A londoni Olimpia pont olyan lesz, amilyet érdemel a világ

2012.07.26. 07:38 baum

olimpia.jpgHa tehetitek menjetek be a Mekibe legalább egy Big-Mac-re, a legjobb lenne, ha VISA-kártyával fizetnétek, majd egy Coca-Cola társaságában üljetek le Panasonic tévétek elé és szurkoljatok a gigaeredményekre képes sportolóknak. Ezzel segítitek leginkább a nemzetközi olimpiai mozgalmat, hisz mint tudjuk: „A sportot a kultúrával és a képzéssel ötvözve, az olimpizmus az örömre és az erőfeszítésre alapuló életmódot kíván létrehozni, a jó példa és az egyetemes erkölcsi alapelvek fontosságát hangsúlyozva.”

A legjobbak közül is a győzteseknek az érmeket a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tisztségviselőinek legkiválóbbjai adják át, akikre a korrupció árnyéka sem vetülhet.

A WADA őrködik a tiszta játékokért, aggódnotok nem kell. Biztosak lehetünk, hogy minden résztvevő tiszta eszközökkel készült a játékokra. Erről gondoskodik a legmodernebb eszközöket használó orvosi team, minél gazdagabb egy ország, annál modernebb és jobb orvosi team.

Ami nagyon fontos:

Nézőként, szurkolóként Pepsi Colás pólóban ne próbáljatok bejutni egy eseményre sem, mert az szabálytalan és érvényes jeggyel sem fognak beengedni nagy valószínűség szerint..

Sportolóként pedig három évnél régebben fejlesztett doppinggal ne is próbálkozzatok, hiszen az ember Éva Vermuttal sem indul el a Palace Diszkóba. Nem stílusos és ki is nézik az embert.

„Gyermekem, az életed nem csupán a cselekedeteid köré szőtt kerettörténet, hanem a tudatod által keltett hullámok lényegi manifesztációja.” – olvastam múltkor a Frisco kocsma Facebook-oldalán, ezért ne is átkozzuk az Olimpia mai formáját, az csak a világ jelenlegi állapotának leképződése.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr184676723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása