Magyar külügyi szakemberek - tényleg közös az eredet?

2012.11.13. 07:30 Döry L.

bpé.jpeggál.jpg

 

Megdöbbentő megállapítást tett az egyik legnagyobb indiai arcfelismerő szoftvereket gyártó cég. A magyar, külügyi területtel foglalkozó politikusok arcának morfológiája egy egységes karakter felé konvergál. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a külügyeseket szinte alig lehet megkülönböztetni egymástól. Az arckutatók nem találtak magyarázatot a jelenségre, de annyi tudható, hogy sem pártmeggyőződés sem a nem, nem befolyásolja az egységes megjelenés kialakulását.

Ezt a tézist erősíti az is, hogy a vizsgált csoportban kiemelkedő morfo-uniformizálódás volt megfigyelhető Gál Kinga Fideszes EP képviselő és Balázs Péter a Bajnai-kormány egykori külügyminisztere között.

Az elmélet erősítheti az eddig legendaként kezelt eredetmítoszt. Állítólag a magyar politikai élet szereplőinek Pártokfölötti Titkos Társasága a Ferenc-József egykori császár-királynak a gödöllői vadászkastélyában rakott tojásaiból (Horthy, Kádár) kikelt turulmadarait tartja mitológiai őseinek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr504901988

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.13. 10:27:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása