Kontraszt II.

2010.04.18. 13:00 volankombi

 

Kontraszt

 

 

 

Index.hu, 2010. április 17.:

"A kormány semmi ilyen akcióra nem készül - mondta {Szollár Domokos kormányszóvívő}, hozzátéve, hogya kabinet a kormányváltásra tekintettel igen "szigorú és a magyardemokráciában példátlan döntési moratóriumot hirdetett meg" hónapokkal a választások előtt."

Magyar Közlöny, 2010. április 16.:

A lap a pénteki napon 12.938 oldalnál jár. Összehasonlításképpen: ugyanezen a napon 2009-ben 14.627, 2008-ban 3.226, 2007-ben 3.113, 2006-ban 3.770 oldalig jutott.

__________________________________________________________________________

Konzervatorium.blog.hu gyűjtése, Vona Gábor, 2006 június 2.

Szintén biztos, hogy a magyar jobboldal természetes vezetője Orbán Viktor. Véget kell vetni azoknak a sértődött próbálkozásoknak, amelyek poszt-orbáni jövőt vizionálnak. Minden mellette szól. Nincs alternatívája, óriási és biztos a tömegtámogatottsága, a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik, a képességei egyedülállóak. De nem pusztán azért ő a jobboldal vezetője, mert nincs jelenleg nála alkalmasabb, hanem azért is, mert rendelkezik azzal az innovatív potenciállal, amellyel a Fideszben rajta kívül senki sem. Ezt az elmúlt húsz évben bizonyította. A megújuláshoz nem csupán szimata van, de – és ez az igazán fontos – kellő akarata és ereje is, hogy azt véghez vigye.

Vonagabor.hu, Vona Gábor, 2010 február, nyílt levél Orbán Viktorhoz

"(...) májustól az Országgyűlésben úgyis találkozunk. És akkor nem csupán a szebb jövő kezdődik el, de eljön majd az igazság pillanata is. Merthogy önnek is meg kell majd nyilatkoznia végre államadósságról, multinacionális tőkéről, uniós pusztításról, cigánybűnözésről, magyar földről, titkosított ügyekről, izraeli felvásárlókról, alkotmányról. Húsz év zsákutcája és mellébeszélése után az ország valódi problémáiról. Én már nagyon várom."

_________________________________________________________________________

Pesti Est, 2010 március 24., fizetett hirdetés

Budapest legújabb találkozóhelye: KlubNeo

"(...) ahol a zene nem a tizenévesek egy-egy rétegének szól, hanem kifejezi a 25 év felettiek intelligens nyitottságát a különböző zenei stílusokra (...), ahol minden szombat éjszaka olyan csillagok lépnek fel élőben, mint a Neoton, az Irigy Hónaljmirigy, a Hip Hop Boyz sztárjai, a Desperado, az UFO és még sokan mások - március 27-én szombaton Szikora Robi és az R-GO Gidák lépnek a KlubNeo színpadára!"

Youtube.com, UFO - Napolaj

"Itt van a nyár! nem raga-tagadom.
Jöhet a monokini hullám a balatonon.
Igazi kerekek a mellek és a fenék is formás.
Nem csoda ha beborul a szélvitorlás.
Még én is kibo-kibo-kiborulok tőle,
Mégis vágyom már egy monokinis balatoni nőre,
Aki nóra vagy zita, egy szexi parazita,
Kinek annyit kell csak mondanom: Béla vagyok szia!"

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr391874663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása