Fideszes médiaszörnyek kora

2013.03.06. 07:30 Tékás Lacika

kerényi.jpg

A legújabb, nagyon elborult Kerényi-interjú megvan? Felidegesítik őt a teljesen sztenderd kérdések (például, hogy külföldön hol sikeres a szalon-rendszer), és válaszul képes azt kérdezni az újságírótól, hogy miért fúrja ő a szalont. Sértődött kisfiúként reagál az újságíró tökéletesen szokványos kérdésére. Egy miniszterelnöki megbízott, és nem esik neki jól, ha a százmilliós projektjeinek megalapozottságáról kérdezik. Minek kell kérdezősködni?! 

Lehet, hogy szemétkedő módon vágnak az indexesek, meg hogy nagyon jól hergelik az elborultabb interjúalanyokat. Mindenesetre pár  fideszes közszereplő rácáfol mindenféle "a politika mediatizálódása"-jellegű elméletre. Ahol Matolcsy meg Hoffmann-szintű kommunikációs szörnyek vannak, ott nem igaz, hogy a politika a média után megy, hogy azalapján választódnak ki a politikai szereplők, hogy a médiában mennyire eladhatóak. Média-kompatibilitásuk annyiban merül ki, hogy remekül mémesíthetőek. Állítólag tele vagyunk munkanélküli kommunikációs szakemberekkel, a miniszterek, államtitkárok és miniszterelnöki megbízottak egy része pedig képtelen öt komolyan vehető mondatot belemondani egy kamerába. Tényleg nincs pénze a kormánynak felvenni legalább pár frissen végzett péerest (pr-ost) diplomás minimálbéren, hogy megtanítsák ezeket az embereket normálisan kommunikálni a médiában? 

Amíg ezen a problémán gondolkodtok, kedves olvasók, addig tekintsétek meg ezt a könnyed videót:

Ki a kedvenc politikai médiaszörnyetek, és melyik szereplése a legemlékezetesebb? Megfejtéseket kommentbe, lehetőleg linkkel együtt, és nem csak a fideszesek érnek!

UPDATE: Kerényi Imre a fáraó megbízására dolgozik

"Tehát nem műfajidegen, hogy a miniszterelnök könyvterjesztéssel bízza meg Önt?

Hát a fáraó mit csinált? Ő is egyfolytában médiázott, minden templom az ő értékrendjét hirdette. Most ugyanígy van.

Köszönöm a beszélgetést."

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr795117152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miért? Tarlós még nagyobb paraszt, ha figyelitek. Ennek a társaságnak egyik része ilyen, a másik része, mint Szíjj, és Helmecz, aztán van okos, mint eltolcsi, és Orbán...Az egy külön kategória.
Amikor Kerényi Cucus így megemelte a könyvét, akkor videó is készült. Itt látható: www.vagy.hu/tartalom/cikk/3275_alaptorveny_hordozoraketan
Világszám.
Nem mindegy? A magyaroknak így is jó.
Semmi bajom velük, csak érdekességként: az megvan, hogy a fenti "angyalos" videón mindenki nyugdíjas?

Most akkor kik a megvezethetők, és kikhez szól a FIATAL DEMOKRATÁK Szövetsége ex-néven futó pártképződmény?

Az meg Viktor egyértelmű felelőssége, hogy a kultúrát kiszolgáltatja ezeknek a senkiháziknak.
„Tényleg nincs pénze a kormánynak felvenni legalább pár frissen végzett péerest (pr-ost) diplomás minimálbéren, hogy megtanítsák ezeket az embereket normálisan kommunikálni a médiában?”

1) Szarból nem lehet várat építeni.

2) Azért akad még gerinces ember, aki nemhogy minimálbérért, de annak a százszorosáért se adná a nevét ezekhez.
@tintamin: mert már összeöregedtek az eredeti fideszesekkel, ha korosztályban gondolkodunk, a fiatalokat a jobbik szippantja majd be(ha még marad itthon fiatal)

egyébként miért várunk el ötödikes szintnél komolyabb kommunikációt, amikor bevallottan ennél bonyolultabban nem akarnak megnyilatkozni..maunika só stilusban a többség megérti, elég ez a szint, és ezt hozzák is bőven.
egy piramis építésébe én is beszállnék,szerintem sok közmunkás is.csak minél gyorsabban kész legyen.
@hungarisztan: Azért akad pár fidesz buzi aki ezeknél jobban fejezi ki magát. Még itt az index fórumon is.
süti beállítások módosítása