Chávez nyert

2012.10.08. 05:00 camburpinton

Ven_chami.jpgChávez 54%-ot, Radonski 45%-t szerzett. 80% volt a részvételi arány.

Elemzés hamarosan...

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr324825925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Latin Amerika posztmodern Kádár Jánosát sikerült újra választani. Félreértés ne essék, bizonyára jobb sokaknak Chavez alatt, mint előtte, mert előtte a nyílt megtorlás, és a gazdasági zuhanórepülés volt az általános. De most végre jobb.

Persze Hugo rendszere is szépen rohad szét, a szocdem programot megbuktatja saját pártállami klientúra rendszere, a központosított vízfej, akinek mindenki imperialista CIA ügynök még a nyomornegyedből is, ha nem szereti nagy vezérét, és tüntet ellene. De mégis jobb bárminél, mert a bármi csak a jobboldali paramilitáris sörtűz lehet semmi más. Értsétek meg: nincs alternativa (M. T.).

Persze ott délen Amerikában minden más, ott a személyi kultusz, a militarizált rendcsendvédelem, és a korrupció annyira természetesen oltódik bele a kubai ellenforradalom szeretetébe, hogy ha nem is genetikusan, de a szocializáció révén biztos hasznára válik az ottani embereknek.

Mi pedig baloldaliak vagyunk, és ami jó az embereknek, az jó. Ami jó az emberek gazdaságának, az még jobb. Ezért a népi termelést megakasztani nem szabad. A sztrájk, és bármiféle lázongás az ellenforradalom eszköze.

Az infláció, és a bércsökkenés pedig imperialista trükk.

Ezért inkább dalolj velünk pajtás, karolj belénk, és sétáljunk ki együtt május elsején a Városligetbe, hogy hitet tegyünk egy jobb világ mellett, ahogy 1957 május 1-én megtettük.

A tribünön fent lesz Hugo , Mahmud Ahmadinezsád (feminista), Lukasenko, és Kadhafi szelleme (jedilovag).

Isszuk szavaikat!

ui.: Mikor lesz körbevezetés Car(a)cas(s)ban, mint a nyugati komcsipárt vezetőknek Moszkvában? Mert oda én is mennék rumt inni a nagy melegbe.
süti beállítások módosítása