A portfolio.hu leleplezte Csányi Sándort!

2012.06.08. 14:29 Döry L.

Hát igen. Ha a portfolio.hu tájékoztatja a bennfentes magyar brókert, vagy csak az éber magyar állampapír vásárlót, akkor bizony a sorok között rejtve, olyan bizalmas információk is napvilágot láthatnak, mint hogy:


Ez nem egy új jelenség, az áfa kivetése óta jelen van - nyilatkozta a hírügynökségnek Csányi Sándor, a Bonafarm tulajdonosa, aki egyúttal az OTP Bank vezére is.

Csányi Sándornak, a közismert agrárvállalkozónak ezek szerint a pénzügyi közvetítő rendszerben is vannak érdekeltségei! Megdöbbentő. Jó látni, hogy a portfolio.hu is csatlakozott a magyar oligarcha-polipkarok felderítését célzó tényfeltáró újságírói erőfeszítéshez. Csak sok sikert tudunk kívánni a munkájukhoz.

De tudta-e ön, hogy:

A Felcsút volt labdarúgója Orbán Viktor aki egyúttal…

A kiváló atléta Radnóti Miklós aki egyúttal…

Az írógépműszerész végzettségű Kádár János aki egyúttal…

Na ugye, hogy nem. Akkor ha ön is jól értesült szeretne lenni, tessék portfoliot olvasni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr984573596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása