Évértékelő interjú az IKEA chatrobotjával

2012.02.11. 08:13 Tékás Lacika

Ikea 1.bmpA politikusok évértékeléseit nézni fárasztó. Az ember a végletekig lebutított szöveget hallgatja, közben meg azon gondolkodik, hogy mi a valódi jelentése a mondatoknak. Egyszerűek az évértékelők, mégis jó sokat el lehet szellemileg pepecselni megértésükkel, ha az ember mögöttes tartalmakra próbál rálelni. A homo politicus agyafúrt manipulációs játékainak figyelésébe belefáradt olvasóknak szeretnék alternatívát felmutatni. Az IKEA Anna névre hallgató chatrobotját kérdeztük az évről, politikáról, valamint egy kék gardróbszekrényről. Az interjú természetesen leellenőrizhető, hiszen az IKEA honlapján bárki számára elérhető Anna, a chatrobot, és ezredjére is ezeket a válaszokat adja ezekre a kérdésekre.

Nehéz évünk volt?
Vannak pillanatok, amikor jó, hogy nem érezhetek át mindent. Ez a mostani éppen ilyen.

Jövőre jobb lesz?
Igazad van. A dolgok előbb-utóbb úgy is rendbe jönnek.

Merre menjünk tovább?
Mire gondolsz pontosan, milyen útmutatást adjak?

Orbán vagy az ellenzék?
Kérlek, olyan kérdést tegyél fel, amely az IKEA termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos. Ez a témakör a szakterületem.

Akkor máshogy kérdezem. Lehet más a politika?
A politikában nem vagyok jártas. Az IKEA termékeit és szolgáltatásait viszont annál jobban ismerem. Szóval válthatunk témát?

Gyanús vagy te nekem.
Olyan vagyok, amilyen vagyok! Sok beleszólásom nincsen, hogy milyenné programoznak.

Az IMF-fel állandóan összeveszünk. Lesz hitelünk valahonnan?
Áruházainkban könnyen és gyorsan juthatsz áruvásárlási hitelhez. Hiteligényléssel kapcsolatos információt az áruházi hitelügyintéző irodában kérhetsz, vagy a (06-1)-460-31-79-es Örs vezér téri, illetve a 06-23-502-622-es budaörsi telefonszámon. A tájékozódás megkönnyítéséhez megnyitom neked a kapcsolódó oldalunkat.

Jól hangzik, de mit vegyünk? Az ellenzéki összefogást gátló Gyurcsányt többen szeretnék ideiglenesen bezárni egy kék gardróbszekrénybe.
Nincsen sajnos gardrób az általad megadott színben. Ajánlom, keressünk más színben!

Köszönöm az interjút!
Nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr224091310

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Kedves Vezető megpuccsolta saját magát 2012.02.11. 15:13:50

A Kedves Vezetőből nyilván kettő van és folyamatosan megpuccsolgatják magukat. Más magyarázatot nem találok arra, hogy 24 órán, vagy akár pár percen belül is teljes meggyőződéssel ellentmondjon önmagának....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"az ellenzéki összefogást gátló Gyurcsányt"

ÉBRESZTŐ! Nem lesz megint SZDSZ-MSZP-LMP, stb. kormány.
A legerősebb ellenzéki párt a JOBBIK, és csak növekedni fog! Tehát ha kell az alternatíva, csak tessék...

Ne álmodozzunk már Oszkórol, aki visszajön, és mindet rendbetesz, miközben amíg kormányon voltak, széttúrták az országot.

Ébresztő, nem 1990 van, hanem 2012! 8 év MSZP-SZDSZ-en vagyunk túl. Jó lenne végre felébredni.
Lehetne csinálni olyan chatrobotot, amivel aktuális tévésorozatokról lehet beszélgetni. Itt különösen ideális hogy buta mint a föld és csak hülyeségeket ismételget.

Tuti siker és meggazdagodás. Csak a lelket kell eladni hozzá.
Ugye, hogy ugye, itt is az jön elő, hogy a Gyurcsány miért nem tűnik már a búsba? Mindenhonnan ez ömlik a csávóra, mégis el akarja kúrni, még az ellenzéket is.
Mi kell ennek, hogy észrevegye magát?!
Istenem, ez most valami rettenetesen fájdalmas volt. Az első kérdésre adott válasz pedig gyönyörű.
@kalandfereg: Egy rövid sorozat a 7,62-es gépkarabélyból.
@kalandfereg: vagytok ti, akik így gondoljátok, vannak mások, akik nem így gondolják, és vannak megint mások, akik az egésszel nem foglalkoznak. nem mániának hívják és gyógyítani kell azt, ha valaki olyan dologgal foglalkozik állandóan, ami voltaképpen senkinek nem kéne, hogy probléma legyen? gyurcsány 2009 áprilisa óta, tehát majdnem 3 éve egy a sok képviselő közül, de van, aki úgy viselkedik, mint a szájzáras kutya: amibe belekapaszkodott, nem bírja elengedni. na, ilyen ez a gyurcsányfóbia. gumicsont a gumiszobába valóknak.
Kérdezzétek meg tőle, hogy mi az élet értelme. Roppant széles-látókörű választ fog adni:)
@kalandfereg: Gondolom ugyanaz, ami viktátornak. És itt kapcsolódnék Környezettudatos olvtárshoz...:DDD
Szexuálisan frusztráltak-e vagytok, hogy egy ikeás sztoriba is képesek vagytok Gyurcsányt bevonni?
-wilson
@Mitzimackó:
@whale:
Úgy látom, veletek ellentétben nekem nem az jelentené az előrelépést, ha Fletó megint hatalomra kerülne, hanem az, ha OV végre eltűnne a színről.
Mert gondoljátok már végig józanul: kinek a legelőnyösebb, hogy Fletó új pártot alapított, leszalámizva ezzel az MSZP-t? Kinek jó, hogy az ellenzék nem képes magára találni, mert ha történne végre valami (lásd LMP odaláncolós), Fletó ott terem. A lehetséges ellenzéki összefogás pedig még azelőtt hamvába holt, hogy bárki is komolyan elgondolkodna rajta. Hmm?! Na ugye!
Fletó alapmotívuma a bizonyítási vágy: ha egyszer végre a körülmények kedvezőbben alakulnának, akkor ő majd megmutatná, hogy tehetségesen is tudja ezt csinálni, nem csak olyan kontraproduktivan, mint ahogy 2008-ig.
Csakhogy a srác ott van eltévedve, hogy a politika nem olyan, hogy a körülmények kedvezően alakulnak.
A körülmények akkor szoktak kedvezően alakulni, amikor a régi MSZMP-s és KISZ-es haverok, meg az Apró-Dobrev család megteremti őket, és már száguld is az ősprivatizáció ezerrel.
@wilson77: :) Nem volt "ikeás sztori". Ez egy mókás, de politikai poszt (ami az IKEA chatrobot valós válaszainak felhasználásával készült) egy alapvetően közéleti/politikai blogon. Ne lepődj meg máskor, ha politikusokról olvasol errefelé. :)
Anna = Szíjgyártó (Gíró Szász).
Tök mindegy mit kérdezel, csak a programot képes futtatni.
Bár a svéd program jobban tetszik mint az Orbán "program".
@Tékás Lacika:
Ó, tenksz! Benéztem.
Kösz-kösz!

üdv: wilson

S nem neked címezve, kedves Tékás Lacika:

És ez egy olyan blog, ahol csak Gyurcsányt, az MSZP-t, SZDSZ-t szidjuk közösen még mindig, ha kell, ha nem, több év távlatából is, meg még MSZMP-zünk, KISZ-ezünk a miheztartás végett? Hogy "az elmúlt nyolc év" ki ne maradjon ám!
Vagy kitűnő ízléssel és esetleg gépkarabéllyal (ld. fenn) lehet sikereket itt elérni?
Mert akkor összeszedem magam.

(jut eszembe, nem is nagyon értem a Gy. mint összefogásgátló kitételt. Szóval, ha Gy. nem lenne, akkor az LMP az MSZP-vel (és a DK-val) összeborulna a Millával együtt, jól értem?
Tessék mondani, kérem, ki akart először nem összefogni? Nem a Milla volt? Nem az LMP volt? A Milla a politikusokkal, az LMP senkivel sem, főként nem az MSZP-vel, Gyurcsánnyal nem. Majd összefognak a 4K!-s gyerekekkel.

Olyan ez mint a puccs(mentes?) miniszterelnökünk -őt sem értem.)

Köszönöm.
Nagyon ötletes az Anna interjú, gratula a kitalálójának. Kreatívból csillagos ötös.
Heeheheheheh.

Mintha valamelyik kormanyszovivo babot hallgattam, olvastam volna.
Csak nem volt benne elmult nyolc evezes, csinovnyikozas.
@wilson77:
De hát, baszki az elmúlt 8 év kurva szar volt, lehet kifogásokat keresni, hogy miért, de ehelyett nézd már meg, hogy a körülöttünk hasonló helyzetben levő országok hova jutottak ennyi idő alatt!
Ráadásként pedig emiatt van most a nyakunkon a Fidesz, akik másfél év alatt simán többet tudtak rongálni, mint a Gyurcsány 8 év alatt, és ez nem Gyurcsány-dícséret volt, ha netán annak hangzott volna.
Szóval ott messze nem tartunk, és nem is fogunk, hogy az "elmúltnyolcévezés"-t gázos tevékenységként lehessen előadni.

Gyurcsány pedig igenis elszív és megoszt baloldali erőket, még ha a maga béna, megosztó, kétszázalékos módján is.
Továbbra is mondom, hogy ha baloldalinak érzed magad, akkor pláne nem abban kéne gondolkodni, hogy Gyucsány vissza, hanem, hogy Orbán el.
Vagy te most komolyan azt szeretnéd megint, ami 2008-ig Mo-n ment?
Ez muris volt, gratula.
süti beállítások módosítása