Viktor megelőzte az almát

2010.06.03. 08:00 Fent és Lent

Az új kormány népszerűsége úgy tűnik tényleg az egekben járhat, mert arra a történelmi pillanatra ébredtünk, hogy Orbán Viktor Facebook fan page belehúzott és leelőzte az eddig fejhosszal vezető ellencsoportot, a Vajon lehet-e több rajongója ennek a szép almának, mint Orbán Viktornak? oldalt.

A jelenlegi állás:

Viktor: 24 827 rajongó

Alma: 24 790 rajongó

Vajon lehet-e Orbán Viktornak több rajongója, mint Lady Gagának?

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr32052517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

első!

ez neked poszt??

nem akarom az összes tipikus troll üzenetet ide írni, de itt jogos a kérdés a'szem.
kemény írás...

mindazonáltal tényleg érdekes, hiszen manapság a politikai szimpátiát ciki vállalni, míg utálni a politikusokat nagyon trendi dolog

kűlönösen a zorbánt, akinek patálya is van, eszt mindengi tuggya
na, az se teljesen százas, aki politikusért rajong, akárhogyan hívják is...
@borovi: meg persze az istenhívők...
azok se normálisak, elvégre hogy képzelik, hogy hisznek valamiben, amivel még nem találkoztak, nemigaz?
hová jut a világ?
Gonosz Törpe Takarodj!!!!
@wmiki: ez a fészbúkos szar is csak azt a meggyőződésemet erősíti, hogy viktor napjaink rákosi elvtársa.
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: sajnos kevesen ennyire objektívek, mint te :(((

van aki azt is elhiszi, hogy a spenót finom, és semmilyen észérvvel nem lehet meggyőzni, hogy nem
@wmiki: lehet ezen gúnyolódni, de az a felhajtás, ami a vekker úr személye körül van (szinte állandóan), az sehogysem normális.
Nem tudom, mennyi idős voltál az előző négy évük alatt. Volt egy Milleniumi országjáró című agyrém (természetesen az adófizetők pénzén nyomva, terjesztve), ami semmi másról nem szólt, mint a kormány tetteinek dicsőítéséről. Ilyet még Kádárék alatt se nagyon láttam.
Az egyik számot véletlenül átlapoztam: benne egy Orbán Viktort magasztaló (állítólag egy olvasó által beküldött) versike.
Aki szerint ez normális dolog... hát izé... és ez csak egy kiemelt "apróság".
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Van ilye fészbúkos szarja az összes politikusnak. Eredetileg ez az almás cucc épp ezért indult, jópofa is volt, mert arról szólt, hogy:
"Ez a szép ízletes és piros alma több rajongót szeretne, mint az összes min.elnök-jelölt együtt.
Ez az oldal fricska a TELJES magyar politikai "elitnek".
Szórakozás, SEMMI POLITIKA!"
Csatlakoztam is. Aztán ez elmúlt, és ugyanolyan politizáló szar lett, mint az Orbán, a Mesterházi, vagy a Gyurcsány fanok klubja, csak ez valaki ellen szerveződött. Na, innen ment az egész a süllyesztőbe nálam. Ez az "utáljunk együtt valakit kollektíven" cucc nekem sajnos nem jön be, akár az Orbánról, akár a cigányokról, akár a békávé ellenőrökről szól.* Az "utáljuk együtt azokat, akik együtt utálják Orbán Viktort" típusú hozzászólások meg mmár tiszta Monty Python utánérzések. (vö.: Ki a mi legnagyobb ellenségünk?)

*Na jó, Hajdú "Rokkant" Péter még belefér.
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Mai hvg-ben van egy cikk Lázár Zoltán népnemzeti fogathajtó és HR menedzserrel, amiben van egy mondat, amit Bacsó is megirigyelt volna Bástya elvtársra gondolva...), kb. az volt a lényege, hogy azért nem ad Orbánnak tanácsot a lósporttal kapcsolatban (nem, nem azért, mert a kutya sem kérdezi), mert szeretett vezére olyan okos ember, hogy MINDEN témában a legtökéletesebb vélemény az övé és azt megértheti és el kell ismernie minden mocskos libsinek, hogy a MINDEN-be a lósport is beleértendő.
Sírtam.
@Csokis: no ebből látszik, mennyire foglalkozom a sok gengszterrel. Nem tudtam, hogy mára ekkora divat lett ebből a facebookból. Csak már a vízcsapból is a Viktor folyik, erre még ez is... :D
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Egyébként valamit tud a faszi, azt el kell ismerni. Gyurcsány kemény melóval saját magát futtatta (a blogtól az elveszett kislányos történeten át a kocogós naplójáig), vagy legalábbis megfizetett valakit, aki írt a nevében. Orbán meg lepasszolja a hypeolást a sameszokra, akik ezt ingyen és bérmentve megteszik neki.
@Ringlósztár: Ez tényleg kemény.
Ahogy lovait szokta-, önként magát is betörte.
Úristen! Ez hogyan lehetséges???
Szerintem az Orbán rajongók csináltak egyenként vagy 10 különböző profilt és bejelölgették...
Na nem baj, megyek riasztom az ismerősöket!
24.813-nál tart az alma ebben a percben
24.858-nál Viktor!

Szerintem holnapra már megint az Alma lesz a nyerő! ;-)
1. unfair az almás csoport, mert az egyik oldalon a "Ez az oldal fricska a TELJES magyar politikai "elitnek". Szórakozás, SEMMI POLITIKA!" szöveggel összegyűjtik az orbánofóbokat és a kiábrándultakat is, a másik oldalon pedig a csoportnévválasztással azt sugallják, h ez kimondottan orbánellenes csoport.

igazi és-mancs-jellegű mocskolódás és csúsztatás.

2. unfair a posztíró, mert a csoportot tisztán orbánellenesként értékeli.

igazi és-mancs-jellegű mocskolódás és csúsztatás.

3. van egy rossz hirem a szarkavaroknak:

viktor: 33,287
alma: 29,974

haters gonna hate.
süti beállítások módosítása