A Tesco nem érti a Boltbalopást

2009.11.12. 09:09 Fent és Lent

Pár napja Fehérváron volt Boltbalopás, az év első felében Budapesten hajtott végre hasonló akciót a 4K! Az egyik kiemelt célpont természetesen népünk bölcs tanítója, a Tesco volt.

 

Nem sokkal később egy segítőkész alkalmazott révén a 4K! postaládájában landolt a Tesco belső hírlevele:

 

 

 

Vajon miért beszél a hírlevél "ismeretlen szervezetekről", amikor minden tasakon ott a honlap? Nincs internetkapcsolata a Tesconak? Ráadásul ha egyetlen honlapcím van mindenhol, miért beszélnek több szervezetről? Nem gondoltuk volna, hogy ez ennyire bonyolult lesz számukra.

 

Arra viszont büszkék vagyunk, hogy a kifestett söröskupakot a Tesco is terméknek tekinti.

 

Ahhoz pedig, hogy a belső elhárítás anyagai is boltbalopóknál landolnak, csak Tyler Durden örökbecsű szavait tudjuk hozzátenni:

 

„Akiket üldözöl, azoktól függ az életed. Mi főzünk rád. Mi visszük el a szemeted. Mi kapcsoljuk a hívásaidat. Mi vezetjük a mentőt. Mi őrzünk, amikor alszol. Úgyhogy ne baszakodj velünk!”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr171517570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azt a söröskupakot én dekoráltam :D
Emlékszem rá :D
Nem hiába nevezem ezt a multit tuskónak :)
wáá mamám... bezzeg felmosni nem tudnak :P Inkább rakták volna bele a szórólapba, hogy itt ilyen ingyen cuccokat is találhatsz :D
pedig a helyükben kiraknám egy dobozba a pénztárhoz őket, hogy "ingyen cuccok vigyétek a 4K jóvoltából!" vagy mondjuk úgy, hogy "becsületkasszás termékek. a bevételt jótékony célra fordítjuk"
süti beállítások módosítása