Legyőztük az IMF-et!

2012.06.07. 17:00 baum

2012. Június 7-én, három nappal a Nemzeti Összetartozás Napja, és két nappal a Nemzeti Körbetartozás Napja után a Fent és Lent gyorsnaszád legénysége egymaga legyőzte a sötét és rettegett IMF-armadát.

Váll a vállhoz, szuronyok előre és csak vágtuk az ellent. Unortodox macsétánk nem volt más, mint a szó ereje. Nekünk nem kellett szobalányok tangáját ötcsillagos hotelek kilincsére aggatnunk, hogy megcsináljuk.

Ez a kis közösség, ez a blog a Ti segítségetekkel legyőzte a behemótot. Immár többen vagyunk a facebookon, mint a világ Providentje. Alaposan odacsaptunk az egy szeme közibe. Külön öröm, hogy a „Lemossuk a gyalázatot” c. poszttal sikerült mindezt elérnünk.

Az árbócmester már felmászott a vitorlák közé, látcsövével pásztázza a tarajos hullámokat, mely pöffeszkedő monstrumot fogjuk megcsáklyázni legközelebb.

Kép: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr914571868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

demagóg, kontár jópofizás.

az a probléma, hogy kicsit sem vágja a posztoló, hogy hol van. most tök menő savazni az imf-et, kellett vmi kapitalista, monopoly arcú, gonosz bűnbak, ez kb jólesz.

ezt lehet fikázni (mi is szoktuk, bár máshogy), ha vki tudja mi az, és mondjuk megvan a mikro2je.

feltűnésvadász zagyva, mögöttes tartalom nélkül. konstruktivitás?

inkább tervezzetek bringautakat, az zsír
@mensesnyalo:
Fogadjunk, nem mered megmondani a hajód nevét! :)
jajaj, még egy probléma. hajókban gondolkodni -még ha vicceskedve ironizálsz is- és személyeskedni. mint egy igazi fogatlan jobbikos házmester.

ez életem második kommentje blogon, de nem tudtam elviselni a alpári, közhelyes vulgárközgazdászkodást. itt nem, kurucra mehetne.
süti beállítások módosítása