Tarlós és a csúsztatásveszély

2013.01.30. 14:19 baum

Tarlós István állapotot frissített. Sajnos a valóság és a Facebook-ra kirakott üzenet között meglehetősen erős kontraszt mutatkozik, ezért szükségét éreztük, hogy egy szótár segítségével mutassuk meg, mit is akart mondani igazából a rendpárti városvezető.
Tarlós.jpg
Állapotfrissítés
Készítette: Tarlós István
Elfogadhatatlan az a fajta erőszakos fellépés, amit az anarchista csoport alkalmazott. Az önkényes épületfoglalás után ez már a második olyan megnyilvánulás, amely a közrend kocsmai stílusú megzavarását szolgálja. Ha minden munkaterületről elhordanák a korlátokat, az közvetlen balesetveszélyt is előidézhet, aminek minden jogi és egyéb következménye az elkövetőket terheli. További, hasonló megnyilvánulás következményei több szempontból beláthatatlanok. A hatóság a jövőben fokozni fogja ellenőrző tevékenységét.

Erőszakos fellépés = fiatalok leszedtek néhány szalagot.

Anarchista csoport = fiatalok

Közrend kocsmai stílusú megzavarása = felháborodásból leszedni néhány szalagot. Lásd még annak idején az országházat körülvevő kordonnal hasonlóan cselekedő a fidesz-frakciót. Hozzá kell tenni, hogy akkor mi azt az akciót ugyanúgy támogattuk, ahogy ezt is. Ellentétben Tarlóssal.

Munkaterület = egy vékony ösvény a fal mellett aluljárókban, ahol munkavégzés nem történik. A hatóság azért zárja le, hogy oda hajléktalan ne ülhessen.

Ha minden munkaterületről elhordanák a korlátokat, az közvetlen balesetveszélyt is előidézhet, aminek minden jogi és egyéb következménye az elkövetőket terheli = itt már óvatosan fogalmaz a főpolgi, kimondja, amit úgy is tud minden értelmes ember: amennyiben valóban munkaterületről van szó, ott veszélyes a kordonbontás.

A hatóság a jövőben fokozni fogja ellenőrző tevékenységét = van elég indok holmi  rendpártiságra hivatkozva a tököm tudja miket cselekedni hatóságilag.

Csúszásveszély = csúsztatásveszély

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr595053177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem való már a mai világ az öreg ugarlakónak.Már a saját szemetével sem tud megbirkózni.
Tarlós egy NÁCI!!!! Egy hajdani komcsi aki FideszNáci lett! Ennyi . ....még szánalomra sem méltó!
süti beállítások módosítása