Mi irányítja Szegedi Csanádot?

2012.08.07. 11:20 Döry L.

korulmeteles.jpgAmikor Szegedi Csanád tiszteletét teszi Slomó rabbinál, az valami olyan penetránsan amerikai, megtérő-náci filmes klisé, annyira a médiára konstruált szájbarágás, az auschwitzi út fölajánlása akkora giccs Szegedi részéről, hogy érdemes kitalálni egy-két konteót magyarázatképpen.

A Fidesz csinálta

Akinek Slomó köztudottan „embere” - a Fidesz találta ki, hogyan lehetne még nagyobbat rúgni Szegedibe és volt pártjába. Egy komoly ellenérv, hogy elvileg Szegedi kezdeményezte a találkozót, valami előnyt tehát neki is kellet kínálni.

A zsidók csinálták,


hogy megerősítsék törzsi vallásuk presztízsét: nem engedhetik meg, hogy ha valaki a Könyv szerint zsidó, akkor elkóborolt bárány legyen, másfelől óriási győzelem lehet a nácik fölött visszahódítani egy hitsorsost. Ellenérv: a mai magyar hangulatban a zsidóknak tökre nem érdeke durva politikai kérdésekben exponálni magukat

A Csanád csinálta 1.


Ezzel a manőverrel biztosítja a politikai túlélését, ő lesz a fideszes-zsidó. A sajtóban a zsidó származású nemzeti érzelmű ember (ebből a média-karakterből már jónéhány szaladgál a jobboldalon) Szegedi tehát bejelentkezett műsorvezetőnek az Echo tévé éjszakai műsorsávjába. Ellenérv: Elég okos egy ilyen átpozicionálás végrehajtásához?


A Csanád csinálta 2.


Tényleg elege van a gárdamellény-divatból.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr414699790

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Üsd az asszonyt! – a nagyok is ezt csinálják... 2012.08.07. 20:38:18

Vajon minek kell még történnie ahhoz, hogy a magyar társadalom valós, létező problémaként lássa a családon belüli erőszakot? Hány nőnek és gyermeknek kell még meghalnia ahhoz, hogy a konzervatív, keresztény és nemzeti értékeket hirdető hatalom átlépje ...

Trackback: Akinek nincs facebookja, az tömeggyilkos 2012.08.07. 17:32:00

Mi a közös a norvég tömeggyilkosban, a Batman-filmen lövöldöző ámokfutóban és Quadrille Lobsterben? Hogy egyikünknek sincs FB accountja. Következtetés: mind sorozatgyilkosok vagyunk. Szerintem meg az olyanokkal nem szabad semmi komolyba fogni, akik f...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

...MIT HÜLYÉSKEDIK EZ A CSANÁD..., HISZ EDDIG IS A RABBIHOZ JÁRT, CSAK TITOKBAN ! :O)
Remélem Csanád mártír lesz és felrobbantja magát miután beépült.
@sanyix: "valónak" helyett vallóknak
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A mormonizmus az újprotestáns visszaállító mozgalom vadhajtása. Annyira vad, hogy a többi újprotestáns sem ismeri el nemhogy protestánsnak, de kereszténynek sem.

Viszont az USA egy részén az eredetileg szektás mormonizmusból egyház lett, s ma már kulturális hatása is van. Annyira beleivódott a helyi hagyományba, hogy ma már sok a "kulturális mormon", azaz olyan ember, aki nem hisz a mormon tanításban, de beleszületett, s kulturálisan része.

Rendszertanilag a mormonizmust a kereszténység egyik marginális ágának szokás meghatározni - ez az ág azokat a csoportokat jelenti, melyekről eleve vitás, hogy egyáltalán keresztények-e, mivel alapvető kérdésekben térnek el a mainstream keresztény tanítástól. Más nevezetes marginális csoportok: pl. a jehovisták vagy az unitáriusok, ez utóbbival kapcsolatban érdekes, hogy Mo-n ez egy abszolút "bevett" vallásnak számít.
@sanyix:

"Mert a ma magukat zsidónak valónak egyik tagjának sincs köze az ókori zsidókhoz"

Ez nem igaz. A zsidók kb. felében kimutatható a zsidó gén.
@Gondolkodni Próbáló Birca: zsidó gén? Van ilyen? hát ez ráááászizmus. :D Viccen kívül, nincs ilyen.
Akkor nem lehet megmondani, mi a helyzet? :-)))
He-he, rendkívül mulatságos történet!:) Kicsit feldobja az uborkaszezont.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért kellett rögtön a rabbihoz futnia. Attól, hogy kiderült a származása, még nem lenne kötelező a vallást is felvennie. Én is ismerek olyan embereket (nem is egyet) aki tudja magáról, hogy zsidó származású, mégis turbókatolikus.
Mondjuk, ha ezt nem most, hanem egy évvel később teszi meg, akkor még talán hitelesnek is tűnhetett volna.
Neki se nagyon lehetnek gerincfájdalmai....
Az, hogy nem mond le egyrészről gáz, hiszen innentől nem azokat az embereket fogja képviselni, akik őt megválasztották. Másrészről viszont a büdös lábú nácik képviselőinek a száma csökken ezáltal, ami egy jó dolog, csak én a többiek helyében nem szívesen kérnék egy ilyen ember támogatásából. Szóval mindenkinek az lenne a legjobb, ha elhúzna a vérbe...
@sanyix:

A szó szoros értelmében nincs persze, de van olyan genetikai vérvonal, mely az ókori zsidók körében domináns volt. A mai zsidók esetében ez felüknél van meg.

en.wikipedia.org/wiki/Haplogroup_J1_(Y-DNA)
@sanyix: Tényleg nincs. Markerek vannak, abból annyit tudnak megmondani mi az "uralkodó" géncsoport, tehát amiből legtöbb van a személyben, de az is csak az egész kb. 40% vagy annyi sem. Ettől a maradékba befér pár száz féle egyéb :D
Egyébként elég érdekes volt, hogy ilyen irányú kutatások alapján mindig a behódoltak asszimiláltak és nem fordítva.
@Gondolkodni Próbáló Birca: zsidó gén, ehehe :D

Amúgy, mivel egy darab picsára visszavezethető az egész emberiség, mindannyian egy kicsit zsidók vagyunk :D
@Dövan:

Nem éppen. A zsidóság nem létezett még az első emberek idejében. Azaz NEM vagyunk mindnyájan kicsit zsidók. Kicsit zsidók csak azok, akiknek a felmenőik között vannak zsidók. Az emberiség 99 %-a nem tartozik ide.
Mérlegelendő továbbá:
Csanád ámokfutása valóban általánosan jellemző a Jobbikra? a magyarokra? a jobboldaliakra? a zsidókra? Vagy hagyjuk ezt, egyéni tragikomédia ez a cirkusz?
@hopptarisznya: "Az antiszemiták újabb muníciót kaptak, hisz Csanád hozta az összes zsidó sztereotípiát."

Lehet benne valami...

Jobbik szavazóként soha nem volt bajom a zsidókkal, őszintén szólva Szegedi mellett is kitartok/kitartottam, de ha Szegedivel kapcsolatban mindez igaz (itt is vannak kétségeim), akkor motoszkál bennem a gondolat, hogy a zsidók tényleg 1Ft-ért eladják a "barátaikat" és bár nem kérik tőlük, de ezt még megfejelik azzal, hogy a saját anyjukat is meg****k.
"Zsidó gén" nincs, csak "zsidó én".
Szvsz. meg az a tanulság, hogy mint ahogy a vér szerinti magyarság, úgy a vér szerinti zsidóság sem biztos garancia arra, hogy nem vagyunk barmok.
@belekotty: az viszont nem biztos. Mohácsi alól is kicsusszant, majd emigrált azon a címen, hogy elfogyott a pénze.
@hexa: Érdekes amit írsz, mert pont az esetből az jött le nekem, hogy az ex párttársai is eladná saját anyukáját pár euróért ... főleg a zászlóégető srác, aki kicsit hajaz Woody Alenre. :D
@Farkantoán Chatpartner:

De, van vérszerinti magyarság, csak éppen a mai magyarok zöme nem tartozik oda. De a dolognak nincs jelentősége, mert a vérvonal nem alapja egyetlen népnek sem.
@Gondolkodni Próbáló Birca: És mitől lesz valaki vérszerinti magyar? Ha jól informált vagyok, akkor ssidóknál ugye egyszerű a logika, az a zsidó, aki zsidó sunából bújik ki. Mondjuk az nem tudom, hogy mi a szitu a császármetszéssel.

De ki a vérmagyar?
@Dövan:

Definíciófüggő. Mondjuk az, aki leszármazottja Árpádék népének.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Hát ha a genetikai kutatások eredményei valósak, akkor nem túl sokan.
Csanád csak betartja az eddigi, zsidóknak szóló ajánlásait Auschwitz-el kapcsolatban. Akasztják a hóhért = viszik a jobbikost Auschwitz-be.
@Gondolkodni Próbáló Birca: és hogyan leszármazottja? Itt mindig igen durván keveredtek a népek, szerintem egyetlen egy olyan ember sincs, akinek végig mind a két szülője tisztán ebből a vonalból ered. Mert különben meg simán lehet olyan, hogy zsidó vérmagyar. Lehet, hogy Csanádka is ilyen , és ezzel sokkal magyarabb vérügyileg, mint az a szemüveges balfasz, akinek nem jut eszembe a neve, meg a felesége, Dúró Dóra.
"A zsidó tanítás szerint a „kiválasztottság” nem többlet-erényeket, magasabb képességeket vagy értékbeli fölényt jelent, hanem kizárólag egy küldetés magasabb felelősséggel járó kötelességét."

A zsido.com-on Csanáddal megjelent állásfoglalás egyik lényegi mondata. Nem hiszem, hogy a gyűlölködők megértenék (meg akarnák érteni), de azért a többinek érdemes lenne elgondolkodni rajta.

zsido.com/konyv/73/4150/Modern_etikai_kerdesek_a_zsido_jog_szemszogebol/A_zsido_kozosseg_es_az_antiszemita_zsido
bocsi kimaradt: ...Csanáddal KAPCSOLATBAN mejelent...
@Dövan:

Nem halt ki utód nélkül Árpád népe. Ha kevesen is, vannak leszármazottak.
@Park Ádám:
Asszem nem a bolt van a háttérben.
Sőt, az teszi csak igazán érdekessé az őgyet.
Szóval a konteo:

A zsidó származással majd minden jobbik-vezetőt hírbe hoztak korábban, ők maguk is elismerték, hogy tudtak a dologról.
Maga Szegedi először az írta, hogy blöffnek gondolta, mint Zázrivecz bármicvóját.
Szerintem egymás zsidóságát alaposan köröljárhatták a vezetők...
A lényeges azonban nem ez, hanem valami olyan dolog, amely igen súlyos a jobbikra nézve és Szegedihez köthető és nem a zsidó származása.
Ez ők maguk ismerték el, amikor "az ellenség fegyverének csövében lévő golyőkról" beszéltek.

Amit lényegesnek gondolok az ügyben, a következő:
eddig hárman hagyták ott a jobbik frakciót, Pősze Endrésik és ha nem is az OGy-t, de Szegedi.
Az a beszédes, hogy az elhagyóknak mi lett a további viszonya a Jobbikhoz.
Pőszét megróbálták ellehetetleníteni, a rendezvényeit tünkretenni, a kurucon a neve mellett állandó jelző az áruló és esküszegő.
Endrésikék robbantották ki a Szegedi ügyet, de ők nem lettek olyan senkik, mint Pősze nyilván azért, mert volt olyan információjuk, amellyel sakkban tarthatták a Jobbik vezetését.
Azt gondoltuk, hogy ez az infó Szegedi zsidajsága, de valami más lesz az(de Szegedi is érintette lehet a dolognak) mert Szegedi zsidósága kibukott, de Endrésikék még mindig nem árulól és esküszegők, tehát még mindig tudnak valamit.
Ha így van, akkor a Jobbik vezetői épp most szartak maguk alá, mert mindig minden kiderül és a kampányban lehet a legnagyobbat ütni egy adott dologgal.
Kurvára nem örülök ennek a bomlásnak,bomlasztásnak.
Sem Szegedi sem a jobbik reakcióinak.
Könyörgöm metéljük meg Szegedi Csanádot! De jó alaposan ám, nehogy visszanőljön neki. (Mert akkor megint megváltozik az identitása)
Gyurcsány tehet róla.
@Kökény6: Ez az elmélet.
Na de a gyakorlat Kökénykém! ...a gyakorlat...!
Valóság:

A mozgalom párttá növésekor minden lehetséges ellenfelük beszivárgott a szervezetbe, hogy a kezdeti bizalmat kihasználva könnyedén szét tudják robbantani a Jobbikot. Ha ez igaz, akkor további hasonló botrányok várhatók a választások idején.

Ergo: A zsidók küldték Csanádot, Csanád pedig réges-rég tudta származását. Egy jó keresztény is tudja, hogy tanulni kell az ellenségtől, barátkozni vele, akkor majd pont a zsidók nem fogják?

De emlékezzünk vissza Pösze Lajosra, aki most függetlenként ül a parlamentben, mivel több mint valószínűleg egy beépített MSZP-s volt, de azóta volt több eset is, szűrni kell a pártot. Aki meg sopánkodik, az gondolkodjon el azon, hogy mit jelentene az, ha nem lennének ilyen esetek... jobb esetben persze azt, hogy hirtelen megnőtt pártot jól tudják szervezni és kiszűrni az oda nem illőket, de ez lehetetlen, tehát ha nem ez történne, akkor a jobbik azonosulna ezekkel az emberekkel és olyanná válna mint akár az MSZP, aki a teljesen nyilvánvaló bűnözők és erkölcsi hulladékok mellett is teljes mellszélességgel kiáll. Ezzel szemben a jobbikból, ha jól emlékszem kivétel nélkül repült eddig minden oda nem illő személy. Mi más ez ha nem dicséretre méltó?
@taecleau: Az lesz az igazi tétmeccs!
@hexa: mikorra megbizonyosodsz, hogy nem átverés az egész. Csanád tényleg zsidó, már nem fog gondot okozni az hogy utáld. Ezen csak az változtatna, ha esetleg a te nagyanyádról is kiderül valami :D
@TGabi: Na de ahhoz, hogy ráébredjen, hogy nem szép dolog zsidózni, miért kell, hogy megtudja, hogy ő is zsidó?? Ezt logikailag nem tudom elfogadni. Ezért nem érdemel elismerést, legfeljebb mosolyt az Élet ezért az abszurd viccért! :)
Ez egy igazi gegg... szerintem a társadalom nagyobb sokkot kapott mint ez a csanád gyerek.
Nem mondom undorító ez úgy ahogy van.
Tudva lévő, hogy azért a jobbikban nem csak a csanád volt kakukktojás.
Ezért is furcsa ez a nagy zsidózás...

...
@Szelesztia: "Ezzel szemben a jobbikból, ha jól emlékszem kivétel nélkül repült eddig minden oda nem illő személy. Mi más ez ha nem dicséretre méltó?"

Én meg azt hittem azokat dobálják ki ezerrel, akiknek nem tetszett a köpönyeg forgatós, kormánynak benyalós megrendelt ellentüntetések ténye. Ezek szerint tévedtem, egy gerinces ember sem volt köztük. :(
Szegedi Csanád annyira buta, hogy még Brüsszelben is csak az alsó ligába fért bele. Most beállhat mantrázni a másik oldalon, abból jól meg lehet élni, és az ő esze is bőven elég hozzá. Kérdés a többi zsidó mennyire bocsátja meg neki a Jobbikos kalandját. Az ilyen találkozók alkalmasak a letesztelésre
csanád csinálta, mert ugyanolyan farok mint a többi jobbikos?
ja és nagyon gondolkodjon el minden jobbikos létforma, hogy ez származáskutatás más kultúrhelyeken kifejezetten furának tűnik remélem hozzátok majd Pista bácsi 1 %-t
Tök lényegtelen, az eset (meg ami azóta történt) rávilágított arra, hogy ha valaki über naiv vagy sík hülye, annak is tiszta lehet Szegedi mentegetőzése, valamint a Jobbik féle "nem azért rúgjuk ki, mert zsidó, hanem mert letagadta" szövegből, akkor bizony nácik, kirekesztőek és rasszisták. Míg érdekes módon a támogatóiknak csak a kisebb fele (47%) az. Csak azt nem értem minek játsszák meg magukat, ha annyira hülyék, hogy 5 percenként buknak le?
Kamu az egész. Beépített moszad-ügynök volt és most lejárt a küldetése.
Csurka, a Nemzet bölcse már régen megpendítette, bár ő Vonára tippelt, hogy szefárd zsidó:

mandiner.hu/cikk/csurka_vona_gabor_szefard_zsido
@Szelesztia: "Mi más ez ha nem dicséretre méltó?"

Akkor lenne dicséretre méltó, ha a jobbik nem lenne magyar ellenes.
Egyetértek. Rettenetes giccs, de a zsidók ki fogják taszítani, mert attól hogy van egy anyai ágon nagyanyja akinek a testvérének haverjának ismerőse zsidó volt még nem fog a mézes bödön közelébe kerülni.

Azért látszik a pálfordulás és az is, hogy egy ilyen embert jobb is volt, hogy a jobbik gyökerestül eltávolított a soraiból.
Csanád is az ami, nem tudja letagadni. Eddig itt volt a haszon, most meg ott. "Ők" csak ezt nézik.
@Zuckerbrot: "A sztorid kicsit sem reális, egy antiszemita nem lesz filoszemita csak mert zsidó származású, ilyen a mesékben sincs."

Ebben maximalisan igazad lehet.
Szerintem Csanad tudta, hogy zsido. Nem hinnem, hogy a nagyi elhallgatta elotte. Szerintem egyszeruen itt , a jobboldalon talalt egy szeket, amire leulhetett.
Megelhetesi politikus.
@Frizuravarjú:" bár ő Vonára tippelt, hogy szefárd zsidó:"

Biztos, hogy tevedett? Mar le van jatszva a meccs?
@Szelesztia: Így van, most már tényleg csak az a vérnáci csürhe maradt, akik remélem hamarosan a számukra felállított, a teljes vagyonelkobzásukból működtetett koncentrációs táborok áldozataivá válnak.

Jobbikosok, hív a Duna, vár a MÁV!
Ami ebben az országban ment, és megy, azután én már egyáltalán nem csodálkoznék ha kiderülne: csanádot bomlasztani küldték a jobbikba, akiknek érdekük, hogy ne legyen rend ebben a kibaszott országban.
@odamondó: "Azért látszik a pálfordulás"

Bár nekem kissé hihetetlen, hogy egy élő lágert megjárt nagymamival a fedélzeten, mégcsak nem is sejti, hogy itt bizony szar van a palacsintában. De tegyük fel hogy 2010-ig nem tudott róla. (ekkorra datálható az ügyet kirobbantó felvétel) Miért csak 2012-ben, -a szaros bili kiborulása után- döbbent rá emberünk hogy ő hirtelen hithű zsidó akar lenni, és szán-bán mindent? Nekem büdös ez az egész, úgy ahogy van.
@Könnyen elkaptuk, uram!: Hát persze, hogy opportunista. Mint a legtöbb politikus. Ezért kell jó alaposan megnyírbálni a politikusok hatalmát. Jelenleg éppen az ellenkezője folyik: a selejt emberek ügyes manipulációval és agymosással mindenre rárakják a mocskos politikusi kezüket, mindenhová bepofátlankodnak és minden területen ők akarják megmondani, hogy hogyan élj. Az ostoba birkanép meg támogatja őket. Önként sétálunk a tetves rohadékok által tákolt ketrecbe. Ez a nagy magyar helyzet.

Csak annak a politikusnak vagyok hajlandó hinni, aki önként csökkenti saját hatalmát, jövedelmét és mindennemű hatáskörét. De csak azután, miután megtette, természetesen nem elég hogyha ígéri.
@BPHead:
Es a birkanep nem veszi eszre, hogy nem kulfoldi osszeeskuves folyik. Minden orszagnak a sajat politikusai az igazi rakfeneje, epp azert, amit irtal.
De valakiknek iranyitani kell az orszagot. Kik legyenek? Szakpolitikusok? Nem jo, mert nem kell a nepnek, nem eleg demagog.
@Jankove: ha már így mondod ezt az élő lagert megjárt nagyit azért csak képzeljük el a következő abszurd szituációt:

Csanád drága hétvégén meglátogatja nagymamát + család is jelen van. Drága Csanád Jobbikos aki néha mintha keményebben szólna fel a zsidók ellen. Na ennek tükrében ez a nagymama ott ül a sarokban és pofája lapos, hogy a drága unokájához hasonlóak pár évvel korábban majdnem megölték. Ehhez a család többi tagja is toleránsan asszisztál.

Pff bazdmeg most valaki kurvára hazudik, mert ilyen a világon nincs.

Vagy tegyük fel Csanádnak nincs is ilyen rokona csak eladta a rohadt lelkét a Jobbik lejáratásához és most az egész ország bezzeg Jobbikozhat?! (összeesküvés elmélet)
Nekem az a furcsa,hogy eddig nagymami hogy tűrte szó nélkül,hogy Csanádka a kisunoka mérték
nélkül zsidózik,miközben ő a poklok poklát járta
a hasonló barmok miatt.Mindenki a családból nagyokat kummantott és ettették itatták az oda járó vérmagyarokat?
Itt valami tényleg sántít.Lehet hogy az egész a nagymama bosszúja volt?
Vagy lehet hogy az egész párt zsidó,csak jól titkolják?
@Szelesztia: Nem hiszek ezekben a "ki kinek az _előre_ beépített embere" dologban. Szerintem ilyen nincs. Olyan van, hogy kiszemelnek egy-két, a saját pártjában elégedetlenkedőt, vagy nagyravágyót és jól megkörnyékezik pénzel, ideológiával.

De ebben az ügyben szerintem nem ez történt.

Vannak emberek akiknek nagyon fontos a társadalmi hovatartozás, a "falka" és egy ilyen falkán belül a pozíció.

Ha valaki ilyen, az valamilyen módon megtalálja a módját az érvényesülésére. Mondjuk egy vallásos gyülekezethez csatlakozik (ez alatt értem minden olyan vallást, ami megkívánja a csoportos aktivitást, akár a zsidó, akár a Jehova, akár katolikus) vagy mondjuk egész nap politizál egy blogon kiállva egy ideológia mellett többedmagával, de lehet focidrukkoló, aktivista, mozgalmi tag, szeretetszolgálatos, stb.

A lényeg, hogy olyan tevékenységet végezzen egy csoporton belül, ami kivívja csoporttársai tiszteletét és van közös cél. Sokak vagyunk ilyenek, ki-ki a maga módján és a maga igényében. Én pl. vezető programozó vagyok (éppen emiatt) és számomra nagyon fontos a profizmus, és hogy kollégáim kellően tiszteljenek, mindig próbálok egy lépéssel előrébb járni és mindenre tudni a választ, mint valami kibaszott zseni. (Ez karöltve egy jó adag maximalizmussal tökéletes recept a szar életre, és ezt ha akarom se tudom megváltoztatni mert ösztönös, mint egy kutyának a terület körbehugyozása.)

Szegedi Cs. ezt vesztette el, méghozzá nagyon magasról, és ezt nem tudja megemészteni. Pótcselekvésként kétségbe esetten keresi mivel tudná ezt kiváltani. Ezek szerint megfordult a fejében az is, hogy megtért zsidó lesz, aki eddig tévúton járt, de saját belátása jó útra térítette (na jó, itt hibázik a dolog). De ezzel még lejjebb csúszott az _előző_ pozíciójában és már annyi se maradt, mint addig. Nem tud mit lépni, én se tudnék hasonló helyzetben és valószínű kétségbeesetten minden baromságot megpróbálnék.

A jobboldal is olyan, mint akármelyik másik, vagy másképpen: a Jobbikos létet ugyanazok az ösztönök vezetik, mint mondjuk Greenpeace-szest. Ott is van az egyénnek szimpatikus ideológia, van cél, van mitől félni, és van miért küzdeni. A harmadik fél pedig megmondhatja, hogy számra "az milyen már, hogy itt globális tőkézik (zsidózik)". De ez az egyénen nem változtat, csak erősít.

Nincsenek nemzeti ösztönök, falkák vannak. Pontosabban a falkán belüli pozíció és a közös célban elért eredmény.

És ki adna fel egy EU-s mandátumot, hogy aztán szarabbul éljen, nemzettestvéreim ide vagy oda? Én is inkább keresnék egy jó indokot arra, hogy nyugodt szívvel megtarthatom a falkámon kívül. Kell az újnak.

És lehet háborogni, hogy ez nem így van, Szent Kronára tett eskü, nemzet, kizsákmányoló erők, miegymás. Mindent meg lehet ideologizálni önzésből ha az ember "életét" veszély fenyegeti. Egy ilyen dolog nem egyenlő az erkölcstelenséggel. Ez öntudatlan önvédelem. Erkölcstelen azonban megvesztegetni valakit (pl. eu-s pénzekkel), lopni, csalni, hazudni, kárt okozni (nyilvánosságra hozott hangfelvételekkel).

Aki pedig majd itt veri a becsülettől és önzetlenségtől dagadó faszát, az gondolja csak végig eddigi életét, milyen egy hazudozó gyarló szaralak is valójában, ugyanolyan, mint mindenki más.
@maim:

Mondtam már, hogy valszeg az egész párt, Csanádostul, Vonástul, Gárdástul, stb. a rettegés- és rettegetésbiznisz része.

Arra való, hogy itt szörnyülködjenek, nácizzanak-nyilasozzanak-fasisztázzanak, ész és vég nélkül, turbósított nagyüzemben, minden nem baloldali-liberális oldalon álló magyarra és nemmagyarra, azokra, akik egy percig sem hiszik el ezt az egész ostoba hazugságot.

Szóval hogy a Csanád nagyija olyanok miatt járt volna poklot, mint akik a Jobbikban vannak? Szerintem ha így lett volna, a Tengely anélkül vesztette volna el a háborút, hogy kirobbantotta volna ... :)
Nagyon úgy néz ki, hogy nem tudták a fidesz likudos gazdái elviselni, hogy a Jobbik szimpatizánsainak száma nem csökken bárhogyan is akarják lejáratni a Jobbikot! Most kiköpték az aduászt szerintük, hogy a Jobbik egyik meghatározó képviselője az ellenség szülötte! Ha lesz tabularázása Jobbikban akkor ez még jót is tesz neki ha a kleinhez hasonló patkányokat lerugdalják a fedélzetről akkor hiteles marad! Ha viszont az ismertek mint a nyikos ott maradhat a Jobbikban akkor sajnos ők is ugyanolyan gazemberek mint a többi élősködő nemzetáruló söpredék! erre nincsenek hónapok ezt napokon belül le kell rendezni, mert ha húzzák az időt az amortizálja a pártot! Meg kell szűrni a teljes állományt és tisztába tenni, hogy ki-kicsoda!
Néhány éve Lengyelországban történt meg ugyan ez: szélsőjobb párról kiderül hogy zsidók, látványos visszatérés, nyilatkozatok, stb. Micsoda véletlen!

Hol lehet családfát kutatni (mármint hitelesen, nem költségesen)?
@Kökény6:
"A zsidó tanítás szerint a „kiválasztottság” nem többlet-erényeket, magasabb képességeket vagy értékbeli fölényt jelent, hanem kizárólag egy küldetés magasabb felelősséggel járó kötelességét."

Ez tényleg nagyszerű, csak annyi a kérdés, hogy ezzel hogyan lehet összeegyeztetni példának okáért mondjuk Ovadia rabbinak, Izrael volt szefárd főrabbijának a gyűlölettől és felsőbbrendűségtől fröcsögő nyilatkozatait? Azokban nem pont ezekről a magasztos elvekről van szó, és nem sarki fűszeresként, hanem a szefárdok egykori legfőbb vallási méltóságaként mondta mindezeket.
@Park Ádám: Ne vedd sértésnek, de jóformán senkit nem érdekel, hogy te mit hiszel, ez van, nem valami eszmefuttatás vagy feltételezésről beszélek.

Még a maffia is ezt csinálja, akkor miért ne pont a legnagyobb halak ne csinálnák? Emlékszel talán az elmúlt hónapokban volt, hogy a rendőrség ellenőrzést akart végrehajtani, de már az ellenőrizendő helyek tulajai megkapták a fülest mire odaértek.

Szóval ne áltass, ez a világ ezerszer bonyolultabb, mint ahogyan a kisember elképzeli. Ugyanúgy, ahogyan mi bonyolódunk a saját problémáinkban, ők még inkább. És bizony nem lennének ott az elsők között, ha nem tennének meg mindent a siker érdekében.

Amit pedig a tisztelet szerzésről és magadról írtál... teljesen tévútra csúsztál haver. Csinálni azt, amit a majmok csinálnak körülötted? Öreg hiba. Nem gondolkoztál még cégalapításon? Vagy lehet a "vezető" a beosztásodra utal és nem a képességeidre. Úgyis teli van idióta vállalatokkal az ország, érdemes mindig újat csinálni és próbálkozni, főleg, ha tehetséges az ember. Na meg legalább gyarapodnak munkahelyek.
Kihagytál egy mókás elméletet.
Szegedi, egy Moszados beépített ember, aki most bukott le és búcsúzóul hülyét csinál még a pártból....
Csak annyi bizonyosodott be, hogy nálunk nincs szükség szélsőjobbra. Faji alapon nem lehet Magyarországon pártot fabrikálni. Annak idején a nyilasok is csak náci támogatással, egy örmény vezetővel tudtak garázdálkodni az országban, jelentős károkat okozva nemzetünknek.
@ekszvájzed: A Jobbikot a Fidesz hozta létre, azért, mert kellett egy tőlük jobbra álló párt. Ők ugyanis azt hazudják, hogy középen állnak és jobbra-balra csak szélsőségesek vannak. Persze a Fidesz nem középen áll, hanem a gazdagok erősen szegényellenes érdekszervezete. A Jobbiknak a politikai térben csak egy primitív szélsőjobbos idológia adatott. Az ideológia pedig kiválasztja az embereit, egytől-egyig gátlástalan, egyéni sikertelenségét csoportos erőszakban kiélő, bármire rávehető baromból áll.
@Szelesztia: Iszonyú mélységeket nyit meg a feltételezésed. Mert ha igazad van, és Csanád a nemzetközi háttérhatalom beépített ügynöke, akkor hol lehet biztonságban a magyar? Mert Szegedit ugyan az ellenség tolta be a pártba, de azt, hogy alelnök lett belőle, már a párttársai intézték. Naivitás lenne azt gondolni, hogy ők mind tiszták, és nem volt ott néhány segítő Szegedi mögött.
És ez az Ambrus, aki a felvételt készítette, miért nem leplezte le korábban Csanádot? Kik azok a "mi", akik a családfakutatást végezték, és két éve tudják Szegediről, amit most már mi is tudunk, de végig csöndben maradtak?
Hogy hihetünk ezután abban, hogy a pártvezetés semmit nem tudott erről a kiterjedt hálózatról - jogosan lehet feltételezni, hogy talán legfelsőbb tisztségekben se csupa nemzeti érzelmű jobbikos ül. A most feltűnően aktív Novák Előd például nem a maga érintettségét próbálja-e titkolni azzal, hogy ilyen látványosan kiáll Szegedi ellen? Vagy Vona Gábor, aki alig akarta kirúgni Szegedit a pártból, ha rajta múlik, még most is ott ülne??
@nu pagagyí: Azért nevetek néha az ilyen hülyéken, akik tényleg azt hiszik, hogy a Jobbik nem foglalkozik semmi mással, csak a cigányokkal és a zsidókkal. A programjukat bármikor ellehet olvasni, de hogy megdöbbentselek, nem hallottam még Jobbikos politikus szájából, hogy bizonyos népcsoportot ki kéne irtani. Ami pedig az egyéb kérdéseket illeti, van cigánybűnözés, ezt saját tapasztalatból is mondom, a zsidókkal még nem volt összetűzésem, de tény hogy ortodox zsidókról elég érdekes videofelvételek járják a netet, szóval a hülyék kivívják maguk ellen a társadalom gyűlöletét, ez valahol természetes.

De arról is elgondolkozhatnátok fogyatékos liberális embertársaim, hogy miért alakul ki a náci, tipikusan szélsőséges szemlélet. Elárulom! Az utált népcsoporttal szerzett rendkívül negatív tapasztalat szerzés útján. Úgyhogy ha szokták mondani nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, akkor miért gondolja a kisebbség, hogy nem fogja meginni a gondatlanságának a levét. Itt most pont azokra a becsületes cigányokra gondolok, akik nem állnak ki nap mint nap magukért és nem határolódnak el a bűnöző cigányoktól, esetleg nem jelentik fel bűnöző rokonaikat stb.
@Szelesztia: "teljesen tévútra csúsztál haver"
Én nem így látom, és ez nem csak tiszteletről szól, hanem az önkritikáról illetve a megfelelésről. Beletrafáltál, de rosszul látod. Amiről te beszélsz, az a tulajdonos, akinek vagy van dolga egy céggel, vagy nincs, nekem pl. van, de a legtöbbeknek csak befektetés. Ugyanakkor a amiről írsz, az a cégvezető, ami kisvállalkozásoknál általában főnököt jelent.

21 éves koromban alapítottam, most 47 ember dolgozik itt a takarítónővel együtt. Tudom, ez nem tűnik soknak, de a meló nem robotjellegű, kevésbé szabható meg kinek mi a dolga.

Hamar rájöttem, néhány alkalmazott után, hogy alkalmatlan vagyok cégvezetésre. Így hát kerestem rá alkalmas embert. A cég el is kezdett növekedni, én pedig sokkal távolabb éreztem magam egy közelgő szélütéstől.

Szakmán belül csoportot vezetni számomra könnyebb, mert a tematika egy viszonylag szűk, behatárolható terület kiszámítható problémákkal, míg a cégvezetés hierarchikus és kegyetlen. Pl. szemébe kell nézni a kollégának és azt kell mondani évek után, hogy nincs szükség a munkájára. Utálatot és kurvaanyázást vált ki.

Noha, ma már nem csak én vagyok az egyetlen tulajdonos, távol maradok az ilyesmitől, és ha nincs más, hát azzal háríthatok, hogy a főnök mondta...
@nu pagagyí: Az a baj, hogy FIDESZ = MSZP helyettesítéssel a szöveged pontról-pontra ugyanazt az értelmet nyeri.
@Késes Szent Alia: Az érveid helytállóak és elfogadom. Erre tényleg nem tudok mit mondani :D De a te megvilágosításodból számomra az a kérdés merül fel, hogy akkor tulajdonképpen miért is kellett meneszteni Csanádot? Sokakkal ellentétben, én hiszem, hogy jórészt nem a szélsőségesek szavaztak a jobbikra... úgy értem, ha csak szélsőségesek szavaztak volna, akkor sehol nem lennének. Úgyhogy ilyen párt taktikai lépés alapján, hogy dobjuk ki a zsidót, mert nem szavaznak oda a nácik... ez egyszerűen ostobaságnak hangzik.
A @Késes Szent Alia: Magyarország egy olyan apró kis ország, hogy ide nem kell senkit sehonnan beszervezni. A magyar politikusok önként és dalolva adnak át mindent egy kis kenőpénzért bárkinek...
A történtek után egy nagy következtetést lehet levonni: a Jobbik szavazó tábora messze nem olyan rasszista vagy fasiszta ahogy szerették volna sokan őket beállítani. Csanád mellett olyan hévvel és számban álltak és állnak ki a szavazók, hogy még magát a Jobbikot is meglepte.
@Szelesztia: Az az ijesztő, hogy innentől nem tudhatjuk többé, hogy mit miért csinál a Jobbik. Ha igazad van, és Csanádot a zsidók juttatták be, és ott képes volt megtévesztéssel vagy titkos hátszéllel az alelnökségig vinni, akkor a Jobbikban egy csomó minden más lehet csak látszat. Lehet, hogy a kirúgását is a zsidók intézték (Novák Előd??), mert ha már lebukott, nincs többé hasznuk belőle. Vagy mégis a bennmaradását akarták a zsidók (Vona ezért állt ki mellette?), de végül ezt jobbnak látták nem erőltetni... Nem lehet tudni. Meg azt se, hogy mennyi még az ügynök, például a borsodi szervezetben, ahol ugye végig tudták, hogy Csanád hazudott és vesztegetni akart, de éveken át nem szóltak róla...
@Stabilo: Lehet, hogy a zsidók nem szerveztek be senkit, mert mondjuk nem is foglalkoznak ilyesmivel, csak egyesek fantáziájában. Én azt mondom, hogy ha Csanád bárkinek a beszervezett ügynöke, akkor az a beszervezés nem áll meg őnála, ennél sokkal többen érintettek a Jobbikban, és a nemzeti érzelmű szavazók utolsó mentsvára is megrogyott.
@Késes Szent Alia: De ilyen alapon minden pártban lehetnek beszervezett "ügynökök". Izrael elég komoly anyagi forrást fordít az antiszemitizmus feltérképezésére és megszüntetésére. Sokszor többet tudnak ott egy pártól mint az annak otthont adó országban ügyködő szervek.
De ők azt is pontosan tudják, hogy a Jobbikot az átlag kiábrándult, de semmiképpen nem fasiszta szavazók tartják életben.
Egyébként pedig szeretném hinni, hogy bárkire is szavazzon a magyar, azért ő még "nemzeti érzelmű". Nem hinném, hogy egy átlagos Fideszes, vagy Mszp-s szavazó nem az, de ide lehet venni az LMP-t is. Jobbik szavazóként sem gondolom, hogy a "nemzeti érzelem" ott teljesedik ki, hogy mennyire tudjuk együtt gyűlölni a zsidóságot vagy a cigányságot, vagy hogy Kárpátiát hallgatok és Nagy Magyarország pólót hordok. (Én egyiket sem teszem)
Nemzeti érzelem az én felfogásomban azt jelenti, hogy az ember ismerje a történelmét, ismerje a kultúránk alapvető meghatározóit és ezeket add is át a gyerekeidnek. De ez sem azt jelenti, hogy mondjuk ne nézd meg a Batman 3-at, mert az micsoda agymosás.
Az én meghatározásom alapján meglepően sokan vannak ebben az országban "nemzeti érzelműek", sőt egyre többen. Hála az égnek :)
@Késes Szent Alia: Azért ezt most ne úgy kezeljük, hogy a 007-es zsidót kiküldetésre elküldték a Jobbikba xD Bár tény, hogy valami ilyesmi is előfordulhat, de nem kell feltétlenül beépülőnek lennie egy kívülállónak. Csak hogy kicsit borzoljam a libsik idegeit, Hitler csapatában is ott volt Stauffenberg, aztán mégis megpróbálta megölni Hitlert, hiba harcolt a harmadik birodalom oldalán :D Tehát előfordulhatott, hogy létrejött a mozgalom - ez egyébként nem a 2010-es választás előtt egy perccel volt - és később, esetleg még jóval a választások előtt úgy döntöttek, hogy nem a párt érdekei miatt maradnak a mozgalomba. VAGY ötvözve a másik elméletet... már bent voltak a bomlasztók a mozgalomba, és akkor kenték meg őket, hogy legyenek beépített emberek, szolgáltassanak információt gazdasági szervezeteknek, zsidóknak, jogvédőknek, kitudja kiknek.

Tulajdonképpen meg is oldottuk. Csanád a további utasításokért ment a Mazsiniszhez...xD bár nem tudom mit tudna még tenni EU-s elnökként. Ha mást nem is, a fizetést biztos feltudja még venni egy darabig...
@Stabilo: "Izrael elég komoly anyagi forrást fordít az antiszemitizmus feltérképezésére és megszüntetésére"

Én már olyan verziót is hallottam, hogy pont Izrael pénzeli pl a kuruc.info-t. xD Ami komoly stratégia lenne.

Holokauszt -> Emlékek <- Erősítés antiszemitizmus gerjesztésével -> Kártérítés és zsidó szervezetek segítése állami pénzből
Most komolyan, kijatökömet érdekel egy kretén jobbikos (és nem fideszes, mint azt jól el teccett qrni a blogban)? Meg úgy általában bármelyik jobbikos...
Egyáltalán ez a szar miért címlap???
@Szelesztia: Izraelnek nem kell pénzelnie a Kuruc.infót megteszik helyette más országok. Az igazság az, hogy tényleg van a világban egyfajta antiszemitizmus, ami úgy tűnik kiirthatatlan. Ennek okán nyilván lehetne hosszasan vitatkozni. Én kis emberként "kis zsidókat" ismerek. Politikailag pont ugyanolyan csalódottak mint én, ha nem tudnák, hogy részben zsidók, pont ugyanúgy a Jobbikra szavaznának le. Én sosem éreztem, azt a fene nagy zsidó összefogást sehol sem. Bár lehet, hogy az én készülékemben van a hiba.
Ki az a szegedi csanád? Valami zsidó?
@kovi1970: A Jobbikon és az Európa szerte megtalálható hasonló pártokon keresztül nagyon jól le lehet mérni azt ami egyre jobban körvonalazódik Európa szerte.
Ha elfogadjuk, hogy azt az álláspontot, hogy ezek a pártok fasiszták és a szavazóik szintén azok, akkor nagyon nagy a baj, hisz lassan megint összejön az a németországi tömeg...
De ez nem így van. Egyszerűen olyan problémák vannak szőnyeg alá söpörve, amiket csak ezek a pártok mondanak ki. Az átlag csalódott választó pedig hajlamos arra, hogy az egyébként néha-néha tényleg rasszista kijelentéseket elengedje a füle mellett.
Nemrég (ha jól emlékszem) pont egy rabbi mondta, hogy a növekvő európai antiszemitizmusért az európai politikusok a felelősek és nem a Jobbikhoz hasonló pártok vezetőire gondolt...
Zsidó Jobbik! Fúj, fúj, fúj :-)
@Stabilo: "Én sosem éreztem, azt a fene nagy zsidó összefogást sehol sem. Bár lehet, hogy az én készülékemben van a hiba"

Én próbálom nagyon objektíven nézni a dolgokat, de tényleg akárhová nézek mindenhol őket látom. A véleményformáló médiában, a kultúrában, nagyobb vállalatok kulcspozícióiban, a politikai, média, gazdasági elit döntő többségében, és kézzelfogható az a mentális-erkölcsi romlás, züllesztés ami ma hazánkban folyik. Egy biztos: arról, hogy a világ ilyen undorítóan mocskos anyagias húsdarálóvá züllött, biztosan nem Kovács 2 János esztergályos tehet.
Ez tipikus "all win" helyzet

- Csanád eldöntötte, hogy marad a politikai pályán, és így próbálja menteni magát. Szerintem a folyamat liberális Csanádnál ér majd véget.

- Slomónak ez egyértelmű reklám

- Jobbiknak önigazolás, hogy helyes volt elküldeni ezt a "kétszínű (kék és fehér)" zsidót

- A többiek pedig mondhatják, hogy lám-lám ilyen hazug megjátszós emberekből áll jobbik.
@Jankove: "A véleményformáló médiában, a kultúrában, nagyobb vállalatok kulcspozícióiban, a politikai, média, gazdasági elit döntő többségében, és kézzelfogható az a mentális-erkölcsi romlás, züllesztés ami ma hazánkban folyik." - Nem lehet hogy ők tanultabbak ezért vannak vezető pozíciókban, Kovács 2 János esztergályos munkájára pedig a globalizált világban nincs szükség?
@nu pagagyí:

Orbi, mint Jobbikos ... mint "náci", na ne röhögtess már, hát tényleg ennyire hatékony a valódi alapítók éjjelnappali hazudozása? Nézd már meg, kiket is véd MA IS a rendőrség a "jobbik" vonulgatásai során, és kiket is üldöz, a "jobbik" ellenségei helyett, legutóbb is inkább még a cigányok megtámadta családot vegzálták tovább, Devecseren ... Jajnemár. Persze, ha Orbán tényleg cigány, ahogy korábban többször is sulykolták ezt a "baloldalon", akkor nem szóltam ... :) És ki is oszlatta fel a Gárdát, meg rángatta fel és fújatta le az ülődemonstrációját könnygázspraykkel?
@Anthrax: Hehehe.. :-)) Ez így van.
Ez hatalmas cselekedet volt. Nem gondoltam volna. Azt hittem vicc.

Pont ezt hiányoltam az elejétől Csanádban, hogy lássa be mindennél előrébb való a család, a felmenőink, múltunk. Vajon mi fontosabb annál, hogy tiszteljük szüleinket és elfogadjuk a sorsunkat?

A kérdés csak az, eddig miért nem éltele bele Csanád a sok millió meggyilkolt, megkínzott, megnyomorított zsidó áldozat helyzetébe magát? Miért kell csak akkor megbánni a rasszista, zsidóellenes létét, ha kiderül ő is közéjük tartozik?

Most retteg az összes jobbikos, hogy nehogy zsidó ősei legyenek? Bohózat ez.
Szegedi Csanád ránézésre egy szittya magyar, de valójában egy félig zsidó származású. Akkor mit is jelent a zsidó származás, ha nem is ismerhető fel. A Jobbik is megkajálta Csanádot. Nem mérték meg az orrát, nem tettek fel gazdasági keresztkérdéseket...

Szánalmas Jobbik bagázs.
@Stabilo: Ezt én tisztességes és vállalható hozzáállásnak gondolom (bár nem vettem észre, hogy ez a pozitív nemzetfelfogás éltetné a Jobbikot, inkább úgy látom, hogy a cigánnyal-zsidóval szemben határozza meg, hogy mi a magyar: cigány az, aki lop, magyar az, aki nem lop. Zsidó és zsidóbérenc az, aki idegen érdeket szolgál, magyar az, aki magyar érdeket.)
Ha a Jobbik azt vallja, amit írsz, akkor természetes szövetségest talál a cionista mozgalomban, és bekövetkezhet az a fordulat, ami európai szélsőjobbnak (mondott) pártokban úgy nyilvánul meg, hogy Dávid-csillagos lobogóval vonulnak a holland vagy dán nemzeti érzelmű fiatalok. Mivel az ellenség közös Izraelben és Európában is: a ránk telepedő, értékeinket semmibe vevő, romboló "kultúra", és az őket ürügynek használó "jogvédő", "progresszív" ingyenélők serege.

És akkor a leendő Szegedi Csanádoknak se kell többé megijedniük egy családfakutatástól, és a zsarolni próbáló bűnözőnek büszkén mutatják majd a szívük fölött nyíltan viselt hatágú aranycsillagot...
@nu pagagyí:

Szerintem, jobban elolvasva, amit írtál, annyiban tényleg lehet valami, hogy azért csinálhatott volna egy ilyet, hogy ne ő legyen totál egyedül a jobb térfélen, mután minden riválisa leszalámizódott, akár őáltala, akár mások által ...

De így is nácizzák őt, mint a szart, nem sokra ment volna vele, ha azt is akrta. Vagy tényleg hatásos az általam előbb említett VALÓDI ALAPÍTÓI propaganda ... :)

Csak ránézek a fizimiskájára, meg úgy a teljes életművére, és egy ilyen szervezet létrehozását őáltala élből lehetelennek minősítem. Gyenge ez nagyon ehhez. Hiszen még sajá pártot sem volt képes létrehozni, inkább einsandolta magának a "jófiúkkal" közös játékát ...

De ahogy elnézem őt, ideológialiag így is jóval több köze van a ballibsikhez, nem is nagyon értem, miért gyűlölik őt azok ennyire.

Hiszen ugyanazokat a gazdasági-politikai parancsokat hajtja végre ő is, mint azok, ugyanúgy gyötri a saját népét, és ugyanabból az alomból fajzott. Legfeljebb egy másik oligarcha-csoport tartozik a szárnyai alá ...

Igazán egyesülhetne már az ellenzékével, de akkor mi lenne a milliószoros haszonnal kecsegtető belpolitikai pozíció-cserélgetős háborúikkal, meg a rengeteg pénzzabáló ilyen-olyan politikai csoportosulással?

Azt kevéssé hiszem azonban, hogy a műnáci csoportok létrehozásában, annak töretlen, klasszikus hagyományában a közben kőkemény gyurcsányistává lett vonallal ennyire összejátszott volna ...
@Dövan: "Lehet, hogy Csanádka is ilyen , és ezzel sokkal magyarabb vérügyileg, mint az a szemüveges balfasz, akinek nem jut eszembe a neve, meg a felesége, Dúró Dóra."
Herr Flick-re gondolsz? A kurucinfós Novák Senkiházi Előd, akit Tomcat egy jól irányzott pofonnal leterített (még ilyet, méééég!!!) Na az aztán az igazi semita fejű, de mindig ezek a legnagyobb gennyládák, az ilyen kiugrott vérzsidók, mint Bencsik is, a sok komplexusukkal együtt. Szegény butácska KúróDóra, pedig lehetett volna belőle egy normális ember felesége is....
@Késes Szent Alia: És az az érdekes, hogy miközben a Kurucon meg más jobbikos fórumokon megy a palesztin seggnyalás kőkeményen az izraeli vérnáci szélsőséges pártokat utánozza a Jobbik. Ez az igazi képzavar számomra...
@Farkantoán Chatpartner: Az milyen ciki lesz amikor Csanád Tel-Avivba emigrál! :-))
Csanád család,
csalárd csalás.
@Hutyibetyár: Herr Flick? :D
Ráadnék valami régi SZTK keretes szemüveget, tiszta Woody Alen a srác, nem? Legalább is jobban hasonlít, mint Herr Flickre.
@Szalahadin: Figyu, példákat vég nélkül lehet idézni minden mellett és ellen. Ezért se lesz soha béke ember és ember között.
A katolikus papok közt is van pedofil, az elveiben békés moszlim hitet is nézheted a gyakorlatban, hogy valósítják meg, az ember morális alapelveit összefoglaló parancsolatokat minden vallás ott és akkor szegi meg, amikor épp szüksége van a "hit" érdekében.
Úgy szar az egész, ahogy van és nincs jobb. That's it.זה מה שיש.
@Achilles:
www.mol.gov.hu/bal_menusor/hasznalat/oktatas/mindenkinek/csaladfakutatas.html

De a legjobb egy tiszta lappal kezdeni és felírni az ismert alapadatokat:

név,
szül idő, hely
házasságkötés ideje, helye
halál ideje, helye

ezt megismételni addig (szülők, nagyszülők, dédszülők, stb.), ameddig legalább a nevet tudod.

Utána megkérdezni minden rokont, minél idősebb, annál jobb.

És azután jöhet az anyakönyvek kutatása, miután már látod, hogy mi hiányzik. Onnantól pedig haladsz az ismerttől az ismeretlen felé, adatról-adatra.
"Mi irányítja Szegedi Csanádot?"

Nyilván az izraeli titkosszolgálat.
süti beállítások módosítása