
A magam nevében mondom: nem egyértelmű a szerkesztőség állásfoglalása töltöttgalamb ügyben :)
@baum:
nem tudnátok szavazást csinálni? :)

Bár a töltöttgalamb lenne a fő vitatéma országosan, és már nem "ezért tartana itt ez az ország" :)

ja, én már hazamentem
Hello!

A mai elit önmaga karikatúrája!!

Havas, Verebes, meg a többi....HÁNYOK TŐLÜK!

Ezeket a liberális söpredék termelte ki!

Normális országban nem lesz sztár győzike, meg annácska, meg a többi hányingert keltő csőcselék!

+ azt is hozzá kell tennünk, hogy a sok agymosásra alkalmas népbutító kibeszélő show is tehet arról, hogy a mai magyar társadalom el van degenerálódva!
@szomorutojas:

Lenezni ezeket az "izeket" nem szandekos bunkosag, hanem velemeny.
Ezek az emberek megbecsulesuket tekintve es (alighanem) anyagilag is tul vannak ertekelve. Hianyolom a teljesitmenyt.
Nevetseges dolognak tartom, hogy vitatkozni kell errol magukat ertelmesnek tarto emberekkel. Par eve mar a hajamat teptem, mikor akkori baratnom miatt neha megvert az Isten a padodo-vel reggelente.(nezte) Ezek is hasonlo anti-szemelyisegek. Amit csinalnak, az elmegy egy tarnabodrogi muvhazban, vagy egy nyugdijasotthonban videken napi 1-2 ezresert, hogy teljen pasztillas borra. A szinvonal altalaban alacsony, ok sem kulonosebben kirivoak, de divat oket "kivalosagkent" lattatni.
hernadijudit meg kotelezoen "eretten erotikus szineszno", a "mai Karady".
Ot is kotelezo szeretni; ha nem, az mar fasizmus.
A "juci".
bajorimre meg szellemes ezeknek, bar kizarolag az alkoholista bunko szerepet kepes hozni, miota nem harmatgyenge buzifodrasz-klise.

(szerintem egy csampas, humortalan, bamba tehen. brrrr...)
Hú, de régen olvastam blogban ilyen jó bejegyzést.
Komolyan, nagyon örülök, hogy ezt most láttam. (Hogy hogy került index címlapra, nem tudom.)

Köszönöm.
A felénél még úgy gondoltam, hogy ez egy jó írás, csak a vége felé, amikor tizenötödször ismételted ugyanazt, kicsit meguntam. A közepéből simán kivehetnél két bekezdést, senki nem venné észre, és úgy jobb lenne. De azért így se rossz.
Ez a fennt-lennt dolog érdekes.
Nem mondanám magam sem baloldalinak sem ellenzékinek, akinek nem tetszik a mondanivalóm majd biztosan besorol az ellenkező oldalba.
De hol volt ez a keménység uraim nyolc éven át?
Most, hogy bukik a szocik ocsmány közege, és ez már kartávolságra van és nagyon látszik egyszeriben milyen bátor lett mindenki! Nem lehet nem észre venni ezt az egyenes vonalú felbátorodást, amely napról napra lineárisan növekszik, éppen olyan ütemben ahogy a tolvajok csillaga leáldozóba kerül. Most azután licit egymásra is , ki mond durvábban oda. Havas csillaga leáldozóban, mára közönséges médiakurva lett , pont olyan újságíró amilyen nő riportalanya Anikó. Verebes mára egy nyugdíjhoz közeli vidéki kis színházcsináló a Nap TV kimúlásával morzsányi befolyása is eltűnt. Kern még csak-csak, de mint tudjuk jövőre már Eperjes, Dörner, stb. kapja a díjakat, amelyekről ugyanúgy tudjuk, hogy lehetnek megérdemeltek vagy nem, a díjazóknál nem ez számított.. Danny Wilde kérdezi, hogy kerül ez az index címlapjára? Hát úgy, hogy már ők is helyezkednek,
Megnéztem a videót én is. Nehéz eldönteni, hogy melyikük a szerényebb...

A poszt jó, bár helyenként valóban ismétli önmagát: kicsit talán lehetne rövidíteni.
Havasnak és Verebesnek is voltak jó húzásai, de egyrészt baromi túlértékeltek, másrészt jó 10 éve már szinte kizárólag olyan dolgokat művelnek, amivel csak aláássák a nimbuszukat.
Kern, Hernádi, Gálvölgyi dettó. A sort persze lehetne folytatni...
@bolesz: én sem, és nem is írok róla posztot, hogy hogyan nem voltam Liptaival! :D
Kovács Katiért valóban felelnie kell az elitnek, de nem azért, mert futtatták, hanem pont ellenkezőleg. Messze a legtehetségesebb volt mind közül, és csúnyán bohócot csináltak belőle.

Aki nem vágja, miről van szó, az nézze meg ezt a videót:
www.youtube.com/watch?v=TYR861EAVKo
fajin kis írás, így kell ezt, gratu! (bár a "föstmény" meg a "bötű" elég erőltetett, modoros.)
A videón látható jelenet és annak szereplői szánalmasak, de a poszt utolsó bekezdése és egyik-másik kommentelő politikailag túlfűtött, fröcsögő hozzászólása legalább annyira az. Agyrém, hogy az idősödő bácsik sírnivalóan alacsony színvonalú párbeszéde kapcsán "liberális söpredék"-ről meg "vedd ki a fejed Gyurcsány seggéből" szöveget olvasni reakcióként és akkor most kinek van alapja bírálni egy színvonalat???? és számon kérni bármit másokon?? Ha Havas, Kern, Verebes az eltűntetni való múlt, akkor ez lesz a jövő? Na, köszönöm.

Kern egyébként nagyon jó színész volt. Ma már kisujjból kirázva, manírokkal játszik színházban is. De szerintem számos itt fensőbbséges és lekezelő kritikát gyakorló névtelen senkinél még mindig ezerszer többet ér.
süti beállítások módosítása