Olvasónk kérdésére: SZDSZ-es csajunk volt, de abból is LMP-s lett

2010.04.07. 22:31 Fent és Lent

LMP-s posztunk után hűséges kommentelőnk, Gauche Caviar a lélek finom rezdülései iránti érzékenységével a következő kérdést tette fel:

Mondjuk felmerül a kérdés: na mi van SeppiSchluiferer, rástratoltál egy lmp-s bringára de az elmagyarázta neked, hogy a jobbos arroganciád neki kevésbé vonzó, mint egy tarisznyás faültető, és ott maradtál egyedül a kis álló cerkáddal meg a repi pogácsáddal?
Bezzeg majd ha a boldogságos jobbos rendszer lesz... akkor majd csak rámutatnak a Párt belső emberei a kiszemelt nőstényre és ungabunga? Meg bevezetitek az első éjszaka jogát? Vagy majd legalizáljátok a gyerekfütyi fogdosást kedvenc kis egyházaitokban?

Szerkesztőségünk haladéktalanul belső vizsgálatot rendelt el az ügyben.

A vizsgálat során tudomásunkra jutott, hogy megbecsült szerzőnk, az összes párt fanatikus rajongótáborában közutálatnak örvendő SeppiSchluiferer eddig nem próbálkozott LMP-s csajjal, viszont volt egy SZDSZ-es barátnője, aki - a szakítás után - szeretett pártját éppen az LMP-ért hagyta el. A csaj egyáltalán nem bicajozik, viszont ennek ellenére jó lába van. SeppiSchluiferer ugyanakkor nem zárja ki, hogy a jövőben esetleg bepróbálkozik egy olyan LMP-s csajnál, aki korábban nem volt SZDSZ-es.

Szerkesztőségünk ezzel megnyugtatóan tisztázottnak tekinti az LMP-s poszt szexuális hátterét. Olvasóink lényeget érintő kérdéseit a továbbiakban is kivizsgáljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr151902967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása