Az MSZP elfelejtette a buli színét

2010.09.22. 10:00 Fent és Lent

Ha valaki a postaládájába érkező szóróanyagokat nem vágja azonnal egy kötegben a papírgyűjtőbe, hanem belekotor a papírosok közé, azt veszi észre, hogy elképesztően elzöldült az MSZP.

Az önkormányzati kampány szoci szóróanyagai szuperzöldek. A híres piros négyzet, ami mindössze négy évvel ezelőtt még az európai értelemben vett szociáldemokrata megújulás szimbóluma volt, most mikroszkopikus méretűvé zsugorodott, csak egy kis paca az alsó sarokban, inkább kötelességből, mint büszkeségből odabiggyesztve.

Az MSZP valami homályos okból azt képzeli, hogy a zöld színű papírok elfeledtetik a választókkal Gyurcsány Ferencet. Ráadásul azt hiszik, máris elfelejtettük, amit 2006-ban éppen ők véstek az agyunkba a piros színről. Tohonyább jószág az emberi elme, mint képzelik, ami egyszer bemegy, nem megy ki egykönnyen.

Szeretnénk felhívni a fiatalos és dinamikus MSZP figyelmét, hogy az ő bulijuk színe a piros.

Merjünk baloldaliak lenni, elvtársak!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr262313959

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Népszavát az elvtársaknak 2010.09.22. 13:31:32

Kedves Elvtársak! A Magyar Szocialista Munkás Párt Közpo elnöksége úgy határozott, hogy a szocialista erkölcs vívmányainak minél behatóbb megismerése és a dolgozó néptömegek hatékonyabb ideológiai tájékoztatása végett az elvtársak számára a m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lehet Más a Politika, lehet más az MSZP színe. Elvtársak, a zöld nem más mint a szárba szökkenő szegfű színe ami a Zsíros Magyar Föld erejét akkumulálva rugaszkodik az ég felé hirdetve hogy most ugyan narancs ligetek bódító illata lengi be Kis Hazánkat, de közeleg a nap mikor virágba borulnak a szegfű mezők és mámorítóan vörösen, a szívhez és az észhez szólva fennen hirdetik a vörös nagyszerűségét! Elvtársak, kitartás! Zöld az új Vörös!
Ki a búbánat foglalkozik még az MSZP-vel??? az ex-munkásőr, kriptokommunista nyugdíjasokon kívül nm is hallottam olyan emberről aki mszp szavazó lenne 2006 óta.
Az MSZP ma kb annyira létezik, mint a KDNP.

szál, igazából leszarom milyen színnel akarnak jönni, az MSZP egy nulla.
Az Indexen volt egy összeállítás róla, hogy az MSZP a vérbalos körzeteken kívül a szívárvány minden színét használja - a vörösön kívül.

Zuglóban teljesen LMP-s színekben fut az MSZP csapat, piros még véletlenül sincs a plakátokon.

Lásd:
http://www.zuglo.hu/files/DownloadFile?topic=editor\files.nsf&did=93315F7A506A7B06C125778900363C04&filename=zuglo_2010_13.pdf
1. és 5. oldal
A bátorság, az igazságosság és a buli színe ma is piros. Az mszp meg zöld lett. Érthető, igaz üzenet az párttól, nincs ezzel semmi baj. :)

@gauche caviar: nekem van egy barátom, akinek van egy neje. Véletlenül a politikára terelődött a szó és kiderült, hogy ők még most is, továbbra is hisznek és kitartanak az mszp mellett. Azt is hozzátették, hogy választani viszont biztos nem mennek el. :)
A hétvégén Miskolcról Győrre utaztam, Budapesten keresztül, és azzal szórakoztattam magam, hogy az egyen-LMP-zöld MSZP-s plakátokon az MSZP feliratot, logót, vörös négyzetet kerestem.
Jót röhögtem azon, hogy mintha azon versenyeznének, ki tudja kisebb betűmérettel és minél kevésbé láthatóan feltüntetni a pártját. Csak egy olyan képviselőt láttam, aki rendes pártlogóval vállalta, hogy ő MSZP-s. Ezt még annak ellenére is tudom becsülni, hogy (épp a MaSzoP miatt) a voksomat nem kapná meg - bár ugye nem is ott fogok választani.

Kiváncsi vagyok, hogy ezt a szocik egymás közt hogyan kommunikálják. Hogyan lehet azzal erősíteni a belső szellemet, hogy "oké, próbáljuk eltitkolni, kik vagyunk, nem beszélni arról, hogy melyik párthoz tartozunk; a lényeg, hogy elég választópolgárt bealtassunk, hátha véletlenül valahol nyerünk egy-egy pozíciót."?

Az biztos, hogy ezzel a cinikus-nyerészkedő hozzáállással, ami nyilván jópár MSZP-aspiránsnak is bűzlik, nem lehet megújulni. Már várom, hogy Gyurcsány Ferenc a választások másnapján felelősségre vonja a pártvezetést, amiért azok nem merték vállalni magukat, a múltjukat. Következő lépésben megtudjuk, hogy az elmúlt négy-nyolc év biza nem is volt olyan rossz... hú, remélem, hogy elkapják Fletót a Sukoró-ügyért, különben négy év múlva (kisebb összeggel fogadnék rá) megint ő lesz az MSZP miniszterelnök jelöltje.
Ja, ennél már csak azok cinikusabbak, akik nem az MSZP jelöltjeként, hanem függetlenként mérettetik meg magukat. Persze választások után (így vagy úgy) biztosan visszatérnek a párt kebelére. Ezek olyan sunyi választó-megtévesztő megoldások, amik szerintem csak viszik majd a támogatókat, nem hozzák. Aminek egyébként örülök is.
A bátorság és az igazságosság után itt a Penész a fű és a vizihulla színe! Csak így tovább MSZP!
Annyi történt, hogy a közös értékeinket páran (hagyó, hunvald, meg a többiek) kisajátították, és véletlenül elsikkasztották a piros festéket is a nagy igyekezetben.

A raktárban csak zöld, meg narancssárga maradt, de a narancsra közülük majd mindenki allergiás, így a zöldet választották.
Most újabban azért megjelentek a nagy vörös MSZP-s óriásplakátok a Szanyi kapitány által bejelentett vörös like-jellel.
Szélkakakasok, köpönyegforgatók

Már a vöröset is szégyellik?!
Helyes!

Tudják jól, hogy a bűneik miatt esélytelenek
Így próbálnak 'álruhában' belopózni a választók agyába

Sánta kutya esete

Láttam hasonlót, ott az SZDSZ(?) menekül "Bud..s fejlődéséért" címen, régi logójukhoz felettébb hasonlatos emblémával
egyszerűen nem értem mit akarnak ezzel.

special még most is többször annyi szavazójuk van mint a zöldeknek.

meg eleve mire jó összezavarni a potenciális szavazókat, mármint azon túl, hogy így végül max. véletlenül szavazhatnak rájuk?
"Nem ezt mondták Feri.."
Azt hiszem,ez már tényleg a vég.Ha egy,az országot 20 év alatt 12 évig kormányzó párt már saját színét,logoját,és lassan a nevét is szégyenli,elrejti,akkor tényleg az a legjobb amit tehet,hogy abbahagyja az egészet.
Ez akkor is igaz,ha a Szanyi-féle túlmozgásos, hiperaktív párttagok ezt nem hajlandóak elismerni. Tulajdonképpen nem értem,hogy miért nem látták előre amit mindenki látott akin nem volt bolsevik szemellenző,nevezetesen azt,hogy Gyurcsány nem csak a saját,de az MSZP sírját is szorgalmasan megásta 5 és fél éves kormányzásával. Persze adódik egy elengánsabb megoldás,amit az SZDSZ választott:egyszerűen megszűntek. Az MSZP is jót tenne az országgal és a baloldalla,ha ezt választaná ehelyett a nyüglődés helyett.
@Mannstein: a legdurvább, hogy ez tényleg ősi komcsi reflex (amit nem szoktam felelőtlenül használni). going underground, álcázzuk magunkat, megszününk időlegesen. majd újjáalapulunk, más szín, más név, stb. mintha tényleg itt lenne a Horthy-kor. ugyebár a szoci agyakban.
A legjobb a VII. kerületi plakátok (volt index cikkben is).

Egy ilyen idegenek-alienek-hittérítők-mennyből jöttek kék felhős háttér, előtte az emberekkel, az egyik jelölt egy kopasz Gandhi-szerű fejű ember.

Elég vicces :-)

De inkább szomorú.
Ja hogy ez a "dinamikus", amikor HCs. úgy megy hogy közben fúj rá egy ventillátor? Erre nem is gondoltam. Azt hittem hogy meg se áll.
Ezek a f@sztarasznya kommancsok annak idején a Nat. Geo-ban küldözgették a buli színét. Én a lapról azért ennél többet feltételeztem, így összetörve visszaküldtem nekik azt a szart megírván még azt is, hogy csesszék meg! És ha még egyszer ilyent küldenek lemondom az előfizetésem.
Most meg sír a kommancs szájuk, hogy a Fidesz elárasztja a médiát és ezért kötelező a Népszava:) meg kiadtak valami Ellensúly című lapot is a féleszűek, tele blődséggel!
"A bili színe" Hihihi
süti beállítások módosítása