Izrael a Fidesz mellett

2012.01.24. 07:49 volankombi

Összenő, ami összetartozik, mondhatnánk stílszerűen: a napokban nagyobb terjedelmű írást közölt a Jerusalem Post Az izraeliek együttéreznek Magyarország válságával címmel, párhuzamokat vonva a két ország helyzete és nemzetközi megítélése között. Tanulságos szöveg, érdemes végigolvasni.

Néhány nappal vagyunk Orbán Viktor európai parlamenti szereplése után, azóta is hálás köszönettel tekintünk Daniel Cohn-Benditre és a "nemzetközi baloldal" egyéb prominenseire, hogy idétlen hozzászólásaikkal ismét szalonképessé tették miniszterelnökünket. Ámde nem múlt el nyomtalanul ez a kis beszélgetés, elvégre a Jerusalem Post "az ellenségem ellensége a barátom"-alapon (Cohn-Bendit sokszor kritizálja Izraelt is) rájött, hogy milyen hasonló is a meg nem értettség, mely körülveszi mindkét, alapjában véve roppant jóakaratú kormányzatot. Még odáig is eljutnak, hogy sikerül megszólaltatniuk két prominens magyarországi zsidót, Feldmájer Pétert és Köves Slomót, akik elmondják nekünk, hogy igazándiból nem is olyan nagy ám az antiszemitizmus hazánkban. Izé, erről eddig mást hallottunk, de persze örvendetes tény, ha igaz.

Az viszont biztosan igaz, hogy valóban elég sok hasonlóság van Izrael és Magyarország kormányzata között: mindkét ország autokratikus irányba fordult (persze Izrael azért jelentősen előrébb tart elnyomásban és rasszizmusban), és egyiket sem igazán érdekli a nemzetközi közvélemény. Köszönjük meg Orbán Viktornak, hogy végre nemcsak palesztinok, hanem izraeliek is lehetünk a saját hazánkban!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr523741233

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Izrael a Fidesz mellett 2012.01.25. 15:10:01

Köszönjük meg Orbán Viktornak, hogy végre nemcsak palesztinok, hanem izraeliek is lehetünk a saját hazánkban!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akkor ez így most hogy? Izrael támogatja Viktorunkat a mocskos "nemzetközi karvajtőkével" szemben? Sehol egy Jobbikos, aki "kifinomult érzékekkel" levonná a megfelelő tanulságot?
Az miből derül ki, hogy szalonképessé tették Orbán rendszerét? Szerintem te még a szombati tüntetés hatása alatt vagy... ezek szerint bejött a Fidesznek az álcivil tüntetés.
Azért mert egy ujságban megjelenik egy szösszenet ezekről a patkányokról nem kell mindjárt honfoglalást vizionálni!Itt is magasról szarnak a revizionista eszmére!Mint mindenütt vannak kivételek!
Azért a kommentek közt azonnal megjelent két "itthoni" zsidó, aki csípőből lefasisztázta a kormányt...
Ugye egy mégoly tekintélyes izraeli lapban megjelent egy, természetesen vitatható cikk. Ennyi a tény. A többi eléggé légbőlkapott okoskodás. A lényeg persze az, hogy lehet egy mondatban leszólni Izraelt és dicsérni kártunkat és pormányunkat. Hát, összejött, de erősen nyögvenyelős.
Amúgy alaptalan baromság az a blogbejegyzés, az izraeli cikk is ostobának tűnik, de a belőle levont, Izraelt alázó, a sikertelen magyar kormányt fényező következtetések esetében kilóg a lóláb.
süti beállítások módosítása