A Google szívatja a KDNP-t

2013.01.16. 10:40 baum

Egy google-keresés gyakran szolgál meglepetéssel, de az azért már pornó kategória, ha arra a felvetésre, hogy hogyan mérik a politikusok ismertségét, az első helyre a KDNP honlapját dobja ki. Nem tudjuk, hogy keresőoptimalizáló gurukat alkalmaz-e a 1,5%-os álomküszöböt önállóan elérni képtelen és Semjén Zsolt által terhelt brigád, vagy tán csak a sors iróniája, hogy a Politikai népszerűség c. írásuk uralja a témát a virtuális térben.

kdnp.jpgMár be sem mertük írni, hogy közgazdasági Nobel-díj, mert örökre beleégne a retinánkba, ha Matolcsy honlapja ugrana fel elsőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr245021262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztem ez azért van, mert gyakran jársz a kdnp honlapjára :)
Nekem ez a poszt jött be 1. helyen :)
Na jó, 2. a KDNP :)
A gugli is tévedhet néha.
Az utolsó mondat rulez.
"Matolcsy honlapja ugrana fel elsőre"

egy hekkelést megérne :)
ha sokan linkelik, azt díjazza a google, úgyhogy rajta :)
Lehet ez is csak hackelés eredménye, mint a múltkor, amikor a k*rvák és gengszterek kombóra "véletlenül" ismert magyar pártok, meg még pár oldal jött fel. :D
Ha van saját Google fiókod, akkor személyes keresési találatokat ad vissza.

Úgyhogy, minek jársz annyit KDNP-t megemlítő / linkelő honlapokra :)
A találatban kiemelve látható, hogy miért került első helyre a személyes preferenciák közül.
Eközben Bajnai fórumának megzavarására készülnek Debrecenben. Engedi Kósa?
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3713_bajnai_forumanak_megzavarasara_keszulnek
epic, de legalább a gugli számon tartja a kdnp-t, kábé az egyetlen ami ezt teszi, de van valaki ez kiderült.
Írjátok be azt is, hogy: "minden zsi"

És láss csodát! :D
soha nagyobb problémád ne legyen... de mit keres ez a szar címlapon?
Nem mindenkinél ugyanaz jön fel, nekem OV Wikipédia oldala jött fel (az angol oldalon jártam nagyon régen, de nem erről a gépről, a magyaron nem igazán).
Emellett nem ugyanaz jön fel, ha nem ismétled meg a politika szót, a sorrend, úgy látom, mindegy, és a névelő is.
A "hogyan mérik a politikusok ismertségét" kérdésre (idézőjelek nélkül) Bogsch Erik egyik nyilatkozata az első. Ez ugyebár a korrekt lekérdezés a cím szerint ez), pár perccel később egyébként pont ez a poszt jön fel kétszer, utána egy felmérés, utána az eredeti Index cikk...
Tényleg Semjénnel mi van, lemondott már?
Mint már mások is mondták, a cikk baklövés. Nekem pl. ki sem hozza a Google a KDNP honlapját az első oldalas találatok között.
Ez olyan, mintha Viktor leírta volna '88-ban, hogy összeszámolta (valahogy), hogy a "politika" szót tartalmazó mondatok az aznapi (azévi) Népszabi cikkekben 90%-ban tartalmazzák a Grósz Károly szót is. Nahát! Ezt hívják ómennek, jövőbelátásnak. Biztos van bennetek ennyi, mint az akkori Viktorban? Lehet itt ütni, de valljuk be, valamilyen lécet állított azért fel, persze azok olyan idők voltak. Most nem ilyen idők vannak, bár ugyanolyan ügyesen használjátok ki a technikai fölényt az ellenség felett, mint a szintén fiatal Orbán '88-9-ben a vén komancsok ellen a dakota lendületet. Most jó nektek, becsüljétek meg, mert ha ilyen szúrásokkal célt értek, és megjön a baloldali Egység, és 20 szervezet megnyeri a választásokat, és lesz 2 államtitkárotok, akkor a szükséges munkarendváltás (akkortól dolgozni is kell!) miatt visszasírjátok még a Semjénrákeresős időket.
És még valami.
1. Rájöttetek, hogy vices eredményŰNEK VÉLT keresőszavakkal néha tényleg vicces találati listát lehet kapni.
Folyománya: Találtok is párat, mert Aki keres, az talál. -mondta Jézus. Mára ennyi lett? Nem baj, talán épp holnap jön el A KERESŐSZÓ.
2. Mi van, ha a honlapon van (volt) egy (esetleg friss) cikk, amiben a keresőszavatok szerepel?
3. Rájöttetek, hogy a demokrácia egy mennyiségi műfaj. Kiindultok abból, hogy az index népszerű, szanaszét kattintgatja SOK ember (egytől egyig rém okos), így jól hangzó, bár tartalmatlan odamondogatással lehet hatos sebességben tartani a sok apró fogaskerék által működtetett fikamotort.
Ügyes.
@Boys don't cry: Te melyik országban élsz?
@A_G_A: egy picit konkrétabban, ha kérhetem. Kiáltalánosítottam. Azért tettem, mert ha látok valahol a hatalom fogalmával kapcsolatos szervezetet (ezt a blogot jelen esetben), akkor belehelyezkedek a vélt általános koncepciójukba (ez a célrendszerük), és az épp aktuális megnyilvánulásukon keresztül - induktív, ez a logika neve - következtetéseimet a nagy egész szempontjából vonom le. Egyszerűen arra vagyok kíváncsi, hogy mit akarnak az ilyen és ehhez hasonló cikkekkel. Muszáj elképzelnem, mi zajlik bennük, mikor ezt az Örkényi egypercest összedobják. Mert gondolom van célja, a nevessünk együttön kívül is.
Engem a háborús-hatalmi logika kicsit elrettent. "a Politikai népszerűség c. írásuk uralja a témát a virtuális térben.". Én az ilyen megfogalmazásokkal tudat alatt terhelt bandáktól tartani szoktam. A kdnp se a szívem csücske. Uraljuk, na az ilyen szavak miatt gondolok tovább valamit, amikor olvasom. Ezt te paranoiának neveznéd, de az összes bukortt rendszer ilyen kis harci jelszavakkal kezdi - és végzi. Nem tehetek róla, ez kicsiben is zavar - mert azért ez nem nagypálya, ez egy beszólás. Hű meg ha. HHát igen, kérdésedre visszakanyarodva: abban az országban élek, élnék, ahol az uraljuk szó nem uralja a szervezetek ötsoros cikkeit. De igazad van, nem ott élek.
@Boys don't cry: visszavonom a hatalmi logikával kapcsolatos mondatomat, mert tévesen vádoltam vele a cikk szerzőjét.
@Boys don't cry: ez is lehet.

VAGY:

Tényleg a KDNP-nél van a politikai népszerűség Szent Grálja, csak ügyesen titkolja. De VALAKI a Google-nál rájött!!
süti beállítások módosítása