Brutál polgárőr himnusz

2011.04.06. 13:05 baum

"Ha jót akarsz, ne tátsd a szád komám"

Ezekben a nehéz időkben szükség van a polgárőrség munkájára, hogy biztosítsák éjszakáink nyugalmát. Szerencsére a mindenféle gárdaleképződések mellett vannak igazi polgárőrök is, akik a klasszikus iskolát képviselik. Talán ez feszítette az alábbi himnusz szerzőjét, aki így akarja meghozni a kedvet az állományba való belépésre.

Süt a nap, nagyon úgy tűnik, hogy himnuszszezon is van, hát tessék élvezni a produkciót.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr922804402

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: TV székház-felgyújtás helyett galambröptetés 2011.04.09. 17:11:58

  Mint megyebeli mindig is érdeklődve figyeltem a szűkebb pátriám eseményeit. Legyen az egy kis falu mondjuk Bakonybánk, vagy a megyeszékhely Tatabánya. Így az esztergomi történéseket is rendre követem, különösen az októberi önkormányzati vál...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát, a polgárőröknek két válfaja van, az egyik a másokat megrendszabályozni akaró tróger aki viszont még ahhoz is hülye volt és alkalmatlan, hogy felvegyék rendőrnek, a másik meg a jószándékú honpolgár, aki tenni akar. csak mivel az előbbi verzió nagyobb pofával és agilitással rendelkezik, ezért többnyire a polgárőrségekből ilyen önjelölt csendőrségek képződnek. pedig nem lenne ez rossz dolog, sőt. csak hát: hazai quality.
Szerintem a polgárőrség hasznos dolog, csak nem mindig a megfelelő emberek vannak ott, és ezért tudnak a Gárda-féle szervezetek térhez jutni.
Elég hamar levették ezt a videót! Kár!
Amit én tapasztalok a polgárőrökről, hát elég szomorú! Kivénhedt rendőrök és nyüzsögni vágyó fiatalok gyülekezete, - többnyire!!!
A szolgálat és a járőrözés arról szól, hogy kinézzék maguknak, mit lehet még otthonra megmenteni?!! -és meg is mentik, ami nincs le betonozva!!! Hétvégén, dizsi időszakban alig találkozni velük, hét közben meg, félóránként feltűnnek!! Kalap szart sem ér az egész!!!
tota w hova loett???????????????
??????????????
süti beállítások módosítása