Hogyan lett olimpiai bajnok Szilágyi Áron?

2012.07.30. 07:30 Tékás Lacika

Szilágyi Áron segít 2.JPG

Szilágyi Áron a londoni olimpia első magyar aranyának megszerzése előtt pár pillanattal ösztönösen, rendkívüli segítőkészséggel, talán még az is mondható, hogy aggódva ugrott oda ellenfeléhez, amikor az olasz fiú a bokáját fájlalta.

Erre jó lesz emlékezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr304685728

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jegyeket, bérleteket, aranyérmeket 2012.07.30. 09:44:44

Aranyérmét mutatta fel az újságírók akkreditációja helyett Szilágyi Áron vívó, amikor fel akart szállni a médiabuszra. Felengedték – írta meg Bruce Arthur újságíró Twitteren. Megnéztem volna, milyen fejet vágnak a kardforgató aranyérme láttán a b...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A magyar miniszterelnök is kivette a részét a magyar kardvívó olimpiai sikerből. Ehhez nem mindenki gratulált neki. Mármint Orbán Viktornak.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2714_orban_a_nepe_es_az_olimpiai_arany
Örülök, hogy ilyen szép asszóban sikerült megnyerni az aranyat.

Az meg külön öröm, hogy egy ilyen nehezen követhető sportot is sikerült jól közvetíteni.

Nem tudom, ki volt az MTV-s kommentátor hölgy, de aranyos volt, amikor elsírta magát örömében. :))))
@filburt: Horváth Mariann, világbajnok női párbajtőröző. Sic transit...
@fűzfavirág: köszi a nevét! A Sic transit -ot hogyan értetted? Nem a legelejétől néztem, az asszó közben kiírva nem volt és utána a stúdióban se köszönték meg neki a közvetítést.
@fűzfavirág: balszerencséjére az még nem volt olimpiai sportág az ő idejében - Nagy Tímea idolja, ugye...
Farkas Ágit se ismerte fel a sok népsport-olvasó, mikor a közelmúltban "reklámszerepelt"
"Hogyan lett olimpiai bajnok Szilágyi Áron?"

Nyilvanvalo, hogy a fasiszta Orban kormany lefizette a birokat. Maskepp ez a kurva orszag nem szerezhetne ermet az biztos.
@Gyurcsany F.: Odáig igaz a mondat:nyilvánvalóan fasiszta az orbán, volt már liberális,antiklerikális,remélem ezt is kinövi.
@filburt: ahogy az alattad író írta, Nagy Timea példaképe, ma meg magyarázni kell, hogy kicsoda. Pedig ő is letett ezt-azt az asztalra.
@fűzfavirág: "Nagy Timea példaképe, ma meg magyarázni kell, hogy kicsoda" nem mindenkinek áll abból az élete, hogy 3 generációra tudja oda-vissza, hogy ki kinek kicsodája. Alapvetően szerintem ez nem is baj.
@filburt: nekem sem, de tudom. Tudni meg annak ellenére jó dolog, hogy a koporsóban már tök mindegy lesz.
@filburt: azért a többszörös egyéni világbajnok női párbajtőröző nem "ki kinek a kicsodája". Hanem Horváth Mariann, akire büszkék lehetnénk. Szerintem.
Ő volt a jobb.:))
Hát így.
attól, hogy valakinek nem tudom a nevét és nem ismerem az életét, még lehetek rá büszke, nem?
@fűzfavirág: miért? számtalan névtelen hős van
egy igazi nindzsát nem zavar, hogy egy túledzett nyomi ellen szerzett aranyérmet, ez a stratégia győzelme. Viszont egy ilyen gesztust profi sportolói környezetben nem lehet sem túlértékelni, sem eléggé becsülni. Mindezek után bizarr, hogy a kommentátor úgy beszél az olaszoknak való visszavágásról, mintha első világháborús hadijelentést mondana tollba.
Hova lett a video?! Nemáá!
süti beállítások módosítása