Nemzeti Összefogás bukása

2012.10.21. 07:30 miket

Kilátogattunk a Nemzeti Lóversenyre és megrökönyödve láttuk a vicces lónevek között Nemzeti Összefogást. Annyira megdöbbentő volt hallani, hogy valaki Nemzeti Összefogásnak nevezi el a lovát, hogy eldönthetetlen volt számomra, hogy valaki ennyire elvakult Orbán-fan, vagy ennyire jól ironizál. A nemzetiszín dresszben felpattanó zsokélány látványa biztosított, hogy ez ám itt nem vicc, hanem valódi tisztelgés.

Büszke szível indultam fogadni, amikor pillanatnyi hezitálásom alatt egy tízéves forma kislány elém furakodott és fennhangon kiabálta: Nemzeti Összefogás, helyre, tétre, befutóra. Elmerengtem: vajon mi lesz belőle, ha felnő a Nemzeti Összefogás Rendszerében. Talán tudós? Vagy híres matematikus? Közgazdász? Celeb? Vajon Angliában fog pincérkedni? Vagy itthon él? Dolgozik? Segélyen? Esetleg a nemzet korrupt csecsén valamilyen pártfunkcionáriusként? Nem volt időm tovább merengeni, mert kezdődött a futam.


A futam végén kiderült, hogy ez igen kifinomult ironikus poén volt, vagy akár hívhatnánk trollcsapdának is. Nagyon kíváncsi lennék az Orbán Viktor hendikepen induló Fülke Forradalom, Unortodoxia, Béke Menet, Tündér Mese, Nemzeti Minimum, Nyugdíjvédelem, Elmúltnyólcév, Szabadságharc, Nem Oligarcha, Gyors Naszád befutójára. Félő, hogy valami rajthiba miatt az egész mezőnyt diszkvalifikálnák.

Videó forrása: Kincsempark.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr824858982

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Coki Brüsszelből Viktornak 2012.10.21. 13:38:25

A tegnapi brüsszeli - még nagyobb csomag kell - ukáz ismeretében valószínűleg lényegesen haragosabban vonulnak majd Pataki Attiláék, mint korábban tették volna és lényegesen erősebb hittel arra vonatkozóan, hogy Viktor értük vívja hősies küzdelmét a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szegény ló, Orbán Viktor a farkát húzta futam közben, ezért nem lehetett nyerő!
@pallasA: Bocs. Ez a Demokrácia volt. Az sem nyert. Még el sem tudott indulni. Íme a Nemzeti Összefogás:
www.facebook.com/photo.php?fbid=412466785456825&set=a.412466288790208.82053.100000805228087&type=3&theater

De ha egyik sem, akkor mi?
Manapság a "Legyen őn is milliárdos" ló a nyerő,amelynek a nyergében egy dakota szabadságharcos a zsoké!De az árkot ,amit ő ásott,reméljük nem viszi át!
És ki győzött?
A nemzeti összfosás, a századvég vagy a közgép nevű ló?
Nem jó a cím!
A Nemzeti összefogás nem bukott, csak "kicsit" lemaradt a többiek mögött. Azt is csak azért, hogy azok ne lássák, milyen jól és eredményesen teszi a dolgát...
Ez valakinek a fejébe fog kerülni hogy nem a Nemzeti összefogás nyert,de majd a következő futamon valahogy megoldják hogy megtáltosodjon,vagy a többi ló belassuljon.
Korlátozott lóversenyes ismereteim szerint Nemzeti Összefogás azért Nemzeti Összefogás, mert amikor a Kincsempark bezárása és elplázásítása téma volt, a magyar lóversenyzés és lótenyésztés megmentésén/feltámasztásán fáradozók aktív kampányba kezdtek és ennek keretében több tulajdonos, szervező, tenyésztő, valami összefogott és a magyar lótenyésztés szimbólumaként tréningbe állították nevezett lovat. Ez még a fülkeforradalmi idők elöttre nyúlik vissza, uh semmi köze a NER-hez és Viktorhoz, a magyar lovas élet megőrzéséért létrejött széleskörű összefogást kívánja értelmezésem szerint megjeleníteni, de tény h a "nemzeti" mára már pejoratív jelző (merthogy kvázi minden nemzeti ami fideszbarát) félrevezető lehet.
Semmi gunyolodas nem volt benne, ez a valosag, a leheto legszarabb valasztas a nemzeti osszefogas, akarmennyire jo is a neve
@Link Elek: "Semmi gunyolodas nem volt benne, ez a valosag, a leheto legszarabb valasztas a nemzeti osszefogas, akarmennyire jo is a neve "

Egyetértek! 23-án megyek is ki tüntetni a millára. Követelem, hogy felezzék le a jövendőbeli nyugdíjamat, és hogy rúgjanak ki az állásomból!
@Névtelen Betelefonáló: "Követelem, hogy felezzék le a jövendőbeli nyugdíjamat, és hogy rúgjanak ki az állásomból!"

Ez(ek)ért nem kell tüntetni sehol.Meg lesz magától (az első biztosan).
Akkor nyugodtan lehet azt mondani, hogy ami ebből a Nemzeti Összefogásból kijön, az egy nagy rakás lószar!
kurva jó poszt, még choochoo történetének valója alapján is.

hát, tényleg kicsit lemaradt :)
A vezéretek megmondta, el lehet menni!
Remélem már külföldről írogattok, gyáva senkik..
süti beállítások módosítása