ÉLŐ KÖZVETÍTÉS - Orbán Viktor a Tranziton

2012.08.25. 16:40 volankombi

Breaking! Ma délután Az amerikai fiúval közösen lessük meg, hogy mit mond Orbán a népének. Itt ülünk a felhajtott ujjú kockás ingek és a sportcipők földjén, a kőszegi Tranzit Fesztivál a határon - sehol egy szandál zoknival, a konzervatív értelmiség átlépett a huszadik századba.

orbi.jpgA Vezér "Közéleti találkozó" keretében válaszolja meg a neki feltett kérdéseket. Ilyenek vannak eddig, hogy aszondja "Európa többsebességes lesz. Mi melyik fokozathoz tartozunk majd?", meg például "Ön szerint megfelelő a fiatalokkal folytatott kormányzati párbeszéd?", de vannak lájtosabbak is: "Melyik aranyéremnek örült legjobban az olimpián?" Folyamatosan tudjuk meg a válaszokat.

18:20 Polgári, nemzeti, keresztény, konzervatív fiatalok, akik gondolkodni akartok életetekről és hazátokról, hallassátok a hangotokat! - ez OVI bácsi kérése.

18:19 Ennyi. Orbán köszöni a meghívást, a kőszegieket különösen. A fiatalokat bíztatja, hogy legyenek bátrak. Megkoptunk, mondja, szükség van az utánpótlásra. Hát aki ehhez akar csatlakozni, annak hajrá. Mi is búcsúzunk, este óriás buli lesz Heaven Street Sevennel és DJ Szabó Lacival, majd szétvet bennünket már a vágyakozás.

18:18 "A jobboldal felől nézve a történelmet", OV ezt látja: "...nem kell félnünk, mert jobbak vagyunk a komcsiknál". Aki nem FIDESZ-es az vagy komcsi vagy náci, nagyjából ennyi van. (HI)

18:16 A jobboldal, akár a főnixmadár. Feltámad újra meg újra. Eddig már sokszor bebizonyította jobboldal, hogy, ha lehetőséget kap, jól kormányoz. Szerintem is fontos az önkritika. (Herkules Irma)

18:14 Azért az előbbi bejegyzést pontosítom: "Mindig nem fogunk nyeri, de egyszer-kétszer még biztosan". Tapsolt megint a közönség. (HI)

18:13 "Mindig nem fogunk nyerni". Sajnoshálistennek?

18:12 Úgy tűnik, hogy a negyedik érv az, hogy "nem kell megijedni". Nem kell félni, meg kell védeni a rendszert. Az egész jobboldalnak bátorságot javasol, ugyanakkor nem mond el semmit az egész magyar jobboldalnak arról, hogy mi is lesz. Szerinte mindig csak aggódnak a jobbosok, miközben ő azért megy oda hozzájuk, hogy hogy is csinálják.

18:11 "Egy borsúrával lemaradtak a szocik (...) Magyarország megnőtt, mint a tüdő a fazékból"

18:08 Szerinte nem a Fidesz miatt kell megváltoztatni a választójogi törvényt, hanem mert a magyarság "közjogilag világméretű"!!!

18:07 Mi indokolja az előregisztrációt? 4 dolog: 1. hazai kisebbségek, mert külön is szavaznak 2. kettős állampolgárok (eddig hogy szavaztak, Vitya???), 3. külföldi munkavállalók, mert Londonba kell küldeni a kis cetlit, nem Piripócson. "Ezt akarták, nem? Nemezetegyesítést." Neki el kell küldenie Csíkszereda-Külsőre a szavazólapot, hogy egyesüljön a nemzet. A negyedik gondolom, mindjárt jön, a többit eddig megoldottuk.

18:06 A jobboldal ugyanakkor meg sértett megtámadottság-érzése van, ha Tóta W.-t olvas, ideges lesz, pedig "ott egyevigye"

18:05. Viktor elégedett. Azt modja, végre a kedvenc témájához érkeztünk. Milyenek a baloldaliak? Hazugok. Csalnak, hazudnak, aztán - amikor színt kellene vallani - másra kezdenek mutogatni. Elvtelen, mindent tönkretevő lények. Viktor nem akarja vádolni őket, de a tapasztalat ezt mutatja. már Abló is zavarban van. Én fogom a fejem, megnyíltak a pokol kapui? Gulyás szagát érzem. (HI)

18:04 A komunyista ezenkívül sompolyog is, mint a féreg, fölrágja magát (TAPS).

18:03 "A kommunisták ravaszak". (TAPS)

18:01 Orbán tíz évvel ezelőtti lózungokkal tartja fenn a bal-jobb különbséget a korszerű jobbos fiatalok előtt. A magyar jobboldal nagy előnye, hogy történeti távlatokban látja a sportot és a kettős állampolgárságot például.

18:00 Orbán szerint a baloldal támadja a sportot és a kultúrát. Az előbb említett férfi elvérzett.

17:58 OVI azt mondja, hogy a NER az ő nünükéje. Ez mit jelent??? Nem is akarom tudni. (HI)

17:57 Sporttal építjük a jövőt! sportberuházásokat! Stadionok százait kell felépíteni. Stadiont a sportolóknak? Színházat a színészeknek? Nem! A nézőknek. A sportot és a kultúrát ellenségként kezelni? Disznóság! (HI)

17:56 A sport a cinikusok, kritikusok, nihilisták gúnyának tárgya. (Ez azért rondán hangzik.) A sport nemzeti teljesítmény! - mondja Viktor, tapsolnak. Szálinger Balázs vállon vereget, azt mondja, az öngyilkosság is ilyen. (HI)

17:55 Rózsának és Viktornak közös titkai vannak... Abló azt mondja, édes kis titkok. Bejön a szappanopera szál is?

17:53 Rózsa kezében van az életünk. Ezt nem lesz könnyű feldolgozni. (HI)

17:51 Orbán sürgeti az ügyet, Hoffmann Rózsa viszont nő, és ért hozzá, ezért még nem tudjuk, mikor érkezik el a Kánaán. Ez kész.

17:50 Gyorsértékelés: Orbán folyamatosan blöfföl, teljesen felkészületlen, pedig még sajtóregisztráció is van. Szerintem jelenlevő népe sem hiszi el azt, amit mond.

17:48 Siker siker hátán. A látomás: a világ egyik legjobb felsőoktatási rendszerét fogjuk felépíteni itten, ha kitartunk. Mennyi pozitív energia. Abló jelezi, hogy kevesebben jelentkeznek, Viktor szerint igazából ez nem tendencia. Egyre többen és többen jelentkeznek majd. Diákhitelt 30 évre 1 vagy 2 százalékos kamattal. (HI)

17:46 A diákhitelt emlegeti OV, milyen lenne a jó, hogyan is kellene igazából? Erről egy szöveg, amit érdemes elolvasni: Titkos tanulmányok (HI)

17:43 Váratlan fordulat: egy fiatal férfi azt kéri, hogy szúrjuk nyakon. Ez az egyetértés jele volna? Jimmy halála után többen feküdtek a sírkövére. Valami tompa dolog is jó, súgja ide, basszus lebuktunk volankombival, most meg azt, hogy az se baj, ha fáj. Nem fülkeforradalmár. De mégis, tesszük fel a kérdést, hányan lehetünk még itt ilyenek? (HI)

17:40 Romkocsmákban merengő bölcsészek jönnek: ezzel nem megyünk előre, mondja. Az nem megy, hogy a szülők dolgoznak, a gyerek meg értelmetlen dolgot tanul. Orbán továbbra sem vállalja a felelősséget első kormányának egyetemalapító dömpingjéért, Ablonczy Bálint persze erre nem kérdez rá. Most épp a románoktól lop szöveget: legyen a világ első 100 egyetemének egyike magyarországi.

17:39 Egyetlen dolgot lehet tenni, nekünk, idősebbeknek, hogy megígérjük, hogy építünk egy versenyképes országot - gazdasági, kulturális mindenféle szempontból -, amiben érdemes maradni. Javaslat: mégse LEGO-kockákból, ha kérhetjük! (HI)

17:38 Orbán a fiatalok nyelvén beszél: "Csak ki kéne menni körülnézni, nem? Mielőtt elkezdődik a nyolcórás keccsölés, nem?"

17:36 Orbán Viktor 1984-ben interrailezett, 300 dolcsija volt egy hónapra. Inkább úgy döntött a Mariahilfer mellett, hogy ő inkább itt marad, és az ő teljesítményét Magyarország élvezze. Ezek jó dilemmák szerinte.

17:35 Az egyetemekre fordított lóvé nem kidobott pénz! Örömmel halljuk. Viktor, meglepett bennünket. (HI)

17:34 Új téma: Menni vagy maradni? Abló figyelmeztet: Ha OVI magasat mond, akkor az a baj, ha keveset, akkor meg az. (HI)

17:33 Kína a király, ennyi. Nem nagyon volt olyan gazdaság a történelemben, ami olyan nagy számban emelt volna ki embereket a szegénységből, mint Kína. (HI)

17:30 "Izgalmas ország Kazahsztán: igazi férfiembereket terem". 80 fok a hőingadozás, Orbán viszont azt gondolta, ő bátor legény, és nekiállt egyezkedni velük.

17:29 A blokk végéhez érkeztünk. Egy fesztiválozó a kínai államkötvényekre kérdez rá. Orbán elmesél egy történetet: Kazahsztán izgalmas világ.

17:27 Viktor mosoly, ő nem mondta, hogy mit kellene csinálni, hogy harcolni, felvenni a kesztyűt, ő ezt nem, de ha a jó példáját követni akarja a nép, na, az ellen nem lehet tiltakozni. De ne engedjük, hogy ő elsőként foglaljon állást! Dübörögjön csak a vita ezerrel. Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! (HI)

17:26 Abló nem kérdez alá Orbánnak. Egyet sem.

17:24 Magyarországon a szellemi élet provinciális Orbán szerint. Erre jó példa volna a Tranzit fesztivál? Mindegy is, OV szerint valódi nemzeti konzultációra lenne szükség, apokaliptikus víziót vázol a szkíták és zapatnyikok közti harcról. Tanáremberek, politikusok, satöbbi kell megdumálni mindent.

17:23 Minden az egységesülés felé megy. Ma még nem szólhat bele a nyugdíjügyekbe az EU, de... Szóval veszélyben van a szuverenitás? - kérdezi Abló. Már készülünk az ostromra: középkori harcosoknak öltözött fiatalok vonulnak át az udvaron... (HI)

17:22 Meg az angoloktól a Fradit, az E-ON-t (hamarosan ) a németektől. Új infó: szövetségeseink is vannak! A nap öröme. (HI)

17:20 Szerencsére a szlovákoknak már kitakarítottuk a nyugdíjrendszer átalakítását macsétával (sic), de nekik ugye nem volt kétharmaduk. Azóta visszavettük a Rábát a malájoktól, ez azért menő, nem?

17:19 Nem baj, ha legyőzzük az Uniót, hiszen mindenben igazunk van. Egyetlen gond az lehetne: a belpolitikai bizonytalanság, de - idézem - a 2/3-ad áll mint a cövek. Valaki azt mondja, van jobb hasonlat is, amiben lovak és hideg víz is szerepel. (HI)

17:18 Aknazárótűzben találtuk magunkat, midőn a bankadót bevezettük, pedig senkinek semmi köze hozzá.

17:16 Elérkeztünk a 8+2 év kifejezéshez is. De minden jó lesz, 14 és 21 között már tök más lesz az intézményrendszer. A lengyelek ügyesebbek voltak, a szlovákoknak meg eurójuk van, de a magyarok a lehetőségeikből indultak ki. Ezt már totál nem értem. Sci-fi a kőszegi várban. (volankombi)

17:14 Ne szakadjunk le! Viktor fejében már megvan a terv! visszavesszük az éllovas szerepet, ne szarja össze magát senki! Bízunk a mesterben. (HI)

17:13 Herkules Irma amúgy tegnap este fogadásból lekezelt Csintalan Sanyával is itt. Közös pontjuk az volt, hogy mindkettejüknek orrszarvús pólója volt. Csintalan azt mondta, jó a rino, meg azt, hogy jó, hogy csak két embernek van ilyen pólója, mert ettől értékes.

17:12 Kicsit úgy tűnik, mintha Orbán nem készült volna, kissé kapkodva nyomatja a szokásos sablonokat: államadósság, szolgáltatásra terhelt adó stb.

17:10 Viktor továbbra is kiáll az adócsökkentés mellett, tovább kell vinni... de mit??? Lécci írjátok meg, hogy mennyivel visztek többet haza? Kormánytagoktól nem ér! (HI) Viktor még mindent csökkentene, ez az út. Azt hiszem, rossz irányba indult el. Eléggé unortodox.

17:10 Orbán szerint Közép-Európa viszont jól jár, de ez mély téma, nem megyünk bele, áll rendelkezésre máskor. Blöff, blöff, blöff.

17:08 Orbán nem nyugtatja meg a nyíregyházi fesztiválozót, ehelyett relativizálja a magyarországi mélyszegénységet. Szerinte a nagy képben egész jól állunk, azonkívül Európában amúgy sincs lehetőség még több pénzt keresni, ez van. Mit lehet tenni, kérdezi magától.

17:06 Nyíregyházi fesztiválozónk kérdezi: Mit akar tenni a kormány a leszakadás ellen? Ne a közmunka legyen a válasz, mondja (felolvasott kérdés)

17:04 Viktor azt szeretné, ha az emberek támogatnák a kormányt, azt mondanák, azt várnák el, hogy folytassák a szabadságharcot! Már látom is Matolcsy minisztert karddal a kezében, alatta csatamén. Nem nyugtat meg ez a kép. Nagyon nem. (HI)

17:02 Ablonczy Bálint nagyon komolyan néz, közben Orbán nosztalgiázik a régi szép időkön, amikor Bokros után fasza volt, mert csak 58%-os volt az államadósság.

17:01 Az igazán jó, ha 50% alatt jár az államadósság, ez a szent grál, ha bejön, akkor függetlenedünk a pénzpiactól... Cserekereskedelem reload? (HI)

16:59 Olcsó tréfa gúnyolódni a szabadságharccal - mondja. A dolgot osztom, inkább sírni érdemes, mint nevetni. Persze tudjuk, komoly ügyet komolytalanul kezelni... Jaj, már megint kezdődik az államadósság-elmebaj. Az USA meg Japán puszta fikció. Köszi! (HI)

16:58 Viktor lila ingben van, ma délután láttuk Kovács Zolit is itt a kőszegi várban. Újpesti összeesküvés-szag van. Közben Viktor a szabadságharcot védi, szerinte az ellenzék inkább a családjával, munkájával törődjön.

16:57 Viktor Szent István intelmeiből idéz, meglepődünk, nem a tudományos álláspont, hogy ezek a szövegek valóban soha nem léteztek? (HI)

16:56 A mostani kormány komolyan veszi az ezeréves magyar államiságot, mondja OV (volankombi)

16:56 Kiderül, hogy egy kis szabadságharc nem kottyant meg OVI-nak, aki egy intim beszélgetésre készült, ami furcsa, lévén vagy 600-an ücsörögnek itten. (Herkules Irma)

16:54 Viktor mosolyog. Mindketten felhajtott ujjú ingben ülnek. Viktor nevet!

16:53 Mi a helyzet a keleti irányzattal? - kérdezi Ablonczy Bálint, valamint sokan akarnak elmenni. Megmaradjon a szerénység és az alázat.

(kép innen)

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr954731432

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel! 2012.08.25. 21:16:41

Dante már járt az udvarunkon, ez már biztos! Isteni színjáték mi? Színjátéknak színjáték, amit én időnként bemutatok szerelmetes házikónk becses bejáratánál. " "...Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!" E néhány szó setét betükkel állott magassan...

Trackback: Focistának nem kellett Orbán, ezért lett joghallgató 2012.08.25. 19:36:34

Se a magyar, se a történelem, se a matek, se a fizika nem ment neki, így nem csak bölcsésznek, tudósnak se volt jó – árulta el a Policitynek adott interjújában a miniszterelnök. Bár gőze nem volt, mit csinál egy jogász – ezt is ő mondta ...

Trackback: Hányan szarták le Orbán új nemzeti konzultációját? 2012.08.25. 19:35:10

Nem mondhatjuk, hogy hétmillió háromszázezer választópolgár le se szarta Orbán Viktor május 30-án postára adott konzultációs kérdőívét, hiszen ezek az emberek konkrétan leszarták a nemzeti ál-konzultációt. Hétmillió háromszázezer választópolgár nem kül...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Undorító pokolfajzat valamennyi. A szónok és a hallgatóság is. Elhatároztam: részemről már nincs bocsánat nemcsak a fideszes gazembereknek, de azoknak sem, akik ennyi szemétség,aljasság után még mindig mellettük állnak. Mert vagy hülyék, ostobák, vagy haszonélvezők. És én sem hülyéknek, sem haszonélvezőknek nem engedem meg, hogy tönkretegyenek engem és a hazámat. Kevesekért sok millió embert.Patkányok, pusztuljanak.
Elég hülye stílusú a tudósítás!
Nem lehetett volna konkrétabban fogalmazni?
Vagy pont az a cél, hogy jobban lehessen maszatolni?
@babakék: gratulálok, kiváló riposzt.
Visszataszító az a blog.
@babakék:
Miért van az, hogy felőled mindig sötétség jön?
Morálisan ingoványos személyiséged nem lehet magyarázat mindenre.
Engem nem zavar rettenetes primitívséged, de egy heretájéki véraláfutás nem ártana neked.
Azt meg, hogy te mit engedsz meg és kinek, valószínűleg mindenki nagyívben kulázza le!
Ahogy a nagyfater mondotta volt, összehordta a szemetet a szél. Kőszegen, teszem hozzá.
@babakék:

A hallgatóság miért? Én úgy képzelem a helyzetet, hogy a nyomorult Orbán azt hiszi, hogy fürdik az elismerésben, miközben a hallgatósága leplezetlenül röhög rajta.

Uhrin Benedek meg a Balázs-Korda-páros is sztárnak képzelte magát a Szigeten...
Jót nevettem ezen az elmebetegen.
Persze lehet, hogy sírnom kellene, hogy az ilyenek még szabadon mászkálnak közöttünk és nem a Lipótmezőn vannak rács mögé zárva.
Hangosak a fasz zsidók,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó'k.

Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltünnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.

Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.

Panaszkodnak, nyavajognak,
Ök sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.

Mindenki utálja öket,
Zsidó férfiakat, s nöket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.

Elveszett tekintélyüket féltik,
De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába.
Éljen Magyarország!
Éljen a Fidesz!
Éljen Orbán Viktor!
Jó sokáig!

(...és éljek én is! :-)
@Mr.Insurgens: Én inkább azt kulázom le, amit te írsz és ezzel a lendülettel téged is. Sugallod, hogy sokan vagytok...Hányan is? Néhány százezren.
Lesz majd nagy meglepi 2014-ben...
@Hertelendi:
"Lesz majd nagy meglepi 2014-ben..."
Egyetértek.
@babakék: Gratulálok!!!! Komolyan!
Ezek meg hadd ugassanak, pénzért csinálják...
@Failer:
Szerintem neked fáj az agyad.Biztosan most érkeztél a gárdaavatóról.
@J.László: Csak nem úgy majom, ahogy ti szeretnétek...
@Pfullendorfi Ida,Hohenberg Gertrud=Rudolf: Igazad lehet, rosszul írtam le a verset. Amúgy Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének szóvivője írta ennek a csodának az eredetijét. Tessék, művelődj egy kicsit a libsi kultúrával..

Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó'k.

Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltünnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.

Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.

Panaszkodnak, nyavajognak,
Ök sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.

Mindenki utálja öket,
Magyar férfiakat, s nöket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.

Elveszett tekintélyüket féltik,
De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába.

A kurva anyátok!
@Hertelendi:
Szerintem 2014-ben fogtok végérvényesen megbukni.
@Hertelendi: Ez most komoly?
Véleményed negligálva!
Ha lenne kapacitásom bővebben kifejteném azt, hogy édesanyád valami mással is foglalkozhatott volna anno strihhelés helyett!
@Failer:

Nem értem.
Ezzel, hogy most ilyen faszságokat másolsz be ide, mit akarsz elérni?

A jobbik éppolyan tahó párt mint a fidesz.
@Failer: Nagyon sötét egy állat vagy... ennyi.
Te már megnézetted a vérvonaladat?
@J.László: Fogtok megbukni? A lakosságra gondolsz?
1984-ben honnan a lótúróból volt Viktornak 300 dollárja? Az akkoriban 6 ember valutakerete volt, és bűncselekménynek számított ennyit birtokolni...
@komplikato:
A "lakosságot" magyar népnek hívják, köcsög. Épp ezért buktok meg, te szerencsétlen.
@J.László: Nem mondod, azt hittem Afganisztánban vagy Hawaii-on vagyok.
A választások eredményeit és következményeit a lakosság, a magyar nép fizeti. Az a nagy kérdés lehet egyáltalán nyertese vagy csak a "politikai elit" nevezetű gengszterhalmaz?
@stefan75: Nyilván a fontos elvtársaknak és családtagjainak jutott "egyéb" úton-módon.
@komplikato:
Rosszul mondtam, kérlek, ne haragudj. Megbuktatok már 2010-ben. Akkorát, mint a télikabát. Legfeljebb nem veszitek észre. 2014-ben talán észre fogjátok venni. Biztos tudod, ki az, aki nem tanul a saját kárán.
@J.László: Orbán benneteket és saját magát akarja bíztatni, hogy 2/3...de már ő is tudja, mert szóltak neki, de ti is tudjátok, hogy az már csak 1/3, vagy annyi se, de azért csak ugassatok...azért tartjuk a kutyákat.
@J.László: Én biztos nem buktam meg, nem vagyok pszichopata önimádó lealjasodott megélhetési politikus.
@J.László: Télikabát, hogy a lófaxba tud megbukni?

orbán egy hatalommániás majom.
Ráadásul beteg is.
Ha időnként nem kötnék rá a kettőhúszra, akkor havonta agyOnlövetné a fél bandát, a másik felét meg Recskre küldené.
Orbán a nyaloncai körében
Ez már nem fog megjavulni, egyre hülyébb. Nem az ország miniszterelnöke, csak a kommunista jobboldalé és még büszke is rá.
@J.László: Olyan, hogy végleges, nincs a politikában. A bukás viszont ezerféle lehet, nem biztos, hogy választás kell hozzá.
"“A következő két évben sok minden lesz, de belpolitikai bizonytalanság az biztos nem” - mondta Orbán, vagy még még átélhetőbb legyen: "a kétharmad áll, mint a cövek"."

...HÁDDEJAHHHHH.....A PROSZTAMOL UNO-NAK KÖSZÖNHERTŐEN ! :o))))

...DE ERŐSEN CSÖKKEN A GYÓGYSZARTÁMOGATÁS........
@nu pagagyí:
A politikában vannak visszavonhatatlan bukások. Sok példa van erre. Az elmúlt századból is.
A kinyilvánított népakarattól független megoldásokkal vigyázni kell, ahogy az elmúlt század néhány eseménye is igazolja.
Onnan lehet megismerni a köcsög Orbainistát hogy Gyurcsánynak mindnen mondatából gúnyt űz, minden szavát kiforgatja.

A köcsög Gyurcsanyistát pedig onnan hogy
ugyanezt teszi Orbánnal ahogy a posztoló.

Nem észérvekért megy, nem ismer el semmit, nem is érdekli semmi, csak és pusztán a fikázás, mert Gyurcsány nevű megváltója ezt kívánja tőle.
Gyerekek ez a pali nem hízott meg nagyon????

Az Index képén olyan pocakos hogy az nemigaz...

Ezzel a hassal hogy lehet focizni????
Vazze, mán megint gyilkoljátok egymást, miért?
@rockjano:

Dehogynem. Mindenki ezen röhög a konzultációs képe óta, hogy minek fotosoppoltatta szét a rusnya pofáját, ha az összes többi sajtófotón úgy néz ki, mint egy mangalica kandisznó:

static4.origos.hu/i/1206/20120612-orban-arcai-orban-viktor-nemzeti3.jpg
@J.László: Az a baj, hgy nem veszed észre, hogy OVi pontosan azon a lejtőn van, ahol Gyurcsány kb. 4 éve. Gyurcsány a baloldalon nem Öszöd, stb. miatt bukott meg, hanem mert mindenbe belefogott, aztán semmiből nem lett semmi.
A jobboldal OV-ral nem nyerhet. Nélküle esetleg, de ahhoz most kellene mennie.
Hát, amilyen a poszt, olyanok a kommentek.
Hajrá!
16:58-ig jutottam el. (16:53-kor kezdődik a tudósítás). Undorító ez a tetves fideszbanda.
Miért van az mindig, hogyha elkezdem elolvasni a kommenteket akkor felbaszom magam? A fasz kivan mindenkiből. Nem mindegy, hogy ki mire szavazott? Mindenki úgy szavaz (legalábbis én úgy szavazok), hogy a legjobb legyen a hazájának. Miért jó az ha széthúznak az emberek? Minden párt szar és csak lehúzzák az embereket. Az egész rendszerrel baj van, mert csak úgy tudunk szavazni, hogy a legkisebb rosszat válasszuk. Szerintem akik igazából irányítják a szálakat pontosan ezt akarják elérni, hogy egymás torkának essünk és ne vegyük észre, hogy itt az egyetlen megoldás az egész rendszer megbuktatása lenne. El kell érjük, hogy végre a nép irányítsa az országot és nem a pénz centrikus elit!
Megjegyzem, az ilyen bejelentésektől a libsibolsik falnak mennek. Egyre tovább tolódik lehetséges visszatérésük a hatalomba. :-)
Hol is tartunk most? 2022-nél?
:-)
@No_Fidesz_No_Problem: öregszik. várom az utód személyét.
@Szat89: azért húz szét a nemzet, mert ez volt a führer politikája. Sose kerülhetett volna hatalomra, ha nem határolódik el a nép egyik felétől. Remélem nem párnák közt hal meg ez a tajparaszt köcsög. A népnek meg egyszer megjön az esze.
@stefan75: "Az akkoriban 6 ember valutakerete volt, és bűncselekménynek számított ennyit birtokolni..."

Már hogy lett volna? Éves vaalutakeretről beszlünk gondolom.
Kicsivel későb, akkor még gyerek voltam, a szüleim felvettek 3-3 éves valutakeretet mikor NSZK-ba mentünk. Ez annyit jelentett hogy 3 évig kuss volt utána nekünk valutaügyileg, különben az lett volna b.cs.
@Szat89: Ez pont jó a vezetésnek, ha széthúzás van.
Míg a nagy birkanyáj egymást öli, addig sem őket. Ez érvényes bármelyik vezetésre.

Hogy a nép milyen bután van tartva, az tükrözi a legjobban, hogy az aktuális vezetés ellen mindig azt hozták fel, még Mszp időben is, hogy jaj de szar mert nem megyönk beeee az eurozónáa beeee. Még most is halok ilyent, pedig az "elmaradott" nyugat néhány országa már menekül.
Jó a poszt formája.

Köszönöm a szemelvényeket,
mert én a viktortól behányok.

A jobboldalnak sok boldogságot kívánok ehhez a ... segghez.
annak ellenére, hogy a magyar jobb-, es bal oldal ugyanabból a kommunista pártból jön, mégis különböznek. a bal lop, a jobb lop és küldetéstudata van.

a szavazóik viszont ugyanolyanok, tehetetlen vesztesek.
@Schindlеr Pistája: Sajnos Orbán Viktor a rengeteg alkohol és a rengeteg gyógyszer hatására hízásnak indult. Félő, hogy a gyógyszerkassza is belerokkan ebbe.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A fóbia az fóbia,remélem nem így fogsz még meghalni is.Talán majd segít,ha bevonulnak viktobánnal együtt 20-30 évre és együtt szpídezhetnek odabent.
@Kara kán: Mennyivel jobb most nekünk a kollégista lenin fiúk vezetésével!Hiányzik az egyik agyféltekéd?!
@pirosfeherzoldezamagyarfold: A szavazók meg röhögve kiviszik a pénzüket külföldre,viktorbán meg becsókol bárkinek,hogy kapjon 1 kis alamizsnát,cserébe elzálogosítja az országot,jó középkori hagyomány szerint.Így nem gyarmat leszünk,hanem tulajdon!
@Failer:
hülye fideszes, fideszes hülye
@Failer:
Én megpróbáltam rákeresni erre az elhíresült magyargyűlölő zsidóra, akinek a versét folyamatosan beinkelgeted. Azért próbáltam meg rákeresni, mert ez az írás (meg többi, amit ennek az állítólagos személynek tulajdonítanak) annyira primitíven provokatív, hogy az már enyhén szólva gyanús. Amit eddig találtam (illetve nem találtam) róla, azt látszik igazolni, hogy nem tévedtem, ez az ember annyira rejtélyes, hogy ezzel kapcsolatban igazat kell adnom ennek a blognak, annak ellenére, hogy az írásaik zömével nem értek egyet:
magyarinfo.blog.hu/2008/04/27/a_regos_peter_jelensegrol

Ha ez a vers, meg a többi állítólagos megnyilvánulás, ami ennek az állítólagos személynek van tulajdonítva puszta provokáció, akkor meg kell hogy mondjam annyira átlátszó és annyira primitív, hogy csak azoknak ártasz vele, akiknek nem tetszik a jól hangzó jelszavak mögé bújtatott kettős mérce és fel is szólalnak ellene, de nem így.

Ha mégis tudsz valamit ami igazolná azt, hogy ez a személy és a "munkássága" valós, akkor ki vele.
Világosítsatok már fel!
Tényleg ennyire agymosott az aki ott volt?
Pont azt kell kérdezni, melyik aranynak örült a legjobban?
Vagy, hogy látja Európa jövőjét az a politikus, aki odafelé nyal, visszafelé tapos?

Értelmes kérdéseket nem lehetett feltenni? Olyanokat amik ténylegesen érdeklik az embereket?

Nagyon jó és boldogság az SZJA csökkentése, de hány újabb különadót kell ehhez bevezetni?

Nagyon jó és boldogság, hogy visszavettük az Angoloktól a Fradit, de biztosan állami pénzeket kell pumpálni a fociba? Biztos hogy az államnak kell Fradi, DVSC, Pécsi stadiont építeni?
Már végképp nem tudjuk hova tenni a pénzt annyira felvet minek?

Nagyon szép és boldogság, hogy visszavettük, kölcsönből a MOL részvényeket, de azon kívül, hogy maradhatott a cimbora a vezérigazgató mi haszna az egésznek? Mennyivel lett jobb olcsóbb a benzin azóta?

Mondjon egy kézzelfogható, elfogadható indokot, hogy miért akarják kizárni a választók kb felét a választásból? (olcsóbb lesz így, hatékonyabb,jobb vagy miért? Tényleg MIÉRT?)

Miért bűn az ha nagy összegű végkielégítést kap Szekeres Imre, és miért nem bűn ha ugyan ilyet kap Budai Gyula? (Lopás az mind a kettő) Az az miért kellett eltörölni a végkielégítési plafont? (Tényleg MIÉRT?)

Miért lenyúlás az SZDSZ-es BKV-s kifizetések, és miért van minden rendben Simicska, és a Közgép körül?
(Hogy írhat ki a BM pénteken kb 1500 kocsira szóló pályázatot hétfői beadási határidővel?)

Tényleg akik ott voltak ennyire agy mosottak? Ez meg sem fordul a fejükben?
Tényleg minden be happy, és bódogság?
hol a magyar bréjv brejvik...
ha még van életösztön a magyarokban akkor minden fid eszest (és politikust) lámpavason fogunk látni...

ha nincs akkor szépen tovább rohad és fonnyad az ország...
@dr. Bubó:
Hadd kérdezzem már meg, te Bubó, hogy te az életösztönöddel hány politikust húztál már lámpavasra? Ha azt gondolod hogy ez a megoldás, akkor miért mások életösztönét hiányolod, miért nem te jársz elől ezzel a példával?
komolyan mintha nem lett volna rendszerváltás és a kommunista hazafias népfront egyik táborából tudósítanának...
@Exxit: "Világosítsatok már fel!
Tényleg ennyire agymosott az aki ott volt?"

Szerinted a negatív vizitelőkön kívük, ki az, aki vállalja a biodíszlet szerepét? Most komolyan... Ki az megrögzött mazochista, aki önszántából kínozza magát a kánikula kellős közepén azzal, hogy végtelenül sötét és tukkó ME összszedetlen agitprop beszédét hallgatja, miközben olyan kijelentések hangzanak el, melyekért jobb társaságokban azonnal a társaságból való kiiratkozás jár?
@dr. Bubó: Szánalmas vagy, hogy ilyeneket mondasz. Pont az ilyenek miatt mint te "rohad és fonnyad az ország". Ismerem a fajtádat. Te csak fikázni tudsz, mert a vezéred kiadta parancsot. Bezzeg ha valaki egy rossz szót szól a te kedvenc pártodra, akkor halálosan megsértődsz. Rád semmilyen észérv nem hat. Ezzel nem a fideszeseket akarom védeni, hanem egyszerűen nem bírom elviselni ha valaki ekkora hülyeséget állít.
süti beállítások módosítása