Most tényleg rosszabbul élünk

2010.01.23. 14:00 Fent és Lent

Nem teljesen világos, hogyha a Fidesz-kampány Viktor szerint március 15-én kezdődik, miért van tele a város már januárban Fidesz plakátokkal. Az viszont egyértelmű, hogy nem vesződtek szlogen kitalálásával, egyszerűen copy-pastelték Obama CHANGE-ét, persze lefordították, hogy értsék a zemberek.

 

A Fidesz eddig sem volt szégyenlős jelszavak lenyúlásában, most viszont itt lenne a nagy lehetőség, hogy saját maguktól lopjanak egy kicsit. Egyszer ugyanis már kitalálták a 2010 tavaszára tökéletesen illő kampányszlogent. Egyvalamit csesztek el, négy évvel korábban sütötték el a kelleténél. Persze szürreális gondolat egy már bukott kampánnyal újra előjönni, de a WordArt-os plakátok után már bármi belefér.

 

2006 tavaszán a nyúl még bent volt, a Fidesz pedig kint, de most itt a lehetőség szépíteni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr781694339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pont ez jutott az eszembe nekem is, ki lehetne rakni ugyanazokat a plakátokat akár. Nagy fless lenne.
süti beállítások módosítása