Az olasz szélsőjobb már a Bazilikánál van

2012.07.03. 07:30 Tékás Lacika

Összeesküvés-elméletíró verseny!

FN hivatalos logó.jpgA Deák tér-környéki multikulti hihetetlen méretűre kezd tágulni, már ott tart, hogy az olasz szélsőjobb is belefér. Pár matrica erejéig biztosan, hiszen a Mussolini-t példaképüknek tartó Forza Nuova aktivistáinak anyagait láthatjuk a Bazilika előtti oszlopokon.

A sima Forza Nuova-s matricák is eléggé funkyn mutatnak a Szent István téren:

FN 3.jpg

FN 2.2.JPG

De azért az én kedvencem a bevándorlás elutasítására felszólító cucc:

Forza Nuova - bevándorlásos.jpg

A felirat kábé azt közli velünk, hogy minden hazának megvan a maga népe, illetve minden népnek megvan a maga hazája.

Hogyan kerülhettetek ezek ide? Sosem voltam az unalmas, földhöz ragadt, betegesen realista magyarázatok híve, ezért a „Semmi különös, egy olasz ultránál maradt pár matrica, és kirakta őket ott, ahol épp volt.”-érvelést természetesen elutasítom.

Két verziót tartok lehetségesnek:

1. Olasz turisták úgy elszégyellték magukat a nálunk részegen romkocsmákban elkövetett cselekedeteiktől, hogy úgy gondolták, úgy kérnek bocsánatot, hogy kiírják, hogy a bevándorlás (főleg az olasz bevándorlás) rossz, hiszen ők már pár napos turistáskodás alatt is milyen rombolást tudtak végezni.

2. Az olasz revizionisták a Római birodalmat szeretnék visszaállítani, és a matricákkal szándékoznak jelezni, hogy Pannóniára is igényt tartanak.

Mindkét magyarázat meglehetősen logikusan hangzik, de bízom az olvasóinkban, hogy ezeknél sokkal körmönfontabbakat tudnak kitalálni.

Összeesküvés-elméletíró versenyt hirdetünk „Kinek áll érdekében az olasz szélsőjobb magyarországi térnyerése?” címmel. Természetesen ebbe a kiírásba beleférnek a "Kinek áll érdekében az olasz szélsőjobbal való riogatás?" tárgykörébe tartozó munkák is. A pályaműveket kommentben várjuk, a legjobb összeesküvés-elméletet megvalósítjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr604624346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Néhány lehetőség
a, Kovács Zoltán ex-államtitkár akart szalonképes módon üzenni Erdő Péter bíborosnak, hogy civilként is haragszik a június 4-i harangozás elmaradása miatt.
b, Thürmerék ezzel szeretnének nyomást gyakorolni Mesterházyékra, hogy a nemzetközi klerikális jobboldallal szemben együtt alkossa 2014-ben az MSZP és az MSZMP a Nemzeti Baloldali Frontot, hiszen ez régen is bejött (összenő, ami összetartozik...)
c, Szimpla véletlen, Orbán hozta az EB-ről, ahol az olasz-német meccsen Berlusconi mellett keveredett ebbe a társaságba
d, A DK ragasztotta fel, és azt akarta bemutatni, illusztrálva, hogy Feri olaszul is hozzákezdett a diplomájához...
c, Újrainduló SZDSZ. Már idejekorán foglalják a belvárosi plakáthelyeket 2014-re, a három nemzetiszínű fogpasztareklámhoz (Magyar. Pető, Demszky plasztikázva, fehérítve, újratöltve). Az olasz plakát a "beetetési fázis" része: az SZDSZ szavazóközönség törzshelyén az ötödik kerületben újra hozzá kell szoktatni az embereket a színvilághoz, meg ahhoz, hogy nem értik...
annyi a gond a taljánok követelésével, hogy a római birodalom pannonia tartománya csak budáig tartott. közismert, hogy augustus hadvezére békásmegyernél a duna túloldalát megpillantva, az újpestiekkel szembeni esélyeket felmérve "transitus absurditas est!" felkiáltással visszafordult.
@jesus navas: Ne aggódj, Jesus, nem ilyen kis történelmi részleten fognak elbukni az új római birodalom hóditásai. Lesz még Párizs olasz falu!
ezt az olasz szélsőbal rakta ki lejáratásképp.
na, azért csak ideírom az igazságot: német futballhuligánok nyomatják a propagandát Európa-szerte Balotelli kiiktatásának céljával.
Pannonia kell nekik? De akkor vigyék Sirmiumot (Szerbia) és Daciát is!
@Oxy:
Sirmium, magyarul Szávaszetndemeter, szerbül Sremska Mitrovica, csak egy szerémségi város, nem egész Szerbia.
Gianni keze lehet a dologban, nem messze az étterme az Arany János utcában, avagy Cicciolina kitoloncolását készítik elő.
Az ilyen tájidegen graffitik/tagek/plakátok mindig mókásak, szép találat volt posztoló.
A magyarázat egyszerű: Szeged Csanád további családfakutatást követően apai ágon olasz felmenőket is talált.
70 évvel a háború után kellett valami önigazolás az antifasisztáknak. Ciki úgy szembehelyezkedni valamivel, hogy évek óta már a nyomát se láttuk.
Ha tényleg nem tudod mi a különbség a turizmus és a letelepedés között, akkor máris küldök a lakcímedre egy tíztagú román cigány családot. Tessék jó példával elöl járni, nem más faszával verni a csalánt, kisöcsi!
Semmi.
Szerintem a lámpaoszlopokat cserélték le Olaszországból elhozott oszlopokkal.
Így kerültek ide.
Szerintem a zsidók voltak. Még nem tudom miért és hogyan, de minden más elmélet alaptalan és csak a cionista világösszeesküvés elleplezését szolgálja.

@jesus navas: na és Transaquincum talán smafu?
Eredetileg azt gondoltam volna, hogy arra van az olasz nagykövetség, de nem. Biztosan Gyurcsány áll mögötte, ha megnyeri a magyarországi olaszokat, máris megduplázta a pártja támogatottságát.
süti beállítások módosítása