CBA vs. zacskós tej

2010.09.24. 08:00 baum

A rendszerváltás után 20 évvel, a Harmadik Köztársaság nagyobb dicsőségére álljon emlékül az örökkévalóságnak e realisztikus fénykép. Felhívjuk a figyelmet az installáció kifinomult falra passzintására.

A fotó egy budai CBA-ban készült. El lehet merengeni milyen lelki tényezők, milyen, a vásárlókkal folytatott beszélgetések előzték meg a döntést, minekután a cég alkalmazottjai ehhez az eszközhöz nyúltak. Mi kellett ahhoz, hogy tripla felkiáltójellel nyomatékosítsák mindezt?!

Hétköznapi drámák sejlenek fel egy csöndes közért mindennapjaiból.


Abba most talán nem is mennénk bele, hogy a 2010-es Országgyűlési Választások előtt saját kiadványában a Fidesz mellett elköteleződött CBA vezérkar milyen eszközökkel terelgeti egy polgári világ felé az alegységeit? Miért nincs egy központi policy, mit lehet kiírni, milyen színvonalon, és milyen képi világba illesztve?

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr852318514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tragikusan felfogni nem szabad, szerintem tudják, hogy nem magyar termék, tehát felelőséget miért is vállalnának. Baladauf és Krupp urak szerintem jó szakemberek. Menni kell a Tescoba, Auchanba ott lehet kapni korlátozott mennyiségben zacskós tejet.
A sima literes hipó mellé is ezt szokták írni. már még ahol árulják...
Szerintem ez egy bátor tett volt a dolgozó részéről, mármint, hogy felhívta a figyelmünket a mérgező tejre. Én mondjuk egy egy másik hálózatban azt láttam a kinai termékre írva, hogy magyar termék. Hétvégén nem győzöm vadászni az akciós újságokat, hol is kaphatok magyar terméket. Szombathelyi lakos lévén szívesen utazom el Nyíregyházára, van ott egy Tesco, ahol 4 Ft-al kevesebbe kerül a tojás darabja. A CBA is jó, de ott 6 Ft-al több.
Én azt hittem, a ruszkikkal együtt a zacskós tej is kivonult az országból 90-ben.
@igenyes: Idióta. Mérgező tej?

Az igazi kérdés, milyen értelemben nem vállalnak érte felelősséget? A boltban még jó magaviseletű zacskóstej, nálad már minősíthetetlenül fog viselkedni? Rendetlenséget csinál, esetleg kirágja a szatyrot?
Hát, sajnos ezt nem ők döntik el, felelősséget kell érte vállalni.
egyszeru a dolog...
ha hazafele kilyukad a zacsi azert nem vallalnak felelosseget

amugy kellen 30 Ft termekdij minden dobozos tejre es nem lenne az a kiiras
Nem tudom melyik tejet árulja az adott üzlet, de némelyik üzletben árulnak egy nagyon olcsó, magyar tejet, amit egy élelmes vállalkozó szállít nekik. A zacskó falán általában vastagon le van rakódva a tejszín vagy valami más, mint a régi tejeknél. Esztétikailag nem túl gusztusos a csomagolás, én még nem mertem kipróbálni.
Úgy lenne a legegyszerűbb nem vállalni felelőséget érte, ha nem is árulnák. Ha ilyen problémás nem kell rendelni.
Egyébként a zacskós tej nem magyar találmány? Máshol még nem nagyon láttam.
A zacsi kiszakad vagy simán megromlik/lott mire a delikvens hazaviszi dátum ide vagy oda. Főleg nyáron.
@theveryguest: Nem, nem magyar találmány. Ellenben jóval környezetkímélőbb, mint a dobozos.
van központi POLICY,
de az policáj
a zacskó meg a policy,
was für ein zürzavar:
ahol zacskóban van a tej, ott nincs policy
ahol meg policy van, ott nincs
zacskós tej
Olyan nincs, hogy nem vállalnak felelősséget valamiért, amit eladnak. Akkor mi a fenének teszi ki a polcra, ha tudja, hogy szar? Remélem hétfőn az összes zacskóstejet visszarendelik, kedden kirugják az üzletvezetőt, szerdán meg a beszerzőt. Ehhez még száz nap se kell, elég három.
süti beállítások módosítása