Végre megvalósulhat a Peking tér-projekt

2012.05.29. 14:06 volankombi

"Az elmúlt hatvan év szövetsége" (á la Orbán Viktor) utáni magyar közeledés ugyan egyelőre nem hozott gigaberuházásokat, sőt, úgy tűnt, mintha semmi nem kellene nagy keleti testvérünknek, amit kínálgatunk neki, azonban végre megtörtént a nagy áttörés: Tarlós István beterjesztésére rövidesen Peking és Budapest testvérvárosi viszonya lehet a pecsét az örök baráti kapcsolaton.

Tavaly ősszel a 4K! önkéntesei már meglépték azt, ami végre valóság lehet: az átmenetileg Széll Kálmánra átnevezett Moszkva teret új barátunk fővárosáról nevezhetjük el. Már csak az a kérdés maradt, hogy a - hála Istennek - szintén stabilizálódó azeri-magyar kapcsolatok révén a szintén demokratikus értékeiről híres Bakuval kötött barátsági és együttműködési megállapodást melyik közterület átnevezésével ünnepeljük. Amerikai út? Párizsi utca? A javaslatokat kommentbe várjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr284552896

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: The Public Machine 2012.05.29. 21:02:47

Nagyjából a parlamenti ciklus fele telt el, ilyenkor érdemes félidős számvetést tartani. A napi történésektől, aktuális vitáktól hátrébb lépve összerakni egy képet: merre is tartunk. Megkísérlek én is felállítani egy ilyen képet, amelynek egyetlen ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Javaslom, hogy a fidesz menjen a picsába...
Írnám, hogy Tel Aviv tér, de hát izraeli félig sem barátaink épp bevándorlóellenes pogromokat tartanak, és az bizony nem túl demokratikus.
Tarlós elvtárs a fideszeseivel együtt elmehetne a jókurvaanyjába.
De ez nem jelenti azt, hogy ennek a zsebnyilas szennyblognak a címlapon lenne a helye.
@A fidesz a betegek kiirtására készül:

Szegény komcsi.
Ugye milyen jó lenne, ha még mindig a vörös csürhe diktálna? :)
Csak nehogy a végén Tienanmen tér legyen belőle.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Tienanmen_téri_vérengzés
Nekem is a Tienanmen-tér jutott elsőre az eszembe :)
@libbancs: TE azt hiszed, hogy van külön narancs csürhe és vörös csürhe, netán egy harmadik barna csürhe is? Tanulj a klasszikusoktól: "Kis ország vagyunk, egy csürhénk van. Avval kell mindent megoldanunk".
A Moszkva tér nem volt jó nekik, mert azok komcsik (voltak). A Peking tér jó, mert azok nem komcsik :-) Meg a Fidesz is jobbközép.
@libbancs: tisztességesebb és gerincesebb emberek, mint a söpredék, amelyhez tartozol.
@libbancs: Ezek a rosszab komcsi fajtából valók. Népnyomorító banda.
@Roy:

Ha a 4K!-ra gondolsz egyetértek. Szadesz-csökevény judeobolsevik banda civilnek álcázva. Mint a Milla meg a hasonló viccegyletek.
Szerintem hagyni kellene a francba ezeket az átnevezéseket. Csináljanak egy üres teret egy üres réten, tűzzenek a közepébe útjelző póznát nyilakkal, hogy mi merre hány kilométer, és kész:

www.onlinefilefolder.com/3srIFfw6hnq9wf
Teljesen helyénvaló. Mivel Magyarországnak láthatóan kommunista hagyományokat felelvenítő, és ápoló kormánya van, mondhatni kötelező kitűnő testvéri kapcsolatokat ápolni a világ legnagyobb vöröszászlós kommunista országával. Éljen és virágozzék!..., dicsőség és hála!.., meg ilyenek..A térre javaslom Szeretett Vezetőnk, a Nemzet Csillaga, a Kárpátok Bonsai-ja, a Magyar nép Nagy tanítója közös 50 méteres szobrát Mao-Ce- Tung elvtárssal.
@igazi hős:
esetleg "Magyarországon az egy főre eső hülyék száma kettő" :))
süti beállítások módosítása