Szivárványos színházak

2010.12.06. 08:00 miket

Miközben a piros-fehér csíkos parlamenti párt, egyértelmű politikai érdekből hetek óta Alföldi Róbert seggében turkál, elsiklott a figyelmük egy igen komoly támadás mellett. A Magyar Színházat liberálbolsevikmelegbiciklisták az éj leple alatt szivárvány színűre festették. Lehet tüntetni!

Na jó vegyük komolyan a világot és örüljünk neki. A szövetség39 elképesztő jó dekorációt készített a mellékutcákban megbúvó igencsak randa bunkerforma épületre. 200nm-en 2000 csillogó villogó acéllapocskát helyeztek el az épület egyik sarkán, ami a szűk utcákon végignézve is csillogóvá, vonzóvá, hívogatóvá teszi a színházat. A lapokat a szél mozgatja, így egy gyönyörű aktív épület látunk. Közben a históriázásról sem feledkeztek meg, sok levélkén a híres színházi személyek nevei olvashatók. Senki sem látja, de Ráday Mihályt biztosan megnyugtatja a dolog. A bunker oldalán lévő beton elemeket a szivárvány színeiben festették meg, úgy hogy a színházat különböző oldalról nézve más színeket látunk. Nem csalódtam a szövetségesekben, tényleg gyönyörű, ahogyan formálják tereinket. Öröm végigmenni Pest utcáin és igazi meglepetésekre bukkani, aztán újra és újra rácsodálkozni.

Természetesen rá lehet csodálkozni Pörzse színházalakító elméleteire is, de az kevésbé örömteli, ezért inkább lépjünk tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr522494472

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lackfi János - ZÖLD 2010.12.06. 13:34:43

– Mi van, tanár úr, ízlik a döglé? – szólt oda a menzán vegetáriánus tanítványom, míg békésen eszegettem húslevesemet. Na tessék, ide vezetett közvetlenkedésem, a tegeződés, s hogy együtt cigerattáztam, söröztem velük. Így nyirbálják nem l...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása