Az MSZP polgármesterjelöltje folytatná a Hunvald által kijelölt irányt

2010.08.31. 08:00 nurker

Mióta Hunvald György VII. kerületi polgármestert hűtlen kezelés vádjával lecsukták, a kerületi MSZP-s vezetés csak a terézvárosi sorsára jutott csendrendelet kapcsán hallatott magáról tágabb körben. Ezért külön öröm kézhez kapni Dr. Kispál Tibor kerületi MSZP-s polgármesterjelölt választási anyagát - hadd osszuk meg itt Önökkel is. Előljáróban Kispálról annyit, hogy az előző ciklusban is az erzsébetvárosi MSZP-frakció tagja volt, és például az ő nem szavazata is kellett ahhoz, hogy 2009 augusztusában azt a fideszes javaslatot ne vegye napirendre a képviselő-testület, ami arról döntött volna, hogy az előzetesben ülő Hunvald ne kaphassa tovább a polgármesteri fizetését.

A füzetke gerincét részben a kampány brilliáns, szakszerű, kommunikációs tankönyvekbe illő "Vállaljuk/vállalom" jelszava alkotja, amelyet az "Akik vállalják egymást! Akikben bízom! Akikben bízhat!" feliratú csoportképpel szemközt, a "számonkérhetőség", "multikulturális", "nyitott", "sokszínű", "szakszerű", és "élethelyzet javítása" kulcsszavak random csoportjai mellé helyeztek el ízlésesen a lap bal oldalán. Bár a konkrét terveket az anyagnak ez a része tartalmazza, érzelmileg talán még többet jelenthet az olvasó számára dr. Kispál Tibor saját kézjegyével ellátott levele, melynek finom iróniáját, duplafedelű utalásainak humorát már csak rontaná, ha durva kézzel zárójeles megoldásokat szúrnánk be a "megőrizve fejlesztés", "megkezdett pozitív folyamatok folytatása", "nincs idő tanulni", "utolsó önálló ciklus" kifejezések mellé.

"Tisztelt Erzsébetvárosi Lakó!

Engedje meg, hogy az MSZP és a Függetlenek Erzsébetvárosért Egyesület polgármester-jelöltjeként köszöntsem Önt és becses családját. Valószínűleg ismerősként teszem ezt, Hiszen immár nyolc esztendeje dolgozom Erzsébetvárosért, mint önkormányzati képviselő... És ezek a tapasztalatok elengedhetetlenek egy városvezető számára.

 

Itt nincs idő tanulni, itt cselekedni kell! Megismertem Erzsébetvárost kívülről-belülről. Személyes ügyemnek tekintem, hogy vallási, kulturális és épített környezeti értékeit megőrizve fejlesszük, nevét öregbítsük!

 

...Az elmúlt nyolc évben kreativitást, lendületet, a város érdekében vállalt harcokat és eredményeket, tudatos tervezést és jól kijelölt irányt láttam. Én ezt a munkát vállaltam és segítettem, Önök pedig ennek eredményeit láthatják, tapasztalhatják nap mint nap a kerületet járva.

 

Nekem nem el kell kezdenem valamit, hanem segítenem, hogy befejeződjenek a már megkezdett pozitív folyamatok, és hogy ezekhez illő újak induljanak el.

 

Erzsébetvárosban helyben dőlnek el a dolgok. Megharcoltunk érte. Ezt értéknek tekintem. Az országos folyamatok azt jelzik, hogy ezt utoljára 2010-2014 között tehetjük biztosan. ez felértékeli a ciklust.

 

Ami megtörténhet, annak most kell megtörténnie, mert az gazdagítja városunkat, és itt marad örökre, nekünk. Hatékonynak és együttműködőnek kell lennünk. Ehhez párbeszéd és közös akarat kell. Ez nekem való feladat. Legyenek társaim.

 

Azt tartom jó városvezetőnek, aki nem csak politikai felhatalmazás alapján válik vezetővé, ismeri a város múltját és jelenét, van víziója a jövőről, és kellő empátiával képviseli közösségét.

 

2002-ben egyetemi tanárként érkeztem Erzsébetváros közéletébe. Tapasztalataim, emberi kapcsolataim, családomból hozott és megerősödött belső értékrendem a környezetem szerint városvezetővé tett.

 

Most pedig városvezetőt választunk.

Én tudom, mit kell tennünk!

És teszem is!

Az a fontos, hogy együtt tegyük, amit kell!

ERZSÉBETVÁROS A LÉNYEG!

Tisztelettel:

dr. Kispál Tibor"


A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr992259495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása