A Világgazdaság túl komolyan veszi a kampánycsendet

2010.10.03. 18:19 gorbacsov

 

 A Világgazdaság Online-on az összes cikk alatt ez a megjegyzés látható:

 Tisztelt Olvasóink!

A kampánycsend ideje alatt, szombat 00:00 órától vasárnap este 19:00 óráig a cikkekhez való hozzászólás lehetősége átmenetileg szünetel.
Megértésüket köszönjük.

 Ez már azért egy kicsit túlzás.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr532342010

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A választók a Jobbikról beszéltek a legtöbbet a közösségi médiában 2010.10.03. 19:22:38

A választók a Jobbikról beszéltek a legtöbbet a közösségi médiában augusztus-szeptemberben, a hírversenyt viszont Tarlós István nyerte. Az LMP jelentősen az előzetes elvárások alatt teljesített. A Brandmonitor az elmúlt két hónap (2010.07.31-2010.09.30...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Más lapok oldalán is ugyanez volt ma...
@pretender: az lehet, de én itt láttam meg. Az meg külön felháborító, hogy a nyomtatott lapoknál is ugyanez volt a helyzet.
Nagyon jól tette, és még jobban tenné, ha szűrné a nap mint nap oda trágyázók kommentjeit. Meglehetősen gázos, hogy egy alapvetően gazdasági döntéshozóknak készülő sajtótermék cikkeihez nívótlan és trágár hozzászólások érkeznek átlagos intelligenciaszintet messze alulmúló emberektől.
nem vasárnap 0.00 órától volt kampánycsend???
Komikus, és remek példája, hogy miért túlhaladott dolog a kampánycsend. Nem kampánycsend kellene, hanem rendezett közélet.
most ez miért hír gorbacsov? Most már az is baj, ha kampánycsendsértés van, meg ha valaki betartja? És az INDEX címlapjára kikerült egy ilyen hír? Tudod ez a felháborító.
Bizony, a hét ötlete volt, én nem olvasom egyáltalán a VG-t, mióta mindenki oda okádja ki az idegbaját. Sajnos ez a szabad kommentelés nem működik, a Figyelőneten szerencsére meg is szűnt, az origo-n pedig moderálják és eldugták, csak annak jelenik meg, aki kíváncsi rá.

Sajnos ez a kommentelés egy rosszul értelmezett lehetőség. Jellemzően a kommentek 99.5%-a nem hasznos, és igazából senkit nem is érdekel.
süti beállítások módosítása