Kordonbontást elítélő kordonbontó képviselő

2013.02.04. 08:00 baum

varju2.jpgVarju László egykori MSZP-s, jelenlegi DK-s politikus vezetésével a Demokratikus Koalíció médiaheccről elnevezett szabadcsapata tegnap megpróbálkozott egy kordonbontással. Nem először igyekeztek ráépülni hiteles emberek hiteles akcióira. Emlékezhetünk, hogy tavaly decemberben egy hallgatói hálózatos vonulás kapcsán Vadai Ágnes önjelölt angyalként igyekezett pártfogásába venni az újpesti rendőrségre elvitt fiatalt, akinek társai hiába kérték a képviselőt, hogy hagyja őket békén, ő továbbra is játszotta a megmentőt.

A múlt héten civil fiatalok felháborodásukban fogták a Blahára kitett kordonokat, és visszavitték tulajdonosának, az FKK-nak. Nem tetszett nekik, hogy kamu munkaterületeket hozott létre a hatóság, ezzel kizárva, hogy oda hajléktalanok ülhessenek le. A szép magyar valósághoz hozzátartozik az is, hogy az alkotmánybíróság eltörölte a hajléktalanokat az aluljárókból kitiltó törvényt, amit a kormány a hajléktalan kérdés humánus megoldásának gondolt, majd egyfajta kivagyisággal átitatva, a ’velünk nem szórakozik egy mucsai alkotmánybíróság’ hangulatban kirakta a kordonokat a Fővárosi Önkormányzat által fenntartott FKK.

Hogy jön a képben Varju László és a DK? Hát úgy, hogy annyi fantáziájuk sincs, hogy önálló ötleteket találjanak ki és valósítsanak meg. Marad mások kreativitásának lopkodása. Különösen vicces visszaolvasni Varju 2007. május 15-i jegyzetét, ahol büszkén felemeli a szavát az akkori fideszes parlament körüli kordonbontása ellen:
varju.jpg
A törvényeket a képviselőknek is be kell tartaniuk

Tragikus fordulóponthoz érkezett a Fidesz, mert soha nem volt még példa arra, hogy képviselők jogsértést kövessenek el, és nem is buzdíthatnak erre. Úgy látszik a Fidesz az utcai politizálást választotta a Kossuth téri kordon elbontásával.
A jogszabályokat mindenkinek be kell tartania. Ez a kötelessége minden állampolgárnak, függetlenül attól, hogy képviselő vagy sem. Ha valaki azt a példát mutatja, hogy a rendőrséggel nyíltan szembeszegül, akkor ezt sokan felhatalmazásnak fogják tekinteni törvényellenes cselekedetekre.

Legalább annyira hiteles Varjutól ez az akció, mint a Fidesz vezette Fővárosi Önkormányzat részéről a kordonok kirakása az aluljárókba.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr155061053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A fityusz ma már legalja a politizálásnak,a többiek meg utánuk ugranak,hehe.
Általános a demagógia. Hazug éhségmenetek hazug békemenetek ellen.
A DK soha nem fog 5%-ot önállóan elérni.

Nem is értem mit erőlködnek.
A Bajnai berepíti őket, mint demokratikus ellenzék, és régi Gyurcsány haver, így is, úgy is.
azt nem tudom hogy kit védet meg de hogy a demokratikus koalíció gyűlésén ARTIKULÁTLANUL ÜVÖLTÖZÖTT a beszéde közbe. Az biztos és meggyőzött hogy inkább eszembe se jut rászavazni inkább arra aki érvelni tud no ez az ami kevés POLITIKUS TUDJA KIS HAZÁNKBA
@poszt: "Legalább annyira hiteles Varjutól ez az akció, mint a Fidesz vezette Fővárosi Önkormányzat részéről a kordonok kirakása az aluljárókba. "

Akkor miért nem ilyen tartalmú, 50-50%-os poszt született?
Az ország BŰNÖZŐI a kormánypártban ülnek A PARLAMENTBEN !
@toportyánzsóti: te szerencsetlen,itt az egyik idollod,a gyurcsanyi altal grundolt gittegylet albohocarol van szo,hogy jon ide a fidesz???
:)
jo dolog lehet baller trollnak lenni,mindenhova csak a fideszrol szolo gyulolkodesi "iromanyokat" kell bemasolni,a lenyeg,hogy mirol is szol a poszt nem szamit...
:))
gondolom hozzaszolasonkent szamolnak el veled,nem mondanivaoert...
Emlékeim szerint a Kossuth-térieknek volt lakásuk, ahová hazamehettek aludni, a hajléktalanoknak meg (nevükből következően) nincs. Hacsak nem politikai céllal alszanak az aluljáróban.

Rosszul tudnám esetleg?
@vakapad: ráadásul akkor nem a náczi patásorbán ellen kellett tenni, hanem a jó Gyurcsány elvtársnak mentek volna neki a csőcselékek, már csak ezért sem emlithető egy szinten a két dolog, nemde, elvtárs? :)
A szocik parlament körüli kordonja ugyanúgy rossz ötlet volt ez nem kérdés.

Azonban ezért ez nagyon más. Ott politikai jogokat próbáltak korlátozni és olyan emberekkel szemben fellépni akik visszaéltek ezekkel a jogokkal (csak az eszköz nem volt jó).

Itt szerencsétlen hajléktalanokkal szemben lépnek fel, akik nem akarnak bemenni a túlzsúfolt és veszélyes hajléktalanszállókra (és megfagyni sem akarnak) és persze ez másrészt joggal zavarja az átlag aluljáróba járót.

Sem itt sem ott nem jó a megoldás a helyzet viszont különbözik.
@radikalisviccek:

A hajléktalanok kinek mentek neki, ha szabad kérdeznem?
@piciacko: Ronwerberezz még kicsit,úgy kerek a komment medveszarrajongó keresztény nemzetiszocialista.
@rockjano: sőt, itt borús az ég, akkor meg derűs volt.
reméljük ennek a DK-nak az agymenései kitartanak még egy évig. Elrettentő példának tökéletesek az ellenzéknek... :D
@vakapad:
"Emlékeim szerint a Kossuth-térieknek volt lakásuk, ahová hazamehettek aludni, a hajléktalanoknak meg (nevükből következően) nincs."

Aha. És ha a hajléktalanok az aluljáróban alszanak, akkor lesz lakásuk?
Egy dolgot azért ne feledjünk: ha Gyur Csótány és Bajnai Kordon nyerik a 2010-es választást, még mindig ott lennének a kordonok a Parlament előtt. Kétlem hogy Varjú Gázló madár sietni eltakarítani akkor
@rockjano:
"Itt szerencsétlen hajléktalanokkal szemben lépnek fel, akik nem akarnak bemenni a túlzsúfolt és veszélyes hajléktalanszállókra "

Az aluljárók még túlzsúfoltabbak és még veszélyesebbek. Nem korlátozzák viszont a piát
@toportyánzsóti: no,eszervekrol ennyit...
nemzetszocialista a valamelyik kedves atoltozkodott szulod cicam...
Variaciok egy temara:
Kordont allito kordonbontok :)
A Kossuth-teren nem lehet tuntetni, mert "kiallitas" van, nagyjabol a fidesz-ciklus vegeig...
@VT Man: Nem, de nem esik rajuk az eso.
@barli: nem sok érved van mondjuk nem is lehet mert ez a tény.Felvétel is van róla valóság hűen vagy ne szólj hozzá
Sekinek nem tilos öngólt rúgnia, maximum marhaság ( ez meg eddig sem zavartatta egyik bravónkat sem ) .. :)
@radikalisviccek: csőcselékek - ez mit is jelent? A csőcselék alapból többes szám (nincs is "egyes" száma). Hát, látod ez miatt is hiba volt az oktatást így szétb@szni. Legalább Te is megtanulhattál vóna hejesen írni.
Csak a fidesz nem akarja az ügynökök múltját tisztába tenni, mert tele van érintettel!

Választási blöff a 30 %-os rezsicsökkentés a választás évében! Ennyire baromnak és hülyének nézitek a magyar népet?

A gáz és villamos energia világpiaci ára látványosan csökken, az orbáni banda megint hazudik.
Azt mondta "a mai nap megvettük az Eon gázüzletágát", de a mai napig nincs szerződés.

Mocskos, aljas, tróger banda!
ezen a hiteles emberek hiteles akcióin jót nevettem, ugye NEM a fidesz féle bontásra gondolsz?!?!

Mert ha arra akkor már te is érted, miért nevettem...
Csak a szokásos Fletó-féle újraszervezett bűnbanda. Vesd össze: Fletó zárt ülésen egyeztet a bűntársakkal arról, hogy szar van a palacsintában de az egyik briganti kiszivárogtatja = öszödi "igazságbeszéd". Ezek ennyit tudnak :-)
a varjú miután elitélte az orbáni kordonbontást rájött, hogy a rend őrei nem bántották a fideszeseket, tehát azt hitte, hogy akkor neki is szabad, hát neki nem hagyták, tanulság:
amit szabad jupiternek, nem szabad az ökörnek
@doggfather: nem, bár az akkor még hitelesnek is tűnhetett. A fiatal civilek kordonbontására gondoltam elsősorban.
@baum: nem az akkor se volt hiteles.

jah a fiataloké az jobb egy fokkal.
török képviselő úr gyorsabb volt

www.noltv.hu/video/4827.html

hiába, ha egyszer megmozdul a szív...
@radikalisviccek: A kordon azért kellett, hogy ne szarják és hugyozzák tele a Kossuth teret.
Védőoltásnak álcázott fogamzásgátlót adott be az etióp bevándorlóknak a "Közel-Kelet egyetlen demokráciája"
Külföld :: 2013-01-28. 20:54

További részletek: kuruc.info/to/39/20/#ixzz2JxJ0d4Oe
Orbántól tanultuk a kordon bontást..úgyhogy kussoljatok Rendőrök és Taplós István is!!!!
süti beállítások módosítása