Párnacsata

2010.04.10. 12:00 baum

Pont egy hete tartották a Nemzetközi Párnacsata Napot. A Negyedik Köztársaság által szervezett eseményen, a budapesti helyszínen közel ezer ember vett részt.

Így a kampánycsend alatt képriporttal kedveskedünk, megmutatjuk milyen az, amikor emberek úgy mondanak véleményt, hogy nem direktbe politizálnak, hanem csak meglebbentik a lehetőséget, hogy a közösségi tér néha lehet magáé a közösségé. Elsőre talán fura, meg gyerekesnek hathat, hogy semmit nem akar eladni, nem késztet fogyasztásra, meg semmi olyan felelősségteljes dolgot nem sugall amitől nőhet a GDP. Emberek találkoztak, hogy jól érezzék magukat együtt. Brrr...

A fotókat Veres Dalma készítette, köszönet neki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr801906007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tavaly nekem is volt szerencsém részt venni rajta. Nagy élmény volt :).
Szerintem azonban az ilyen események igen is hatással lehetnek akár a GDP-re is. Nyilván nem közvetlenül maga az esemény, de az ilyen kezdeményezések hozzá járulhatnak ahhoz, hogy az emberek szeressenek itt élni, és ha az ember pozitív azt elviszi a munkahelyére ahol nagyon nem mindegy, hogy milyen a kedve az embernek, ha jó akkor hatékonyabban végzi a munkáját.
Kicsit hosszú lett, a lényeg, hogy sok ilyet még
süti beállítások módosítása